Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz taylor9414 #83490 üzenetére

Várjuk a 8.1-et, mint a messiást? Ki? Én csak normálisan izgatott vagyok, mert bővül a lore, kapunk két instát is, folytatódik a war campaign, húzhatok majd egy negyedik vagy addigra ötödik altot is, lesznek új traitek, nő az item levelünk, miegyéb. Az, hogy egy hónappal a megjelenés után bejelentették, az meg csak jót jelent: a Blizzard igyekszik a Legion mintájára folyamatosan kitolni a contentet, ami meg mindenképp jó.

A küldizés gyenge lenne? Szerintem a legjobb leveling experience van most a játékban, nem unom harmadszorra sem végigtolni a Zandalar questline-t. Persze... van akinek Suramar se jött be. 120 után meg gyakorlatilag unatkozni sincs időm.

- M+ dungeonök (+8 megvolt időre... múlt héten, Waycrest Manor)
    - normal/heroic Uldir, időnként LFR
    - warfront nekem mondjuk bejön, bár main karakterrel csak egyszer mentem, szerencsére upgrade lett a jutalma, ellenben altokat felszerelni nagyon jól lehet
    - mythic Island Expeditions guilddal
    - rated 2vs2, 3vs3
    - WQ-k azért unalmasak lennének, ha nem guildtársakkal együtt csinálnánk néha
    - war mode on alatt még a herb farmolást is élvezem személy szerint - más meg órákon át horgászik, szóval...
    - mifelénk vannak RP eventek, de anélkül is el lehet vegyülni Silvermoonban vagy Orgrimmarban

Megjegyzem, guild nélkül a fentiek kétharmada valóban unalmas lenne... ez egy MMO végtére is, nem single player.

@feri1014: az egyetlen repu, ami kell neked (jelenleg), az a Champions of Azeroth és csak is azért, mert ad +15 item levelt a Hearth of Azeroth-hoz repu szintenként. Honorbound/7th Legion csak egy karakternek kell revered legyen a war campaign miatt (vagy exalted Mag’har orc/Dark iron dwarf unlock miatt). Többi repu csak akkor kell, ha komolyan akarsz professiont űzni, hogy a 3-as szintű receptek meglegyenek.

Új hozzászólás Aktív témák