- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Milyen processzort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudicukrasz
tag
válasz dilipok #45463 üzenetére
teljesen láma vagyok hozzá,ezért kérdeztem,hogy nem hardveres e a hiba,de akkor elviszem egy szakihoz,próbáltam netre tenni de nem kapcsolódik sajnos.
még egyszer elmondva hogy teljesen gyári a konfig,igaz öreg szerkezet,tehát nem bannolt vagy ilyesmi.
akkor megpróbálok valakivel rárakatni frissítést,köszi az infót.üdv -
l.skywalker
Topikgazda
válasz dilipok #45056 üzenetére
Remélem nem értettelek félre.
Szóval van 2 gold ingyenes Battlefield kiegészítő.
Az egyik a 4-hez a másik a Hardline-hoz.
Xbox360-ra ez a két alapjáték NEM megvásárolható digitális formában, mert ugyan van adatlapjuk, azon nem szerepel a Teljes játék, mint kategória ill. nincs ott a zöld "Játék megvásárlása" gomb:
Battlefiled Hardline az Xbox piactéren
Battlefield 4 az Xbox piactérenMivel dobozosban mindkettő elérhető (pl. ITT vagy ITT), ezért gondoltam, hogy a Piacétren MÁR nem elérhető, korábban tölthető volt (ezért írta a kolléga, hogy akkor lehúzza hozzá az alapjátékot, mert ő MÉG akkor megvette és ő le tudja szedni, de pl. én aki régen NEM vette meg, nem tudom) - arra nem gondoltam, hogy MÉG nem elérhető, hisz azért már elég régi játék
Remélem tisztáztam mindent, mert tegnap éjjel elég értelmetlen voltam
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
andrasko
senior tag
-
sugarforce
addikt
válasz dilipok #43684 üzenetére
pont ezt akartam én is írni, hogy valószínű szolgáltató lesz a ludas, haver már járt így, egyik napról a másikra elhalt a live, aztán a szolgáltatót hívta, de ők se tudtak semmiről, úgy a 3. telefonhívás után kiderült, hogy mégis az volt a gond, hogy blokkolták a portot.
-
parandroid
félisten
válasz dilipok #43684 üzenetére
Épp akartam írni. Kis szolgáltatónál előfordul időnként, hogy félrekonfigolnak valamit, vagy lezárnak portokat, vagy mittudomén. Régebben kábeles, és mikrós helyi szolgáltatók voltak az online multis játékosok mumusai, úgy, hogy közben minden más simán ment.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
JozsBiker
aktív tag
válasz dilipok #43608 üzenetére
(jeeeezusom, mi van itt mostanaban? )
Nem akarnék vitát indítani, de tök érthető, hogy van aki nem tudja mire vélni ezt az üzenetet. Az XBOX kezelő felülete és a XBOX LIVE webes felület is tele van teljesen logikátlan, érthetetlen megoldásokkal. Mint fentebb említettem én csak Karácsony óta nézegetem, de elszomorító amiken eddig át kellett esnem. Pedig nem birkapásztor vagyok, még a ZX81 korszakban kezdtem ámítástechnikával foglalkozni, láttam már ezt-azt.
Szerintem teljesen jogos Lajbi problémája ( mondjuk azt én sem értem hogy 4 év alatt miért nem jött még elő neki ), egy letöltés befejezését nem így kell a felhasználóval közölni. Pláne nem egy játékkonzolon. De nagyon sokmindent tudnék még említeni, pl. tegnap itt értetlenkedtem miért csak számlaszám megadásával lehet vásárolni. Írtátok, hogy haladnom kellene a korral. Jó lenne ha a Microsoft is haladna a korral, és lehetne itt is PayPal -lal fizetni. Vagy legalább annyira, hogy ha belemegyek a Fizetési módok -ba, ne azt írja már, hogy "Hitelkártyák és betéti kártyák, PayPal, bankszámla stb.". Ha ezután nem megy a PayPal megadása akkor azt hiszem jogosan kezd értetlenkedni a júzer. Persze a help valamelyik almenü almenüjében végülis megvan azoknak az országoknak a listája, amelyikben megy a PayPal.
De végülis haladtam a korral, és megadtam a számlaszámom. Szerintem ezután az lett volna az elvárható, hogy feldob egy olyan biztonsági beállítást, ahol megadhatom, milyen esetekben emelhet le pénzt a számlámról. Elvégre mégiscsak egy játékról van szó, amin a gyerkőc egész biztosan minden gombot minden kombinációban megnyom. De semmi ilyen nem volt, sőt keresve sem találtam.
Ma a gyerkőc letöltött egy trial version játékot, és a nyomkorászás közben több alkalommal is olyan képernyőre került, ahol a Purchase és Cancel volt a választás, és az volt írva hogy ha az előbbit választjuk azonnal létrejön a biznisz és leszedi a számlámról a játék árát.
Belegondolni is rossz, ha egy angolul nem tudó szülő megveszi a gyerekének a XBOX -ot, milyen cifra dolgok keveredhetnek ki. -
Crowent
tag
válasz dilipok #43529 üzenetére
nekem a gof2be mindig azt irja hogy vmilyen map pack nincs meg es lattam hogy ezek a mapok 1000-2000 ft stb... dirtnel is vip passt ker multinal... meg ugy tudom hogy aki onen tolja az multiba nem tud egyutt jatszani azzal aki 360on nyomatja..... mind1 esetleg tud vki ajanlani multis jatekot?
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
MasterMark
titán
válasz dilipok #43460 üzenetére
Ilyet szerintem nem tud az olvasó csinálni.
Mivel forog benne a lemez, nem nagyon tudom elképzelni, hogy csak egy bizonyos helyen rongálja meg a lemezt. Általában koncentrikus kör lesz az eredménye. Hacsak nem került bele valami, de akkor is esélyes hogy körben legyen nyoma, ne csak egy helyen.
Switch Tax
-
masterful87
senior tag
válasz dilipok #43410 üzenetére
A box nem tudja lejátszani az mkv fájlokat, azt a NAS dekódolja, ő ismeri a hozzávaló kodeket. Majd egyszerű videó streamként adja tovább DLNA protokollon keresztül a boxnak, ami pedig simán megmutatja, hogy mit sugároz a NAS.
Ha a NAS-on nem lehet állítani tömörítést, vagy bármi mást, akkor jó eséllyel olyan képet kapsz, amilyet. A NAS pedig biztosan jól betömöríti a streamet, hogy kevesebbet foglaljon.De nem tudom pontosan, hogy mi befolyásolja a minőséget, talán ennyit tud a DLNA, vagy a NAS csak ennyit bír, talán drágább NAS-ok finomhangolhatóak, és szinte tömörítetlen videósávot küldenek ki, de az is lehet, hogy a BOX nem bírna többet fogadni, ezt nem tudom. Mi a NAS típusa Casoli?
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz dilipok #42800 üzenetére
Hát végül is nem tudom, hogy egy sima HDD-s gép, HDD nélkül mit csinál csak egy pendrive-ra, lehet tényleg letölti a rendszert? meglepne, de én tényleg nem tudom van e saját memória a rendszernek egy sima HDD-s gépben.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
raziel01
veterán
válasz dilipok #42764 üzenetére
Akkor én még szerencsésnek mondhatom magam.
Általában használtan vettem a játékokat. 200+ végigtolt játékom van boxon de mivel a játékok 95%-át eladtam mindig így szerintem nincs 50k felett a veszteség.
50k nem nagy összeg tekintve, hogy már 3 éve megvan és nagyon sokat szórakoztam vele. -
Calogero
addikt
-
Vasy09
őstag
válasz dilipok #42199 üzenetére
Én direkt nem is azt írtam, hogy akkor megszűnik, csak azt, hogy mikor majd megszűnik!
Amúgy szerintem sem kell ettől annyira félni, viszont azt már annál inkább szem előtt kell tartani, hogy az új játékok java része szerintem már nem fog kijönni erre a generációra, vagy ha igen, akkor csak ugye a "butított" változata.[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
Zeki
nagyúr
válasz dilipok #42079 üzenetére
Jól érezted.
De azért az igaz, hogy ha a kormány nem hozott volna erről döntéseket (az Unióval összhangban), akkor még mindig egyik nap utalsz a bankból, másik nap megkapják lenne. Mert maguktól aztán a büdös életben nem léptek volna. Aztán lett a 4 órás, most meg az órás. Jobb helyeken meg azonnali. És abba sem pusztultak bele a bankok, meg a programozók. -
Zeki
nagyúr
válasz dilipok #42075 üzenetére
Az a baj, hogy a csináld magad jobb. Mert a gyártó tojik ránk. Nem vagyunk piac.
Pedig ha a kormány jól megvédené a nemzeti érdekeket, és csak olyan pc/konzol/android játék kerülhetne forgalomba, ami legalább magyarul feliratos, hamar észbekapnának.
Van egy halom megvett játékunk, és csak a Forza Horizon tud magyar feliratot.
Sok gyerekjáték egy halom magyarázó szöveggel van, de persze az sem magyar. Így én sem értem felét sem. -
-
Kvelstadt
veterán
válasz dilipok #41352 üzenetére
Túltárgyaltuk.
A egyéni modding viszont már más tészta.
Mert én ha lehet akarok majd valami skin-t vagy más külsőt a box-ra de nem egy újat venni..
Van két joy-om és mindekttő három féle joy-ból ál össze. military green, a gyári fekete meg egy régebbi feketének a szürke részeiből.
Ja és a kedvencem hogy van egy régebbi Box gombom ami nem olyan krómos fényes (Gyűlölöm mindenen ezeket a fényes ezüst felületeket.) hanem olyan mintha valami csiszolt fém lenne.
Amit még szeretnék miután megláttam neten, hogy egyszínű minden gomb és a két analóg is.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
válasz dilipok #41202 üzenetére
Kajak kiváncsi voltam hogy milyen infó alapján rendelik hozzá.
Más. Tesómmal split screen-be megcsináltunk minden mellékküldetésben minden módot gold-ra. Kivéve a tower def jellegü charlie küldiket de azokhoz rengeteg idő kell majd. Meg még hátra van a story line küldik is hold-ra szóval van benne tartalom de ami a legjobb hogy nem válik unalmassá.
-
piadex2
senior tag
válasz dilipok #41193 üzenetére
tiszteletem!
bocsánat, nem olvastam az első hozzászólást. egészen eddig...
még egyszer bocsánat.---
viszont akkor másképp teszem fel a kérdést:
250gb-s, jó hűtéses gép, 2 kontrollerrel, egy gitárral, egy hdmi kábellel jó állapotban szerintetek mennyit ér?
kösz:piadex2
[ Szerkesztve ]
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Kvelstadt
veterán
válasz dilipok #41184 üzenetére
Na várjál mer az ac3at meg a4-ez box-on játszottam de ott meg nem használtam box on az uplay-t.
De akkor se értem. Lehet annyira a szemem előtt van hogy nem veszem észre.Más. Splinterbe felmentem ulay-re hogy beváltsam a pontjaim és kapjak cuccot a játékba. Ere most pár cuccra kiírja hogy játszam a mobil alkalmazást hogy beadja. Köszi. Iphonra nem jött ki az alkalmazás..
-
csabamigo
aktív tag
válasz dilipok #41151 üzenetére
Lehet,de a telómról sehogy sem tudtam regisztrálni és nézelődni sem!
Iceakostól már vettem korábban is!
Este otthon pc-ről megpróbálom újra aztán majd legközelebb onnan vásárolok!Este már multiznék,kimaradt vagy 3 hét!
Szerk.:kösz mégegyszer a helyet,nem ismertem még![ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
StLui
veterán
válasz dilipok #41151 üzenetére
nekem most 9838-at ír, de ha valójában forintból fizeted akkor a váltás miatt nem ennyi lesz, hanem kb 3-500Ft-tal még több, persze kicsit így is olcsóbb, de Ákos még most is megbízhatóbb eladónak tűnik,
szerk: ja és ha beállítod az országot már megy is rá a plussz 27% áfa, így 12495Ft[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Osiris
őstag
válasz dilipok #40378 üzenetére
A kód jó volt, EU-s régióba való volt. Azon belül pedig valami más, ha jól emlékszem PL... Ezzel szemben nekünk HU kell mint kiderült. HU régióhoz viszont még nem láttam kódot a G2A-n.
Kíváncsi lennék, hogy Ti hogy kerestek magatoknak olyan kódot ami biztosan működik, mert akkor merném használni az oldalt legközelebb is. -
-
vg
addikt
válasz dilipok #40268 üzenetére
Már vártam az ilyen hozzászólást! Bizonyára nincs igazam, de tudod mit? Ülj le egy japán kandzsi feliratos játék elé, és tanulj meg japánul belőle nullárol, hiszen elméletileg könnyebb nyelv mint az angol! Biztosan kivitelezhető, hiszen itt szuperképességű arcok vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz dilipok #40108 üzenetére
Igazából örülni fogok már annak is hogy megy fülessel.
Am van rajta egy jack de az in magyarul ha rákötök valamit a tv leadja a hangot. Hatalmas fasságnak tartom hohy ilyet meg bírtak rárakni. Amúgy egy 22-es lg tv.
Azért most új fülest nem veszek de nekem is ez a hangszabájzós jutott eszembe."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- ps5 slim digital 1tb eladó
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest