- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolthy88
csendes tag
köszi, még egy kérdés.....
ha egy online pass-t igénylő játék esetében ez már nincs meg, azt utólag be lehet valahogy szerezni? mondjuk venni live-on?
és mit jelent a season pass?bocs a hülye kérdésekért...
Xbox Live - Zsolthy88HUN ------UFC3, Forza4
-
Zsolthy88
csendes tag
box-hoz kapott vezetékes headsettet hogyan kell működtetni? egyáltalán hová kell bedugni?
-
-
Csibcsala
tag
Sziasztok! Tudja valaki,hogy az Xbox 360 fat konzolt meddig gyártották? Köszönöm
Csak a porfelhőt látni. Sohasem menetelnek el idáig. Sohasem hagyják el a sivatagot. Amint elérik a sivatag határát, visszafordulnak.
-
Prof01
veterán
válasz Ragnar95 #3988 üzenetére
Persze, hogy vált, ahogy a való életben is lehet kuplung nélkül váltani, de állítsd a motormeghibásodást is szimulációra és mindjárt meglátod, hogy nem sokáig bírja az a váltó!
(Forza 4-ben biztosan, de úgy emlékszem, volt ilyen lehetőség Horizon-nál is.)Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Ragnar95
félisten
válasz dilipok #3972 üzenetére
Múltkor én Horizont toltam kuplunggal, de kicsit vicces volt,h induláshoz pl nem kell, meg csak lenyomod és vált is Nyilván ez amiatt van, mert nem vérbeli szimulátor játék és ha tényleg teljesen olyan lenne a kuplung, mint a valódi, akkor kb lehetetlen lenne a játék, de akkor is jót mosolyogtam ezen
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
baderoli
tag
Jár valami plusszal ha új COD MW3-at veszek? (Az érzésen kívül)
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Ahhoz, hogy ezt baromságnak kijelentsük, kellene egy pontos statisztika erről. Nem?
Biztos voltak, akik vártak a vétellel, főleg a lojális HC réteg, de akik nem azok (a többség), azok nem így vásárolnak. Nem fogják híroldalakat bújni és lesni a legújabb pletykákat, hogy mikor és milyen konzolt készít a másik gyártó.
Azt fogja megvenni, ami a vásárlás időpontjában a legmegfelelőbb számára. Abban az 1 évben pedig nagyon sok ilyen vásárló volt.Itt láthatod 2006-ban mennyivel több X360 kelt el: [link]
Ha mindenki PS3-ra várt volna, akik 2005-06 között konzolt akartak vásárolni, az azt jelentené, hogy következő 2007-es évben majdhogynem megduplázódtak volna a PS3 eladások. Ami nem történt meg.
Ahogy láthatod is, a PS3-nak 2007-re 7.3 milliós lemaradása volt a -1 év miatt.
Kb. ennyivel (kicsit kevesebbel) vezet most az X360 eladás. Akkor miről is beszélsz?[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #3978 üzenetére
Hát de nem jól jártak?
Legalább van egy jó boxuk. -
tutis
őstag
ajánljatok 20ezer alatt wireless gaming headszettet xbox360-hoz, amit érdemes megvenni..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
-
Buster17
addikt
Boxra mikor jön BioShock Ultimate Rapture Edition? Láttam már, hogy megjelent csak még nem láttam sehol fent csak a másik konzolos kiadást
dilipok:
Tudom, de csak magyar boltokba még nem jött. Nincs bocs[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz fireproof #3958 üzenetére
Mi mostanaban csak r2/r3 nurnburgot megyunk ketten egymas ellen, collosion offal, hogy ne kapjunk felkialtojelet (amugy minden off, csak a kuplungot nem hasznaljuk) A hetvegen toltunk egy 15 korost, hat kellett figyelni rendesen
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
-
fireproof
őstag
Szerintetek érdemes szétszedni kitakarítani? Vagy ha csak így kívülről kompresszorral belefújok akkor ki tudom nyomtani belőle a port? Ha le akarom róla venni a merevlemezt előtte le kell csatlakoztatni vagy csak kikapcsolt állapotba egyszerűen leveszem?
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #3963 üzenetére
wpa2-psk
de most már belépett szerencsére.
-
Zsolthy88
csendes tag
halihó! valaki nem tolja live-on a MOH-Warfighter-t?
-
Buster17
addikt
Hali!
Jelszót tettem a wifire azóta nem csatlakozik rá a boxom a wifire. Jelszót is beírtam, de akkor sem jó.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Még, hogy a PS leverte az Xbox-ot. Ezek mostmár hivatalos számok.
-
fireproof
őstag
válasz dilipok #3957 üzenetére
Hát én most minden legnehezebbre állítottam és csak most vettem igazán észre hogy igazából tényleg késik a joy... a fékutaknál észnél kell lenni mert ha korábban fékezel akkor beférnek melléd ha meg későn akkor még a joy is késik és esélyed sincs. Amúgy FPS-eknél szerintem nem vészes ez a késés. Mondjuk én vezetékes kontrollerrel még sosem játszottam...
MÁS: Szerintetek érdemes szétszedni kitakarítani? Vagy ha csak így kívülről kompresszorral belefújok akkor ki tudom nyomtani belőle a port?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz fireproof #3956 üzenetére
nem vegzetes a dolog, de jo idot sokkal nehezebb elerni (nekem) wireless kontrollerrel. "Koca" kocsikazashoz tokeletes a vezetek nelkuli kontroller is, de egy R2 Nurnburgringet menni vele eleg kemeny
-
StLui
veterán
válasz salgocomp #3899 üzenetére
Kérdés, hogy ugyanaz a hana chip szolgálja e ki a hdmi kimenetet és a komponens kimenetet, nekem az a gyanúm, hogy igen?
Te kaptál gyárilag ilyen kábelt hozzá? Régen mintha adtak volna, most meg már csak a komposit kábelt adtak az enyémhez.
Megvenném a tiedet, ha valaki még azt mondaná, hogy nem 100%, hogy nem lesz jel a komponensen keresztül[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
dilipok
veterán
nem, play and charge kit van, amivel jatek kozben tudod tolteni, de ettol meg nem lesz vezetekes kontroller, ugyanugy wirelesskent viselkedik (ezert nem is tudod azzal hasznalni a pchez, csak ha van wireless receivered)
Bar jobban utannaolvasva ennek, vannak forumok, ahol nehanyan allitjak, hogy a play and charge kitet bedugva vezetekes kontrollerkent viselkedik a boxra kotve. Nem tudom biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #3947 üzenetére
Egy dolgot néznek, azt, hogy mikor mehetnek haza. Ismerem is a vevőszolgálatos csajokat.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gbela
senior tag
Írjátok itt többen a wireless controller delay-es...én még új xboxos vagyok, annyira még nem vettem észre, de néha érzem...persze nem is tudok mihez viszonyítani. Két wireless controllerünk van. Kérdés, h ezt nem lehet kábellel is rákötni? Rémlik mintha vmi aljzat lenne a controlleren, nemtom megnézni nem vagyok most otthon. Nem vennék külön, úgyse leszek pro ahogy ezt 1-2 óra forza és főleg fps bénázás után beláttam, de ha lehetne ezt is kábellel kötni akkor kipróbálnám milyen a különbség.
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #3947 üzenetére
is-is A hosszabb kar miatt jobb vele vezetni, sot ha meg kisebbet akarok mozditani a karon, akkor csak feljebb csusztatom az ujjam es akkor meg hosszabb a kar, ergo meg finomabb mozdulatokat lehet vele tenni. De amugy tenyleg csak megszokas kerdese. Ma mar el sem tudnam kepzelni az autos jatekokat nelkule, pedig elotte evekig autokaztam a normal kontrollerrel. Ugyanez igaz a fpsfreekre fpsekhez.
Bar az is igaz, hogy wireless kontrollerrel sem ulok mar le forzazni, mert sokkal rosszabb szerintem mint a vezetekes. (valahogy jobbak a gaz/fek reakciok, illetve nem tudom, hogy csak nalam, de mindket wireless kontrolleremen a triggerek masabbak, mint a vezetekesen. Csak felig benyomva is mar majdnem 100%on vannak. A vezetekessel nincs ilyen gond. Autos jatekra meg mindig rettentoen jo amugy az onza TE a triggerek miatt, csak hat azzal meg egy csomo nyug van, mert random elromlik )
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
-
dilipok
veterán
válasz Csöbronit #3939 üzenetére
Londonban eltem par evig, meg akkor vettem innen
MasterMark: egyaltalan nem. Nekem termeszetesebb magasabban tartani a huvelykujjam. Kb duplajara noveli a kar hosszusagat es meg a PS kontrollerre is ra tudom rakni. Autos jatekokhoz pedig ezt hasznalom. Egyedul a select gombot kenyelmetlenebb megnyomni tole, de azt meg ugysem hasznalom igazan jatek kozben
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Csöbronit #3937 üzenetére
nem egeszen, de gondolj bele, egyszeru fizika. Hosszabb lesz a kar, igy bar nagyobbat kell mozditani a vegpontokig, sokkal konnyebb lesz kisebb, finomabb mozdulatokat tenni. Olyan kicsit tudsz vele konnyeden mozdulni, mint amit a normal karokkal csak nagy odafigyelessel.
-
Csöbronit
tag
Azt lehet olvasni róla,hogy pl egy BO2-es 14-es sensitivity FPS freek-el használva 10-11-nek hat érzésre,miközben a gyorsaság megmarad. Ezt valóban így van szerinted?
FaZe Clan Member - MLG player
-
Csöbronit
tag
Emberek! Ezek közül a kütyük közül próbált már valaki itt akár egyet is?
-
Csöbronit
tag
Nekem volt razer onza még amikor a Mortal Kombat kijött boxra,akkor anno azért vettem mert a gyári kontroller D-padja egy vicc és egy kombót sem lehetett beadni vele. Szerintem semmi baj nincs vele,használtam egy évig és semmi baja nem volt. Ha nem kellett volna anyagi okok miatt az egész boxot mindenestül eladnom még most is meg lenne szerintem.
-
mephi666
nagyúr
a gomb recseg és be-beragad néha... főleg, ha nincs használva hosszabb ideig, ilyenkor néhány benyomás után már normálisan működik
#3931: megnyugtattál, akkor szerintem egy ilyen csomagot beszerzek majd előbb-utóbb... torx meg van elvileg otthon, majd megnézem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
nini, egy nekrofil
olyan gondom van, hogy a kontrolleremen az A-gomb kezd kicsit döglődni a sok hacknslash-től meg ugrálástól... mennyire bonyolult egy ilyet kicserélni? egy ilyen csomag meg egy csillagcsavarhúzó és percek alatt megvan, vagy ennél ördöngősebb a művelet?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Def26
félisten
válasz dilipok #3924 üzenetére
Nekem az állítható érzékenységű karok miatt tetszik. Én azt szeretem ha olyan laza és nem feszes. Pl. az elnyűtt kontrollereket szeretem, mert azokon már elhasznált a két kis kar.
[ Szerkesztve ]
-
-
Def26
félisten
Nem is a csámcsogás, de 70 euró a kontroller. Én nem egy évre venném és ha tényleg itt van lassan az új gép, akkor remélném, hogy usb -n tudom rajta használni. Beszart a kontrolleremen a ravasz és ezért aktuális most a kérdés. Tényleg, amúgy nálatok lesz ilyen kontroller?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Úgy döntöttem, hogy veszek egy Razer Sabertooth kontrollert, de csak akkor, ha a következő xbox -al is működni fog. Azért ha kijön év végén az új masina, igen nagy szopás, ha nem működne együtt ezzel a kontrollerrel. Kérdeztem erről a razert és a xbox hungary -t is. remélem valahonnan válaszolnak is. Sztetek?
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #3911 üzenetére
ármester
mephi! Még csak egyszer vettem meg amúgy.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Újabb infók a nexgen xbox -ról. [link] Kötelező lenne a kinect az új konzolhoz? Állítólag 6 embert is képes egyszerre kezelni, és pl azt is érzékeli, hogy ha nyitva vagy csukva van a kezed/tenyered, hüvelykujjad mutatod vagy bármi egyebet a kezeddel.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #3906 üzenetére
alice-t hányszor vetted már meg eddig?
nekem a legutóbbi szerzeményeim a következők voltak:
prototype2 - thehut-ról limited radnet edisönt küldtek sima áráért, 10%os kuponnal kb 4ezerbe volt így és ha nem lenne a polcon az első rész, ez meg nem "díszdobozos" lenne, adnám is tovább... sztori elmegy, tartalom meg töredéke az első részének, ai elég gyenge... bolondozni-díbolni jó, de ennyi...dirt showdown - 10fontra akciózva megvettem... ez is csak idétlenkedni jó meg arra, hogy ha összejön a társaság, akkor ne forza4ből csináljunk már roncsderbit végtére nem bántam meg, mert nem számítottam amúgy sem kiemelkedő játékra
skyrim - 3500 volt iceakos-tól na, ez a játék bőven megérte a pénzét... sajnos kevés rá az idő perpillanat, de simán belemegy majd lassan párszáz (párezer?) óra
ami meg egy b@szottnagy kérdőjel még: aliens colonial marines... amiket olvastam, azok nagyon lelohasztottak, de ha csak a grafika miatt húzzák le ennyire és a sztori helyben van, az ai-t meg kipofozzák, akkor jó lenne idővel split screen-en nyomni
-
Mister_X
nagyúr
Darksider, Darksiders II, Dante's Inferno, Castlevania: Lord of Shadows, Bayonetta, Metal Gear Rising: Revengeance - azt hiszem, hogy csak ennyi hack'n'slash van Xboxra. Talán Fable 2-3, de azok elméletben már más kategóriák.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
woodbear
addikt
Lollipop+Alice 6k-ért együtt jó vétel nem?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Etzel
aktív tag
Udv
Valoszinu rossz topicban kerdezoskodom de majdcsak helyre igazit valaki
Most van eloszor xboxom. Elotte kolcsonbe volt ps3 god of warral es beleszerettem. A mostani boxot hasznaltan v3ttem dantes infernoval ami szinten bejon. Kerdesem a kovetkezo, h tudnatok ilyen jatekokat sorolni meg mint ezek? Darksiders vagy ami most fogg 22en kijonni a metalgear rising... ilyesmiket.Bocsi es elore is koszi a valaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Mennyit ér egy jasperes nem buherált, megkímélt szép állapotú xbox360 elite (120 gigás asszem) 2 vezeték nélküli joyyal? gari már nincs rá sajnos. hónapok óta be se volt kapcsolva, és nem is lesz rá időm sajnos, így gondolkozom az eladásán.
PH! addikt since 2004
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása