- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
demerion
tag
Azért kérnek sokan nagyobb itemlevelt (880), mert randomról nehéz megmondani mennyire tudja merre van az előre. Nem egy alkalommal láttam 870-880 körülieket, akik egy Arcway/BRH-ban nem tudták, hogy mit csinálnak a bossok. Sokaknak nincs hangulata ilyenekkel foglalkozni, főleg hogy a többség csak ap-t farmolna és nem 1-2 ládás +6/7eseket szeretne végigszenvedni. Viszonylag nehéz gearelődni, ha eddig semmit sem csináltál. El kell fogadni, hogy mostanra a 880 viszonylag átlagos a nem full casualok között. Mindenképp guildet kell keresni, ez a raidelés részét lefedi a dolgoknak. Dungeonokhoz nem árt, ha tank vagy/van ismerős tank/heal, akkor gyorsabban meglesz legalább a saját kulcsod.
Igen, én is 870/880at kérek 10 alatti saját kulcsra, 10+-ra pedig 890+keystone mastert, sőt az esetek 99%-ban felcsapom a wowprogresst és megnézem drága barátunk mit alkotott eddig. Szerintem érthető, hogy nem fogok beinvelni olyat aki tizedannyi mythicet sem tolt mint én és egy szerencsétlen conquerorja sincs.
Kis farmolással össze lehet szedni valamennyi goldot és amit lehet, megvenni AH-ból ha másképp nem megy. Natúr mythicre meg hirdessetek saját groupot, ezek tényleg nevetségesen egyszerűek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest