- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Érdekes felfedezés reparálás/refurb munka közben:
Engem kifejezetten zavar ha kattog/lóg egy analóg kar, legyen az bármilyen konzol.
Most felfedeztem valamit, amit nem gondoltam volna. Van 2 360 kontrollerem, egy, amit a Jasper Elite-emmel kaptam, illetve egy, amit egy E konzollal kaptam. Első dolgom mindig a szétszedés, majd domesztosos vízben megpucolás. Ki tudja mivel találkozott életében egy használt kontroller. Feltűnt, hogy mind a kettő kontrollernél, legylább egy joystick mindig le-fel irányban gáz. Ma cserélni akartam egy PS2-ből egy az egyben az ALPS analóg karokat. De csak poénból kipróbáltam PS2 gombás sapijával, ami amúgy annyira szoros, hogy lehúzásnál cuppan. És csoda... a lötyögés megszűnt. Ezt követően fogtam egy keskeny szigetelő szalag darabot, és kibéleltem a kupak belsejét, majd rányomtam az joystickra és láss csodát, nem lötyög, nem kattog. Csodáltam is hogy zsír új kontrollernek hogy lehetnek ennyire siralmas analóg joyai...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SQL kérdések
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest