- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #6039 üzenetére
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
jUUh
addikt
Azt kell, hogy mondjam, hogy kezdem megszokni a MIUI-t. Global Stable van fent, és egész jó. Hiányzik 1-2 funkció másik romokról, de amúgy egész tűrhető. Ha újra nyithatom a BL-t, root, TWRP, és kész is.
ktommy91:
Noname kernel működik MIUI-n is?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
natë
nagyúr
Egy bátor harcos pattintsa fel az új globalt és riportáljon a gyáva többség részére
-
CSD-Man
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom pontosan lehet-e itt ilyet, de gondoltam célzottabb mint hardverapron.
Van egy ilyen tokom pluszban [link], minimális összegért megválnék tőle. Akit érdekel privátban írhat.
Köszi, üdv -
kszthly
senior tag
válasz juve600 #6071 üzenetére
Hogyne lenne.
Már megy is fel.[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
-
titán
Én a note5-re raktam fel egy hasonlót, egészen biztosan ragad a teljes felületén, mert mikor lehúztam a védőfóliát, akkor megnéztem. És felrakás után az enyémnek is szivárványos a közepe. Ez pusztán szerencse vagy pech kérdése, hogy épp milyen vastag ragsztóréteget vittek fel rá. Ha kicsit több lenne alatta a ragasztó, akkor nem lenne ilyen gond.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
Látod, mert ezek szerint nem tudod, hogy mi az oka. Azok igenis ragadnak középen, csak a ragasztóréteg a felületi feszültség miatt olyan vékonyra elterül, hogy a fény hullámhosszával azonos vastagságú réteget képez. Ahogy a felületi feszültség hatása csökken, úgy egyre vastagabb a réteg, ezáltal más és más hullámhosszúságú fénnyel interferál, ez adja a szivárványos hatást. A víz felületén úszó és elterülő olajréteg ugyanígy működik, ezért látod azt is ugyanilyen szivárványosnak.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
juve600
nagyúr
holnap akkor új glob/eu 10-es build ???
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Mofi flip tokot honnan érdemes rendelni ahol jó az ára és jó a minősége?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
batai15
félisten
Google camera ügyben nincs változás?
-
CactuS
Arcképgyáros
Köszi mindkettőtöknek. Mondjuk pont az IMAK TG alatti reviewknél tettek fel egy képet, ahol látszik, hogy szivárvány foltos az üveglap, az nem a legjobb előjel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ktommy91
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Hamarosan én is leváltam a mostani Mi 5 S Plus-omat egy Note 5-re, így előre gondolkozván szeretnék rá fóliát és tokot rendelni. Ebay/Ali-n vagy Note 5 Globan vagy Note 5 Pro-t kell keresnem, ugye? Tokból nekem kb. mióta létezik IMAK-ot veszek, így szerintem most is azt célzom meg, de üveglapból van valakinek bevált full coveres darabja, amit tudna linkelni?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wesder
félisten
Na megérkezett. Első reakció: hűha! Második reakció: a Note4 is ugyanígy kiszolgált.
Egyébként nem bántam meg, mégis a zasszonytól kaptam születésnapra.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ktommy91
addikt
-
hargitomi
tag
Nekem meg ez a screen protector jött meg. Jónak tűnik, illeszkedik rá ahogy nézem, nincsenek pöttyök / foltok, jól rá ment. Kivágások rendben, gesztusvezérlés is hasonló hatékonysággal megy.
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
natë
nagyúr
Megjött a Blitzwolf. Már meg is jelent a gyorstöltő ikon. Nem merem használni, mert megeszi az akksim 😁
-
t.imi
addikt
válasz Viktor0610 #6042 üzenetére
Semmi gond, köszi! Néha be szoktam nézni, aztán hülyeséget írok
-
M0RGI
őstag
válasz Viktor0610 #6039 üzenetére
Nálam sincs ilyen.
-
MODERÁTOR
-
madrac
senior tag
válasz blod001 #5953 üzenetére
Turbado-nál 68,4 ezer a fekete és azt írják, hogy raktáron van, és ott van személyes átvétel is azt hiszem. 2év garanciát adnak, de ha jól tudom nem helyben szervizelnek. Megbízható üzlet hírében áll, és ha elállnál 14 napon belül, náluk nem saját költségen kell visszaküldeni, hanem futárt küldenek ki érte ingyen. Legalábbis ezt olvasni.
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy iGO és Sygic programok alatt nincs navigációs hang. Waze működik rendesen.
Sygic teljes megóvásárolt verzió, iGO egyelőre próbaverzió.
Köszönöm a segítséget
-
housejoy
tag
én hivatalos beta global tesztelő vagyok de nem láttam olyan közleményt, ráadásul már 8.7.10-nél tartunk
-
ElDiabloo
senior tag
válasz hargitomi #6012 üzenetére
Ha nem rakna fel xda-n mindenki kiszivárogtatott zárt buildeket akkor még nem is tudnánk erről, szóval elméletileg van idejük hivatalosan közölni a dolgokat. Csak így hamarabb kirobbant a dolog, mert visszaütött a jogosulatlan ROM pakolászás. Aki hivatalos béta tesztelő és "legálisan" teszi fel a napi zárt buildeket, azok valószínű kaptak is tájékoztatást. Nem tudom van-e köztünk ilyen tag, az megtudná erősíteni, hogy ők tudtak-e erről.
-
hargitomi
tag
válasz wwenigma #6010 üzenetére
Az oké, csak akkor kiírhatnák hivatalosan, hogy mi a helyzet pl a 8.7.5-tel ami amúgy public volt, de már top secret... Nehogy ezzel is baj legyen.
Persze, tudom hogy már itt a fórumon visszamentek 8.7.5-től, de az már régen rossz ha usereknek kell random kísérletekkel próbálkozni, és nincs erről semmilyen hivatalos és helytálló információ.
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
natë
nagyúr
Google, in their own guidelines, states NOT to implement it like this.
Here's how it works :
Anti-Rollback should NEVER cause a brick. If a user manages to flash an older version, the phone displays a warning that the software is corrupted, and turns off.
If the user has an unlocked bootloader, Anti-Rollback is DISABLED COMPLETELY. Unlocked users' phones are already insecure, so Anti-Rollback and other Verified Boot features are disabled, and the user is just given a warning that they are unlocked. No bricks, you can do whatever you want.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kszthly #6009 üzenetére
Béta. Akármi és bármi előfordulhat - saját felelősségre -, ezt szerintem írták is mikor letoltod.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem nem kellene mindenkinek random romokat felrakni utána a béta hibáival telesirni a netet. Én rá is zarnam a telót only béta kiadásra, csak külön engedéllyel lehessen visszatérni stabilra. Talán akkor valóban béta tesztelés menne és visszajelzés is lenne nekik.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
natë
nagyúr
válasz ElDiabloo #6001 üzenetére
Szerintem ez nem teljesen így van (az alapján, amit olvastam). Google találmány, de a google lehetővé teszi a kikapcsolását (mint pl a Nexusoknál), ellenben üzenetet tol az orcádba, hogy nem jó amit csinálsz, ő figyelmeztetett. Soha nem lehet brick vagy bootloop a vége, pláne nem hardbrick.
Ezt a Xiaomi qrta el, csak a Googlre kenik.
-
Norby86
őstag
Nem tudjátok hogy a Note 5-re létezik ilyen, vagy hasonló tok? [link]
A cél az lenne hogy legalább 1-1,5 méter mélységig, a telefont tudjam víz alatt is használni ha nyaralni megyek és a tengerfenékről akarnék képeket lőni. Jelenleg ezt az átlátszó légmentesen zárható tasakot használom amit ebay-en, alin lehet kapni, de hát őszintén megmondva elég gagyi,mert nem reagál benne rendesen az ujjamra.-Norbi-
-
ElDiabloo
senior tag
válasz kszthly #5999 üzenetére
Hát Xiaomi aktiválta most ezt a funkciót, de ez Google találmány.
Az értelme pedig igazából az, hogy ha pl elveszíted a telefont, és valaki ráakar tenni egy régebbi androidot amin vannak kijavítatlan biztonsági rések, hogy úgy férjen hozzá akkor nem fog neki sikerülni.
Ha kikapcsolható akkor nekünk nem fog sok mindent befolyásolni, de aki úgy használja a telefont, ahogy megvette annak egy plusz biztonsági funkció ami védi az adatokat. Kb mint egy önmegsemmisítő folyamat.
Én ezt tudtam leszűrni, az infók alapján, hogy mi is ez és miért jó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest