- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz juve600 #54898 üzenetére
"Ha Ön volt az, az alábbi gombra kattintva a jelenlegi biztonsági adatokkal átugorhatja a várakozási időt.
Én voltam az"Na most ha tényleg te voltál (mint ahogy írtad is), akkor mi a gondod?
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
juve600
nagyúr
üdv
volt egy xbox 360 -am amit évekkel ezelőtt egy betörés alkalmával elloptak,és azóta többször kapom ezt mail-ben :Microsoft-fiók
Biztonsági adatok cseréje
Valaki kezdeményezte az Ön Microsoft-fiókjához (ar*****) tartozó biztonsági adatok cseréjét.
Ha Ön volt az, az alábbi gombra kattintva a jelenlegi biztonsági adatokkal átugorhatja a várakozási időt.
Én voltam az
Ha a cserét nem Ön kezdeményezte, akkor lehet, hogy valaki más próbál hozzáférni a fiókjához (ar*****). Kattintson ide, és segítünk megvédeni a fiókját.
Ha nem ismeri fel a Microsoft-fiókot, ar*****, kattintson ide e-mail címének eltávolításához ebből a fiókból.
Köszönettel:
A Microsoft-fiókok ügyfélszolgálatamit tudok ezzel kezdeni ?
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz x360elite #54873 üzenetére
A mostani felgeneraciot a felgyorsult technikai fejlodes es a 4K bumm hozta, jott egy elore nem latott igeny, amit ki kellett szolgalni. Elfeljtettetek mert mar reg volt, de az xbox 360 is igy jart, az elso gepeken nem volt hdmi, a lapos tvk eloretoresekor at kellett tervezni a konzolt, hogy ok is ki tudjak szolgalni a konzol tervezesekor meg nem letezo igenyt. Szoval nem ujkeletu dolgok ezek.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #54894 üzenetére
Így tették előrhetővé a letölthető részeket azoknak akik nem a Complete kiadást vették meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #54893 üzenetére
Ezek mitől ilyen drágák? Elírták két nullával?
Potom 220k, vannak még ennyire fanatikusak?[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Akinek megvan a Minecraft Story Mode és tervezi, hogy még játszani fog vele az jobban teszi, ha letölti a megvásárolt epizódokat a merevlemezre, mert június 25. után már erre nem lesz lehetősége:
Minecraft: Story Mode will no longer be supported via the necessary servers on 6/25/19. If you have already purchased episodes, please download them to your device before the shutdown takes place.
És még csak véletlenül se vásároljátok meg a fizetős részeket: [link]
Info:
Don’t buy these $100 Minecraft: Story Mode episodes on your Xbox 360[ Szerkesztve ]
-
huntiger
tag
Üdv,
Adott egy xbox 360, dsub-os monitorra van kötve átalakító segítségével.
A képpel semmi baj, a hanggal vagyok bajban.
Előző hangfalamon volt fejhallgató kimenet, arra rádugtam egy 2x RCA to 3,5 jack adapter segítségével, és szólt. A mostanin nincs ilyen.A kérdésem az lenne, hogy ha vennék egy ilyet, akkor az alkalmas lenne-e az xbox, és a hangfal összehozására?
Elvégre mindegyik végen 3,5-ös jack van.[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #54866 üzenetére
Csak így a generáció (majdnem) végén kicsit pénzkidobásnak érzem az X-et. Az új játékok a Scarlett megjelenése után valószínűleg butított grafikával jönnek majd ahogy egy 360-One esetében is volt. Nem hiszem, hogy az új generáció a plusz 60-90fpst-t jelenti ahogy erről szó volt.
-
negyven2
veterán
válasz x360elite #54887 üzenetére
Nem fake, mivel a Wii U, mint első 8. generációs konzol, 2012-ben jött ki.
Ugyanis, sugarforce listájában a dátumok azt mutatja be, hogy az adott konzolgenerációból, mikor érkezett az első olyan generációs konzol. Mondjuk, a zárójelben lévő pár darab gép kisit félreérhető, mert sok kimaradt belőle illetve nem jelzi, hogy mikor jelentek meg. De aki erre kíváncsi arra ott van pl. a Wikipedia.
Konzolgenerációk kezdetét mindig is attól az időpontól számolunk amíg ki nem jön belőle az első konzol, és értelemszerűen addig tart amíg, meg nem jelenik az első konzol a következő generációból. Ami manapság már picit nehezében megfogalmazható, hogy mi számít annak, de valószínűleg az összteljesítmény jelenetős ugrása.
Azt, hogy utána egy adott konzolt még évekig gyártanak, támogatnak vagy frissíttet kiadás érkezik belőle (pl. Xbox 360 E) az a generációk szempontjából teljesen irreleváns.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #54887 üzenetére
Ő is csak kopizta valahonnan, valszeg valahol azt számolták, hogy 2012-ben jelentették be a One-t. Amúgy talán ez a jó:
Ezen inkább az látszik, hogy a generációk sokáig tolódnak és csak a vége felé jön az új. Korábban egymás fedésében jelentek meg.
Ami téged zavar azok a slim és a félgenerációs váltások, de a One esetében az elrontott start miatt az S megjelenése jó döntésnek bizonyult, de akkor az akkori FAT tulajdonosok közül nagyon sokan háborodtak fel rajta.
De ha azt megnézed, hogy ami 2013-ban megjelent azt már nem gyártják/forgalmazzák, akkor már érthető, hogy ez inkább a modell eltüntetése volt a családból, a szégyenteljes start miatt. Ha jó startot produkált volna, akkor az X korábban jelenik meg és marad 2 darabos a család. Ehelyett most van a felhasználóknál:
FAT
One S
One X
One S All Digitalszerk: de ez még mindig semmi ahhoz képest amin a 360 család ment át:
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #54883 üzenetére
Igazad van, csak feltételezés, ezért mondtam, hogy majd az idő megadja a választ.
Amúgy nem néztem meg az összes konzol gen.-t, amit írtál, de ez: "7th (2005–2012): PS3/360/Wii" biztosan fake.
Eleve az Xbox one/PS4 csak 2013 novemberében jelent meg, tehát már ezért sem lehet 2012 a PS3 és a 360 vége, ráadásul ha a folyamatos gyártást nézzük, akkor az utolsó 360 széria (E) eleve 2013-ban kezdődött és 2015 márciusi a végső darab, ami lejött a szalagról.
A többi teljesen valós, iromány részedről. Egyet is értek vele, csak simán parázok, hogy rossz irányba fog elmenni ez a konzolozás. Mint írtam, remélem nem így lesz.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Throme
veterán
válasz sugarforce #54884 üzenetére
"ersze ha megjátszanák, hogy ez meg ez a játék már fat-ra nem lesz elérhető"
Én nem gondolnám, hogy bekövetkezik, mert az öngól lenne.
Játék eladásokban nem előzik meg a konkurenciát, és még ebből is lefaragni... hát nem látom értelmét.... -
sugarforce
addikt
válasz Csapoati #54874 üzenetére
Én tökéletesen elvagyok a fat-tal, persze nem tudok 4k-ban valósághű textúrákkal játszani, de nem is akarok, mert a tv-m is csak fullhd-s, a 4k egyelőre hidegen hagy, nem hiába maradtam tv váltásnál fhd-n. Semmilyen hátrányát nem érzem annak, hogy nem X-em van, persze ha megjátszanák, hogy ez meg ez a játék már fat-ra nem lesz elérhető akkor mérges lennék, de elég kicsi az esélye ennek.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz x360elite #54871 üzenetére
Én nem fogok ott ülni a csillió dolláros gép előtt, mert soha nem vásárolok konzolt day one, ugyanúgy, ahogy pc-t sem upgradelgettem soha, volt 5-6 év hogy csak azzal játszottam, ami elfutott a vérgagyi laptopomon, azaz kb hl-2 meg meg cod:mw. A 360-at 2015-ben vettem, a one-t meg 2016-ban. Így hatalmas csalódás engem nem fog érni, sem így sem úgy. Bár azért amiket írsz, még ha van is rá esély, erős jóstehetség kell hozzá.
"(vagyis már csak el volt)"
Mi az, hogy VOLT? jelenleg még mindig ott tartunk, hogy a generációk nem 2-3-4 évente váltják egymást, amit írsz az erős feltételezés a jövőre nézve, semmi más. Te egy feltételezett jövőről beszélsz, én meg a jelenről.
Legalább ha csökkennének a generációk közötti idők, de nem így van.The console generations are as follows:
1st (1972–1977): Magnavox Odyssey
2nd (1976–1983): Atari 2600
3rd (1983–1987): NES
4th (1987–1993): SNES/Genesis
5th (1993–1998): PS1/N64/Saturn
6th (1998–2005): Dreamcast/PS2/Gamecube/Xbox
7th (2005–2012): PS3/360/Wii
8th (2012-Present): PS4/XB1/WiiURemélem tévedek, de sajna nem ez mutatkozik
Mire gondolsz pontosan?Két és fél év után már javaslatok voltak a váltásra.
Ha erre, ezen nincs mit csodálkozni, hiszen elég erősen el lett csűrve a startja a One-nak, a sony meg már csak elvből nem fog "lemaradni", ezért jöttek az erősebb gépek, de ez semmivel nem keríti hátrányba a régebbi hardvereseket (fat,slim one) .Ráadásul ekkora cégeknél folyamatos a K+F, így az sem meglepő, hogy már vannak emberek arra is állítva, hogy mi legyen a következő hardver, mert egy konzol kifejlesztése nem 1-2 év.[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz MasterMark #54880 üzenetére
Azt hittem, csak trollkodik, azért nem válaszoltam. Ennek egyértelműnek kellene lennie mindenki számára.
A most bevezetendő streaming szolgáltatás is ezen fog elbukni sokak szerint. A sávszél meg van (lenne sok helyen), csak a data centerekből van kevés, és sajnos messze vannak tőlünk...
De ez nagyon off itt...
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #54859 üzenetére
Még 1-2 címet szívesen látnék viszont One-on, mint BC-s cím.
Persze nem panaszkodok, mert elég sokat viszont átmentettek. Az x360 egyre kevesebbet megy. Bár tegnap éppen ment a kinect-es dance progi, lemezről...(#54872) figure85:
Az oké, hopgy a One X nem új generáció, de érezhető teljesítmény ugrás (mint egy erősebb videókari egy PC-ben), és már most olyan pletykákat olvasni, az új gen-t alapból ilyen különbségekre tervezik. Az induló next gen-t tervezetten váltja egy erősebb verzió.... Előbb utóbb itt is az lesz, mint a PC vonalon....[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz Csapoati #54876 üzenetére
Lehet ők már tudnak valamit, amit mi nem. Pl. , hogy megszűnnek a fizikális adathordozón lévő játékok. Ha így lesz, akkor a google-nek hatalmas lehetőség lesz ez. Ha maradnak a lemezek, kártyák stb., akkor azért olyan nagy jövőre nem számíthat, mert jelenleg úgy, hogy a gépemen van a játék és nem kell még annak futtatására is sávszélesség, így is néha laggol-ok online meccsen 2Gb/s net-el (jelenlegi leggyorsabb). Szóval ehhez elég nagy (legalább 20Gb/s) sávszélesség kéne, az meg elég messze van még a földi halandók számára.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz x360elite #54873 üzenetére
Érezhető, hogy hamarosan a max 2 év lesz egy konzol generáció élettartama
Ez szimplán nem igaz. A jelenlegi generációban se volt igaz és nagyon valószínű, hogy a következőben sem lesz az. Akik a teraflopsokat hajszolják, azok is ki lesznek szolgálva, de pl a mai napig el lehet lenni egy 2013-as Fat One-nal is. Ne feledjük, hogy ez az egyik előnye a konzolnak, hogy nem kell évente cserélgetni, ezért óriási butaság lenne a két nagy részéről, ha ezt meglépnék - így jó eséllyel nem is fogják. Az lehet, hogy 2-3 évente jön egy Slim/Pro frissítés, de attól még a régivel is el lehet lenni. Na meg új konzolra se feltétlen érdemes azonnal váltani. Engem a következő Xbox majd talán 2021-22 környékén fog érdekelni, ha egyáltalán lesz olyan exkluzív, ami miatt érdemes lesz váltanom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
x360elite
őstag
válasz negyven2 #54872 üzenetére
Ki a fene említette, hogy az x és a pro gen váltás lenne? . Senki.
Amúgy meg a többire majd az idő megadja a választ. Remélem tévedek, de sajna nem ez mutatkozik. A one és ps4 megjelenése utáni 3. évben már pedzegették a gen váltást és az x-el és pro-val lett áthidalva a dolog, de a tény attól még tény marad... <---- Két és fél év után már javaslatok voltak a váltásra. Érezhető, hogy hamarosan a max 2 év lesz egy konzol generáció élettartama, ami nagyon gáz lenne, mert ennyi erővel nem is kellene többé konzol, hiszen nagyjából addig tart ki, mint egy videó kártya széria.
-
negyven2
veterán
válasz x360elite #54871 üzenetére
Elég régóta 5-6 évente van generációváltás (egy kettő kivételtől eltekintve mint NES->SNES és 360->One ami 8 év volt). Vagyis a mostani 7 év is már átlagon felüli (az X és a Pro nem generációváltás!)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #54866 üzenetére
Te még nem látod, hogy ez hová vezet. Mikor megveszed az új konzolt (elnézést, a nex gen konzolt), majd rá 3-4 évre bejelentik a még újabb, még jobb, még stb... gépet, te meg ott ülsz a csillióbillió dollárért megvett géped előtt 6 játékkal, mert sajna ennyi idő alatt ez jutott, akkor majd jusson eszedbe ez a teljesen rendben van dolog. Remélem azt azért észreveszed, hogy a konzol gen-ek közti megjelenési idő egyre rövidül. Elárulom neked, hogy a legtöbb ember azért nem PC-n tolja, mert ha vesz egy konzolt, akkor 8-10 évig elvan (vagyis már csak el volt) vele, a PC-ben meg cserélgetheted a 150.000.-es VGA-t másfél évente, hogy ne x kerget egy pontot grafikával játssz. Na efelé haladunk már a konzollal is és ha ez a tendencia marad, akkor (persze ez engem már közvetlenül nem fog érinteni, de a pénztárcámat nagyon is) 2 gen múlva már egy játékhoz adnak ki konzolt, mert kb. 1 év alatt elavul majd a gép. Bravó, teljesen rendben van ez az irány, csak így tovább
[ Szerkesztve ]
-
-
masterful87
senior tag
Ne már... akkor ennyi volt, véget ér a várakozás, hogy XY játék egyszer majd talán BC lesz?
Eddig a havi ingyenes játékokba is azokat rakták, amik akkor lettek frissen BC-k, nem?Egyre közelebb a vég, úgy gondolom meg vannak számlálva a 360 napjai. A DwG-nél már 1-2 hete nincsenek kiárusított, sale-szes játékok, csak amik Gold-dal akciósak, most meg a BC-nek is vége...
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54867 üzenetére
Tudom, nekem sem tetszik, de sajnos ez várható volt. Pedig jól esett néha fillérekért megvenni játékokat, hogy kíméljem az olvasót.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54864 üzenetére
Tudom. Úgy értettem, de szerintem azért te is értetted
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54861 üzenetére
Basszus, már megint új konzol.... Kíváncsi leszek, ezúttal meddig fog kitartani, 3 évig?
Szánalmas.Amúgy a Too Human-t meg nem engedi letölteni, azt írja, hogy jelenleg nem elérhető és csak kóddal megy.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #54860 üzenetére
One-ra nem lesz. Nextgennel "újrakezdődik" a BC, de asszem a Nextgennel minden One játék és kiegészítő kompatibilis lesz, tehát a One előtti BC fog újrakezdődni.
-
x360elite
őstag
Akkor ez azt jelenti, hogy több játék már nem lesz BC és ennyi volt?
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #54856 üzenetére
Köszi, érdekes módon még nem volt meg. :)
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #54856 üzenetére
Jó kis játék volt ez anno.
Próbáltam rúnákat, vagy miket, gyűjtögetni, hogy fejlesszem a felszerelést, de nem volt egyszerű.
Ahogy erősödött, fejlődött a karakter, úgy nehezedtek az ellenfelek.
Párszor végigvittem a játékot, de aztán ráuntam.
Valamilyen másik síkon/térben kellett kolbászolni egy csomót, az nem tetszett...
Folytatás sajnos nem készült, mert - ha jól emlékszem - sikerről nem tudtak beszámolni a készítők, nem fogyott jól a progi.Ugye ez nem BC-s cím?! Így ki fog ezzel játszani, ha így van?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale
Ahogy látom az E3 Sale-ből végül kivették teljesen a 360-as deal-eket, pedig egy darabig Coming soon.... volt.
-
-
x360elite
őstag
-
válasz x360elite #54850 üzenetére
Na erre mit mondjak? Lényegében mindegyik pontban igazat adok neked, ez nem vita tárgya. Fiaim pl 70 euróért vették a használt fat one-t, igaz kontroller nélkül, de az összes eddig megjelent halo játékkal. (lemezen) 3 éves gép, ez is jó vétel volt. Szerintem kis kereséssel nagyon jó használt gépeket lehet kifogni külföldön. Az előbb említett One S-t is eladtam már, kb 90 eurót kerestem rajta. És az új tulaj is jól járt vele.
Én pl alig tudtam eladni a 360-at 30 euróért 8 játékkal, 2 kontrollerrel. Otthon nem kellett volna hozzá 2 nap sem... Pedig hirdettem otthon is, 10 euró a 10 kilós csomag díjja, de valahogy az emberek nem bíznak a külföldi eladókban.Az az 1 éves garancia viszont sántít. Szerintem rosszul mondták az ügyfélszolgálaton. Eleve, ha beregisztrálod 2 évet ad, függetlenül a vásárlás helyétől.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
x360elite
őstag
válasz icemad #54849 üzenetére
Na ez a lényeg. Tehát akkor mégsem lehet 60 euro-ért one-t venni. Amit te anno link-eltél a one topikban, az egy egyszeri (valóban hatalmas) akció volt kb. másfél hónapja (a 200 valahány euro pedig pontosan 239 volt), de jelenleg ez nem kivitelezhető, tehát mégis csak megéri az a javíttatás . Ráadásul a one nem 360 és ha valaki olyan játékokkal szeret játszani, ami éppen nem backward compatibility és valljuk be, (hogy a "szarságokon" kívül) erre nagy az esély, akkor megsütheti a one-ját. Pl. nekem van 300+ xbox 360 játékom lemezen és a 80%-a nem megy one-on Persze van külön one gépem is, de csak azzal nem tudnám megoldani.
A lényeg, ha itthon akarsz box-ot, ami új, üzletből származik és 2 év garanciával rendelkezik, akkor azért 60.000.-et rá kell szánnod. Ráadásul (nem szívesen keserítelek el) ha te pl. Magyarországon élsz és veszel egy xbox one-t egy másik országban, akkor csak 1 év garancia van a gépre nem pedig kettő. <--- Nem a hasamra ütöttem, MS ügyfélszolgálat mondta.
Más, de kapcsolódik az előzőekhez:
Anno én is megvettem egy itthoni akció keretein belül a Skyrim collector's edition-t 19.990.-ért, de ettől még a többi ember minimum 57.000.-et adott érte, mert nem az egyszeri akciót kell figyelembe venni, hanem az átlagos beszerzési árat. Azután ott van még a nagy kedvenc, az USA-ból: a Batman Arkham Asylum Collector's a Batarang formájú dobozban, amit 35 dollárért sikerült megszerezni, de ettől még a valódi ára 119 dollár volt.Azonban ahhoz, hogy ilyen frankón sikerült megoldanod, hogy legyen xbox one-od olcsón.... Őszintén gratulálok, nem semmi
[ Szerkesztve ]
-
válasz x360elite #54848 üzenetére
Nemrég volt amazonos akció. 200 valahány euró volt az 1 tb-s one s, division 2-vel és elite kontrollerrel. A one topikban linkeltem is. Eladtam a játékokat és a kontrollert így 30 euró volt a vadonatúj one s, 1 kontrollerrel. 2 év Microsoft garanciával. Csak azt bánom, hogy nem vettem 10 darabot...
-
x360elite
őstag
válasz icemad #54847 üzenetére
Nem tudom, hogy te hol nézed ezeket, de viccen kívül mondom, hogy ha valóban tudsz 60 euro-ért használt one-t, akkor valamilyen módon juttass el nekem 8-10 darabot. Köszi. Bármikor, bárhol átveszem országon belül.
[ Szerkesztve ]
-
válasz szupermacs #54845 üzenetére
Szerintem már minden esetben megéri kukázni a 360-at. 60-100 euró között vannak használt one-ok. Kár ezzel kínlódni.
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #54845 üzenetére
Minden azon múlik, hogy mennyibe kerül és mi a másodlagos hibakód. Ha a herélés miatti tápfesz. emelkedés okozta a problémát, akkor elég újragolyózni a videó chip-et és annyi. Az max. 10.000.-ből megvan szervizben, garanciával, és tudod, hogy a te megbízható, minden más tekintetben jó géped van továbbra is. Ez jobb, mint venni egy lutri gépet valakitől, akit nem ismersz, illetve azt sem tudhatod, hogy (ha boltban veszed) az üzlet ahol veszed hányszor javította azt a gépet és milyen hibákkal.
Ha videó chip hiba és maga az alkatrész ment tönkre, akkor talán már érdemes másik gépet venni, de ez a ritkább eset, és még ebben az esetben is inkább a bevált gép javítását választanám ahelyett, hogy kísérletezek egy másikkal, lehet pont ugyanilyen hiba javítása után akarnak megszabadulni tőle.
Amire te gondolsz, az még a régi időkben volt, mikor egy újragolyózás még 30.000.-be került és 65.000-ért új gépet kaptál 2év microsoft garanciával, így megérte másikat venni, de mostanság a legújabb 360 is minimum 5. éves.
-
l.skywalker
Topikgazda
Zsákolhatóak a májusi játékok első eresztései:
EA SPORT NHL 19
Portal: Still AliveNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
x360elite
őstag
válasz Angel2014 #54842 üzenetére
Kicserélték az elektronikát és azután lett 3 led-es, vagy csak úgy magától?
Finoman jegyzem meg, ha megvolt az rgh is, akkor nem meglepő a 3led. Amúgy a 3led videó chip hibára utal, ezt okozhatta a kiherélés miatti tápfeszültség emelés is, de lehet, hogy simán most fáradt el a gép. Mikori kiadású? Fat, Slim, vagy E?
Azt tudom csak javasolni, amit eddig is mondtam. Vidd el szervizbe. Konzolvilag.hu , profik, gyorsak, garanciát vállalnak a munkájukra.
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54839 üzenetére
Nem is lenne rossz, ha így működhetne, de szerintem senki nem fog 6000 forintot fizetni egy használt lego indi-ért. Amúgy supergamer-nél meg ne is nagyon vásároljatok, mert egy hazug, csaló banda.
Anno rendeltem tőlük egy Dragon Age Origins collector's edition-t. Erre küldtek egy sima kiadást, amiben volt 1db DLC és erre mondták ők, hogy "collector's". Majd ezek után felvettem velük a kapcsolatot mondván, hogy a képen nem ez a kiadás szerepelt, de hiába. Annyi volt a reakciója a kedves SZLOVÁK cégnek, hogy megváltoztatták a játék oldalán a képet arra, amit nekem küldtek. Röviden átbasztak 20.000.-el. Kaptam egy akkoriban 5000 forintos játékot 20-ért.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Throme #54838 üzenetére
Ez nem egy kapcsoló. Komoly jogdíjak vannak és a terjesztési/értékesítési megállapodások mást mutatnak. Ha csak egy kapcsolóért kéne könyörögni én azt kérném, hogy ha egyszer megveszek egy játékot bármilyen platformon, akkor azt kapjam meg minden elérhető felületre: xbox, ps, nintentod, windows, linux, mac stb.
Egyébként pedig, ha nagyon érdekel, lemezesen meg lehet szerezni itthonra is és viszi a One. [link]
Nem túl olcsó, ha újonnan veszed, de ha eladod 1000 forint bukóval, akkor ugyanott vagy, mint ahol a digitális
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #54836 üzenetére
Régen csináltam usa profilt, mert egyes játékdemók csak azon a régión voltak elérhetők. Azóta, ami más régió, mint amibe a fő profilom tartozik, az nem érdekel. Nem csinálom ezt a csiki-csuki marhaságot .
Úgy döntöttem nem veszem meg. Csak egy vacak " kapcsolót" kéne átállítaniuk...ha erre nem képesek....Azért kössz a tippet.
r.levente75: utóbbi időben behúztam pár legó címet. Majd visszatérek az Indi 1-re, ha végigjátszottam a meglévőket, bár addigra a lányom is lesz olyan nagy, hogy ketten is tudjuk majd tolni
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #54834 üzenetére
Ezt nem értem, ha már megcsinálták, hogy BC-s lett a játék, akkor nálunk miért nem az?!
A régiózás az egyetlen bajom az M$-el.
Nem mintha nem lenne elég játék megvásárolva már így is... -
haris
őstag
Mi megvettük valami akcióban, de őszintén szólva meg annyit sem ért.
A kisebbik fiam rendszeresen felhúzza magát rajta, mert teljesen agyament az irányítása. Hol érzékel, hol nem. Látom hogy a gyerek azt csinálja amit kell, mégsem reagál a karaktere.
Nem győzöm vigasztalni, hogy nem ő a hibás, ez ilyen.
A nagyobbik meg nem is játszik vele, mert sz@r.Thome:
Indiana Jones jó lenne, de nekünk az nem elérhető.
A Robinson család ugyanez, pedig azt is kipróbáltuk volnaHM... Tényleg! Valami trükkel ezek oneon vehetők? Mert akkor no para. Behúznám ott
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #54829 üzenetére
Indi ás mickey jöhet.
Azon kapom magam, hogy x360 játékokkal játszom az XO-n. -
qqzs
őstag
Valaki jatszott a kinectes star wars-al? Demot probaltuk de olyan erzes higy mindegy mit csinalok akkor is kaszabolja az ellenseget. Ez jobb lesz a teljes verzioba vagy csak csapolni kell benne mint a fruit ninjaba?
Eladó: GTS450
-
l.skywalker
Topikgazda
-
x360elite
őstag
válasz Angel2014 #54827 üzenetére
Igen, így működhet. Viszont ezzel a megoldással sajnos mindössze a meghajtód elektronikája lesz kicserélve, amivel csak az a baj, hogy ugyanúgy a sokéves drive marad a gépedben kb. ugyanannyi pénzért. Ez csak anyagilag nem éri meg, amúgy működőképes megoldás. Ráadásul fefe1-et ismerem is, vásároltam tőle párszor és nagyon korrekt srác.
Az RGH és társai pedig ezen a fórumon tiltott dolog. Amúgy is csak kiheréled vele a gépet.
-
Angel2014
addikt
Szia! Van itt a topicban [fefe1] kolléga azt mondja kb 5 darab dvd meghajtóval gyártották ez főleg a mehanika miatt fontos és át kell rakni a panelt ami a rosszba volt..szóval elvittem hozzá ,keresett egy azonos működő dvd lejátszót és átrakta a rosszból az elektronikát .
És valami olyasmit is mondott ha meglenne RGH-ázva a gép akkor ezt a kulcsot ki lehet olvasni. De az enyém nem volt RGH-ázva.
Így működhet?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #54825 üzenetére
Persze, minden meghajtóra rá kell tenni az alaplapi kulcsot tartalmazó fájlt. Anélkül csak egy mezei DVD lejátszó. Nézhetsz rajta filmet, hallgathatsz zenét, de a játékokat csak a kulccsal rendelkező olvasó indítja el. Ez kiolvasható az alaplapból, vagy a meghajtóból. Azért írtam, hogy ne dobja ki a drive-ot, mert abból könnyebb kiolvasni a kulcsot (ezért olcsóbb is).
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz Angel2014 #54822 üzenetére
Te hiába veszel külön meghajtót, még ha találsz is a gépedbe valót, akkor sem fog működni. Semmiképp ne dobd ki a mostani meghajtót sem. Vidd el szervizbe, ott ki tudják olvasni a kulcsot és áttenni egy új olvasóba, (enélkül ugyanis nem megy) amit az adott szerviz szintén biztosít neked.
Hidd el, ha vakon nekiugrasz, tutira el fogod rontani és használhatatlan lesz az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz sugarforce #54821 üzenetére
Értem és esetleg hol tudok hozzá venni? Esetleg bontottat rossz gépből?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zeki
nagyúr
válasz r.levente75 #54818 üzenetére
Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
Van az Xboxox Minecraftban gyors / egyszerre több tégla lerakás?
-
Throme
veterán
válasz x360elite #54813 üzenetére
nem taktikai beállításokra gondoltam, mint ahogy írod:
"agresszivitást és lerohanást állítasz be erős les taktikával, akkor a játékosaid az első félidő felénél elfáradnak és vége a meccsnek, ha pedig szoros emberfogással akarsz operálni, jönnek a szabálytalanságok"Olyasmire gondolok, hogy jobb kapus teljesítmény, gyorsaság, labdakezelés, lövés (labdával, nem fps ) ...stb.
Mind a saját, mind a cpu részét be lehet állítani.
Szerintem ebben ugyanaz az x360 és az XO verzió.
Ha eljutok ma oda, akkor igyekszem képet készíteni róla, mert most meg nem mondom, hol van ez.Nekem pont gondom volt, hogy egyik nehézségi szinten simán nyertem, majd feljebb lépve már szívás volt.
Igen, lebutítja a játékosokat, megnő a kapufák száma (részemről, nem a cpu által)...stb, .
Ezen lehetett kicsit segíteni. -
x360elite
őstag
válasz Throme #54812 üzenetére
Tudom, hogy be lehet állítani mindent, de nem megoldás. Annyit mondok neked, hogy próbálj meg legendás, vagy világklasszis (nem biztos, hogy ez a pontos nevük, de nagyon hasonló, megtalálod, a két legfelső szint valamelyike) szinten játszani úgy Fifa 14, vagy 15-ben, hogy előtte az alacsonyabb szintek bármelyikével tolsz egy meccset. Az nagyon fontos, hogy ugyanazzal a csapattal legyél ugyanazon csapat ellen, így biztosan látni fogod, hogy nem a gépi ellenfél lesz jobb, hanem a te játékosaid lesznek bénábbak, és nem kevéssel, bármit is állítasz be a menüben. Ha agresszivitást és lerohanást állítasz be erős les taktikával, akkor a játékosaid az első félidő felénél elfáradnak és vége a meccsnek, ha pedig szoros emberfogással akarsz operálni, jönnek a szabálytalanságok és minimum két embered ki lesz állítva még a 70-edik perc előtt, vége a meccsnek. Ha viszont ezeket nem húzod max.-ra, akkor meg nem tudod utolérni az ellenfél játékosait és szintén vége a meccsnek. Szóval sakk-matt.
Én akkor röhögtem egy hatalmasat, mikor valami Kumbude, vagy mifene lefutotta Gereth Bale-t a világ egyik leggyorsabb játékosát úgy, hogy hátrányból indult és Bale lendületben volt. Ez kb. olyan mint, ha én lefutnám Usain Blot-ot 100-on úgy, hogy 10 méterrel nyerek. Igazából lehetetlen, de Bolt-ot lecsavarták 10%-ra, szóval most már mehet a "tisztességes és igazságos verseny"
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz x360elite #54808 üzenetére
A fifákban a nehézségi szint emelés szerintem is a szopatásban nyilvánul meg, nem pedig a sokkal szebb, ötletesebb, precízebb játékban, az ellenfél részéről.
Viszont van menüpont erre, hogy mind a te csapatod, mind az ellenfél csapatát finomhangold.
Csúszkák segítségével lehet még adott nehézségi szinten belül állítani több dolgot.
Bocs, most nem tudok konkrét lenni,mert nicns előttem a játék.További kiszámíthatatlanság az, mikor haverral egy csapatban vagyunk, nem biztos, hogy ő oda passzol, vagy úgy mozog a játékossal, ahogy én azt tenném egyedül játszva.
Vannak ilyen félreértések de ez benne van az igazi játékban is párszor, kevésbé profi csapatoknál.... -
x360elite
őstag
válasz sugarforce #54809 üzenetére
Az a baj, hogy nincs olyan ikon, ami kifejezné, hogy mennyire röhögök...
-
x360elite
őstag
válasz Throme #54807 üzenetére
Mi csak egymás ellen játszottunk. Nekem az volt a tapasztalat, hogy gép ellen két fokozat létezik, amelyiken mindenképp lehet nyerni akár 10 góllal is és a maradék kettő, amin nincs esélyed, mert nem a gép lesz jobb, hanem a te játékosaid bénulnak le gyors hirtelenben, de olyan szinten, hogy hosszútáv futásban egy tengeri teknős is lehagyná őket, cselezés közben elesnek a saját lábukban, és minden szerelés szabálytalan lesz, ez nálam nem tudás szint emelés, hanem nyílt szopatás Ja !!! és nem a csingadzsukk csapatokról beszélek, hanem Barca, Real és társai. Amint legendás szinten nyomtam a gép ellen, Messi hirtelen Kovács Bélává változott és elfelejtett focizni, végül ott untam meg, mikor kikaptam 3:0 arányban egy másfél csillagos csapattól fifa 15-ben úgy, hogy én Barca-val voltam.
Természetesen a mostani "fifuck" mindegyikében van offline mód, lehet többen gép ellen játszani.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Másnak nincs szüksége a fentebb említett játékra?
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54804 üzenetére
A fifa-val egy hatalmas probléma van. Teljesen mindegy, hogy mennyien játsszák, a végén csak egy ember fog mosolyogni, a többi meg széttöri (jó esetben) a kontrollert.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #54803 üzenetére
Neem. Isten ments, FIFA. Ez a játék volt az egyik amit a tesóimmal sokat nyúztunk, inkább érzelmi oka van, hogy megvettem
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #54796 üzenetére
Nincs szükséged egy Fifa 08-ra? Francia nyelvű. Sajnos nem tudok franciául és nem szándékozom megtanulni. Lutriból vettem meg, de nem érdekel az ára. Ingyé viheted ha bejönnek a sportjátékok.
(Rásózos hozzászólás vége.)
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54800 üzenetére
Jaaa!!! Ennyi az egész, pedig azt hittem, hogy van valami mögöttes tartalom . Ebben az esetben gratula a játékhoz és jó nosztalgiázást neked/nektek.
Ha a kocsi egy DeLorean, akkor már értem, hogyan tudtál ilyen régi játékot venni. Még a radioaktív anyaggal működő, vagy már a szemetes változat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Vallás
- Politika
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest