Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szemét játék.
Képes volt egy Lost-os küldetésen benyomni nekem, hogy miután megszereztem az infót az advent vonatból, utána öljek meg mindenkit. Mondom ez most mi? A lost folyton spawnol...
No és akkor még bejött a lost mellé a Warlock Chosen is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerencsétlen Warlock mondjuk nem sok vizet zavart, x körönként produkált nekem két spectral zombit, de amúgy meg se moccant. Aztán miután minden lost podot aktiváltam már az egyik katonával, a maradék csapattal felaraszoltam a pozíciójához. Ekkor megmozdult, de volt olyan hülye és belefutott 4 katonányin overwatch-ba. Azt követően már csak egy lövés kellett neki.

Lett is a csata végére 72 killem és 5 katonám is szintet lépett. Pedig paráztam, mert csak egynek volt mindshieldje, így meg keményen rendet tudott volna vágni közöttük a Warlock.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Képes volt egy Lost-os küldetésen benyomni nekem, hogy miután megszereztem az infót az advent vonatból, utána öljek meg mindenkit. Mondom ez most mi? A lost folyton spawnol...
No és akkor még bejött a lost mellé a Warlock Chosen is. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)