Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
30z.Samu #8363 üzenetére
hát elvileg javításnál belerakják a legújabb cuccokat, csak annyira lesz stabil mint a legújabb box-ok. a legújabbak meg már tényleg jók, szóval sztem ha esetleg régebbi és javítják utána már nem lehet probléma vele.
én is gondolkoztam egy időben hogy direkt rájátszok, hogy 500 fokos hőfúvóval adok neki egy kis hőt még, 100%halálés javíttatom, de inkább meggondoltam magam, jó ez így amíg műxik, majd ha tényleg meghal akkor megy javíttatni.
egy srácnak most lett 3ledes, 2 évig ment hibátlanul. szóval azért vannak jó darabok is még a 2 éves gépek között is...
Aktív témák
- Proxmox VE
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- OTP Bank topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Suzuki topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- PlayStation Portal hibátlan
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest