- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
-utolsó RR buildet próbálta-használja valaki ??? mély alvásból felébred ? nálam az volt a régebbi buildek kínja
-az utolsó AOSIP-t próbáltam,ott az OTA frissítés állandóan az utolsó build-et akarja letölteni
-próbáltam az utolsó AEX-t is,abban minden trükk nélkül megy a Gcam,de minden második újraindításkor megfagy
-
Fulár
senior tag
Ne haragudjatok de hiâba olvasgattam vissza jó sok Hsz-t nem lettem okosabb vagy csak elsiklottam a lényeg fölött!Ha szépen megkérem akkor valaki felvilâgosítana róla,hogy mi a tököm történt vagy,hogy mi ez az egész?(A romolással kapcsolatos Hsz-ekre gondolok)
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
kszthly #5989 üzenetére
Thankfully, Google is aware that us enthusiasts have a number of reasons as to why we would want to downgrade our current version of Android. So to help us out, Google has added a way for us to disable this protection so that we can downgrade if we really need to. Ron from Ars Technicawrites that if we disable this feature then it “will trigger the usual slew of boot-up warning messages” so there isn’t any confusion as to what we have done.
Most ezt találtam. Nem írják, milyen módon lehet kikapcsolni ezt a Rollback Protection-t vagy hogy hívja a Google, de úgy tűnik, nem lesz kikerülhetetlen ez a dolog.
-
kszthly
senior tag
válasz
ElDiabloo #5988 üzenetére
A hivatalosnak tekinthető helyen pont a 8.7.5-ről írták, ami közben átalakult titkos verzióvá.
Az már nyilvánvalónak tűnik, hogy ezt a verziót még nem érinti, de jó lenne ha a jobb kéz tudná hogy mit csinál a bal. -
ElDiabloo
senior tag
Ez az egész ügy két zárt buildnél jelentkezett és most mindenki pánikol?
Attól, hogy páran brickelték a telójukat, nem jelenti hogy bevezetésre került bármi. Ez egy egyszerű bug-tól is lehet. Ráadásul a topicban már nem írják a stabilra, csak arra a két zártra, ami meg nem véletlen zárt verzió. -
hargitomi
tag
XDA topic szerint csupán a 8.7.9-es China build (ez minket nem érint), illetve a tegnap érkező (erről nem is tudtam) 8.7.10 Global build-ben került ez bevezetésre. Elm akkor én 8.7.5-tel még jó vagyok. Persze ők hivatalosan nem ezt mondják, ahogy a fenti cikkben is van.
szerk.:
Na, akkor ezért sikerülhetett 8.7.5-ről vissza, lehet akkor én is menekülök, amíg még lehet... -
kszthly
senior tag
Elhiszem én, sőt nagyon örülök neki!
De miért írják az ellenkezőjét? -
kszthly
senior tag
válasz
juve600 #5975 üzenetére
Jól értem?
A 8.7.5-ről visszatértél a 9-es stabilra??
Elméletileg ez nem lehetséges. -
hargitomi
tag
Csak azt nem értem, hogy ez az announcement miért a bevezetés UTÁN történik?
Eléggé aggályos egy ekkora cégtől, mint a Xiaomi. Csomóan hőbörögnek MIUI fórumon, meg tönkrevágták a telójukat. Ez azért így nincs rendben. Na mindegy meghúzom magam a 8.7.5-n egy ideig inkább...
-
hargitomi
tag
Ez az anti roll-back dolog kizárólag házon belül, tehát végülis a régi MIUI 9-es stable/dev romokra vonatkozik igaz?
Lehet szórakozni továbbra is mindenféle Custom Rommal (RR,AOSIP,LOS etc) MIUI 10 8.7.5-ről?
Szövegből nekem ez jön le. -
adp
őstag
tudja valaki a naptarat hogyan lehet szinkronizalni?
arrol van szo hogy a ceges dolgokat egy helyre irjuk google naptarba, es ma valaki lemondott egy talalkozot, ezt a recepcios be is irta, de nalam meg nem jelent meg, az volt a szerencsem h mar delelott hivott a recis, hogy lemondtak. amugy meg mindig ugyanott bent van a 3orasi program, ha ez szamit mobilneten vagyok. ki-be kapcsoltam a telot es semmi, bongeszoben megnyitva a google calendart latom, de az alap naptar appba nem -
natë
nagyúr
Dear MIUIers,
To maintain system stability and ensure the security of the device, we have introduced a mechanism of anti-rollback. After you have updated to MIUI 10 Public ROM 8.7.5 or ROM afterwards, you can not downgrade your ROM to previous Stable ROM and Beta ROM.
If you have already updated your device to MIUI 10 Global Beta ROM 8.7.5 or ROM afterwards, please don't try to downgrade the ROM of your device. Otherwise, your device will be bricked, which may also affect your device stability.
If you want to test ROM prior to 8.7.5, you can remain on the previous ROM, which will not affect your using of the device.
Thanks for your understanding and cooperation.
MIUI Team
Ami érdekes, hogy simán downgrade-eltem a 10-es bétáról stable 9-esre recovery rommal.
-
moma
őstag
Az utóbbi időben valamiért a whatsapp átjön a Don't disturbe állapoton. Ez miért lehet? A rezgőt érzi az leveszi róla a hangot, de Don't disturbe nem hat rá. Valahol lehet ezt állítani?
-
blod001
tag
Ez egy hülye kérdés és gondolom senki se tud értelmes választ adni rá, de azért megkérdezem. Érdemes várni az EU stock-ra hogy legyen raktáron fekete 4/64-es változat? Írtam e-mailt és azt mondták nem tudják megmondani mikor lesz megint raktáron. Korábbi tapasztalatok alapján mennyi idő mire betudnak szerezni egy adott modellt? Gondolom, hogy ők is Kínából hozzák és 1-2 hét alatt csak lesz megint. Más alternatíva esetleg eustock-ra? Xiaomishop-on sincs jelenleg.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5941 üzenetére
Minden be van már kapcsolva.
De nem jegyzi meg ON állásba a helyhozzaferest , ez a gubanc...
kszthly: köszi
, a BL még zárva van.
-
kszthly
senior tag
válasz
juve600 #5944 üzenetére
Én ilyent nem mondtam. (írtam)
Mindenki döntse el, hogy mit szeretne. Én a 10 global-t választottam, ez marad amíg nem lesz miuihu.
Csak arra figyeljetek, hogy állítólag a 9.5.17.0-ról visszalépni veszélyes! -
szami777
addikt
Hali,
Be van álítva, hogy a messenger üzenetek jelenjenek meg lezárt képernyőn, de nem jeleníti meg, csak felvillan a kijelző. Minden értesítés be van kapcsolva a beállítások menüben a messgerhez, illetve lezártam, hogy ne zárja be az appot.
Nálatok működik? Mit csinálok rosszul? -
M0RGI
őstag
válasz
WhiteWalker #5935 üzenetére
Ez még hagyján. A másik kettő fent említett dolog jobban zavar.
-
Nálam béta ROM-okon sosem állítja vissza a helymeghatározást.
Nem használtok valami akkumulátorkímélő beállítást, a Biztonság appon belül optimalizációt, egyebet?
-
kszthly
senior tag
válasz
WhiteWalker #5939 üzenetére
Ha 9.5.17.0 van fent, akkor az #5918-as hozzászólás fényében még veszélyes is lehet.
Nem olvastam végig, lehet hogy nem gond, de jobb félni. Bár azt mondják hogy csak visszafelé nem megy.
A 10 béta jó, de inkább a fastboot verziót.
Figyelj, nehogy visszazárd! (ha nyitva van) -
-
kszthly
senior tag
válasz
WhiteWalker #5935 üzenetére
Főleg, hogy a beta hibátlan.
-
natë
nagyúr
Bocs, nem válasz akart lenni!
Olvastam pár tesztet az ajánlott töltőkről, érdekes mód a Blitzwolf-ot sehol nem említették, viszont az Anker-t hozták ki győztesnek. Ettől függetlenül beruháztam egy BW-ra, remélem szeretni fogja a Note.
Mondjuk nem tudom mennyire éri meg beruházni még egy micro usb töltőre...
-
M0RGI
őstag
válasz
WhiteWalker #5931 üzenetére
Nekem meg állandóan visszarakja "csak a készüléken"-re, hiába állítom be azt, hogy "nagyon pontos".
Miért? -
WhiteWalker
nagyúr
Budapesti menetrendet és a Vonat droidot használom , de szerintem a BKK futarnal is ha lenne a helyzet...
Nem tudom , de szerintem rendszer szinten van gubanc.
Az az érdekes , hogy a note 3- nal nem volt gondom , semmi , pedig ott global betat(!!!) használtam , itt meg ráadásul stabilt használom .
-
M0RGI
őstag
válasz
wwenigma #5879 üzenetére
Lehet félreérthető voltam.
A problémám az, hogy a homescreenen az ikonokra hosszan nyomva nem jön elő gyorsmenü!
Pl. COL remindernél így lehetne kitenni speciális parancsikonokat.Gondolom ez a MIUI launcher hibája, de COL fejlesztői is csak néztek nagyot, hogy nem megy.
Novát felrakva működik, de kivételesen tetszik a MIUI launcher és nem szeretném lecserélni.Át lehet ezt hidalni máshogyan? Nagyon hiányzik.
---------------------------------------------------------------------
A másik gondom amit már írtam, az, hogy bizonyos weboldalak megnyitásakor (chrome), illetve video TV-re átküldésekor "com.android.systemui - az alkalmazás leállt" hibaüzenetet kapok, a kijelző elsötétül, villog, csak a reboot segít.
Senki nem tapasztalta ezt még??? Rohadt idegesítő.
Gyári stabil global 9.5.17.0 miui van fent.
-
válasz
WhiteWalker #5922 üzenetére
Ezt megcsináltad a futár appra vonatkozóan?
-
válasz
WhiteWalker #5919 üzenetére
9.5.17.0
Rendszeresen használom a futárt, és semmi gond nincs vele.
-
M0RGI
őstag
válasz
Leftwitch73 #5889 üzenetére
Témák ikon katt, jobb oldalon alul a sarokban a kör alakú jelre katt, Téma szerkesztése menüpont és ott Állapotsor.
-
Carline
őstag
válasz
WhiteWalker #5919 üzenetére
Ez google hiba.
Huawei telefonoknál volt kb. két hónapja szolgáltatások keretrendszer frissítés után.Szerk: Mobilaréna is írt róla: [link]
-
WhiteWalker
nagyúr
MIUI global stabil 9.5.17 van fent.
Kettő érdekességbe szaladtam bele. Az egyik , Bluetooth fülest nem hajlandó megtalálni keresés alatt , miközben más egyéb BT lát...
A másik bosszantó , hogy fent van a budapesti menetrend app és képtelen a "közeli megállok " opcional megtalálni a megallokat. Kiírja hogy "hely hozzáférés " jogosultság kell neki. Én mindenhol mindent engedélyeztem a rendszeren es az appon belül is , de semmi....
( De ua a szitu van a vonat droid appnal is)
Valaki használja ezt az appot ? Megnézném hogy működik e?
Az előző telefonomon ( note 3 pro) nem volt gondom
-
batai15
félisten
Óvatosan az új miui 10 build el, állítólag anti roll back van benne.
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/warning-update-to-recent-miui-builds-t3814895 -
hargitomi
tag
válasz
Viktor0610 #5910 üzenetére
Azok a csúnya értesítések attól még használják
-
*Mukeey*
addikt
válasz
hargitomi #5905 üzenetére
Ez az egy nekem is nagyon zavaró.
Amúgy a bugfixeknél nem tüntetnek fel mindent.Lehet ezek voltak a főbb dolgok,de a motorház alatt is szoktak csiszolni.Nem hiába a stable csak hetekkel később érkezik mindig,amire nagyjából összerakják a romot.Ez inkább még alfa rom,mint fejlesztői változat,kalandvágyók,geek-ek felteszik azt hali.Apám lehet kukázná,ha ilyen szoftver lenne az övén.😂 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest