Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 
			  PROHARDVER! Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik. 
 ►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
 ►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
 Prohardveres, Blizzard in game Community
 WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mister_X nagyúr válasz  #81999360

üzenetére #81999360

üzenetéreNem arra vagyok kíváncsi, hogy top 1%-ban milyen jó a Highmountain Tauren SV hunter a hangyapicsányi extra Versality miatt, vagy hogy tizedmásodperccel hamarabb jön ki stunból egy ork. Olyan “apróságokra” gondoltam, mint például a blood elfek Arcane Torrentje, ami leszedi az absorbos pajzsokat a trashekről és megszakítja a castolásokat. Mythic+ alatt nagyon nem mindegy, amikor időre megy a clear és eleve nagy tömegekben mozognak a trashek például Underrotban. Vagy a taurenek Stompja, ami szintén elkábít n+1 veszélyesebb trasht, például a tickeket vagy a Golden Serpent addjait, azokat nem is szabad megölni. Vagy, hogy egy Forsaken tank egy helyben tudja tartani minden körülmények között Rezant, mert egy kattintással leveshi magáról a Terrifying Gaze-t. Igen, a legtöbb kasztnak megvan a maga kitje, amivel ki lehet váltani 1-1 racialt és egy húsz fős raid alatt mondhatni mindegy is a diverzitás miatt, hogy ki mit hoz, de dungeon alatt már nem mindig biztos. 10-es Keystone-hoz valószínűleg már nem mindegy, de akinaddig eljut a csapatával, már van annyi játéktudása, hogy lehet mégsem. De például a mi guildünk úgy abszolválja a gearek húzását, hogy lehetőleg armor és fegyver típus szerint megyünk mythic dungeonöket, hogy drop esetén oda tudjuk adni annak, akinek kell. Ott már necces, amikor a plate groupban tele vagyunk melee kasztokkal, mert nem mindig lesz meg a szükséges kit 1-1 racial kiváltására. Leather groupnak a legkönnyebb, mert ott mindegy, hogy a monknak, DK-nak vagy druidnak esik-e valami. A raid groupban én vagyok az egyetlen mail armoros, szóval ja, én magamra vagyok utalva, eddig egy gyűrűt sikerült szorítani nekem  Mivel több fajjal nincs tapasztalatom, pláne alliance oldalon, ezért kérdeztem, hogy vannak-e ehhez hasonló hasznos racialok, amik nem csak statot vagy mailboxot adnak. (igen, itt csúnyán nézek a Nightborne disc papunkra, aki leállt Avatar of Sethralissnál begyűjteni az AH goldot  ) )
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Trollok komolyan
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
)