- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Amazon Kindle
- Felújította a teljes Ryzen Threadripper sorozatot az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
marked one94
őstag
Üdv mindenkinek!
Ma kipróbáltam a játékot de valamiért mindig kék halált kapok, ez miért van? Csak nálam van ilyen problémák? Ja egyszer már sikerült elindítani és akkor sikeresen játszottam 10 percet de amikor kiléptem akkor is kaptam egy szép kék halált. Valaki tudna segíteni vagy várjak egy újabb patchre?
Előre is köszi mindent
Üdv!You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
válasz
belaazallat #697 üzenetére
-Alaplap: ASRock P4i65G
-Proci: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133)
-Táp:Erről nincs információm mert semmilyen márka jelzés nincs a tápon csak annyit tudok hogy 400W-os, de eddig nem volt vele probléma.
-Memória: 2Gb 400Mhz kingmax
-Videokártya: ATI Radeon X800 Pro 256Mb
-OP: WIN XPMindenből a legújabb van fent, és tuning sincs.
De egy játék miatt nem fogom újra rakni. De csak nálam van ilyen?You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
válasz
belaazallat #715 üzenetére
Na végre hogy valaki megértette hogy csak ennél a játéknál kapok kék halált. A 10.2 -es van fent de majd ha lesz időm megnézem egy régebbivel. Vagy megvárom teljes verziót.
Ja és köszönöm mindenkinek a segítséget
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
-
marked one94
őstag
Na a mai legjobb meccsem a JagdPantherel:
A T-44 és a Henschelt is kiszedtem volna de megelőztek.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Én is tapasztaltam hogy a Ferdivel valami baj van mert ma egy t34/85 lazán kilőtt, 1. kigyulladtam úgy hogy szemből kaptam tőle a találatot, utána rá lövök és csak a láncát dobta le. + ma tegnap 30 csatából 10 ha megnyertünk.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
válasz
Sixkiller6 #3160 üzenetére
Én úgy vettem észre ha kidöntök egy fát akkor esetek nagy részébe észrevesznek, így szerintem átlátszóvá válik.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
upsz 2x sikerült
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Tegnap nekem is a Jagdtigerem kiéget csak lazán 800hpról, pedig van két emberemnek 75% tűzoltó skilljük ja és persze poroltóm is volt. Csak néztem hogy mi van
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Ma olyan dolog történ amire gondolni se mertem volna. Vége lett a csatának mint az a képen is látszik simán nyertünk. Erre a mögöttem lévő társam egyszerűen kilő, amikor már ellenség se volt. Elsőnek azt hittem, hogy elé mentem de a közelbe tank se volt.
Néha teljesen kikészít hogy milyen emberek játszanak.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
válasz
BoogeyM@n. #3650 üzenetére
Mostanság a Jadgtigerem is valami elképesztő pontatlan, pedig 100% legénység van meg egy 10% célzás izé, tegnap este nyílt terepen 200m lévő Tigrist nem találtam el, ő persze simán átlőte a frontpáncélom... Azóta nem is játszottam
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Hát még ilyet se láttam:
[link]You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Üdv!
Én ma egy fura dologra lettem figyelmes:
[link]Ez eddig is így volt? Mert néha jelzik a társak hogy támad ezt de én senkit se látok a mapon. Meg a társaimat se láttam rendesen.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Szerintetek SU-85-re felrakjam a 107 löveget? Mert nemsoká meglesz rá a xp.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
[link]
Remélem most már gyorsabban fog fejlődni a legénységem.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
válasz
BoogeyM@n. #4224 üzenetére
Én sokáig egy ati x800asal nyomtam, és ment vele de minden minimumon volt csak a látótávolság volt közepesen. Mondjuk a mostani kártyám se egy erőbajnok (geforce 7600gt).
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
De jó hogy ennyire bíznak a su-85ben. Persze hogy hátulról bejött 4db tank és végem lett.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
válasz
BoogeyM@n. #4352 üzenetére
Te melyik színezést használod? Mert ahogy látom neked a JagdPz IV is színes.
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
-
marked one94
őstag
-
marked one94
őstag
Kapott már valaki ilyet?:
[link]szegény t20as csak hátúlról nekem akart jönni, én meg hirtelen tolatni kezdtem és hát ő járt rosszabúl
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Nagyon szuper tegnap este felraktam végre a su-100-ra a 122mm ágyút, azt hittem hogy ezzel már több haszna leszek a csapatnak de pl. tegnap este még a leopárdról is lepattan meg természetesen M5 meglövöm és ledobja a láncát.
Ja és ha megölnek, és vesztünk akkor meg minuszos köröm lesz. Még akkor is ha 8/8 sebzek és nem is kis tankokat. Ma teljesen elment a kedvem a játéktól, prémiumot meg nem fogok venni...
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Én is prémium nélkül játszok és nekem már jönnek a minuszos körök a su-100al, de ma elkezdtem az orosz medium ágat mert a beta-ban a t-34-85t nagyon szeretem azzal élveztem a játékot. Ja és nekem tudna valamit mondani a valamit a SU-152 alap agyújáról?
You'll Never Walk Alone
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH! Darts
- OTP Bank topic
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest