- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz x360elite #53199 üzenetére
Este meglesem, köszi!
Belülről hozzá lehet férni? Vagy kerítsek valami olyan vékony valamit, ami befér oda? Az a kis négyzet alakú rész az középen, ugye?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz l.skywalker #53197 üzenetére
Jogos, sorry!
A gyári tartóban vannak tölthető elemek (akkuk). Próbáltam azt is, hogy a két kontroller elemeit felcserélem, de továbbra is azakkutartóelemtartó az érintkezés-hibás (hiába cserélgettem elemeket)!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
Úgy fest kontakt-hibás a kontrollerem akkuja.
2 kontrollerem van, ha átrakom a másikba, ott is csinálja:
Berakom, bekapcsolom, megmozgatom: kikapcsol. Elég, ha használni próbálom, kb. az első gombnyomásra kikapcsol...
Van erre valami bevált trükk, hogy mit érdemes vele csinálni, vagy megpróbálni?
Sajna így eléggé használhatatlan...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz nincsnév007 #53194 üzenetére
Dehogy. Béke van - csak a játék számít.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nincsnév007
őstag
1 hónapra visszatértem a 360-ra, remélem PS nem haragszik meg
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #53192 üzenetére
Köszi.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #53190 üzenetére
Williams Pinball Classics 2 990,00 FT
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
x360elite
őstag
Hali.
Tud valaki flipperes játékról 360-ra? Egyszerűen sehol sem találok, pedig jó lenne.
Köszi.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Geresics
addikt
válasz l.skywalker #53188 üzenetére
Köszi, a WRC5-re már le is csaptam!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
l.skywalker
Topikgazda
Heti DWG (06.12. - 06.18.)
Játékok:
Farming Simulator 155 990,00 FT1 497,50 FT
WRC 57 990,00 FT1 598,00 FTDLC-k:
Farming Simulator 15 - JCB2 790,00 FT1 869,30 FT
Farming Simulator 15 - Lamborghini Nitro 120196,00 FT131,32 FT
Farming Simulator 15 - Official Expansion (Silver)1 990,00 FT1 333,30 FT
ITRunner - DLC2 190,00 FT1 467,30 FT
New Holland1 390,00 FT931,30 FT
Niva392,00 FT262,64 FTNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz eladogeppc #53186 üzenetére
Azt még elfelejtettem, hogy ha multit is szeretnél játszani, ahhoz kell gold előfizetés. Ez x forint egy évre, viszont ehhez minden hónapban kapsz 4 teljes játékot. (Az egy év alatt 48 játék) Meg ha van gold előfizetésed, akkor a heti akciós játékok is olcsóbbak. ( jellemzően 10%-al, de van amikor többel is) Szerintem a gold már muszáj a one-hoz. Úgy teljes az élmény. A másik kettő egyéni preferencia kérdése. Nekem van mindhárom. Viszont, ha van még valami kérdésed, akkor gyere át a one topikba. Ott többen tudnak segíteni...
Játékok miatt sem kell aggódni. Én 2 napja vettem a Pubg-t, ajándék Assassin Creed Unity-vel 11 euróért digitálisan. Szóval lehet olcsón is találni rá játékot.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz eladogeppc #53182 üzenetére
A gamepass kicsit drágább, de van benne száz játék. Az ea acces olcsóbb, de csak ea játékok vannak benne. Éves előfizetést mindkettőre tudsz venni egy AAA játék árából. Amíg van előfizetésed, addig tudsz játszani. Mire vagy még kíváncsi?
-
eladogeppc
veterán
A game pass miért lett törölve ??????????????
Microsoft-os kérdés. Szeretném tudni, hogy ez hogy működik.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. online megvásároltam a fifa 18 at xbox 360- ra . Ha szeretnék játszani xbox one -on akkor külön meg kell megint vásárolnom xbox on-ra?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #53168 üzenetére
-
válasz eladogeppc #53168 üzenetére
Gamepass, ea access?
-
eladogeppc
veterán
Most le tudom cserélni egy xbox one -ra szegényt, de akkor bukom a tonnányi játékomat. Max 2-3 lenne.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
x360elite
őstag
válasz eladogeppc #53166 üzenetére
Én nem számítanék rá... Sajnos.
-
eladogeppc
veterán
360-ra jönnek vajon még idén játékok?
Battlefield 1 lesz rá vajon ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
törölt tag
Fifa 18 rol nem gondoltam volna,hogy grafikába fifa 15 el van majdnem egy szinten.
-
Zeki
nagyúr
válasz cornholio002 #53161 üzenetére
Az lehet a buktató, hogy nem az van a dobozban.
Olcsó és még ingyen is van a posta. Pedig nagy és nehéz a komplett xbox. Az értékelések régiek, biztos nem is ezt árulta akkor. -
cornholio002
csendes tag
Sziasztok! Ebayen találtam ezt: [link]
Mi lehet a buktató, hogyhogy ilyen olcsó?[ Szerkesztve ]
-
válasz #38464487 #53159 üzenetére
Szia. Még mindig azt javaslom, hogy nézd át a beállításokat. Egyszer kell csak végignézni egyesével. Egyébként miért cseréltél routert?
Én is szenvedtem egyszer egy sitecom routerrel. 2 napig bűvöltem, de akkor sem adott wifin netet...Semminek sem. A hardware acceleration-t kellett kikapcsolni... Persze ez volt a legutolsó dolog,
amit próbáltam. Szóval ne add fel!Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz #38464487 #53156 üzenetére
Első körben nézd meg kábellel is. Ha úgy jó, akkor a router beállításokat nézd át. Lehet, hogy valamelyik szomszéd ugyanazt a csatornát használja és ez bezavar. Ezt a legkönnyebben egy androidos telefonnal tudod ellenőrizni, rengeteg ilyen program van a play áruházban. Az xboxnak is adj fix IP címet.
Ha kábellel sem jó, akkor nézd meg másik routerrel.
Ha másik routerrel sem jó, akkor valószínűleg a géppel van baj.
Ha a gép nagyon melegszik, akkor kell neki egy takarítás. Ez viszont nem egyszerű, kétszer is gondold át mielőtt szétszeded.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
-
szemy94
senior tag
Kérdés: A mostani akciókhoz kell a Gold is, avagy sem?
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Zeki
nagyúr
Melyikkel könnyebb focizni a most akciosok közül, fifa vagy pro?
-
Csapoati
nagyúr
válasz masterful87 #53143 üzenetére
17.-ig tart az akció a játékokra.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
masterful87
senior tag
válasz l.skywalker #53130 üzenetére
Azt vágom, hogy 4-én került ki az akció, és 7-étől él. Azt is látom, hogy az 1$-os GOLD még 11 napig érhető el. Néhol írja, hogy 23-ig él ez és az az akció. ONE játékoknál a legtöbbnél írja, hogy még 11 napig él a kedvezmény.
Na de vajon a 360-as játék lista meddig él? Mert én azt akarom csinálni, hogy 15-e után kérem a GOLD-ot, így eggyel több GOLD-hoz járó ingyenes játékot kapok. (a mostani Sonic nélkül megleszek majd valahogy)
Csak nem akarok abba a hibába esni, hogy várok-várok, aztán végül pofára esek, és lemaradok az E3 címekről. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
FIFA 18 jó láttom 2 497,50 FT Remélem még holnap is ezen az áron lesz .
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz l.skywalker #53133 üzenetére
Mindegy, rögtön meg is vettem a Dragon Age 1-2-t!
Mondjuk az 1-et eddig 14x játszottam végig PC-n, kíváncsi leszek, hogy milyen xbox-on! A 2-t viszont még csak 1x nyomtam eddig le, mert a 2. és 3. próbálkozásba mindig beleuntam...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Geresics
addikt
válasz l.skywalker #53130 üzenetére
1$ a gold?
Ez hogy működik? A 3 és 12 hónapos ára nem ment le. Meg tudok venni most több db 1 hónaposat is? Mert simán vennék mondjuk 12x1 hónapot, ha működik úgy!Szerk.:
van Gift is. Ezt nem tudom valahogy megvenni, és később felhasználni?[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
eladogeppc
veterán
válasz x360elite #53128 üzenetére
Linkeltem Youtube videót, és nem csak nekem akad. Egyébként a BOX-omat cserélte a srác, és itt is pontosan ugyanaz a helyzet. Azért nem véletlen, hogy a neten terjengő "XBOX360 Low FPS" cimke alatt rengeteg játék van.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Újraindulnak a Skate 3 szerverei [link]
-
x360elite
őstag
válasz eladogeppc #53126 üzenetére
Na de most akkor......
Nem értem, ha a konzolod "kakás", rossz, nehezen is boot-ol, akkor miért csodálkozol, hogy akad a játék. Ez kb. olyan, mint benzines autóba gázolajat töltesz és csodálkozol azon, hogy ugrál, köhög a kocsi. Rejtély megoldva. Vidd szervizbe a gépet.
-
NyMRooD
őstag
válasz eladogeppc #53126 üzenetére
Ha törve van akkor sajna így jártál.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Throme
veterán
válasz eladogeppc #53123 üzenetére
Nézd a jó oldalát, a konzolod jó
...de igazad van, konzol egy célhardver, elvárható lenne, hogy optimalizálják rá a játékot....
-
Zeki
nagyúr
válasz eladogeppc #53123 üzenetére
Nálunk a kinect party fagy le sokszor. Csak az.
-
Throme
veterán
válasz eladogeppc #53118 üzenetére
Ha lemezről játszod, lehet a meghajtóddal van valami, persze, akkor más - említetteken felüli - játéknál is hasonlót kéne tapasztalnod.
(nekem volt vele gondom, azt hittem a lemezek nem jók (akkor még nem lehetett vinyóra installálni), mert kifagytak a játékok, szerviz megoldotta, szerencsére gari időn belül történt)Ha vinyóról megy, azzal is lehet gond, de szintén tapasztalni kéne más játékok esetében is.
Szerintem hívd fel a szervizt.
(#53120) consono: na, erre nem is gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Próbáld meg lecsatlakoztatni a hálózatról a Box-ot, volt pár játék, ahol ez megoldotta...
"Mechazilla has caught the booster."
-
x360elite
őstag
Egyáltalán nem normális. Én végig toltam a FC4-et, de egyszer sem akadozott, vagy szaggatott.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Tegnap játszottam a FarCry4-el, de nagyon sokszor akadozik. Normális ez ?
A Warhammer is ugyanezt művelte.[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz eladogeppc #53116 üzenetére
Az jó, de ez a téma tilos itt a fórumban. Szóval....
-
válasz eladogeppc #53114 üzenetére
Ha emulátor is volt rajta, akkor az mókolt gép.
-
eladogeppc
veterán
válasz szupermacs #53110 üzenetére
Hát igen. 360-on láttam olyan megoldást, hogy több 100 játék van telepítve, plusz ott vannak az emulátorok, amik érdekelnek.
Akkor nem kell félni a 360-tól ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
l.skywalker
Topikgazda
a Purchase/Download History link már az új Xbox oldalra a My Games-re vezet
-
Throme
veterán
válasz szupermacs #53110 üzenetére
Korosztály függő is szerintem. Régi motorosok sokkal gyengébb grafikájú játékokkal is átjátszottak éjszakákat 😃.
Hosszútávon a játékélményt nem a grafika adja elsősorban. Ha valami szép, de szar, akkor max tech demónak jó, és kb 2 órára leköti az embert, 1x.
-
válasz eladogeppc #53109 üzenetére
A grafika sokat fejlődött. Youtubeon van néhány összhasonlító videó. 360-ra szerintem több olyan játék van, ami direkt single player. One-on inkább már a multi dominál. A jó hír az, hogy nagyon sok 360 játék elérhető one-ra is, van olyan, ami jobb grafikát is kapott. Szerintem ma már jobban megéri one-t venni, sokkal több extra funkciót kapsz hozzá. Pl. Oneon elég egy embernek a gold előfizetés, ott van az ea access, game pass, régi játékok támogatása, egyéb programok (pl kodi, plex). Az igaz, hogy jóval drágább, mint a 360.
-
szupermacs
veterán
válasz eladogeppc #53109 üzenetére
Van pár játék aminek szebb a grafikája, mint pár One-os cím. Rengeteg játék van, sokkal több, mint One-re. Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy a 360 előtt több időt töltök, mint a One X előtt. Pedig utóbbin szebb játékok vannak és gyorsabban is futnak.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Grafikailag a 360 mennyire van elmaradva a ONE-hoz képest ? Illetve játék ellátottságban ?
Köszi !
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #53107 üzenetére
Végül is.... Erre nem is gondoltam, pedig vannak bontatlan játékaim ilyen céllal. Belassultam
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #53105 üzenetére
Azért ez elég húzós. De jó kis infó.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valaki gépet keres: [link]
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható gold-os játékok: Sonic & All-Stars Racing Transformed (X360), Assassin's Creed® Chronicles: Russia (XO).
-
quasimidi
aktív tag
válasz MasterMark #53102 üzenetére
Megoldódott: átállítottam az marketplace országot Hu-ra és így működött.
-
quasimidi
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok vásárolni (rendszeres gold előfizu van, credit kártáyval) de mindig hibával eldobja az MS a tranzakciót.
Pedig fedezet van, teljesen valid az accountom, mégis elutasításra kerül.
Erre tudtok valami megoldást? Előre is köszönöm!Q.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Lightyear - befektetési app
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest