- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
A xiaomi redmi note 5-nek meg a xiaomi redmi note 6-nak nem tudja valaki a kamera takaró üvegje egyforma méretű lehet?Unokaöcsémnek betört és ki kéne cserélni de RN5-öset max rendelésre találtam viszont RN6-nak a kamera üvegét találtam raktáron.Szerintetek a méreteik megegyeznek,nekem képről mind kettő ugyan olyannak tűnik.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Tompika777 #24759 üzenetére
Mondjuk annyi,hogy 2018 ban volt utoljára frissítve.
Click - Universal Remote Control 2.1.0 Update
2018-12-23
bug correction
Inclusion of privacy policy
New Layout
Inclusion of features such as activity and sharing of remote controls
Compatibility with the Wi-Fi infrared adapterAz,hogy valami a google play-n van még nem biztosíték mindenre.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Tompika777 #24755 üzenetére
Neten nem kerestél rá?Itt van ha gondolod.
-
Pityu.
nagyúr
Ha nem találok updatet a neten csak full romot és a frissítő csomag kiválasztásánál kiválasztom,az újra rakja az egész rendszert és töröl mindent,vagy csak fel rakja az updatet a telefonra?
-
Pityu.
nagyúr
Megtámadtak az indiaiak,a messenger folyton változtatja a hangját,hol normál hol mint az indiai régión meg zene ajánlások jönnek ma óta ,pedig csak kétszer mentem át indiai régióra míg a témákat böngésztem amúgy magyar régión vagyok
-
Pityu.
nagyúr
válasz Alarikman #21260 üzenetére
Pro nem lesz magyarországon az leginkább indiai piacra van szánva vagy max kínára szóval marad a sima redmi note 7
#Viktor0610
Gyorsan gépeltem,mellé nyomtam
Bár lehet tényleg a jövőből jöttem
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Peaceliker #21242 üzenetére
Enyém is 12 éves lesz de semmi különöset nem vettem észre,kb hozza az időket amit eddig is.
-
-
Pityu.
nagyúr
Miui 10.3.1.0 Global Stable Update for Redmi Note 5 Pro
Meg találtam az új frissítést de nem tudom betallózni,hova tűnhetett a menüpont?
-
Pityu.
nagyúr
válasz DroiDMester #20955 üzenetére
Fura,nekem semmi bajom a global stabillal
-
Pityu.
nagyúr
válasz DroiDMester #20948 üzenetére
Nem automatikusan jön majd? És aki nem ért hozzá az pl,hogy telepítse magának?
-
Pityu.
nagyúr
Nekem is tianma td4310 kijelző van benne.
Egyébként ma meglepődtem a telefonon még így lassan 1 év után is mostanában sokszor volt 6 vagy majdnem hat órás képernyő idő,de volt 7 órás meg 8 órás is.De ma töltés előtt rá néztem az adatokra és meglepődtem,régebben is volt már ennyi a kijelző idő de nem sokszor.
És még egy ,ma át váltottam indiai régióra mert témákat akartam nézegetni meg állítani,aztán vissza álltam magyar régióra töröltem a sok feleslegesen felrakott indiai szemetet.De a beállításokban a telefonról menüpont alatt bent marad egy dolog amit jelöltem pirossal a képe,az eltüntethető vagy törölhető valahogy?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Zsoleszhun #20771 üzenetére
Kár,hogy fehér
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #20757 üzenetére
Ezért is írtam le neki,hogy a zoomolás nem célravezető.
-
Pityu.
nagyúr
válasz beller #20750 üzenetére
Zoomolásnál vigyáz mert azzal arányosan romlik a képminősége is.Leginkább arra gondoltam meg csinálod a képet és aztán abból vágsz és úgy nagyítódik.
Szóval itt van egy kép ez a legközelebbi pont ahonnan még éles lesz amit fotózokHa ezt a képet megvágom akkor ugye nagyobb lesz a képen a dolog amit makróznék.Viszont kevesebb minőség romlás van mint zoomolással,mert ugye a digitális zoom nem olyan jó mint egy fényképezőgép objektív zoomja.
Csak úgy csináltam egy full zoomos képet is itt látszik,hogy romlik a minősége a képnek igaz ez a legnagyobb zoom itt már természetes,hogy szar a kép de minden egyes zoomolásnál romlik a minőség.Bár ha nem nagyban nézi az ember lehet valamennyi zoom még észre sem vehető annyira.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #20746 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #20746 üzenetére
Nekem épp ezen két kép közül a samsungé tetszik jobban,na de mondjuk azon még igazítottam kicsit
-
Pityu.
nagyúr
válasz beller #20738 üzenetére
Én még régebben annyit vettem észre egy frissítéssel,hogy kicsit közelebbről lehet fotózni de nem az igazi makró. Nem tudom más telefonnál mennyire lehet makrózni de lehet épp ott is vágnak.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #20689 üzenetére
Akkor lehet én nem figyeltem vagy nem tudom,de most kipróbáltam a külső program jobb mint a beépített ftp mert a beépítettben csak egyenként lehet megnézni és menteni a dolgokat a külső appban meg egyszerre többet is lehet menteni.
-
Pityu.
nagyúr
Most nézelődtem a fájlkezelőben és csak most vettem észre frissítéskor két új funkciót,Remote meg ftp.Ez a wifin keresztüli fájl átvitelhez lenne?Mert eddig arra egy külön programot használtam de ha ez ugyan az akkor az a program már nem is kell.
-
Pityu.
nagyúr
válasz zsola400 #20673 üzenetére
Én tegnap raktam fel,frankó mert be lehet állítani az ublock orgint is
De be lehet állítani,hogy pl könyvjelzőket mentse a google fiókba? Mert bejelentkezési lehetőséget nem találtam benne.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz bjergerking #20546 üzenetére
Hát utóbbi időben nekem is elég változó a képernyő idő miui n,sokszor keveslem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz DroiDMester #20316 üzenetére
Nem,mert amit kapok nem tíz másodperc alatt akarom elhasználni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #20313 üzenetére
Nekem nincs szükségem mobilnetre de ha adnak fogadd el ugye
-
Pityu.
nagyúr
Erre akkor senki?Vagy egyáltalán valaki elolvasta?
-
Pityu.
nagyúr
Hogy a francban van ez az adat forgalom beállítás mobilnethez. Anno beállítottam 25mb re keretet mert kaptam a vofafontól annyit aztán elhasználtam kiírta elértem a korlátot,aztán megint kaptam 25megát de nem nullázódott le akármit csinálok. Most kaptam 500mega netet beállítottam a korlátot de még mindig 25 megát írja,hogy lejárt. Aztán eddig nem álítgattam semmit elég volt xy dologra a 25mega akkor,de most az 500megából 31meget olyan gyorsan le szívott,megnéztem az appokat mindnél zöld pipa van a korlátozás menü pontban.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #19899 üzenetére
Majd én is átnezem az appokat,sokszor kapcsolom ki estére a telefont,tehát újra van indítva.
-
Pityu.
nagyúr
Néha kezdek irígykedni ismerősömre,nem rég vett egy 13000mah akksis telót neki két nap alatt alig merült 2% a telefon nekem meg csak gördűlnek le a százalékok.
-
Pityu.
nagyúr
18perc alatt 2%
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az,hogy 100% hamar vált 99% ra? Régebben nem ment ilyen gyorsan le.
-
Pityu.
nagyúr
Másnak is szokott szarakodni az akkumulátor kímélő? Nekem be van állítva,hogy automatikusan kapcsoljon ki/be xy időnként de vagy kilövi valami vagy be marad kapcsolva és nem kapcsol ki/be a megadott időben. Nem rég csináltam hard resetet.
-
Pityu.
nagyúr
válasz KurtCobain #19642 üzenetére
Én csak ezért nem vennék routert ,telekom adta ezt is előfizetéshez optikás nethez,pc-n leadja amit kell és ez a lényeg.
-
Pityu.
nagyúr
A telefon mennyi netet tudna kihasználni?Ezt olvastam a leírásában 802.11a/b/g/n nekem 150/50 es netem van,mivel nem vagyok otthon ezekben a jelülésekben utána olvastam
802.11b
moduláció: DSSS
sávszélesség (max): 5,5Mb/s vagy 11Mb/s
használt frekvencia: 2,4GHz802.11g
A legelterjedtebb változat.
sávszélesség (max): 54Mb/s
használt frekvencia: 2,4GHzA továbbfejlesztett változatai: SuperG: 108Mb/s sebesség MIMO (multiple in, multiple out): több antennával a rádióhullámok visszaverődését is képes értelmezni, ezért nagyobb lefedettséget biztosít
802.11n (Draft 2.0)sávszélesség (max): 600Mb/s
használt frekvencia: 2,4 és/vagy 5GHz
megjelenés dátuma: 2009 október
tartalmazza a MIMO technológiát, ezért legalább 2 antennája van az eszköznek. Beltéren a legjobb vételhez a 3 antennás eszközökön az antennák 45°-os szögben állnak: \ | / (ha több emeletet kell átfogni, akkor a középső antennát is hátra lehet dönteni 45°-kal)Ha jól olvasom vinnie kéne a 600mb/s et is?
Miért ennyi jön csak le wifin?
Vagy esetleg a hgw menüjében kéne valamit állítani hozzá?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Potyka03 #19608 üzenetére
Tessék itt egy másik link itt már van pro és ugyan az a cucc De ha meg nézed amott pl oda van írva redmi note 5 global és a mi telefonunk pont redmi note 5 global szóval feltételezné az ember,hogy jó hozzá a tok.Amit te mondasz a note 5 és a redmi note 5 között van különbség.
-
Pityu.
nagyúr
válasz cs1rk3 #19595 üzenetére
Szóval élőben nem ennyire jó a színe?Kicsit akkor olyan lehet mint egy piros tok,hogy azok sem teljesen pirosak élőben vagy túl világosak.TOMKAShoz tudsz valami linket vagy ilyesmi?
#baitsee23
Mondjuk a képeket nézegettem,hogy maga a keret jó vaskos,gondolom anyag is van benne szóval még gondolom vastagít is meg akkor súlyt is növel.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az,hogy ha ugye nem rootolok meg ilyesmi de fel rakok más kamera szoftvereket,csak a gyári csinál jó képeket a többi silányabbat?
-
Pityu.
nagyúr
Valaki vett már ilyen tokot?Ha igen akkor mennyire bírja a strapát,karcolódást ilyesmit?Ez a bordó színátmenetes nem is rossz,meg még van egy kettő amelyik tetszetős.
#Gabe81
A google említett cuccait elég lett volna csak letiltani,és már nem is zavart volna.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz ElDiabloo #19565 üzenetére
Hát már lassan úgy néz ki de utána olvasva sokan panaszkodnak rá,viszont ismerősömnek jó úgyhogy nem telefon specifikus gondolom.Felraktam a simát azzal jó a hang csak azt írják aksi gyilkos.
-
Pityu.
nagyúr
Már most komolyan nem értem a messengert én litet használok már csak néha pittyen ha üzenete kapok,másnak is van ilyen?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #19554 üzenetére
Én csak globalon vagyok.
-
Pityu.
nagyúr
Lessz vajon mostanában valami frissítés a telóhoz?
-
Pityu.
nagyúr
Ilyen cuccokkal nem lehet átállítani a nyelv dolgot?Ismerősömék egyszer vettek itthon egy telefont amit az usából hoztak be és ilyesmi appal sikerült magyarosítani.
Language Enabler
Language Setting for Android - Set Language
Change Language Enabler
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #19374 üzenetére
Pálinkával ,jó házival
Egyébként számítástechnikai boltban vagy ilyesmiben tudsz venni nedves száraz kendőt is,sőt kínából kilóra lehet olcsón rendelni.
Nekem,ilyen van itthon még régen itthon a boltban vettem.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Mindegyik telefon sugároz,szóval szerintem tök mindegy drága e vagy olcsó telefon.Egyébként lehet azért próbálják lehúzni az olcsóbbakat,hogy a sok hülye vegye a drágákat mert azok milyen jók lehet,hogy valamiben jobbak itt ott de nem érnek annyit amennyit kérnek értük.
Sőt lehet a mobiltelefon sugárzás majd elbújhat az 5G mögött ha el kezd terjedni lesz itt olyan sugárzás,hogy nocsak.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz pergabb #19058 üzenetére
Vegyél egy ilyen tokot rá,ez állatul néz ki
-
Pityu.
nagyúr
válasz pergabb #19058 üzenetére
Hát nem tudom ezt a szín mizériát én úgy különösebben nem vettem észre unokaöcsémén semmit sem,na most ha ide adnád akkor is mernék járkálgatni vele az utcán,na meg amúgy is tokot teszek a telefonra az enyém pl fekete de egy ilyen tok van rajta,nem hisze,hogy pl egy ilyen tokban a tiedből olyan sok kilátszana.Na meg kicsit üldözési mániád is van egy nem figyel mindenki milyen a telefonod színe,kettő ha mások véleményére adsz az már régen rossz,három ha valaki meg beszól nem azt kell nézni mit mond hanem,hogy kimondja.
Itt is szerintem az átlátszó tok cseszi el kicsit a színét
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz pergabb #19041 üzenetére
Szerintem ez inkább túl rinyálás lehet,hogy nem olyan piros de szerintem nem is buzis,inkább akkor változik kicsit a szín lájtosabbra,ha olyan tokot rak rá az ember.Unokaöcsémnek is piros hátlapú telefonja van és a gyári átlátszó tok lájtosította kicsit a színt.Nekem inkább nagyobb csalódás egy piros telefontok ami a képeken még nem is rossz de élőben lájtos.
Én meg pl az arany színűt meg azt a halovány kékeset tartom buzisnak,még is sok férfi olyanban vette a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Másnak nincs olyan problémája,hogy a messenger litének nincs hangja hiába van mindenféle jelzés bekapcsolva 10.2.1.0 update van fen!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest