Új hozzászólás Aktív témák

• Ganz-[HUN]

addikt

Érdekes felfedezés reparálás/refurb munka közben:
    Engem kifejezetten zavar ha kattog/lóg egy analóg kar, legyen az bármilyen konzol.
    Most felfedeztem valamit, amit nem gondoltam volna. Van 2 360 kontrollerem, egy, amit a Jasper Elite-emmel kaptam, illetve egy, amit egy E konzollal kaptam. Első dolgom mindig a szétszedés, majd domesztosos vízben megpucolás. Ki tudja mivel találkozott életében egy használt kontroller. Feltűnt, hogy mind a kettő kontrollernél, legylább egy joystick mindig le-fel irányban gáz. Ma cserélni akartam egy PS2-ből egy az egyben az ALPS analóg karokat. De csak poénból kipróbáltam PS2 gombás sapijával, ami amúgy annyira szoros, hogy lehúzásnál cuppan. És csoda... a lötyögés megszűnt. Ezt követően fogtam egy keskeny szigetelő szalag darabot, és kibéleltem a kupak belsejét, majd rányomtam az joystickra és láss csodát, nem lötyög, nem kattog. Csodáltam is hogy zsír új kontrollernek hogy lehetnek ennyire siralmas analóg joyai...

Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon

Új hozzászólás Aktív témák