Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Flipper Zero
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Demizson92
üzenetére
Nekem is druidám van, de én se találkoztam még vele.
(#72799) samfishR addonokat ha kikapcsolod akkor is produkálja?
-
samfishR
senior tag
-
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
Druid class hallban nincs Champion Armamentses "npc"? Magemmel van , duduval is megcsinaltam mindent mar de semmi

-
samfishR
senior tag
mitől lehet az, hogy játék közben bármikor megfagyhat a kép, de mögötte a játék maga fut? tudok spelleket használni, hangot is hallok, csak a kép nem mozog. alt+tab ki és vissza egyből megoldja.
-addonok nélkül is csinálja
-akkor is csinálja, ha minden default-ra van állítva
-újraraktam a wow-ot, "szűz" játékkal is csinálja
-nvidia drivert is újraraktam (minden egyéb kacat experience program nélkül, csak egy driver van fent, előtte mindent driver sweeperrel (DDU) töröltem)
-
csecso22
tag
Sziasztok
Játszik itt valaki Telenor Hipernet Home L mobilinternettel?
Első sorban arra lennék kíváncsi,hogy milyen pingje van?
Meg arra hogy a játék 1 hónap alatt mennyi netet fogyaszt?Előre is köszönöm.

-
Lokids
addikt
Most szembesültem vele, hogy az inscript fejlesztéshez 300 darkmoon ticket kell.
Nos mire lett 7 darab már a pokolba kívántam az egészet.
Ezt miért kellett? Agyfaszt kapok ettől. Lassú mint állat és Kínzás. Teljesen tönkreteszi a játékélményt
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Én is monkkal healelek és ez az egyetlen boss, aminél teljesen máshogy kell healelnem, mert itt ha sebződik valaki, akkor csak kvázi a legnagyobb heallel lehet valamennyire helyre tenni, ráadásul olyan limitált az időablakban tudok csak healelni, hogy abban nem mehet a szokásos mist + vivify. Szinte csak envelopinget tolok és a thunder focus tea-t se a mistekre használom, hanem a vészhelyzeti instant dupla envelopingekre.
Teljesen más a tempója és a jellege a sebzéseknek. Nincs olyan állandó nagypályás letámadás, mint Moroes-nál, hanem 10 másodpercig semmi, max a tank, aztán egyszerre bombardment, shadow, disintegrate. Ekkor ugye lehet hogy van egy erős dot a tankon, meg a 1-2 erős dot a többieken a shadow miatt, de nem healelhetek, mert keresem a tiszta helyet a bombardmentek között, ami beborítja a hajó 90%-át, elugrok a shadow orbok elől, már azonnal healelnék is, erre disintegrate...100%-ban csak rám tolja, senki másra.
Ha csak félig lök le, és szaladnék vissza, akkor kapok egy 500k/sec -es dotot...ami amúgy nincs a hajón.
Próbáltam a folyosóhoz állni, hogy legalább ne lökjön le, de a tornyok ha nincs szerencséd leveszik a disintegrate után megmaradt HP-t instant.
Annyi biztos hogy én arra a bossra nem fogok menni többet healerként, amíg ilyen marad...
-
Lokids
addikt
válasz
CanibelZ
üzenetére
Amúgy tényleg nem bonyolult boss. De valamiért Stage 3 állandóan wipe.
Az, hogy benéz valaki egy labdát, leesik a hajóról, előfordul mindenkivel.
Én is megcsinálom, hogy saját magamról dispellezem, majd utolérem a gömböt és belehalok
De a stage 3-at akkor sem tudtam kihealelni.
-
törölt tag
válasz
Lokids
üzenetére
Alt+q/e/f/w/a/d stb. Shift+q/e/f/w/a/d stb. ugyanez bealltiva egerhez pl. Alt eger oldalso gomb1 utana oldalso gomb 2, kozepso szinten es Shiftel is + Ctrl/tab beallitasok ugyanigy.
Igazabol nekem a gondom, hogy egyre kevesebb gombot kell hasznalni a jatekban. DH/DK eleve kuka ez miatt is, Demo lock szinten pedig jo ez a Summoner stilus, Assa rugo vicc Outlaw-hoz kepest, Druid es Monk igazabol ahol meg megtalaltam a zongorista kiosztasi lehetoseget
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Lokids
üzenetére
Rshamannal tolom, nekem a legjobban a blizz raid frame+mouseover macro kombináció jött be a legjobban. Van egy addon, amivel lehet kicsit javítani rajta, talán Taid Frame Indicators a neve. Ezzel be tudod állítani, hogy pl az adott társakon mutassa a debuffokat, vagy csak azokat, amelyeket dispellezni tudod.
Még kara utolsó bossra reagálva, első nap amikor kijött leütöttük első próbálkozásra két haverral meg két randommal. Ha van annyi eszük, hogy kerülgetnek, akkor nem sokat kell healelni egész fight alatt. -
Lokids
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem. alap wow UI van csak. Abban annyit csináltam, hogy a sima partyra is ráraktam a raid-os beállítást.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Aki használ bartender-t, biztos tud segíteni. Hol kell beállítani, hogy ha beszállok valamilyen ágyúba, vagy felülök madárra, akkor a kiadott + action barokra tudjak billentyű parabncsot tenni? Elég érdekes így klikkelgetni az adott képességekre. -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Mukucs
üzenetére
Ez a profession transmog érdekes dolog. DK-mmal legyártottam (BS questhez) a teljes Leystone setet, ami elég Warrioros kinézetű. Gondoltam hogy akkor átlogolok Warriorra ás rátansmogolom, hát nem, annak a "katalógusában" valamiért nincs benne... (A DK-n meg megvan, azóta is)
Szóval... ¯\_(ツ)_/¯
-
Mukucs
senior tag
Srácok! Ha az egyik karakteremmel csinálok egy engis szemüvegek, akkor egy másik karakterrel is be tudom mogolni azt, akinek semmi szakmája/pill ?

-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na a Sky Golem ára is jól felment. A Legion prepatch alatt 29-ért vettem, most meg nálunk is 60+ ezer.
-
válasz
kovsol
üzenetére
Én is úgy érzem (: Aki megvette visszatette 300k fölé, de annyiért körbe se szagolták nálam. Mikor hírdettem trade channelen, már 100k-nál ki voltak akadva az emberek.. Kicsit megszaladtam így pénzügyileg, vettem is 60k-ért egy sky golemet ahból, jó lesz a herba mellé (: 200k így is maradt, ami szerintem több, mint elég, nem nagyon szórom a goldot. /meg nem vagyok ah bűvész sem/
-
válasz
Lokids
üzenetére
Attól, hogy a csapat elfekszik még nem biztos, hogy nálad van a hiba. Egy jó healer egy ideig tudja kompenzálni a DPS-ek wasd hiányát, de nem a végtelenségig. Ha folyamatosan 2-3 ember bekapja a gömböket, akkor nem csoda, hogy a végére elfogy a csapat.
Mukucs: Passz, Arénára nincsen időm, BG-re hébe-hóba benézek, de soloban healerként ritkán találok értelmes DPS-eket, akikkel lehetne együtt dolgozni, így messzemenő következtetést nem tudok levonni.
Vikthor: Azt elhiszem, hogy azzal nem volt gondod, én a heal oldalról beszélek. Paladinnak viszonylag kevés instant/hot-ja van, és a grp healje. Folyamatosan mozogva healelni elég szenvedős vele.
-
kovsol
titán
válasz
Lokids
üzenetére
Én dispellre addont használok, így elég csak oda rányomni, nem kell targetelni, meg spellt kattintani.
Gyorsbillt tudsz állítani olyant, hogy mondjuk alt+0 alt+1 stb q,e,r gombok és akkor közel vannak kézhez. Magára az egér extra gombjaira is lehet rakni. Nekem van oldalt plusz két gomb, így arra raktam be a swiftmend és a lifebloomot.
Csinálhatsz esetleg makrót is ha vannak kombók amit el szoktál nyomni mindig egymás után, akkor egy gombot kell csak nyomkodni. Pl az artifact fegyó és Flourish együtt hatékony használva akkor akár egy gombra is rakhatod őket és gyorsan leütöd kétszer és eltolja egymás után őket.
Mouse over makrót is csinálhatsz. [link] -
Pocak89
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Én grid+clique-t használok. Nem kell targetolnom ahhoz, hogy healeljek és billentyűkre vannak bindelve a spellek. Mondjuk az alapok azok elférnek az 1-5 billentyűn a többi meg környező számokon / billentyű kombón. Ezt úgy általánosságban írtam, hogy én így healelek nemtom most konkrétan melyik bossról van szó.
-
Lokids
addikt
Megint csak wipe a last bosson.
Nem bírok healelni. A Cuccok megvannak hozzá, itt én vagyok a probléma.Képtelen vagyok egyszerre ennyi gombot nyomni.Nem tudom, hogy mások hogyan csinálják.
Folyamatosan pakolni az efflorescent a team alá, mert mozogni kell, rátenni a csapatra 2x a rejuvot, eltolni a wild growthot a csapathealnek. Usolni az artifact fegyvert a megfelelő időben, ezzel együtt a flourisht is megfelelően. Életben tartani a tankot ha regrowthal, fenttartani rajta a Lifebloomot. Aki éppen haldoklik azt swiftmendel gyorsan visszarántani... És még figyeljek arra is, hogy a 3 target közül kit kell dispellezni, mert ha rosszat, akkor wipe. A tankot ha sokat kap iron barkal is felvértezni... És ez még nem minden spell.
Ez sok.Bal kézzel kényelmesen el lehet érni a 0-5-ig tartó billenytűket. A többire már egérrel kell kikattintani, ami nagyon lassúvá teszi az egészet. Ha valaki kap valamit, észre kell vennem. Ki kell jelölnöm, utána egérrel rá kell nyomnom a dispellre (ez nem fért már ki a szám billekre). Ez lassú 2-3 seces lemaradásban vagyok mindig.
Nem tudom mások hogyan csinálják.
-
válasz
Lirion
üzenetére
Én csak arra lennék kíváncsi, hogyha ez a boss neked baromi egyszerű, akkor pl: patchwerk mi volt?

DPS + orbos kifutás + fújás már egy összetettebb dolog, amire figyelni kell, mindehhez viszonylag kis területen való mozgás párosul. Persze baromi jól hangzik és nagyon májer, hogy ez is faék egyszerű (ennyi erővel én is leírhatnám, hogy egy 3 napja 110-es Monkkal healeltem végig Kara-t különösebb gond nélkül, de szerintem senkit nem érdekel és csak e-penis pörgetés lenne, plusz nem is releváns), de attól még a mai wow-os mércével nézve ez bőven átlag feletti nehézségű. Na nem mintha olyan sok új dolgot találtak volna ki az elmúlt x évben ilyen téren.
Tigerclaw: A monknál külön poén, ha elnyomnád az egyik ultiját, az ugyanis gyakorlatilag egy mass dispel. Azzal lehet wasdoltatni a kollégákat.
Paladinnal még nem voltam Kara-ban, de biztos többet szívnék vele, mint a Monkkal vagy duduval. -
k.kristof
őstag
válasz
Lirion
üzenetére
A The Undermine Journal viszont tudja listázni a különböző itemleveleket is, feltéve hogy járt már olyan AH-ban.
-
kovsol
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem jól jártál ezzel az üzlettel. Én nem vennék ilyen drágán itemet hiába 860-as.
-
-
Mukucs
senior tag
Srácok! Honnan a leg olcsóbb a Legion!?
Ki honnan vette?

-
Lirion
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Ez a boss kiváló példa arra, hogy nem a boss a nehéz, hanem a játékosok bénák. 3 baromi egyszerű fázisa van, semmi olyan mechanika, ami tényleg nehéz lenne, de a chaotic shadow lejártakor jelentkező orbokba mindenki folyton belehal, képtelenek erre felkészülni a játékosok.
-
MedweSajt
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha másik szerveren vagy állítsd át oda.
-
Nyugis
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kb annyit ér amennyit adnak érte.
Hirdessd a trade chenelen. Kérj rá offert.
Igy hamar képbe kerülsz. -
Esett egy [ilyen]. 860-as ilvl, ah-ban nem látok ilyet, kb mennyit érhet?
-
wanted5
őstag
Megmondaná valaki, hogy, ha egy profession-t törlök, akkor megmarad a kihúzott értéke, ha később újratanulom?
köszönöm

-
thomeef
őstag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Van ilyen, de azért ez messze nem jellemző, mondom ezt 250k hk után. Nekem alapból a combat log van beállítva, chatet nem is látom
De az tény hogy a random bg egyedül többször szar, mintsem fun. -
malacka87
őstag
Kara mount megvan. Kicsit odafigyelős de simán meglehet csinálni. 880ilevel+lvl31 fegyver lassan már nincs mit csinálni. Mytic+farmolása meg már az agyamra megy.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Hát halljátok... Hidden Artifact "skin" miatt PVP-zgettem a múlt héten. Én nem tudom miért a CoD-ot meg LoL-t szidják a "toxic community" miatt, ennyi gyökér nagypofájú nyekergőgép vérpistikét én rég nem láttam egy kupacban... Pedig igen hosszú ideig magam is toltam a fentebb említett két játékkal. Komolyan még akkor is képesek voltak vinnyogni meg noobozni a csapatot amikor fossávertük az ellenséget. Elszomorító volt.
Kb fuldokló ember módjára lélegeztem fel amikor meglett az 1000 HK és nem kellett többet mennem... Terveztem hogy kiszedek pár PVP cuccot transmog miatt, de így inkább eltekintek tőle... -
powernap
tag
az sajna 50, ezért mondom. mindegy megvárom a karácsonyt, hátha olcsóbb lesz. 3 db 110 felhúzása után most kicsit kiégtem, ami a szintezést illeti

-
powernap
tag
lehet hogy hülye kérdés, de meg lehet azt vhogy oldani, hogy a már meglévő legion accomra, veszek egy másikat, csak a boost miatt? vagy ehhez kéne egy másik battlenet? így sem sokkal olcsóbb mondjuk... 5 euró

-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
Igen, a lock és pala ló esetén csak ráböktek egyre a már rég kész store-ba szánt tucat mountok közül. A DH esetén nekem eleve nem teszik a nagyon asszimetrikus denevér szerű valami. A Warrior és DK mount meg már volt ezer és egy alkalommal. Legrosszabbúl talán a mágusok jártak. Persze nem csúnya, csak amolyan lekéstük a határidőt, valami egyszerűt lökjetek oda nekik.
Nekem legjobban a hunter, a monk mountok tetszenek. A legvadabb a sámános, de az nekem már túl extrém. Nem tudom hogy hogy skálázzák majd, de földön használva milyen magasan fog ülni/állni a sámán? Vannak már ilyen "torony" mountok és azok sem jönnek be.
Remélem a monk tigris csak egyszerűen repül majd a levegőben szárnyak nélkül.
A druida mount esetén a fej túl nagy és túl lapos.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
Hát ha a 34-es szintet tekintjük a maximumnak, akkor nem zárom ki hogy valaki már csak pár pontra legyen attól, de tippem szerint a többség csak év végére, jövő év elejére ér oda. Az 54-es szint az meg még nem csak hogy nagyon messze van, de szerintem alig lesz aki 35 pont után még foglalkozni fog at AP-vel. Akkor lesz az, amikor leállnak a playerek nagyon nagy többsége az AP-s WQ-kkal...és mivel azon kívűl szinte semmi használható reward nincs, az egész WQ értelmét veszti. A napi 4-et még egy részük talán megcsinálja a láda miatt, de sokan annyit sem.
Ha a blizzardnak van esze, akkor a +15 pontos trait növelést úgy oldja meg, hogy újratervezi a fákat és a jelenlegi 34 pont után jön majd az új 15 és csak azután +20 staminás filler és ez persze egyben egy artifact resetet is jelent.
Ha a 7.1.5-ben komolyabb artifact változások jönnek bizonyos classoknál, remélhetőleg ott is adnak egy ingyenes resetet.
-
Arnold2
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Lock-ként nekem az új lock ló nem jött be. Kb. a jelenlegi dreadsteed felturbózott változata (még egy lángoló ló, de eredeti..) Azért sajnálom mert a téma bőven megengedett volna nagyobb szabadságot a dolognak (banyek, ha egy nyerges voidwalker/terrorguard is jobb lett volna, nem beszélve egy meglovagolható succubusról
) -
Arnold2
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
A Nighthold a 7.1 része és ha minden igaz akkor január/februárban már ölhetjük. Addig marad a rémálom és Odin, ami azért nem olyan rossz.
A 7.1.5 egy kisebb patch lesz, pár apróbb újítással, kiegészítővel. De a nagy durranás mégis csak a 7.2 lesz.
Szerintem a 7.2-öt mindenképp várd meg az új raid és dungen miatt is.Az AP farmolás már nem érzem akkora nyűgnek, főleg, hogy lassan telítődnek az első artifactok és lehet koncentrálni az off specre.
Szólhatna már nekik valaki, hogy a farmolás már nem "cool". sőt sosem volt az Ázsián kívül.
A farmolással egyáltalán nincsen semmi baj, ha az opcionális. Csak ismételni tudom magam, annyi minden van már a játékban amit farmoláson kívül is meg lehet csinálni.
S a WoW-on belül mi nem farmolás? Hetente raidre járni ugyan azokat a bossokat ölni, m+-ban szintén ugyan azokat az ellenfeleket ölni, PvP-ben egymást gyakni?(#72723) tPedro_: A lakótársam main-je druida és ő totál készen volt. Mackót játszik és az új mackóforma valami ritka buta (Do You Even Lift, bro?
), a bagoly mountról nem is beszélve.. Ott szívtuk a vérét 
-
válasz
Lokids
üzenetére
Hát az eléggé tank dpsnek tűnik sajna, én azt tapasztaltam, a mitikplusszoknál, hogy egy dps akkor dps ha hozza a tank dps dupláját. Sajna ez van, ezt kell elérni. Shadow priestek meg a retri palák nem éppen gyengék. A másik rendkívül fontos dolog, amit sztem figyelmen kívül hagynak egy páran, hogy a 34-ből hányas szintűek, mert lehet vki 875+ avg ilvl de közben meg csak 4-es vagy 10 alatti és akkor nem lesz olyan effektív, mint magasabb szinteken pl 25+. Én mindjárt 31-es leszek a truthguardal és azt kell, hogy mondjam, ezek nélkül a passive traitek nélkül fabatka lennék mint tank.
-
k.kristof
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
A 7.1.5 már fent van a PTR-en, vagy legkésőbb a héten felkerül, és még idén kijön valószínűleg. Nighthold jövő év eleje, számoljátok ki, meddig tart az új Suramas quest achie, akkor fog bejönni. A 7.2 pedig a 7.1.5 után kerül ki a PTR-re, tavasszal ha nem is, de nyár elején megjön az is.
Már csak azért is kell kijönnie idén a 7.1.5-nek, mert januárban már lesz az első mikroevent, az Ahn'Qiraj emléknap.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Tigerclaw
üzenetére
De ha meg minden meglehet pár questtel akkor kiürül a tartalom villámgyorsan. Ha meg nehéz megszerezni, a casualek bukják, ha könnyű, akkor a hc arcok lázadnak. Volt ez már rosszabb is, szerintem csak a profok vannak elcseszve, de azok nagyon. Semmi értelme kb maxra húzni. Vagy a tierekkel jönnek majd magasabb ilvl-ű szerkók is?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
A nemsokára 7.1.5 szerintem február/március környékét jelentheti legkorábban. Mivel a Nighthold-ot sehova sem írták be, így gondolom az a jelenlegi 7.1 része, ahogy a Trial of Valor is, csak ki kell várni az év végét, vagy január elejét, hogy megnyissák. Szóval ha januárban nyílik csak a Nighthold, akkor csak nem jön a 7.1.5 február előtt. A 7.2 meg talán nyáron és abban ToS-t felvezető farmolás biztos eltart szeptemberig. A 7.3 valamikor 2018-ban.
Átnézve a "tartalmukat" a patcheknek és úgy tervezem, hogy a Nighthold után lesz egy hosszabb pihenő, de lehet hogy tartok egy újabb pár éves szünetet. Minden csak farm/farm/farm. Új frakcióhoz repu farm, repüléshez farm, még több AP farm a fegyverhez, mégtöbb WQ, itemdrop farm a class/illidan/artifact/suramar/akármi questlánchoz. Szólhatna már nekik valaki, hogy a farmolás már nem "cool". sőt sosem volt az Ázsián kívül.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem tök jók, amik a következő patchekben lesznek, különös tekintettel a classok beépitendő spelljeire-skilljeire. A tartalom is elégnek ígérkezik. Csak abban bízom, hogy most az egyszer nem lesz 2 év az új kiegig, ebből 1 év üresjárattal.
-
Lokids
addikt
Az én karim itt van:
http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Lokidstau/simple
Healerként annyi változik, hogy a trinketek intesek.
De egy mocskos mese akkor is az a boss. Stage 2-t is alig bíroom kihúzni, cd-zek meg minden.
De a 3. fázisban az addok, meg a boss aoe kinyír minket. Bár az utolsó trynál inkább az ölt meg minket, hogy nem lett szakítva a boss, így lett megint egy rakat add.
De a vicc az, hogy a legtöbb boss elsőre lement. A Maidenen volt 2 wipe és a mana wyrmen vagyy minek hívják, ott volt 3 Az utolsó boss meg 20+.
De a vicc az, hogy ebben a cuccban feralként nem bírok 200K dmg fölé menni. Folyamat 150-200K között mozog. -
tPedro_
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
En remelem, hogy a Legion vegevel le lesz zarva a tortenet es nem lesz ugy osszekotve a kovetkezo kieggel, mint anno a WoD es a Legion volt.
A druida "class mount" flight form nem tetszik, jobban orultem volna egy hatasnak, annak ellenere, hogy szinte mindig a flight formot hasznalom.

Vagy akkor mar inkabb lehetett volna egy bazi nagy es verszomjas sas, mint az a bagoly kinezet.A kovetkezo patch-ek jol hangzanak, lassan haladok a casual mod miatt, szerintem szepen kitart majd a content.
Mas: Most a heten tervezek hozzalatni Karazhan-hoz, eddig mindenhonnan azt hallom, hogy mennyire durva lett. Ugyanakkor megiscsak 855-os loot esik, amibol arra kovetkeztetnek, hogy 850-es ilvl-nek eleg kellene lennie. Ha jol sejtem healerkent 861ilvl mellett nem lesz konnyu dolgom.
A tailor quest miatt mennek elsosorban, nem tudom ahhoz meddig kell eljutni benne.
-
-
Arnold2
őstag
Figyelemmel kisértétek a BlizCon-t?
Kinek mi a véleménye?Nemsokára 7.1.5 majd 7.2-es raid patch. Na de ami utána jön.. Persze, sajnos lore-ról nem sok szó esett, kvázi "csak" annyi, hogy hogyan rakták össze a Légiót.
De hogy mi lesz a legvégén, arról nagyon szépen hallgattak. -
Csapoati
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Én aug. 30-án kezdtem és legendaryval is még mindig csak 858-as vagyok.
Igaz, annyira nem izgat, úgyis csak kazuárkodok, 3/7 heroicban vagyunk és heti max 1-2 mythic+-t megyek, abból is max +4-est. De jó is ez így, a régi napi 7-8 órás hc raiderkedés (mármint ez az idő nem csak raid nyilván) már nem hiányzik. -
válasz
Lokids
üzenetére
13x wipe de 14-re meglett, nálunk a healer nem volt a toppon azon a fighton, de nehéz az a boss. Én direkt úgy válogattam össze a csapatot, hogy 870+ ilvl és minimum 350k dps single targeton. A dps hozta is kábéra amit ígértek 400k volt mindegyik + az én 220k-m. Reggel 7:30kor kezdtük és 12:30ig toltuk, utána lett meg. Ja és nem esett semmi upgrade nekem, én csaka kveszt miatt mentem.
-
Lirion
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
A 3. fázisban az egyetlen dolog, amire figyelni kell, az a chaotic shadows. 3 target kapja meg, az egyik target kifut a hídra (lehetőleg melee, de ha tank kapja meg, akkor ő), a healer dispellezi, majd kifut a másik kettő (legjobb, ha rangedek) és egymásra állnak, a bosst pedig a platform távolabbi végén kell tankolni nyilván úgy, hogy a tank a híd felé álljon és a disintegrate ne lökje le. Bombardment ugye itt már nincs, tehát nem kell kerülgetni semmit, addokat lezúzni az elején gyorsan aztán bl-tal leburstölni a bosst.
-
Lokids
addikt
Baszki ez a Karazhan. Utolsó bosszon kb 20x wipoltunk és utána feladtuk. ez kész.
Stage 3-ig simán eljutunk és ott aztán wipe. Mocskos mese az a boss. -
Csapoati
nagyúr
Szerintem növeltek a legendary drop rate-en. A patch előtt a raider csapatunkból senkinek (ez kb 15 fő) se volt egy se, most meg már kb 10 embernek van. Vagy csak mostanra ért be a szerencsénk?
Ugyanezt tapasztaltam a blood of sargeras meg a vállas enchanttal eső cuccok drop rate-jénél. Előbbiből a patch előtt kb 2-t találtam összesen az érclelőhelyekben, azóta meg kb napi 2 az átlagom. -
Roland861010
veterán
Holnap ha van kedvetek mythicet tolni farmolhatunk pár kört! 9-kor horda oldalon.
-
samfishR
senior tag
aréna első 10 win után kaptam 1 ládát, benne itemmel. most lenyomtam a rá következő héten a kövi 10 meccset, de amikor meglett a 10. win, nem adott ládát, csak írja, hogy wins: 10/10, és mé gott van a csillag a rated tabon a sarokban
mikor kapok cuccot? köszi! -
Mukucs
senior tag
Srácok! Teljesen random fagyások minek tudhatók be? Valakinek volt már ilyen gondja?
Konkrétan megáll a kép 1-1 másodpercre randomra, még a hang is beakad, aztán 180-200 FPS-re visszaáll minden... mik ezek az fps dropok!?

-
törölt tag
A WoW Token elgondolas jo otlet. En is szivesen hasznalnam masra a Service lehetosegek kozul es nem csak havidijra. Faction / Realm Change stb.
-
Zedz
addikt
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
demerion
üzenetére
Igen, de amiért neked meg kell szenvedni, az mondjuk egy warriornak, vagy DH-nak reflexből jövő 1-2 gombnyomás, nem egy külön minijáték mint a monk esetén.
Amit szerintem változtatni kellene a BM tanknál:
A jelenlegi nagyon alacsony alap dodge + erős Elusive Brawler helyett, magasabb alap dodge és gyengébb EB kellene. Tehát a dodge nem úgy nőne, hogy 10%-40%-70%-100%, hanem 25% - 50% - 75% - 100%, vagy 30-50-70-90. Másik megoldásként lehetne a jelenlegi, de az első dodge helyett a második resetelné az EB-t
Passzív védelem mágia ellen. Csak annyi mint a többi tanknak.
Különválasztani az IB-t a PB-től, vagyis nem közös stackből dolgoznának és az alap közös 3 helyett 2-2 stack lenne...vagy csak 1-el növeljék a stackot.
Legalább egy ranged silence, vagy interrupt, vagy rántás, akármi. Mondjuk a Keg Smash, vagy az RJW fél perces belső CD-vel silencelne 3 sec-re. A lényeg, hogy legyen valami arra hogy össze tudjunk terelni egy nagyobb packot. Hozzánk képest egy DH össze tud rántani, tud rakni aoe silencet, aoe feart és a szakítása is ranged, ha jól emlékszem. Esetleg visszahozhatnák a régi hordódobálást, minimális sebzéssel és silencel.
A healing elixirt megkapnánk alapból és a helyére más kerülne így végre választhatnánk nyugodtan az ötödik sorból egy tetszőleges mentő CD-t...vagy tegyék rendbe a Zen Meditation-t ami szánalmasan gyenge. (Olyan gyenge, hogy szinte el is felejti az ember, hogy van olyan...korábban meg brutálisan jó volt)
A harmadik soros summon black ox is jöhetne alapból és a helyére más menne. Ez lehetne a nagyon hiányzó raid utility-nk is. Pl. hosszú CD-vel a szobor átvehetne raid sebzést, vagy passzívan mondjuk 3 percenként meg tudna menteni valakit a haláltól, de ha egy flat pár százalékos védelmet adna a raidnek az is jó lenne. Hiányzik a régi monk tank aki magára tudta húzni rövid időre a raidsebzést az avert harm-al
A stagger %-ot tovább növelő traitek helyett a purifying %-ot kellene növelni.
A selfheal ne random (sohanapján kiskedden) jöjjön, hanem úgy mint a többi classnál kiszámíthatóan, direkt módon. Ez az egész Gift of the Ox kezd hasonlítani a fear-nél a kiszedi/nem szedi ki témájához. A devek szerint fixen jön, a tankok meg mégis azt tapasztalják, hogy már bekapott 5 milliós sebzést, elkente és mégse jött egy árva heal gömb se. A 35%-on kapott fix gömb, meg a healing elixir-ből jön a selfheal nagy része, mert a gift of the ox cseszik proccolni. Ezért van az, hogy ugyanabból a packból a warrior soloban 100% HP-n jön ki még akkor is ha 20% HP-n húzta be, míg a monk tank 100%-on húz és ha szerencséje van 35% körül jön ki...ha meg nem akkor agyonütik.
Ez a gift of the ox olyan most, mintha a warrior tank nyomogatná az ignore pain-t, de 10-ből 7-8 esetben csak a "nem nyert" feliratot kapná shield helyett.
-
4m@15
tag
Ragnaros - Horda oldalon van valaki? Lehet belépnék valami hazai Guilsbe is. Bár megmondom őszintén kezsüel vagyok, de igyekszem jól viselkedni és felzárkózni.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Paladinnal még nem voltam Kara-ban, de biztos többet szívnék vele, mint a Monkkal vagy duduval.

Ugyanezt tapasztaltam a blood of sargeras meg a vállas enchanttal eső cuccok drop rate-jénél. Előbbiből a patch előtt kb 2-t találtam összesen az érclelőhelyekben, azóta meg kb napi 2 az átlagom.