- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Én tegnap kezdtem el veteránon. Az első ismerkedés még alap nehézségen megvolt. Az elején próbálok a fejlesztésekre és a területfoglalásra rámenni, ügyelve a rádiótornyok megfelelő helyekre való lepakolásával.
Milyen építkezési sorrendet használsz illetve mit hova terveztél építeni?
Jó a laboros cucc is, ezt is felraktam a két meglévő long war cucc mellé
Ez mit jelent? Pontosan milyen modokat tettél fel? Én csak a Long war perk pack-ot tettem fel lehetett volna mást is?Még valami. Az előző végigjátszásban egy csomó mindent nem tudtam kifejleszteni, legyártani. Nem volt rá idő. Igaz nem építettem labort, ez gondolom lassítja a kutatást. És egy idő után nem volt elirium core-om sem, így a proving groundban nem tudtam fejleszteni semmit.
Ezekre a problémákra az a megoldás, hogy építek labort, több tudóst toborzok, illetve több küldetést próbálok teljesíteni mert ha jól tudom elirium core-t ott tudok szerezni/kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezekre a problémákra az a megoldás, hogy építek labort, több tudóst toborzok, illetve több küldetést próbálok teljesíteni mert ha jól tudom elirium core-t ott tudok szerezni/kapni?