Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
GoTReX
üzenetére
Szerintem Classic+BC+LK az ami még élvezhető küldizés terén.
Cata az nálam felejtős és rühellem,annak idején először ott hagytam abba és draenorig vissza sem jöttem.Panda megint elég nagy marhaság.De szép a terület és lehet farmerkodni.Draenor megint egész jó,főleg a garrisonban ha elvacakolsz.Légió meg marha jó,sőt ha úgy csinálod a légiót hogy nincs meg a BfA akkor az artifact fegyveredet tudod fejleszteni,ami cseszett jó volt légóban,de ha megvan a BfA kieg akkor elveszik az artifact fejlesztés.Egyébként ma voltam vicces eventes instában,DK karival voltam,a tank meg DH volt,de valami marha jó gíres tank volt,de azt hiszem még sosem volt midsummer instában,ahogy a boss megjött egyből nekiment és egyből ki is nyiffant.
Lehet hogy mythicet jól tud tankolni,de hogy eventes bossról gőze nem volt az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Háztartási gépek
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Jogász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő