- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
Üdv! Találtam nagyon jó áron egy Xbox 360 Slim 4gb-ot. Azt hallottam hogy hamar tönkre megy az olvasója, mert nem lehet a játékokat feltelepíteni. Ez igaz? És kb mennyi idő alatt menne tönkre? Idővel (jövő tavasszal) vennék bele egy 250/320gb-os winchestert. Addig kibírja? Szerintetek megér egy ilyen konzol 30-35k-t újonnan? Köszi előre is. Ja igen, hallottam hogy a GTA V kötelezően feltelepít 8gb-ot. Ha veszek az xboxhoz egy 16 gigás pendrive-ot akkor arra ugye feltelepíti azt az adatot? Elég egy pendrive-nak 60mb olvasási sebesség és 16mb írási sebesség?
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
-
dilipok
veterán
válasz fireproof #20094 üzenetére
igazabol mokolt cuccal felejtos az egesz, mert banolnak a francba.
Erdemes nagyobbat nezni, mert ha fel akarod masolni a jatekokat, amivel jatszol, akkor annak kell a hely, illetve ha letoltesz jatekot, annak is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
raziel01
veterán
válasz fireproof #20091 üzenetére
1 éves GOLD tagsággal maximum 8760 órát tudsz játszani.
Az éri meg a legjobban.Zavvi-n új játék van. Azzal megy persze.
Használt játékkal lehetnek gondok, mert 1-2-höz kellhet online pass és ha használt akkor már az előző tulajdonosa lehet felhasználta. De lehet venni játékonként kb 3800 Ft-ért online pass-t.
Úgyhogy multihoz használt játék csak akkor éri meg ha nem kell hozzá online pass. pl COD részek."(Igen azt tudom hogy egyszemélyes játékokat lehet játszani mert msot is van boxom csak nem jogtiszta de szeretnék multizni.)"
Ha meg warez boxod van akkor bármikor letilthatják és bukod a GOLD árát is. Én nem vennék GOLD-ot de te tudod.
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Úgy halottam 1 éves goldot éri meg megvenni... és semmilyen programot nem akarok használni (azt hiszem) csak a multi.
-Lehet hogy buta kérdés de a játékok amiket pl zavvi-ről lehet rendelni azokkal is lehet multizni?
-És ha veszek pl egy egyéves GOLD tagságot akkor azzal bármennyit lehet játszani ugye?
-és milyen feltételei vannak annak hogy tudjak multizni?
(Igen azt tudom hogy egyszemélyes játékokat lehet játszani mert msot is van boxom csak nem jogtiszta de szeretnék multizni.)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz fireproof #20089 üzenetére
Ha multizni szeretnél kell a gold. Első accountnál ha megadsz bankkártya adatot, akkor kapsz egy hónap ingyen goldot. Amit később hosszabíthatsz de nem éri meg, drága. Feltöltőkódokkal tudod növelni a gold idejét.
Illetve léteznek trial goldok is, mint pl a 2 napos vagy a két hetes. Ezek csak és kizárólag játékra használatóak(egy két kivétellel, pl Halo 3) tehát olyan programokat nem tudsz futtatni vele, amikhez aktív gold tagság kell.
Egyjátékos módokat gold nélkül is játszhatsz.
Live-Die-Respawn
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Ha Xbox-on szeretnék multizni akkor ahhoz gold tagság kell, vagy hogy működik ez? Illetve csak megveszem a game-et + a gold tagságot és annyit játszok amennyit szeretnék?
-
negyven2
veterán
Valakinek kell egy ilyen
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nokia párti
őstag
Na megvettem a pendrive-ot, feltelepítettem rá a Gears of war-t és a Forza 4-et. Sebessége rendben van, viszont néha a Forza 4 alatt el megy a hang pillanatokra. Ez a pendrive hibája lehet, mert ezelött mikor lemezröl ment, nem volt ilyen probléma.
-
Romeo619
senior tag
válasz dilipok #20082 üzenetére
Igen, én is kérdeztem tőle. Azt mondta, hogy a játékokra nem vonatkozik olyan nagy security mint a gold-ra. Mondom, és ha 20.000rt veszek valamit ami drágább mint a gold akkor mi van...a válasz no idea!
Iceakos már vissza is írt 13 hónapot tudok tőle venni 10700rt! Baxa meg az MS ^^ uyge ez az ami nekem kell? - 12+1 hónap előfizetés (Worldvide,Magyar) 10700,- nem ám sima live-t veszek már tiszta tanácstalan vagyok
[ Szerkesztve ]
-
-
Romeo619
senior tag
válasz dilipok #20078 üzenetére
a chaten tanácsolta a tag, hogy próbálják meg ők beírni a rendszerbe az adatokat. A bank megerősítette, hogy jók az adataim, minden interneten való fizetés engedélyezve van. ÉS igazuk is van mert tudok fizetni bármit bárhol csak a live-ot nem..és ha így nem tudok goldot venni akkor marad az, hogy viszem a porfilomat németbe migrálom vagy nem tudom de ott van paypal...
Ez a migrálás ez jár valami veszéllyel?
#vg
Igen kértem visszahívást de ott is várakoztatnak...de meguntam leraktam kérek megint inkább
Kinek kell írni a kódért, és hol lehet még venni emellett?
[ Szerkesztve ]
-
-
dilipok
veterán
válasz Romeo619 #20077 üzenetére
igazabol a support semmit nem fog tudni kezdeni. A hibauzenet is azt mondja, hogy lepj kapcsolatba a bankoddal. (ebbe csak az az erdekes, hogy jatekot tudsz venni, csak goldot nem, mintha hetvegen olvastam volna, hogy mas sem tudott goldot hosszabitani. De amugy nem tudom, nincs sok otletem, hacsak az nem, hogy esetleg probald meg egy masik kartyaval)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Romeo619
senior tag
reggel fél 10 óta szopok az egész Gold szarsággal. 2 órát chateltem egy taggal akivel semmire nem jutottunk, felhívtam a bankot ahol azt mondták, hogy jó a számlázási cím hívjam az xboxot. Felhívtam 27perc után meguntam a várakozást mondom inkább kérek visszahívást. Na most ennél a visszahívásnál várok 20perce És goldom az még mindig nincs...
-
ted_mosby
senior tag
válasz lajbi101 #20075 üzenetére
Bocsi de már van elsőszámú vevőm. Mert amúgy fennt van hardverapróm. De ha valamiért nem lesz meg a kontraktus akkor írok neked
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
A Boxom eléggé nyírja a "cédéimet " . Ez már karcos, vagy még így ugye el lehet adni? GTA V lenne, hiszen nagyon meguntam. Jönne helyette a FIFA 14 Azért kérdem emrt a múltkor elküldtek az 576os alkalmazottak, mert "szerintük" nagyon karcos a Max Payne 3-am. 1. Nem volt annyira karcos, 2. Simán ment, beolvasta. Na és akkor a képek:
1
2Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
daneel92
tag
sziasztok!
amit egyszer megvettem már online storeban a gépemre, az ott is marad akkor is, ha letörlöm a profilt, amivel megvettem? azért lenne fontos, mert van így rajta vagy 10-15 játék, és ha eladom a közeljövőben, eléggé megdobná az árát. csak hát ugye profilomat nem adom vele, ezért törölném le rólaAsrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
norbi2010
őstag
válasz WhiteWalker #20070 üzenetére
Nem az a probléma, van elég pénz rajta, de mivel nincs hozzá bankkártya hozzáadva ezért nem engedi megvenni, csak ha megadok egyet, ami jelen pillanatban nem lehetséges.
-
norbi2010
őstag
Valaki tudna segíteni nekem? Game-ről szeretném megvenni az MW2-t, csak sajnos a PayPal-emhez nincs hozzárendelve bankkártya, ezért a vásárlás végénél elakadok. Arra gondoltam hogy elküldeném valakinek az árát PP-n, és ő megrendelné a címemre.
Ha valaki megtenné küldjön egy PM-et. -
Romeo619
senior tag
válasz dilipok #20067 üzenetére
PErsze, ez van beállítva paypal-ra is meg ezzel fizetek szinte mindent. A ebankban lehetett beállítani ezt az opciót, és megnéztem még mindig aktív.
Az hagyján de játékot megtudok vele fizetni! Most próbáltam ki, és már tölti is le a Walking Dead 400 days-t...na most akkor mi :S:S
[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz molnarpeter #20065 üzenetére
Itt hol találom a gold live-t? A bankkártyám itt is szerepel és az adatok megfelelőek. Tudom, hogy lehet vele neten fizetni mert én engedélyeztem, ezzel fizetem a telefonomat is
Sajnáljuk, de ezt nem sikerült engedélyeztetni. Fizessen egy másik vagy új fizetőeszközzel, vagy ellenőrizze, hogy helyes-e a számlázási címe. Ha további kérdései vannak, a pénzintézetének tegye fel őket. Állapotkód: 0x80190848.
Ezt kapom folyamatosan, megnéztem a súgót, ott azt írja, hogy eltérő a számlázási cím. AZ se létezik, mert kimásoltam egyik helyről a másikra. a Kártyával meg lehet neten fizetni. Habár nem hitelkártya csak sima dombornyomott mastercard. De fizettem már vele külföldön többször is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Zjunior #20061 üzenetére
Zjunior: nézd meg a töltési feszt... stb és szerez egyet mert pl nekem a kínai elszakadt vettem egy hálózati adaptert aminek egyezett a töltési fesze stb ... méretre is jó volt... én azt rábarkácsoltam és jó
de egyébként meg kábelt kínai hozz nem árulnak különg@b! itt lesz az kb max 1-2 perc de talál.....
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Kínából vettem akksis töltőt, aminek van ilyen vékony töltő kábele.
Na az elszakadt.
Honnan tudnék szerezni ittonról , esetleg van valakinek feleslegbe, megvenném!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Micsurin
nagyúr
azt meg én nem tudom milyen
szerk: nem annyira kihalt mint a crysis2 de nem is annyira van tele mint mondjuk egy bf3 vagy hasonló....
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nauro
aktív tag
Tropico4 milyen xboxon? nem éppen konzolra való a stílus, de gépen szerettem a régebbi részeket.
-
Micsurin
nagyúr
-
G@ß!
őstag
COD4: MW1 Multiplayere mennyire pörög még?
-
vekk200
tag
Crysis 3 at játszotta valaki itt esetleg.....? érdemes végig játszani?
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #20052 üzenetére
Az is egy ok lehet, hogy ott a gépen a Deezer szolgáltatás. Konkurencia lenne ha lehetne mp3-at felmásolni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #20048 üzenetére
Teljesen mindegy mit akarok lejátszani, nem ez a probléma. A XXI. százazadban a médialejátszónak titulált konzolra képtelenség felmásolni mp3-at...érteeed? Vágom hogy megintcsak fizetve hallgathatnék valami lady gyagya vs bíber marhaságot , de nem hinném pl hogy hamvai mix lenne a konzol music részlegen
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz nokia párti #20049 üzenetére
Szerintem merevlemezt érdemesebb lenne venni.
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #20048 üzenetére
Igen, jellemzően ezzel nyugtatják sokan magukat. Egyébként rengeteg ingyenes és jó mix van, nem feltétel Lady gaga új albumára kell gondolni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nokia párti
őstag
Ez a pendrive jó lesz xbox-hoz?
[link]
Visszaolvastam itt a topikban, néhányan írták, hogy legalább 15Mb/s legyen az olvasási sebessége a cuccosnak, ennek ahogy látom jóval több. Mit gondoltok nem fog akadozni a játék meg hasonlók vele?
Néhány helyen olvastam hasonló problémákat. -
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #20047 üzenetére
Családi felvétel esetleg?
Van saját zenebolt, az eredeti CD-ket be lehet másolni.
Switch Tax
-
kovsol
titán
válasz CrAck69 #20040 üzenetére
Érdemes esetleg aprón körbenézned használt játékok után.
-Ha szereted az autós játékokat akkor Forza sorozatból érdemes szemezni. 3. részt már fillérekét mérik.
-Ha szereted a GTA -t akkor annak van egy vadnyugati verziója ami csak konzolon jelent meg, a Red Dead Redemption.
-Gears of War sorozat az ilyen külső nézetes lövöldözős játék. Ezt is csak xboxon tudod játszani, érdemes lehet azt is beszerezni. Első két részt szintén már fillérekért megkapod használtan.
-Zombis játék esetleg Dead Island.
-Sport játékokból Fifa,NHL,NBA széria, amelyik szimpibb.De igazából iszonyat mennyiségű játék van. Ha leírod milyen stílust szeretsz, akkor lehet ajánlani többet is.
May the Force be with you!
-
CrAck69
senior tag
válasz MasterMark #20037 üzenetére
Azt nem lapoztam át. Csak a gyors összeszerelési kis lapot.
Egyszer fenn....
-
CrAck69
senior tag
válasz lajbi101 #20035 üzenetére
Már megtaláltam googlin rákerestem és találtam egy kis bemutatót
Ki kell pattintani a sarkát és ott a HDD helye. Eddig ezt nem tudtam...
Most használok ilyet először, ezért kértem a segítségeteket
De már értem.
A lényeg h az xbox 360 slim HDD akkor jó bele.
Ez volt a fő kérdésem.Egyszer fenn....
-
CrAck69
senior tag
válasz raziel01 #20031 üzenetére
Igen azért is kérdeztem. Mivel nem úgy néz ki mint a slim
link
Ilyen. Akkor ez a legújabb? És hova pattintom be a HDDt?
Az nem USB-s mert csak USB van rajta.Szerkké kösz mindenkinek. Akkor megnyugodtam.
Veszek egy HDD-t amin Slim van írva és kész[link]
240 volt szetem nem "sok" érte Media Markt 16. szülinap[ Szerkesztve ]
Egyszer fenn....
-
CrAck69
senior tag
Srácok vettem egy TV-t és kaptam ajándékba egy xbox 360 E- consolt.
Nem találtam infót h pontosan melyik verzió ez.
Ez lenne az Elit? Mert arról néztem képet és nem így nézett ki. Vagy ez a Fat?
amugy 4gb-os verzió, és azért kérdezem mert szeretnék venni hozzá HDD-t
és nem tudom h jó e a Slim-es verzió hozzá.
Help pls.Egyszer fenn....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megújult az Xbox.com
Live-Die-Respawn
-
raziel01
veterán
válasz henesa #20021 üzenetére
Nem a dorgálásról van szó. De látod úgyis megkérdezi valaki, hogy milyen kód az.
Nem érvényes sajnos mindenre. Ezért kell odaírni, hogy pontosan mire jó ha már úgyis odaírják emailben.
Örülnek neki ha raksz be kódot. Én is raktam tegnap.Csak pl rám már írtak privátban, hogy "hé figyelj már nem tudod véletlen, hogy ami itt a topicban van kód az mire jó?" Na ilyenek elkerülése miatt érdemes odaírni pontosan.
Illetve olyan is volt, hogy nem tudod miért nem fogadja el a Tomb Raider játékra?
- Azért, mert nem mindenre érvényes.Tény, hogy régen olyan kódot küldtek ami minden játékra felhasználható volt.
Rájöttek, hogy ez nekik nem éri meg.[ Szerkesztve ]
-
henesa
aktív tag
Zavvi ! Ma éjfélig jó .. 4749-30AF-4942 ha kell valakinek.
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
raziel01
veterán
Semmi baj nem lenne a May Payne 3-al ha nem lenne benne egyáltalán az a vibráló hülyeség. Nevetségessé és idegesítővé tette a játékot.
Amúgy engem nem zavart a sok átvezető.
Viszont a játék utolsó jelenete nagyon nehézre sikerült. Csak easy-n tudtam megcsinálni pedig a játékot hardon vittem odáig. -
nagyúr
válasz adalbert1 #20010 üzenetére
Max Payne 3 alapvetően jó lett, csak erre a kiégett alkesz zsernyák témára nagyon rányomtak. A 10 perc duma és mindig más fegyver van a kezdben dolog viszont engem idegesített
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Romeo619
senior tag
Remek se gépen se xboxon nemntudok Goldot hosszabítani. Gépen hibaüzenet boxon pedig csak vissza rak de semmi ne vàltozik...
-
adalbert1
veterán
Kicsit felhalmozódtak mostanában a játékok, így csak most kezdtem el 2 még múltkor akció keretében vásárolt játékkal játszani, ezek a Max Payne 3, és a Far Cry 3.
A Max Payne 3-nál szerintem ismét jól eltalálták a hangulatot, igaz így majd 10 évvel később ez a kötött játékmenet már kicsit unalmas, illetve elég nehézre is sikerült a játék, mediumon volt, hogy párszor újra kellett kezdeni 1-2 jelenetet (igaz, szerintem még a felénél se tartok).
A Far Cry 3-ban pedig semmi újdonság nincs (szinte minden ötletet láttunk már valahol), de egy egész élvezhető egésszé gyúrták össze, tegnap egész nap ezzel játszottam, jó móka a vadászat, a fegyverek upgradelése, a radio towerek elfoglalása, az itemek craftolása, stb... -
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #20004 üzenetére
Nem lehet felmásolni zenét.
Csak Audio CD-t tud felmásolni lemezről. Mást nem.De engem az zavar még mindig, hogy 8 éve piacon van és nem bírták megoldani, hogy bele lehessen tekerni a zenébe. Nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Hogy tudok fat32-es formázású pendrive-ról zenét másolni a HDD-re? mert csak úgy tudom elmenteni a rajta levő számokat playlistbe , ha fel vannak másolva a HDD-re...a PES2014 alá kellene...
A box zene lejátszója látja a zenéket, csak onnan képtelenség felmásolni....azért nagyon buta ez a box...
Már az idegbaj kerülget a játék menü alatt szóló zenéktől...
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Szerintetek HDD-t hülyeség használtan venni? Csak azért kérdezem, mert használtan fele annyiba kerül ahogy nézegetem az eladó HDD-ket, mintha új lenne. Szóval van valami ellenjavaslat? Végül is az nem nagyon tud "elhasználódni" Találtam 250-eset, meg egy 320 gigásat is, lehet a 320 gigásat veszem, megéri, mert csak 2 ezerrel drágább, mint a 250-es.
[ Szerkesztve ]
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Ha 5.1 erősítős hangfalszettre szeretném kötni az xboxot, de a hangfalszetten nincs optikai bemenet, viszont koax digitális bemenet van, akkor egy optikai -> koax átalakítóval minden gond nélkül működne? Pl. ezzel [link] ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Xbox Series X|S
- Jogász topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest