-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Üdv,
a Mikulás meghozta lányomnak a Skylanders Trap teamet. Kérdésem, hogy ez csak lemezről futtatható, nem tehető hdd-re? Picit zavar, hogy minden egyes bekapcsolásnál felpörgeti a lemezt, ha nem is ezzel akarunk játszani, kivenni sem akarjuk állandóan, stb. Ha esetleg áttehető hdd-re, akkor is bennt kéne lenni a lemeznek a védelem miatt? (PC-n így van, de hátha itt más a helyzet)
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
MasterMark
titán
-
ElGatto
aktív tag
válasz MasterMark #55292 üzenetére
Srácok, eszközt újraindítottuk, appot ujraindítottuk, újratöltöttük, belépünk másik profillal stb. nincs változás. Gyerek meg nyúz, hogy csináljak vele valamit...
Nincs valami memória törlés vagy akármi probléma? -
-Tsaba-
tag
Köszönöm mindenkinek aki hozzászól, akkor az akku elem nyert
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #55295 üzenetére
Igen erre értettem, hogy nem ugyanaz a kettő.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #55294 üzenetére
Az lehet, csak a Panasonic mondjuk megkapja a jokat, az IKEA-nak meg megy amit levettek a Panasonic sorrol, mert nem erte el azt a minoseget.
Hiaba gyartjak egy helyen, a megrendelok szerint fogjak kivalogatni, hogy ki melyiket igenyli (es fizeti ki).
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #55290 üzenetére
Sort of... https://gamepod.hu/tema/xbox_one/hsz_178297-178297.html
Ugyanott gyártsák...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ElGatto
aktív tag
Hi, valamiért egy ideje nem tudom elindítani a youtube alkalmazást. A live-os accounton csak annyit ír sorry, youtube isn't available right now. Please try again later.
Ha másik accountal próbálom kiadott egy hibakódot, de igazából azt írta megoldásnak, hogy indítsam újra. Van valami ötlet rá?
köszi! -
diablo1984
veterán
válasz -Tsaba- #55284 üzenetére
Aldis (vagy lidl-ös?) akkut használok benne, ez legalább 2 hét alatt nem mertül le az állásban, a hátránya, hogy az akkutartót faragni kellett hozzá, mert olyan vastag az akku, hogy nem fért be, beleütni bele lehetett volna, de a kivétel problémás. Érdemes ha csak ehhez vennél akkut, akkor vinni a tartóját és ha van kibontott akku akkor belepróbálni, mert gondolom nem szívesen faragnád a tartót.
-
-Tsaba-
tag
Sziasztok! Csatlakozok nemsokára a xbox360-sok táborához, és gondolkodtam a controller elemeken. Az lenne a kérdésem hogy van valakinek tapasztalata a Venom akksikkal, vagy töltő szettekkel kapcsolatban? Vagy inkább Lidl/Aldi akku elemek javasoljátok?
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
válasz MasterMark #55282 üzenetére
nah igen, most minden beborult..... be akartam lépni, és nem tudok live-ra bejelentkezni. azt mondja account suspended, fizessek. másfél órája chat-elek a support-tal. nincs megoldás
-
Zebu
addikt
Skacok az mit[l lehet, hogy itt van az ultimate game passom és hitelkártya is van az accountomhoz adva és mégis ha le akarom szedni a Toy Story 3 játékot 360-on, azt mondja hogy nincs billing infom rendesen kitöltve
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #55275 üzenetére
Ahhoz képest, hogy ugyanez az FM6 esetében ezröt volt.....
Amúgy jó hogy linkelted a másik fórumban az alapjátékot, cdkeys-től be is szereztem....
Mostanában úgy sincs olyan nagyon jó játék gold-ban, valszeg ezt se teszik bele.... -
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #55277 üzenetére
Mindegy.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #55275 üzenetére
Nekem valamiért nem 6000, hanem 8080 forintot ír. Mondjuk teljesen mindegy, mert se 6-ért, se 8-ért nem éri meg.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #55274 üzenetére
Forza Horizon 3 Complete Add-Ons Collection [link] 6ezer!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
IG55
senior tag
Ez az X360 PC wireless receiver kompatibilitis a One kontrollerekkel?
-
szemy94
senior tag
válasz l.skywalker #55269 üzenetére
Így értettem én is, akkor oké :)
Szóval a 300ft-os GPU-val (ami tartalmazza a Goldot) most ingyen jutott volna a kolléga a Joy Ride Turbo-hozMi13T, S9, xBox One S 1TB
-
l.skywalker
Topikgazda
-
szemy94
senior tag
válasz l.skywalker #55265 üzenetére
De az tartalmazza a Gold-ot is nem?
(#55266) twine
Én szinte csak akcióban veszek játékot Amennyi időm van ki se tudom használni sokszor, (télen 5, nyáron 6 nap munka olyan időtartamban, hogy nincs idő/kedv/energia leülni 1 órára se nagyon esténként) szóval így utánanézek, és ha nagyon megtetszik valami megveszem.[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
twine
veterán
válasz szemy94 #55264 üzenetére
2500Ft-ért vettem meg....
Jól értelmezted
Sajnos nem nagyon értek ezekhez az akciókhoz, meg "live gold " dolgokhoz...
Egyszer olvastam picit utána, akkor valami teljesen torz kép alakult ki bennem, arról, hogy hogyan működik....illetve szinte mindig megnézem mik kerülnek épp az aktuális hónapba bele, és eddig alig volt ami érdekelt volna, ezért nem is foglalkozom vele,,,
Nincs otthon játék gyűjtögetés sem,amire szükségünk van, azt vagy használtan veszem meg lemezen, vagy ha ilyen tétel, mint ez volt, hogy nem terheli meg a kasszát, azt kényelmesen a kanapéról megveszem...
Szóval ez most kicsit többe került a tudatlanságom miatt...
De azért nagyon köszönöm, hogy szóltál -
twine
veterán
válasz l.skywalker #55252 üzenetére
Köszi még egyszer...
Tegnap este ezt a Joy Ride Turbot megvettem...
Először megnéztük a demo-t,kérdeztem tetszik e?
"Naná apa..."
akkor gyerünk a fullért
Tetszett a gyereknek...jókat játszottunk... -
Solten
őstag
válasz l.skywalker #55260 üzenetére
Talan mar nem is erdemes X360 jatekot venni, lassan mindegyiket feltoljak a gold-ra. A Toy Story 3 mar volt parszor akcios pl.
Saor Alba
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #55260 üzenetére
Köszönjük.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox One:
Insane Robot (Xbox One X Enhanced)
Jurassic World Evolution (Xbox One X Enhanced)Xbox360 (BC):
Toy Story 3
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD[ Szerkesztve ]
-
szemy94
senior tag
Most eszembe juttattad ezt a régi kedvencet. Mennyit toltuk öcsémmel Sajnos Xbox-ra nem jelent meg, persze ahogy nézem nem csoda, velem egyidős a játék. A mai gépeken (oprendszeren W7-től, vagy lehet Vista-tól, az nekem kimaradt) meg már nem futnak úgy ezek a játékok, talán DosBox-szal, már rég próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
twine
veterán
válasz l.skywalker #55252 üzenetére
Szuper! Pont ilyesmikre gondoltam..köszönöm...
(#55253) Kbali :Egyelőre nincs, de tervben van később a kinect vásárlás is...csak nem volt benne biztos, hogy " a kistestűt " is elég pontosan érzékeli e...de akarok neki venni...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni játékok keresésében.
Hasonló játékokat keresek mint a Mario Kart...
A lényeg az lenne, hogy osztott képernyőn tudjunk versenyezni/őrültködni kicsi(6,5éves) fiammal.
Kis verseny, kis "szenyáskodás", ha kilőjük egymást vagy hasonlók...
Ha van valami egyéb, ami nem kimondottan autóverseny, de viccesen lehet egymással játszani "gonoszkodni",osztott képernyőn, azt is megköszönöm
Pár címnek örülnék, hogy tudjunk válogatni.
Előre köszönet értük... -
l.skywalker
Topikgazda
-
ElGatto
aktív tag
Hali,
Sajnos mostanában elég sok gondom van kétalkalmazással az xbox 360 - on.
Az első a plex valamiért random nem akar lejátszani filmeket egyik napról a másikra és nem jövök rá, hogy mi a gondja.
A második, hogy napok óta a gyerek nem tudja használni a youtube appot, mégpedig a bocsi most épp nem elérhető kérlek próbáld később hibaüzenet miatt.
Kérem, mondjatok valamit mit lenne érdemes ellenőrizni?Köszi!
-
x360elite
őstag
válasz masterful87 #55246 üzenetére
Nekem 3-ból 3-szor ugyanazt mondták. Mégpedig azt, hogy a közel 3 évre meglévő gold-ra éri meg rávásárolni a 300FT-os GPU-t. Neked meg teljesen mást mondott a 4.. Ezek szerint ahány ügyintéző, annyiféle válasz a feltett kérdésre .
Minden esetre azzal biztosan nem tévedhetsz, ha veszel egy 12+1 hónapra szóló gold-ot és átváltod GPU-ra.
-
r.levente75
addikt
válasz masterful87 #55246 üzenetére
Jól gondolkodsz, én is csak 1,5 évre vettem goldot, pont ezek a bizonytalanságok miatt.
-
masterful87
senior tag
Na úgy tűnik az 5 az új magyar igazság, 5-ikre végre magyar szó fogadott a 80-as számon! (a +3612674636-t kétszer próbáltam, fel se vették)
Tehát megkérdeztem, hogy kétszer is működhet-e az az eset, amikor a Gold-ra vásárolva GPU-t összeadódnak a hónapok, és végig GPU-val fogok rendelkezni az adott időszakra. Azt mondta működhet, de ha jót akarok, akkor inkább egy hosszabb Gold-ra veszem meg most 300-ért a 3 havi GPU-t.
Amúgy is elég bizonytalan minden, fél éve ugye GPU se volt, meg ki tudja mikor vonja vissza a fenti lehetőséget a MS, meg felhozta hogy két évnél hosszabb Gold-ba se gondolkodjak, mert ki tudja mit hoz a jövő. Jönnek a hardver nélküli streaming szolgáltatások, aztán akkor arra is ki kell találni valami rendszert. Lehet ha kimaxolom a Gold-ot 3 évre, akkor bánni fogom mert másfél év múlva meg berobban valami csoda streaming szolgáltatás, ami nekem nem jár.Köszönöm r.levente75 és l.skywalker! (a PM-et is)
-
r.levente75
addikt
válasz masterful87 #55243 üzenetére
Elvileg hétköznap van magyar support 10.00-18.00 között.
Ha indiai csóka csipogott bele a telefonba, nekem is volt már ilyen, pár perc múlva újrahívva magyar hölgyike van.
+3612674636 próbáld meg ezen a számon még!Skywalker gyorsabb volt, hiába az erő nem velem van!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz masterful87 #55243 üzenetére
G2A-t nem szeretjük, ne használd, nem megbízható bolt (és ez főleg nem a vásárlói szempontból értendő, hanem a termékeik "forrása" nem megbízható)
Küldök PM-ben egy elérhetőséget éves Gold-ra.
Xbox telefonos ügyfélszolgálat hivatalosan magyar, de néha bekapcsolnak angolt is. Hívd őket párszor újra.
-
masterful87
senior tag
válasz r.levente75 #55238 üzenetére
Közben a 12,5k-s Gold-ot hiába írja a G2A Európára, azt írja nálunk nem lehet aktiválni.
A Globalt meg 14,5-ért hirdeti, de a kosárban már rákerül 1400Ft egyéb költség, így 16 ezer a G2A-n is az egy éves Gold....Apropó, hívtam a 80-as számon az Xbox ügyifogyit, erre kapcsolnak egy indiai ügyintézőt, aki angolul akar velem beszélni. Magyar szóra ne is számítsak? Pedig én nem az angol részt választottam.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz r.levente75 #55240 üzenetére
Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz r.levente75 #55238 üzenetére
Ki az a KV?
-
r.levente75
addikt
válasz masterful87 #55237 üzenetére
Ha jól emlékszem a KV-nál volt nemrég 12k 16 havi. Ha szerencsénk lesz, karácsonyig lesz megint..
-
masterful87
senior tag
Mennyiért vesztegetik mostanában az egy éves Gold-ot?
Én a G2A-n találtam a legolcsóbban 12500Ft-ért.
-
x360elite
őstag
válasz ghostie #55234 üzenetére
A játékok profilhoz és nem géphez kötődnek, szóval akár úgy is használhatóak, hogy eladod a 360-ad, amin a licence-ed van, azon valaki egy újonnan létrehozott profillal játszik, a home-olt one-on még valaki tud játszani, ráadásul te egy harmadik gépen a saját profiloddal is tudod tolni. Vagyis akár három különböző gépen játszható egyszerre ugyanaz a játék.
Így a kérdésedre a válasz: Igen, te is tudod használni az adott játékot (feltéve, hogy one kompatibilis)
-
x360elite
őstag
válasz ghostie #55232 üzenetére
Neked semmi gondod nem lehet belőle, de az új tulajnak kockázat megvenni a gépen lévő játékokat, mert neked 10 másodperc visszaszerezni azokat egy másik 360-on. Persze, ha ajándékba adod a játékokat, akkor nincs gond.
Egy dolgot kell még megtenned, ha anno beregisztráltad a 360-ad a microsoft oldalán, akkor töröld az eszközeid közül.
-
ghostie
tag
Sziasztok,
One-ra váltás miatt szeretném továbbadni a 360-as gépet. Elég sok online vásárolt játék van rajta, úgy gondoltam, hogy nem törölném.
A gépen lévő profilokat töröltem, új profillal belépve a gépen lévő játékok működnek. A profilt használnánk tovább One-on.
Biztonságosan továbbadható így a gép, nem tehet olyan dolgot az új tulajdonos amiből a törölt profilt másik gépen használva gond lehet?
Mit érdemes még törölni a gépről (a Wifi jelszón kívül)?
Köszönöm -
icemad
nagyúr
válasz masterful87 #55230 üzenetére
A második eset is működik, de csak másik profillal. Igazából nincs jelentősége, kb 10 perc csinálni egy másik profilt, arra veszed az épp aktuális akciós cuccot, homeolod a gépre, és játszol.
Ennél viszont megtörténhet, hogy a Microsoft gondol egyet, és megszünteti az 1:1 váltást. Ennek az esélye igen csekély, de előfordulhat.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
masterful87
senior tag
válasz icemad #55227 üzenetére
Megveszem most az akciós 300Ft-os egy havi Gold-ot, majd ráveszem a szintén akciós 300Ft-os 3 havi GPU-t. Így lenne 4 hónap GPU-m. Ez egyértelmű, ezzel ellőném a kedvezményes összeadós átkonvertálást, többé nem lenne rá lehetőségem.
VAGY:
Most csak a 3 havi GPU-t veszem meg, majd egyszer ha már lejárt, jól bevásárolok Gold-ból. És mondjuk két év Gold-ra veszek valami filléres GPU-t annak a reményében, hogy simán összeadódnak a hónapok, és arra az időszakra végig a GPU szolgáltatásait élvezhetem?!A kérdés az, hogy a második eset vajon működik-e?
Ha nem, akkor lehet csak az egy havi Gold-ot veszem meg, és egyelőre várat magára, hogy én belekóstoljak a GPU-ba. -
negyven2
veterán
válasz icemad #55227 üzenetére
De ez volt a kérdés eredetileg, hogy most nyugodtan megveheti a 3 hónap akciós GPU-t, nem bukja el az egyszeri átváltási lehetőséget ha valamikor egyszer úgy dönt él egyszeri átváltási lehetőséggel.
Én anno még akkor váltottam amikor elindult alpha Insider-ben, és még nem lehetett tudni, hogy ez egy egyszeri átváltási lehetőség. Így csak jövő év decemberéig van GPU-m.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
icemad
nagyúr
válasz negyven2 #55226 üzenetére
Persze, hogy nem. Először goldot kell venni, mert az olcsó. Utána azt kell ultimatere konvertálni. Nem egy agysebészet. Én azon csodálkozom, hogy a One fórumban sem értik sokan... Ha a legolcsóbb megoldás kell, akkor kell 3 év gold és utána váltani...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
válasz icemad #55225 üzenetére
Tehát ha a kolléga akinek se Gold-ja, GamePass-a, vesz most 3 hónap GPU-t (vagyis kávzi, az átváltást nem lövi el), aztán valamikor bevásárol Gold-ból jó sokat, ráveszi az akkor vagy akciós, vagy nem akciós GPU-t, akkor azt már nem fogja neki így, átváltani (mert volt már GPU előfizetése)? Mert itt ez lett volna a kérdés igazából ami érintheti masterful87-et.
-
x360elite
őstag
válasz masterful87 #55221 üzenetére
Az a gond, hogy ezt a részét nem kérdeztem meg, mert számomra nem volt jelentősége. Ami biztos, ha pontos és megbízható információt szeretnél, akkor hívd fel az ügyfél szolgálatot. A számuk: 06-80-018-590
-
l.skywalker
Topikgazda
Sajnos nem tudom
-
negyven2
veterán
válasz masterful87 #55221 üzenetére
Na ezt viszont nem tudom, hogy ha veszel csak simán GPU-t akkor, azzal már ellövöd az egyszeri konvertálási opciót, de elvileg nem kéne. One topikba kéne erről érdeklődni, hátha csinált már valaki olyat, hogy előbb vett GPU-t, aztán annak lejárta után vett pl. 3 év Gold-ot, és arra aktivált GPU-t, ami így 3 év GPU lett. De hátha a Topikgazda jártasabb ebben, és ide is válaszol ez ügyben ...
[ Szerkesztve ]
-
masterful87
senior tag
válasz negyven2 #55217 üzenetére
Tehát ha jót akarok magamnak, akkor nem lövöm el ezt az egyszeri kedvezményes konvertálós dolgot, hanem meghagyom akkorra, ha majd egyszer egy év Goldra veszek valamennyi GPU-t.
Úgy gondolom kár lenne elkótyavetyélni ezt a lehetőséget 1 hónap Gold + 3 hónap GPU-ra.
Akkor inkább megveszem simán a 3 hónap GPU-t.
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #55219 üzenetére
Igen, az #55216-os hozzászólásomban (miután beszéltem az ügyfél szolgával) pont ezt mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Na... Készen van az átváltás. Úgy érzem, kihoztam belőle a maximumot. 300HUF=2021.07.21ig GPU. Köszi picipuha.
#negyven2
Köszi a megerősítést. Igen, valóban így történik.Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
negyven2
veterán
válasz x360elite #55216 üzenetére
Ha még nem volt ilyen konvertálasod korábban (Gold vagy GamePass-ra GPU), akkor az első alkalommal az előfizetéseid összeadódnak. Maximum 3 évet lehet így kihozni belőle. Vagyis pl ha van 3 évnyi Gold-od, akkor a GPU-t rávéve abból lesz 3 év GPU.
One topic-ban ezt már sokan csinálták. Ugye a GPU az Gold+Game Pass+Game PC (plusz elvileg ha majd indul akkor ehhez jön még az xCloud).Viszont ahogyan írták ha ellövöd ezt az egyszeri konverziót, akkor a GPU lejárta után már nem teheted meg újra. Vagyis, utána már az oldalukon fentlevő táblázat szerint váltja át a GPU-ra a Gold-ot GamePass-t (pl. 12 hónap Gold az 4 hónap GPU)
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #55215 üzenetére
Felhívtam a microsoft ügyfél szolgálatot, hogy segítsenek, mert fura, hogy 300-ért felajánlja a GPU-t annak ellenére, hogy van több mint 2 év aktív gold-om. A kis csaj nagyon segítőkész volt és elmondta, hogy jelenleg nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert a 2 év 4 hónap gold-omból 2 év 7 hónap GPU lesz, ha most megveszem 300-ért. NEM FELEZI LE ??? - Kérdeztem - . Azt mondta, hogy jelen esetben nem, mert 1 szolgáltatáshoz adnak még 2-őt, így náluk ez pluszként szerepel, de ha a GPU lejárta előtt (azaz 2 év 7 hónapon belül) aktiválok egy sima gold-ot, akkor a visszaváltás az aktivált gold előfizetés idejének felébe kerül. Kellett egy kis idő, mire felfogtam, de végül sikerült.
Tehát valóban, ha megveszed az 1 hónapos teljes értékű gold-ot, akkor elvileg rávásárolva a 3 hó GPU-t, lesz 4 hónap GPU-d
A biztonság kedvéért kipróbálom és jelzek, hogy mi történt.
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #55213 üzenetére
Mindjárt megnézem nektek, van aktív gold-om.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #55211 üzenetére
Ha van 1 hónap Gold-od és veszel 3 hónap GPU-t akkor lesz összesen 4 hónap GPU-d. Ez a konverzió 36 hónapig működik.
De x360elite-nek lesz igaza. Valszeg ha a kolléga behúzza az 1 hónapos Gold ajánlatot 300-ért akkor már nem fogja felajánlani a 3 havi GPU-t ugyanennyiért. Próbát kell tenni egy másodlagos profilon.
-
haris
őstag
válasz masterful87 #55210 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az élő Live gold előfizetést átváltja az akciós GPU, így lenne 4 hónap Gpu-d
De majd jön aki jobban képben van és megcáfol vagy megerősít ha így vanViszont onnantól hogy átmész ultimate-be, már nem tudsz "sima" live goldot venni, csak GPU-t, vagy konvertálja az utólag vett goldot
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz masterful87 #55210 üzenetére
Szerintem két dolog történhet (amit leírtál, az biztosan nem), de poénnak jó volt
1; Ha megveszed az 1 hónapos gold-ot, akkor nem fogja engedni a game pass ultimate-t 300-ért.
2; Amint megveszed a gold után a GPU-t, átváltja az 1 hónapos gold-ot 14 nap ultimate-re.
[ Szerkesztve ]
-
masterful87
senior tag
válasz l.skywalker #55204 üzenetére
Vajon mi történik ha megveszem az egy hónapos Goldot, meg a 3 hónapos GPU-t?
Lenne 3 hónap GPU-m, és összesen 4 hónap Goldom? -
szemy94
senior tag
válasz l.skywalker #55206 üzenetére
Nevetve sírjunk együtt akkor
Project Cars 2 Deluxe-ot azért csak megvettem :)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szemy94 #55205 üzenetére
Ne gyötörd magad. Én X-et vettem másfél hónapja 130-ért a játékok többsége meg már régen megvan, az akcióban csak azt nézem mennyire olcsóbbak
-
szemy94
senior tag
válasz l.skywalker #55204 üzenetére
Kaptam a héten feleségemtől egy One S-t (Karácsonyra vette, de nem tudta el titkolni ) , tegnap vettem meg hozzá a GTA 5-t, igaz használtan, de ha várok, akkor annak is a fele lett volna. Nah mindegy, ez a mi formánk , a konzol is utána lett volna még olcsóbb is ( konzol világon hol 90, 80,105 volt a hétvégén)
Játszani is csak hétfőn, kedden tudok egy keveset vele, mert szerdától vasárnapig tartanak a munka heteim, szóval rá is értem volna megvenni.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt a hivatalos lista majornelson-tól:
UPDATED: This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Black Friday Sale Early Access
Egybe gyúrta a heti Deals with Gold (DwG) listával, ami a jobb legszélső oszlopban "Black Friday Sale" lablet kapott azok november 24 - december 2-ig tartanak. GPU tagoknak november 21-től.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #55199 üzenetére
Ott a pont. Itt tudjátok lemondani pl: https://account.microsoft.com/services/
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest