- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #2296 üzenetére
Milyen kódot? Ingyenes egy hót szeretném !
-
Ragnar95
félisten
válasz norbi2010 #2293 üzenetére
Bármelyik pendrive kompatibilis elvben xbox-al, csak 32gigágt lát belőle max. A beállításokból megformázod úgy, hogy tudj rá menteni és utána működni fog tökéletesen
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dunc
nagyúr
Tehát csináltam egy Magyar accountot, bejelentkezek de nem kapok gold acountot ! A fizetési adatokat természetesen nem fogadja el !
-
norbi2010
őstag
Ez a pendrive kompatibilis xBox-al?Tudok majd rá lemezről játékot telepíteni?
-
dunc
nagyúr
Semmilyen e mail nem jó neki ! Mind foglalt ,és lehet előröl kezdeni az egész rohadt folyamatot !
Nem tudom használni a gépet,mert nem jó ez a sok szar ! Fos rendszer ![ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Régóta nem volt boxom,már nem jár új géphez az egy hó?
-
thEndeR
aktív tag
-
dilipok
veterán
válasz baderoli #2268 üzenetére
ha az online passt felhasznaltak, akkor ketlem, hogy tudnal jatszani live-on. Mint ahogy az online pass nevebol ez kikovetkeztetheto 800 pontert szerintem tudsz venni ujat, de ezt gondolom az inditasnal is felajanlotta, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
baderoli
tag
Vettem egy Hot Pursuitot, az online pass-t felhasználták. Ettől még tudok játszani a live-on? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bocaa
senior tag
a horizonnak van valami online kódja vagy lehet csapatni a használt játékkal is nyugodtan?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
NorDezs
senior tag
Nincs valami oldal, ahol összegyűjtik, hogy melyik játékok akciósak liveon? Nemrég lett csak boxom, de nekem nagyon átláthatatlan a live, és a netes marketplace is.
-
Gebriel
veterán
-
salgocomp
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek. Nézegettem gameplayeket az MGS 2-3 ról, annyira már nem fog meg mint régen, szóval lehet, hogy kimarad az életemből.
De az a MGR jónak tűnik. Biztos kipróbálom, ha jön a demo.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz salgocomp #2248 üzenetére
Történetileg a Metal Gear Solid 4 után játszódik, tehát folytatás, de egyben spin-off is, mert egy melléktörténetet mesél el.
Ma épp írtam egy hírt róla, ahol néhány főellenséget lehet látni, a gameplay miatt érdemes megnézni a videót:
Illetve itt egy korábbai gameplay is:
Xboxra jelenleg a Metal Gear Solid HD pakk érhető el, amely tartalmazza a 2. és 3. részt illetve a ha boltbi verziót veszel akkor a Peace Walkert is. Mindet felhúzva HD-re. (én most fejeztem be a 2-3-at)
Amennyiben érdekel a történetük is, de nem akarod végigjátszani őket, esetleg kevésbé megy az angol, úgy az első, második, harmadik, negyedik rész, illetve a PSP-s Portable Ops teljes magyar szövegkönyvét megtalálod a Logout blogomon.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bigadam94
tag
válasz salgocomp #2248 üzenetére
Ez az MGS-sorozat egy spin-offja, tehát történetileg kapcsolódik a korábbi részekhez, de azok ismerete nélkül is tökéletesen élvezhető. Játékmenetileg pedig teljesen eltér a többi MGS-től; míg azok lopakodós játékok, itt a hack'n'slash kaszabolás került az előtérbe.
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
-
salgocomp
senior tag
Tud valaki arról, hogy mostanában érkezik-e demo valami nagyobb címből ? Kezdem unni magam.
-
hdpeti
tag
Üdv.
Tudna valaki ajánlani játék konzol,illetve játék szoftver nagykert?Előre is köszönöm!
"...te Péter vagy,azaz kőszikla..."
-
Goldwin
aktív tag
Játékhoz kapott 48 órás Live Gold kódot csak egyszer lehet felhasználni? Ha egy másik profilhoz is hozzárendelném, vajon tudnék multizni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Oh akkor ide is, mert boxon is játszik majd vele pár ember.
Crysis 3 Béta ideje:
Január 29-től február 12-ig fog tartani.
EA fellőtte a beta faq oldalt, ott volt olvsható aztán le is szedte hirtelen. Vajon miért?
Live-Die-Respawn
-
zsotesz81
senior tag
válasz Jegesmaci81 #2219 üzenetére
De jó hogy mondtad, Sleeping Dogst megveszem, ráadásul csak 1200 pontot kell vennem, mert még maradt múlt hónapról 340 . Így 3800 Ft-ből ki is jövök.
-
woodbear
addikt
Fasza
a statisztika szerint az oldalon akkor minden második embernek jóOldalam: www.swsfoto.de
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
woodbear
addikt
nálatok megy az xbox.com?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Jegesmaci81 #2214 üzenetére
Nagyon régen előfordult már hogy leszedett valamit az MS, de jóideje nincs ilyenről már hír. Akármikor leszedheted újra a játékaidat, a letöltési előzményekben ott lesz hogy mit töltöttél le korábban.
Live-Die-Respawn
-
Blaise
veterán
válasz Jegesmaci81 #2214 üzenetére
Letöltheted később bármikor.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy live-on keresztül megvett játékok közül ha valamit letörlök a HDD-ről és pár hónap múlva újra le szeretném tölteni, le tudom? Ami egyszer felkerül live-ra az ott is marad vagy idővel leszedi az MS?
-
Def26
félisten
Felétek is havazik?
[ Módosította: CoolMan ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Tenager18
senior tag
válasz MasterMark #2203 üzenetére
A pénz nem hatalom. Az az ember,aki felvág a pénzével,had ne mondjam mi valójában
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #2203 üzenetére
Ö is az artijas-al.
Na jó, nem.
-
salgocomp
senior tag
Mellesleg ez a Watch Dogs eléggé várós játék...remélem nem 25 FPS-el fog futni, mint az Ubi utolsó pár játéka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest