- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Aktív témák
-
Murder3
addikt
a játéknak jót tenne valami anti-retard system
tényleg kéen vmi nagyon szájbarágós leírás,videó h a mapokra az eggyes tank típusoknak mi a dolga..és mi az alapvető taktika egy mapra, talán picit normálisabb lenen, emrt így hát játszhatatlan, hogy tudom egy csatába h úgyis veszteni fogunk és már az elején 1 perc után látni..
-
Memphis79
aktív tag
Mostani csata-foglalom a bázist(stock E-75-el)erre visszajön 1 JAGDTIGER és
4 lövéséből 100HP-t!sebzett...azért vannak fura dolgok.
-
Gyuri27
félisten
Hogy az istenbe van, hogy a lövések nagyrészének amit bekapok a kv-n modul sérülés a vége?
-
vhw
addikt
válasz
diegho #12985 üzenetére
Igen, nekem már feltűnt. De végülis, a duplázással kapott xp egy bonus, igazából csak azért az xp-ért dolgoztál meg amit alapból kapsz (így nem számít bele a csatánkénti átlagos xp-be, amit mondjuk az általad említett módon ki lehetne játszani, már ha valaki érdekelt abban, hogy ilyen módon vágjon fel
). Ám valóban jó lenne egy olyan adat is, amiben valósan az összes kapott xp-t mutatná.
-
diegho
nagyúr
Azt figyeltétek már, hogy minden tanknál az összes megszerzett TP-be nem veszi bele a duplákat? Tehát ha pl 100 napon keresztül tolsz egy tankkal napi első duplát ami mind elsőre megvan és mind 2k xp-s, akkor azt fogja mutatni, hogy 100k xp-t szereztél, holott 200k-t.
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #12981 üzenetére
év vége környékén lesz ez, q1 1012 volt írva, de overlord azt is mondta, hogy lehet, hogy a decemberi patch-el bejön az amcsi váltás
-
OgreImre
senior tag
Bocs a láma kérdésért, de csatában a csetet lehet valahogy visszapörgetni/nézni?
-
Memphis79
aktív tag
Na megvan az E-75....
De úgy érzem erősen meg kell támogatni a nagyobb motorral,ágyúval
Jó lesz az. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csigacska #12963 üzenetére
Én azt vettem észre a 152-es ágyúnál, hogy a nagyobb tankokat azért már annyira nem sebzi jól. Az jó érzés volt, hogy pl. minden Shermant oneshotoltam (egyik körben 3-at egymás után), de tegnap feltettem a 107-es hosszú ágyút, ez aztán eléggé odavág a nagyoknak is. Mondjuk csak pár kört mentem vele, még nem tudok többet nyilatkozni, mint hogy jónak tűnik nagyon.
152-es ágyúval legjobb oneshotom egy Type-59 volt, 100% élettel. Viszont többet nem sikerült megismételnem, valszeg a lőszer rekeszt lőttem meg. Egyébként a 152-es a valóságban magas röppályás tarack volt, amivel be lehetett lőni a véd művek mögé.
-
csigacska
tag
válasz
Axion1 #12958 üzenetére
Ezek már a rendes 122-esek, nagyjából hasonló a két ágyú, a sebességükben van jelentős eltérés. Ezért nem tudom, hogy megvegyem-e a 100-ast, pl ma is voltak olyan érdekes esetek, hogy lövök a 122mm-el 100as legénységgel szépen becéloztam, és a lövedék elveszett, pedig az ellenség baromi közel volt.
Az sima KV-1-en a 152-es büntetőt használom
Ha betalál, akkor még a nagyok is meglepődnek, bár az is igaz, hogy ihatok egy Kv-t, amíg betöltik a következő lövedéket.
-
-vitya-
őstag
válasz
MadPjotr #12960 üzenetére
egyiket sem!
gyorsan nekiállnék kitolni az amerikai HVY vonalat, majd a garázsba betárazni a t34-et (amcsit). Overlord azt írta, hogy amikor lesz az amcsi átállás, akinek volt t34-e az megkapja premiumba, csak egy tier-el lejjebb megy, és tier8 premium lesz.
én így szeretném
ja és mellette, hogy gyorsan elérjem ezeket, költök egy fél év premium accountra, és akkor máris megvan.
-
-
Axion1
csendes tag
válasz
Levin01 #12950 üzenetére
Azért egy Pusztító, Acélfal, Mesterlövész achit gondolom bezsebeltél hozzá?
Én tegnap megvettem az új motort a Luchs-ba. Én voltam az egyetlen felderítő és a túloldalon 6 (azaz hat) arty volt. Ebből ötöt sikerült levadásznom, mindezt úgy, hogy egy Hummel lövedéke olyan közel csapódott be, hogy levett engem 10%-ra. Nem semmi ez a kis dög!
Fel is rakom rá a Csillám Unikornisos festést!
-
csigacska
tag
Sziasztok!
Most lett meg az IS-1-em, a 122-es ágyút használjam ami a KV-3mon is volt, vagy inkább a 100-as ágyút? A 122-es nekem kicsit lassúnak tűnt még töltés gyorsítóval is, bár ütött rendesen, a 100-ast nem próbáltam még a KV-3-mon se.
Megéri feladni az erőt a gyorsaságért?
-
emre
veterán
válasz
Memphis79 #12952 üzenetére
A sebzésre adja az XP-t, a kill-eket a medálokkal honorálja a játék.
pl: 5 kill 1114xpMadPjotr Állítólag a Löwe a legjobb
-
MadPjotr
tag
köszönöm a segítségeteket, sikerült elszaladtam haza és megnéztem
szerintetek érdemes venni egy prémium tankot?
nagyon gondolkozok egy type59-en vagy egy KV-5-ön tudom hogy más kategória, de az biztos, hogy már sokat bosszantottak a type59-es mondjuk a KV-5 mellet is csomó érv szól
Löwe-t nem akarok venni, mert nem ezért vettem az aranyat!
Melyik hozza a jobban a TP és a pénzt a type59 vagy a KV-5?
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest