Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emmm

őstag

válasz fogtunder #1046 üzenetére

Feltettem a Perk pakkot az LW-től, meg is jelent a katonáknál egy 3. oszlop, ellenben nem lehet használni. szintlépéskor nem dob oda semmit. :F
    A leader pakkot is feltettem, ebből kb. semmit nem érzékelek. Az Alien pakkot nem próbáltam, nem kell még egy durva nehezítés a játékba, elég ez most így is :DDD

Ellenben egy érdekes buggal találkoztam tegnap: az egyik rangeremet eltalálták, és utána, bár nem volt disoriented meg egyéb rajta, nem tudtam mozdulni vele. A heal sem segített rajta, csak feltöltötte. Csak a visszatöltés segített. Furcsa volt, mert lőni, újratárazni, overwatcholni engedett, de mozdulni azt nem; sőt, egy halványkék vonal vitt volna a VIP emberkéhez, és követte annak mozgását (cipelte a katonám). :F

Közben végre felszereltem az egységeket preadtor páncéllal és a proving groundom is elkészült. El is indítottam egy rakás fejlesztést, majd kb. két hónap alatt szépen ledarálja... ;] A két psi katonám is halad szépen, már a 3. képességet fejlesztik. Kíváncsi leszek rájuk, mit alkotnak ;]

Új hozzászólás Aktív témák