Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emmm

őstag

Na, Veteran szint pipa, senkim sem sérült meg. Kb. 750 alien hulla lett a végére, 3000+ supply és minden csőmaxra kifejlesztve. A végső csatába vittem egy psi egységet is, felváltva a commanderrel, durván jó csapatot adott. Senki sem sérült meg és kb. az első körökben meghaltak az avatarok. :)

Így elkezdtem a Commander szintet. Harmadik hónapot kezdtem, bevétel 350 körül, egy kontinens bnuszom már van, magnetic fegyverek fullosak és használom a steam workshopot is. :) Jó a laboros cucc is, ezt is felraktam a két meglévő long war cucc mellé. A katonák nagyon másak ezzekkel a patch-ekkel, a shinobi igazi Kill Bill-t hoz a játékba az elejétől kezdve. Mindenki shotival rohangál, és végre a gunnerrel a heavy osztály is használható lett :DDD A commander-képző perkek/részek különösebben nem dobnak a csapaton, de megférnek. Egy embert sem veszettem még, jól haladok; a dlc-s küldetéseket még nem kezdtem el, viszont most lesz az első bázis-támadásom, mert végig ér a csík lassan...
    Valamivel ez már nehezebb, leginkább azt veszem észre, hogy jobb a gép találati esélye. De nincs több ellenfél, mint veterán fokozaton. Nem vészes. :)

Szerk: amire itt már figyelni kell, hogy jó taktikát kell választani, nem lehet ész nélkül menni mert game over egyetlen kör alatt! A flanked enemy-re pedig rá kell menni, iszonyat critical sebzéseket okoznak a shotik meg a kard.

Új hozzászólás Aktív témák