Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Na, Veteran szint pipa, senkim sem sérült meg. Kb. 750 alien hulla lett a végére, 3000+ supply és minden csőmaxra kifejlesztve. A végső csatába vittem egy psi egységet is, felváltva a commanderrel, durván jó csapatot adott. Senki sem sérült meg és kb. az első körökben meghaltak az avatarok.

Így elkezdtem a Commander szintet. Harmadik hónapot kezdtem, bevétel 350 körül, egy kontinens bnuszom már van, magnetic fegyverek fullosak és használom a steam workshopot is.
Jó a laboros cucc is, ezt is felraktam a két meglévő long war cucc mellé. A katonák nagyon másak ezzekkel a patch-ekkel, a shinobi igazi Kill Bill-t hoz a játékba az elejétől kezdve. Mindenki shotival rohangál, és végre a gunnerrel a heavy osztály is használható lett
A commander-képző perkek/részek különösebben nem dobnak a csapaton, de megférnek. Egy embert sem veszettem még, jól haladok; a dlc-s küldetéseket még nem kezdtem el, viszont most lesz az első bázis-támadásom, mert végig ér a csík lassan...
Valamivel ez már nehezebb, leginkább azt veszem észre, hogy jobb a gép találati esélye. De nincs több ellenfél, mint veterán fokozaton. Nem vészes.
Szerk: amire itt már figyelni kell, hogy jó taktikát kell választani, nem lehet ész nélkül menni mert game over egyetlen kör alatt! A flanked enemy-re pedig rá kell menni, iszonyat critical sebzéseket okoznak a shotik meg a kard.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett GAMER + monitor PC! i3-12100F / RTX 3070Ti / PRO B760M-P / 16GB DDR4 / SSD 768GB
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Asrock Z490 + I5 10400f
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A commander-képző perkek/részek különösebben nem dobnak a csapaton, de megférnek. Egy embert sem veszettem még, jól haladok; a dlc-s küldetéseket még nem kezdtem el, viszont most lesz az első bázis-támadásom, mert végig ér a csík lassan...