- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
A Psi katonáknak a Void Rift/Null Lance végső képességet miért nem engedi megtanulni? Kimaxoltam a képességeket, de egyiknek sem adta be. Mindkettőt eltérő módon fejlesztettem. A gatekeeperes Psi Amp kell hozzá, vagy WTF?
Nem dob be már tanulható képességet.(#1123) saen : akkor nem tudom. Most nyomom a Gatekeeper autopsy-t, hátha utána feldobja.
A shard gun (plazma shoti) egy +15 aimmal meg +15 % crittel együtt iszonyú durva. A stealthos rangerem concealból a dupla lövéssel akár 30+ sebzést is lead (első lövés akár 120 % crit chanccel 20+ sebzést is lead!) Nem tudom, hogy számolja a critical chance-t, de tutira nem összeadja. Asszem legközelebb egy helyett két ilyet fogok vinni, mert a kill után még untauchable is lesz, valamint el tud menekülni a végén. A snipernek már csak egyet kellett lőnie (Blue Screennel critezik az is magaslatról 20+ -okat), és egy sectopod el is füstölt!

Úgy látom, 2 sniper, 2 ranger és 2 spec (1 healthos, 1 combat hekkeres) adja a legdurvább kombót.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem dob be már tanulható képességet.