- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz saviola83_21 #42099 üzenetére
Mar nem erdemes, One-t vegyel. Tegnap ota futtat 360 jatekokat, es a lista bovul. Kinect finomabb rajta. Sportjatekok jobbak ra, szoval ha van penz One-ra, nincs erv a 360 mellett.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
saviola83_21
csendes tag
Sziasztok! Mivel konzolokban abszolút nem vagyok otthon ezért kérném a tanácsotokat. Régóta gondolkodom konzol vásárláson. Van PC-m is de igazából azt csak netezésre használjuk 1-2 játékkal játszok én rajta de hogy több és jobb játék fusson rajta ahhoz elég zsíros összegeket kellene költenem rá amit most nem szeretnék. Ezért gondolkodtam egy xbox 360 vásárlásán. Tanácsotokat szeretném kérni hogy mivel tudom kijött a ONE azért még érdemes-e venni 360-at. Igazából főleg sportjátékokkal játszanék rajta NBA2k16, PES 2016. Mivel van hozzá kinect is úgy gondolom kisgyermekek is jól el tudják tölteni az időt vele. Mennyiért adnak most kb 360-at Kinectel viszonylag nagy tárhellyel? Vagy érdemes esetleg használtan nézelődni? Minden segítséget és okítás szívesen fogadok előre is köszönöm!
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A fiamnak vettem karácsonyra egy Xbox 360-at kaptam hozzá 5 játék letöltő kódot. Abban kérném a segítséget hogy hova kellene beírnom az Xboxon belül ezeket a kódokat hogy letöltse a játékokat?Gondolom ezeket a winyora tölti le és onnan tudja majd futtatni.
A válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
akar tetszik, akar nem, pontosan valoszinuleg nem lennenek boldogok, ha nem adnak el azt a kepletesen ertve par darab jatekot (mondjuk kb annyira hatna meg oket, hogy talan par masodpercig emlekeznenek is ra), de abba belegondoltal, h csak egy a 0-hoz ijesztoen kozeli szamu jatekot tudnal beszerezni? Na akkor lenne csak siras... viszont akkor en is kiabalnek
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
ezt itt abbahagyhatjuk, eleg vilagos, hogy nem ugyanaz a vilagkepunk es egyaltalan nem is ide tartozik... most pedig megyek elmormolok egy imat, hogy a x ev kesessel nalunk is bevezettek azt, amit a haldoklo nyugaton mar nagyon regen termeszetesnek vettek...
De csak h legalabb valami koze legyen a topikhoz a mondandomnak. A szamok nem annyira hazudnak a hazai tulmeretezett piacrol.
GTA V - asszem eleg nagy nev ahhoz, hogy itthon is megvegyek az emberek, nem valami retegjatek. Stat oldal szerint az xbox 360 verziobol 15.5m darabot ertekesitettek. Ebbol Europaban 5.05m darab talalt gazdara. Ebbol az 5 milliobol, UK-ben 2.35m, No-ban 650k-t, Franciaknal 550k darabot adtal el. Ebbol gyors fejszamolassal rajohetunk, h a tobbi orszagban kb 1.5m darab kelt el. Namost, ha hozzavesszuk h a rettentoen nepes magyarorszagon nem egeszen 10millioan laknak, akkor gyorsan kaphatunk is egy vazlatos kepet a magyar piac oriasi felvevokepessegerol (hogy a jovedelmi adatokkal mar ne is akarjam meg egyertelmubbe tenni..) Na, szoval ennyi. Ez ilyen
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz dilipok #42079 üzenetére
Jól érezted.
De azért az igaz, hogy ha a kormány nem hozott volna erről döntéseket (az Unióval összhangban), akkor még mindig egyik nap utalsz a bankból, másik nap megkapják lenne. Mert maguktól aztán a büdös életben nem léptek volna. Aztán lett a 4 órás, most meg az órás. Jobb helyeken meg azonnali. És abba sem pusztultak bele a bankok, meg a programozók. -
dilipok
veterán
"Pedig ha a kormány jól megvédené a nemzeti érdekeket" - jezusatyauristen Kerem kapcsolja ki Nagyon remelem, h csak en nem ereztem a szarkazmust... Ki a halal kapna eszbe? Annyira meghatarozo piac vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz dilipok #42075 üzenetére
Az a baj, hogy a csináld magad jobb. Mert a gyártó tojik ránk. Nem vagyunk piac.
Pedig ha a kormány jól megvédené a nemzeti érdekeket, és csak olyan pc/konzol/android játék kerülhetne forgalomba, ami legalább magyarul feliratos, hamar észbekapnának.
Van egy halom megvett játékunk, és csak a Forza Horizon tud magyar feliratot.
Sok gyerekjáték egy halom magyarázó szöveggel van, de persze az sem magyar. Így én sem értem felét sem. -
Joe.36
addikt
válasz zsolti72837 #42076 üzenetére
Értem szóval ez is az akkor, akkor tárgytalan...
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
zsolti72837
addikt
válasz Joe.36 #42073 üzenetére
A TOPIC A TOVÁBBIAKBAN SEM FOGLALKOZIK WAREZZEL/FLASHELÉSSEL, EZT KÉRETIK MELLŐZNI!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Joe.36
addikt
Nem tudom, nem értek hozzá, nekem pc-m van, a barátom vett egy x boxot, és ő kért meg hogy kérdezzek rá, Xbox 360 slim rgh
Állítólag a konzolzz van, de az most nem működik.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz MasterMark #42069 üzenetére
Értem, reméltem ez ( játékra magyar nyelvű felirat ) nem számít annak, akkor tárgytalan, köszi
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Üdv. Hol lehet letölteni játék magyarosításokat ? Konzolzz nem elérhető.
-
Ukraan
aktív tag
válasz MasterMark #42064 üzenetére
Közbe az kiderült, hogy ez tényleg Fat vincsije volt. Ahogy írod is, annak a tokjából lett kiszerelve. Találtam hozzá Ebay-en tokot. Ezzel működhet a dolog E-s gépben?
BÚÉK!
-
MasterMark
titán
válasz Kvelstadt #42063 üzenetére
Nem csak a kasztni más, más kimenetek is vannak rajta.
Ukraan: Ilyet én biztos nem vennék. Ilyen vinyóból csak 250-es meg 500-as van. Ez az Ebay-es tuti, hogy mókolt.
szerk.: 20 GB Slim-hez való gyári sincs. Ettől függetlenül, ezek is valószínűleg mennének benne, csak vagy régi Fat vinyójából lett átmókolva Slim-es tokba, vagy firmware mókolásos másmilyen HDD.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Kvelstadt
veterán
-
Ukraan
aktív tag
Bocs a dupláért, de az előzőt már nem tudom szerkeszteni...
Találtam egy ilyet Ebay-en. Erről vélemény, esetleg tapasztalat? Az oldal azt írja, hogy csak Slim-el kompatibilis, de akkor elvileg ez E-vel is gond nélkül használható, ugye?[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
Ukraan
aktív tag
Helló Srácok!
Lenne egy kérdésem. Ha egy Xbox 360 E 4 Gb-os modellbe utólag beszerelek egy 20 gigás gyári HDD-t (elvileg Slim-hez jó, remélem E-vel is kompatibilis), a 4 gigányi tárhely is használható marad továbbra is, vagy csak a HDD-t fogja látni a gép? Köszönöm !BÚÉK!
-
Kvelstadt
veterán
válasz kalozhun100 #42058 üzenetére
Én most nem tudom pontosan mikor jött ki a slim de asszem akkor még a fat futott az meg már nagyon régi széria. Meg ugye abból volt egy (talán több) széria amibe bajosak voltak az alaplapok stb. Szóval ha nem slim akkor keress inkább azt.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
dilipok
veterán
válasz kalozhun100 #42058 üzenetére
en azert penzt nem adnek. Ha eppen meg megy, akkor sem josolnek neki tul sok idot, mielott beadja a kulcsot. 7 ev sok ido
[ Szerkesztve ]
-
kalozhun100
őstag
Hello, mostanában szeretnék XBOX 360-at venni. Találtam egy 2008-asat, szép állapotban 10k-ért, de csak maga a gép, semmi más. Megéri? Illetve az újakhoz képest van valami teljesítménybeli különbség?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
gyuri00
aktív tag
válasz MasterMark #42056 üzenetére
Az 5.1 hangzás nem is annyira fontos csak hogy szóljon es ne keljen babralni
Nagyon szepen köszönöm a segitsegedet akkor mar csak a gepet kell beszerezni az aprorol
-
MasterMark
titán
válasz gyuri00 #42055 üzenetére
Van neki sztereó bemenete, arra rádugod és menni fog. 5.1-et ezzel csak külön DAC-al tudnál csinálni, de nem érné meg szerintem. Ha szerencséd van legalább fel tudja majd keverni az összes hangszóróra.
Meg így ugye, a PC-vel való összeköttetést nem kell babrálni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
gyuri00
aktív tag
válasz MasterMark #42054 üzenetére
Egy genius Dht-510
Egyátalán nem szoktam fulessel jatszani meg nem is igazan szeretek remelem találunk valami megoldást
-
gyuri00
aktív tag
válasz MasterMark #42052 üzenetére
A monitor egy Lg23mp65
A hangfalrendszer pedig egy régebbi Genius 5.1Igen pontosan igy van 3jackkal csatlakozik a pchez
Akkor te melyik megoldast tudnád javasolni?
Xboxon van egyatlan jack csatlakozó? -
MasterMark
titán
válasz gyuri00 #42051 üzenetére
Hát jó, akkor megint megkérdezem milyen monitor? Milyen hangcucc?
Jól sejtem, hogy analóg 3 jack-el van rákötve a PC-re? Mert azt akkor maximum vagy álötpontegyben kötöd rá, vagy veszel egy DAC-ot, de ahhoz meg optikai kimenetes gép kellene.
(Mondjuk már régen rossz, ha nem tud két forrást kezelni a hangcucc, de hát ez van.)
Switch Tax
-
gyuri00
aktív tag
válasz MasterMark #42050 üzenetére
Az lenne a kérdésem
Hogy ha monitorra kötöm az xboxot (Hdmi kabellel)hogy tudom ra csatlakoztatni az 5.1 hangfalakat? Gondolom az xboxon csak 1 db jack csatlakozó van nem?
A hangfalakat számítógépen is hasznalom az lehetseges hogy mind a kettőn működjön hogy ne kelljen mindig dugdosni? -
gyuri00
aktív tag
válasz MasterMark #42015 üzenetére
Az 5.1 es hangfal szettet rá tudom kötni? mert nem tv-én fogom használni hanem monitoron, a hangfalak a számítógéphez is csatlakoztatva vannak, gondolom akkor majd mindig dugdosni kell mikor melyiket használom
-
Alister71
nagyúr
A belső vinyóról nem vették le korlátozást? Sima 2.5-öst nem lehet beletenni mint a PS3-ba?
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Megszűnt a 32gigás korlátozás USB-n? Mert dugtam bele 80 gigás külső vinyót és 76.3 gigára formázta
Alister from Hell
-
bolka1982
csendes tag
Ha egy 4 GB-os gépre rádugok egy külső vinyót, akkor azokat a játékokat is feltudom rá telepíteni, ahol direkt feltüntetik a játék dobozán, hogy vinyó kell hozzá ? Magyarul belső vinyóként kezeli azt is? Pl.: Battlefield 4
-
gyuri00
aktív tag
válasz MasterMark #42015 üzenetére
köszi szépen akkor igazából teljesen mindegy de szerintem slimet fogok venni abból nagyobb a kínálat a aprón
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #42031 üzenetére
Igazából csak infó szinten érdekelt. Mikor játszom nem a felbontás a meghatározó és a 30fps miatt sem harapom ki az ereimet.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
marinea2
addikt
válasz MasterMark #42033 üzenetére
Igen
Döglött Róka: Köszi!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Döglött Róka
veterán
válasz MasterMark #42028 üzenetére
Mortal Kombat, Injustice. Csak hogy kettot mondjak kapasbol
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
marinea2
addikt
válasz MasterMark #42031 üzenetére
Beszereztem volna egyet kivancsisag keppen
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Kvelstadt #42030 üzenetére
PS3 az más, ott váltogatja a kimenetet. Xbox az mindent 1080p-re skáláz. Van olyan játék azért ami 1080-as felbontáson renderel, csak ritka.
marinea2: Kideríteni nem tudod, max. hiszel az ilyesmi listáknak, de ez sem mindig valós.
Meg egyébként mit számít, de most komolyan?[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Kvelstadt
veterán
Szóval a konzol tudja csak a játékok nem.
Na akkor ide akartam kilyukadni csak rosszul fogalmaztam.
Csak mert tesóm nemrég vett egy ps3-at és ott se minden 1080 de ami az volt azon rgyértelműen látszott."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
marinea2
addikt
Hol lehet kideriteni melyik milyen felbontason fut?
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #42026 üzenetére
Akkor nemszóltam.
De azt legalàbb jól sejtem hogy nem sok játék van ami 1080p-s?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
KáZéé
tag
Sziasztok,
Olvasva a topicot, nem találtam választ a kérdésemre, így most szeretnék segítséget kérni.
Van egy Xbox360 SLim-em, amit HDMI kábellel kötök ki egy 50'-os Sony Bravia TV-re, mely tudja az 1080p-t.
Viszont a kép pixeles, fehét pixelek villognak teljesen random itt-ott és sok van belőlük. Használhatatlan.
Ha átteszem 1080i-re akkor is fehér pixeles a kép, de legalább lehet rajta játszani.
Az xbox úgy kapcsol be, hogy közben a tvn legalább 10x elmegy és 10x visszajön a kép. Végül beáll, viszont a fehér pixelek sokat rontanak az élményen.
Hol lehet a hiba? Lehet, hogy az xbox HDMI portja a rossz? Xbox beállításaiban már minden lehetőséget kipróbáltam, és nem lett jobb. Tv át van téve Játék módba.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Egy hibás alaplapos XBOX 360-at dobozában kontroller nélkül mennyiért lehet elpasszolni? (0022 a hibakód)
Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Pikkolo^^
addikt
A Guitar Hero gitárok, dobok a PS3 és X360 között átjárhatók?
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok!
Xbox vásárlás előtt állok és csak annyit szeretnék kérdezni hogy az E és a Slim között van valami különbség:?az tudom hogy az E újabb kiadású és valamivel vastagabb de ezen kívül? vagy teljesen mindegy hogy melyik típust vásárolom meg
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
G2A-n szeretne ismerős 12hó goldot venni!8000 körül van!
Kérdés megveheti nyugodtan mert azt mondja nincs ott Magyarország a listában,csak annyi hogy:EU?
Előre is köszi
ÜdvAz Élet a Legjobb Méreg!
-
szabozeee
aktív tag
Üdv.!
Kérdésem lenne. Ha eladom az xbox 360-am akkor a live-ról letöltött játékokkal tud az illető játszani aki megveszi, vagy bukta az egész cuccot?
Zeee
Hala Madrid :)
-
StLui
veterán
válasz Piziii #42002 üzenetére
Szerintem az sem tuti, hogy a ház vagy a benne lévő hdd a problémás abban a néhány esetben, mert elvileg mindnek jónak kéne lenni, egy egy táp nélküli 2,5"-ost használok egy noname házban, nem tudom már milyen a hdd
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Linux kezdőknek
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Thrustmaster T248
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest