Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten

micafighter: az a baj mindkettő elég érdekesen működik, meg sztem bugosan is. inkább kihagyom a használatukat, megvagyok nélkülük sőt a conceal engem kifejezetten akadályoz, ha nem vesznek észre elsétálnak tőlem én meg futhatok utánuk, nyilván bele egy másik adag ellenségbe. vegyenek csak észre.

giorgio: igen, ott jó az overwatch ahol nem körre megy a játék és nem kell sietni, de ha sietni kell mert csak 8 köröd van, nincs idő megállni és overwathcba rakni és mindig csak fél mozgásnyit menni, mert akkor hamar elfogy a 8 kör. persze ahol ráérek ott én is használom, meg ha dropship jön pont a fejemre, akkor is mókás, mikor mindenkit kilövök overwatchból.

iron-man módban meg kötelező, de azt én sosem fogok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest