Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
taylor9414 #83490 üzenetére
Várjuk a 8.1-et, mint a messiást? Ki? Én csak normálisan izgatott vagyok, mert bővül a lore, kapunk két instát is, folytatódik a war campaign, húzhatok majd egy negyedik vagy addigra ötödik altot is, lesznek új traitek, nő az item levelünk, miegyéb. Az, hogy egy bő hónappal a megjelenés után bejelentették, az meg csak jót jelent: a Blizzard igyekszik a Legion mintájára folyamatosan kitolni a contentet, ami meg mindenképp jó.
A küldizés gyenge lenne? Szerintem a legjobb leveling experience van most a játékban, nem unom harmadszorra sem végigtolni a Zandalar questline-t. Persze... van akinek Suramar se jött be. 120 után meg gyakorlatilag unatkozni sincs időm.
- M+ dungeonök (+8 megvolt időre... múlt héten, Waycrest Manor)
- normal/heroic Uldir, időnként LFR
- warfront nekem mondjuk bejön, bár main karakterrel csak egyszer mentem, szerencsére upgrade lett a jutalma, ellenben altokat felszerelni nagyon jól lehet
- mythic Island Expeditions guilddal
- rated 2vs2, 3vs3
- WQ-k azért unalmasak lennének, ha nem guildtársakkal együtt csinálnánk néha
- war mode on alatt még a herb farmolást is élvezem személy szerint - más meg órákon át horgászik, szóval...
- mifelénk vannak RP eventek, de anélkül is el lehet vegyülni Silvermoonban vagy OrgrimmarbanMegjegyzem, guild nélkül a fentiek kétharmada valóban unalmas lenne... ez egy MMO végtére is, nem single player.
@feri1014: az egyetlen repu, ami kell neked (jelenleg), az a Champions of Azeroth és csak is azért, mert ad +15 item levelt a Hearth of Azeroth-hoz repu szintenként. Honorbound/7th Legion csak egy karakternek kell revered legyen a war campaign miatt (vagy exalted Mag’har orc/Dark iron dwarf unlock miatt). Többi repu csak akkor kell, ha komolyan akarsz professiont űzni, hogy a 3-as szintű receptek meglegyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest