-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Sziasztok,lehet veszek vissza egy ilyen készüléket ,a brutális akku miatt .
Pixel experience hogy áll mostanság vagy lineage ? Gcam megy végre normálisan alatt ?
OTP app megy magisk hide-al ? -
batai15
félisten
Sziasztok, úgy néz ki eladom a telefont. Mi a legfrisebb rom rá?
-
batai15
félisten
Hi! Valakinek fölös tempered glass esetleg nincs? Sürgősen kellene egy, alirol meg már nem érkezik meg.
-
batai15
félisten
Hi! Oxygen os portot próbálta valaki?
-
batai15
félisten
Ahoi mi a helyzet? Custom rombol pie alapú ki mit használ?
Gcamból van ami működik az újabb verzióból? -
batai15
félisten
válasz pentiumboi #14476 üzenetére
Nálam napfénybe láthatóság, face csere, értesítés és óra kinézet volt a lényeg. Tökeltesen teljesíti.
Amúgy közvetlenül app küldi a telefonrol az órára az akku töltöttség állapotát a notify app segítségével. -
batai15
félisten
válasz pentiumboi #14470 üzenetére
Okos órát, vagyis amazfit bipet.
-
batai15
félisten
válasz Trailblazer #14339 üzenetére
Nem kell neki valami spec zip aszem. Legutóbb nem bootolt be
-
batai15
félisten
válasz Trailblazer #14336 üzenetére
Utolsó official twrp van fent, utolsó béta és stable magisk se jó.
Lost hogy kell telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Trailblazer #14334 üzenetére
Semmit. Lefut szépen a magisk twrp alatt, még sincs fent.
Aztán felraktam a managert az alol raktam fel, az is le futott, és modul telepítéskor failed üzenet. -
batai15
félisten
Fel raktam a pe extended romot, a leg utolsót.
Magisk nem akar települni twrp alol.
Valaki találkozott már ilyennel?
Az official lost hogy kell telepíteni? Ki akarom próbálni. -
batai15
félisten
Hasznal valaki az újabb pite romok közül valamit? Kinek mi jött be?
-
batai15
félisten
Valaki próbálta már a Los 16ot?
-
batai15
félisten
válasz Trailblazer #13358 üzenetére
Osztom. Nekem sem adja ez a miui 10.
9.5 szeretem, azt sokáig használtam előző telefonokon, de itt a 10el nem tudok ki bekülni.
Sokkal kezesebb egy aosp rom nekem is. Következő telefon szinte 100 hogy xiaomi lesz.
Nokia, oneplus, vagy esetleg ismét samsung. -
batai15
félisten
Juve: látom neked se adja a miui, nokiát veszel.
Mondjuk én február március körül tervezem a cserét, meg látom akkor mi lesz a felhozatal -
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Na milyen a 10es srácok?
Lehet teszek vele egy próbát, hátha nem laggol stb. -
batai15
félisten
Global stable amúgy menyire laggos gesztus vezérléssel?
-
batai15
félisten
Tényleg kint a global stable 10?
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #12803 üzenetére
Van valós második év, de csak ahol gyártói garanciával árulják, vagy szolgáltato is ad ilyet pl telekom. Viszont nem minden gyártói garancia a dal abból két évet
Egyébként igen ez a szoftveres garancia himi humi. Maximum ingyen csinálnak rajta egy gyári beallitasok vissza allitasat.
Szerkesztve látom egyet beszélünk[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Akit érdekel lesz nitrogen os. Kenzon azt használtam nagyon meg voltam vele elégedve. Elégé be indult a custom rom gyártás.
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #12507 üzenetére
Más normális boltot is kötelez a törvény így máshol is el lehet állni.
-
batai15
félisten
Nekem meg pozitív a tapasztalat. Redmi 4a, 9 hónaposan random újra indult. Le adtam, 3 nap múlva hívnak hogy pénz vissza fizetés
. -
batai15
félisten
kb egy órája szendvedek a lineage os-el , de nem bootol.
Viszont bármelyik más(aosip igen) -
batai15
félisten
válasz skadarafam #12200 üzenetére
Örülök hogy egyet beszélünk. Most én is elégedett vagyok ezzel a kombóval, bár én megyek vissza pitere, mert gyak alig használok valamit a miuibol.
-
batai15
félisten
válasz skadarafam #12195 üzenetére
Azt hogy nálatok nincs gond nem jelenti azt hogy senki másnak sem lehet.
Tudjátok van az a szó hogy anomália, nem kell mindenkinél hogy ez jelentkezzen. Ennyi lenne a lényeg.
Egyébként a sokat emlegetett kirk kernel volt elsőnek, most a stormguard. Viszont semmivel sem jobb mint az alap miui kernel, nem látom jog brutal jobban bírja vagy gyorsabb lenne.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz skadarafam #12189 üzenetére
Nem nem ez volt a lényeg. Látom nagyon értesz hozzá ezek szerint.
Igen a miui tökeltes. VAGY nem, csak úgy mint a többi rendszer.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #12184 üzenetére
Mert a miui sosem hibás nem? Az hogy nem mindenkinél fordul, nem jelenti azt hogy a rom hibátlan.
Lásd az én esetem pár napja. Kirk kernel laggolt merült mint állat,3x4x volt reboot semmi változás nem történt.
Kernelt cseréltem aztán azóta nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #12111 üzenetére
Droidmester szerint isteni a kernel, régóta ismerem,ha azt mondja hogy valami jó én hiszek neki.
-
batai15
félisten
Szerintem kernel volt gond, most fel raktam ideiglenesen a storm guardot jobnak tűnik ma játék is laggolt kirk alattc
-
batai15
félisten
válasz schawo #12095 üzenetére
Lehet,de nem izgat.
Miuival eddig több bajom volt mint az aosp romokkal ennyi.
Nektek is tudni kellene hogy élő fordul néha meg magyarázhatatlan anomália, nem user errort kell mindenre rá varrni. Hála istennek van lehetőség választani rendszert. Több mint egy hónapig használtam például a béta gsi romot hiba nélkül.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #12091 üzenetére
Hagyjuk már a user errort srácok.. Nagyon régóta csak azokat az appokat használom amit jó ideje minden telefonomon, rendszeren.
-
batai15
félisten
Az az igazság hogy részemről ennyi volt a miui. Semmi pluszt nem ad, olyan darabos mint az isten nyila,este arra keltem fel hogy töltés közbe full meleg a telefon, merül mint a titanic. Megy vissza a pite,vagy aosip.
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #12022 üzenetére
Gyári kernelt nem tudnál linkelni? Nem látom semmivel sem jobbnak a kirk kernelt.
-
batai15
félisten
Kegyetlen gyenge eddig akkuba a 8.8.30 kirk kernellel.remélem beall mert ez volt akkor az utolsó miui telefonom.
56 %2.5 óra sot.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #11993 üzenetére
Át raktam. Elvileg zip volt. Gépre csatlakozva meg más formátumot írt. Pcrol át raktam. Úgy már jó, fel is raktam.
Kel valamit finom hangolni? -
batai15
félisten
válasz DroiDMester #11991 üzenetére
Már kétszer töltöttem le, mégsem látom twrp-be, csak az 1.9-et.
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #11987 üzenetére
Köszi, rá nézek akkor ha már te meg vagy vele elégedve. NEm tudom elsőnek min ment el a dolog akkor .
Amúgy hogy kell telepíteni? Twrp alatt nem látom..[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Kirks kernelből melyik kell? a sima vagy a camera fix?
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #11958 üzenetére
Nem kell kioktatni mert Mindent úgy csináltam ahogy eddig 1 full Flash kellett újra és Érdekes mód megy
-
batai15
félisten
Az utolsó global beta alatt nem tudom aktiválni a camera apit. Magisk module, build prop is meg van, megsincs aktiválva. Talán a Kirks kernel a Ludas.?
-
batai15
félisten
Srácok ha most fel teszem a global 10et, és ne adj isten vissza zárja a blt, akkor nekem is 720 órát kell várni?
-
batai15
félisten
Melyik kernel ajánlott global beta alá?
Ha már a kell magisk a gcam stb miatt. -
batai15
félisten
Nekem se volt vele gondom legutóbb, csak az indokolatlan bluetoth kikapcsolás, ami után reboot kelet nem kapcsolt visza. Ritka eset volt, más gond nem volt.
-
batai15
félisten
Gondolom arb4 igaz? Most még a gsi pite romon vagyok, mi a pontos mente a telepítésnek ?
-
batai15
félisten
Root less telepíthető a poco launcher. Nem is rosz. Egyébként, csak playstore icon pakkal kompatibilis, vagy miui témákkal is?
-
batai15
félisten
Hasznal valaki miui 10 public betat? Milyen?
-
batai15
félisten
5D Full Glue Cover Tempered Glass Xiaomi Redmi Note 5 Pro Screen Protector Film sFor Xiaomi Redmi Note 5 Pro Full Glue Glass
http://s.aliexpress.com/mERjQjya?fromSns=Copy to Clipboard
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/themes/fix-gcam-low-light-whyred-china-global-t3834161 -
batai15
félisten
Nekem ma érkezett meg az 5d üveg, szépen felment, eddig jónak tűnik.
-
batai15
félisten
1: óriási különbség van aközött hogy bl nyitás, root twrp stb vagy csak fel dobsz egy apkt.
2:tuti hogy nagyon népszerű lesz a telefon és ha most is nem fullos a kamera,hamar az lesz.
3 notere a patch használata óta rosz szavam sincs a gcammal. Mindig minden helyzetben készült fotó, pite alatt ki merem jelenteni hogy végre van fullos kamera. -
batai15
félisten
Gyerekek amint lehet váltok a pocokra. Built in támogatja a Google kamerát, végre egy telefon amit full gyárin lehet használni.
-
batai15
félisten
Mennyire jó amúgy ez a poco launcher?
Ill miui10re lesznek valaha is témák? -
batai15
félisten
Gcam patchet valaki próbálta már rajtam kívül? Valaki talált benne már hibát? Nekem tökeltesen megy eddig.
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #11070 üzenetére
Én azonnal tudtam nyitni. Mások? Nem. Pont.
-
batai15
félisten
válasz Graphics #11062 üzenetére
És akkor mivan? Azt hiszitek nem tudom hogy profit lenyeg? Azt hiszitek csak ti vagytok a nagy marketingesek?
Különbség van a között hogy odafigyelunk a userre vagy pl az Apple féle szemlélet. Hátrébb az agarakkal, mert csak az igazságot írtam le. A xiaomi is be fog kurvulni csak idő kérdése.
Lásd booloader unlock mizéria, arb, stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest