Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szemét játék.
Képes volt egy Lost-os küldetésen benyomni nekem, hogy miután megszereztem az infót az advent vonatból, utána öljek meg mindenkit. Mondom ez most mi? A lost folyton spawnol...
No és akkor még bejött a lost mellé a Warlock Chosen is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerencsétlen Warlock mondjuk nem sok vizet zavart, x körönként produkált nekem két spectral zombit, de amúgy meg se moccant. Aztán miután minden lost podot aktiváltam már az egyik katonával, a maradék csapattal felaraszoltam a pozíciójához. Ekkor megmozdult, de volt olyan hülye és belefutott 4 katonányin overwatch-ba. Azt követően már csak egy lövés kellett neki.

Lett is a csata végére 72 killem és 5 katonám is szintet lépett. Pedig paráztam, mert csak egynek volt mindshieldje, így meg keményen rendet tudott volna vágni közöttük a Warlock.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Képes volt egy Lost-os küldetésen benyomni nekem, hogy miután megszereztem az infót az advent vonatból, utána öljek meg mindenkit. Mondom ez most mi? A lost folyton spawnol...
No és akkor még bejött a lost mellé a Warlock Chosen is. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)