Hirdetés
Hirdetés
Aktív témák
-
kerlac
senior tag
A Luchs és az A20 és a Leopard Scout tankok, vagyis a játék felderítő tanknak veszi őket, így 90%-ban nagyon nagyok közé fog betenni. Akkor használd ha szeretsz scout-olni, ha nem, akkor más ágra menj... De szegény PIII-at is annak veszi sokszor sajnos...
Tehát: ha ezekkel játszol és nagyok közé kerülsz: semmi harc, rohanj előre és deríts fel minél több ellent, ha tudod, lőjj ki arty-t, de NE állj meg. rohanj fuss rohanj és a végén ugyanúgy dől az xp...
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
senior tag
Ha kimaxoltál egy tankot, akkor 2 lehetőséged van az xp-vel:
1. Beikszeled a rublikát a convert alatt és onnantól az öszes xp-t a legénységed kapja, azaz ők fejlődnek belőle, ami szintén fontos, mert egy 50 és egy 100%-os legénység között nagy a különbség, azaz nagy tankoknál érdemes rögtön min 75%-osra feltolni a srácokat, míg pl Tigrisnél én rögvest 1000 arany és maxra húztam őket. ugye akkor kapnak egy plussz skill-t is.2. Ha nem akarod a legénységre, akkor ugyanúgy gyűjtöd az xp-t, majd aranyért átkonvertálod free xp-re, amiből bármit fejleszthetsz. kezdetben ez lényegtelen, de én most gyűjtök a Királytigrisre, úgy hogy 8 tankkal és artyval tolom, és mindent váltok át free-re mert csak Tigrissel sosem szedem össze a 85000 xp-t a KT kifejlesztéséhez.
Egyébként a mai napig talán többet megyek a P38 és PIV-emmel mint a Tigrisemmel.. a bokorban ücsörgős játék nem az én stílusom, Tigrissel meg ha előre rongyolok, jönnek a mínuszos csaták...
-
grunge
addikt
Igen, de ma délután eléggé erős volt a jelenség megint
kb 10m-re tőlem jelent meg sokszr valami jpanther vagy is, stb...
(#807) Joe-T: pont most volt, hogy egy t-43-al harcoltam, 13%-ot hagytam neki, mire vártam a reloadra. kimentem hogy lövök, erre nem történik semmi. lag. kidob, majd bejelentkezéskor egyből a mezőre tesz, ahol ott a szétlőtt tankom
159 SW 1.9 jtdm <3
-
frame>24
addikt
Tudom, hogy mindenkinek az a megnyugtató, ha látja a jobb alsó sarokban az aranysárgán kiírt kis szöveget, hogy pl. destroyed <xyz>, de a lényeg, hogy a pontozás az okozott sebzést veszi figyelembe (meg még a detektálást, foglalást, stb.), nem kizárólag az ölések számát.
Tehát többet érsz, ha egy mondjuk 100%-os tigrisről lepattintasz 60%-ot, mintha egy 5% életerejű ugyanilyet segítesz át a másvilágra. És ez jól van így.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
_seth_
veterán
Akkor az mi amikor én M2 Mediummal vagyok és betesz KV és T1 heavy tankok közé? 13 golyót lőttem egy KV-ba az meg csak lőtte mellettem a társaimat mintha ott sem lennék... megtehette mert lövésenként többnyire nem történt semmi ha igen 1%-ot sebeztem..... néha elég idegesítő. Na meg amikor Light tankkal megyek és egyszer csak 1 lövéssel leszed egy arty.... pedig nem nyílegyenesen mentem hanem kacsázva véletlenszerűen meg amúgy is, miért kell artykat betenni tankok ellen? Legalább ennyit elkülönítenének + heavy heavyellen, medium medium ellen lenne...
Legerősebb tankom még csak az m2 medium 75mm-es ágyúval ami ha jó tankok ellen rak be akkor egész versenyképes tudok lenni de a célom nekem is a tigris mert az a kedvencem csak még.... messze van de már megvan a Pzkpfw Luchs... oroszoknál a T26 teljesen kifejlesztve már csak meg kell venni a következőt.
Még azok a játékosok jók akik ha már csak egyedül maradnak egy pályán akkor fogják magukat és a két bázistól lehető legtávolabbi ponton beássák magukat és nem mozdul, nem csinál semmit
-
GrooveHero
addikt
nem semmi.
amúgy még az előzőhöz. hogy a tank úgy tűnik el, hogy nem ér ki a látókörömből, vagy hogy is fogalmazzam. tehát nem hátrafelé mozog, hanem csak jobbra és ballra.
Pont volt egy olyan pálya még tegnap, mikor a bázisnál bújtam a bokorban traktorral, és láttam, hogy lövik a srácot, de nem láttam, hogy honna. Kb 100-150 méterre lehettem a zászlótól, de nem láttam semmit. Mondom előjövök a bokorból, úgy hátha látom. Hát ők meg megláttak, és ki is lőttek 100 méterről. De én nem láttam őket:Sérdekes
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Remington
őstag
Attól függ hány százalékosak. Ha már 100%-osak és adtál nekik képességet akkor mindenképp érdemes mert az új tankon 80%-ról indulnak és használják is a plusz képességüket. ha lentebb vannak akkor izlés meg anyagi keret kérdése.
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
belaazallat
addikt
képezd a legénységet, gyakorolj! Próbáld ki az automata célzást. Ha van lehetőséged, búj egy bokorba és kempelj! álló járművel könnyebb a célzás.
Most volt TigerII-vel egy olyan köröm, hogy 150méterről álló helyzetben, álló járművet 5 lövésből nem tudtam eltalálni... :S
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
Célkereszt rajtatart a célon, és jobb gomb. Amíg meg nem semmisül, vagy el nem tűnik addig követi a célt. leszedés ugyan így.
Anyám! Ilyen béna egy bandát még nem láttam.
Ha a KT-vel én lettem a scout, akkor a többiek mit művelhettek?!
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
Gratulálok! Nekem 6 tankot sikerült eddig kilőnöm max.
Azt azért nem állítanám. Én már lőttem ki tankot autócélzással, nem is egyet.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Ez nem ilyen egyszerű... Van olyan, hogy támogató arty megpörköl saját tankot is, ha az nagyon közel van az ellenségeshez. Sőt, van olyan is, hogy hülye gyerek berobog elém, mikor látja, hogy folyamatosan lövök, persze, hogy (nem szándékosan) seggbeküldöm.
Másik, gondolom ment a csata, figyelt mindenki magára, 2-3 perc, mire leesett nekik, hogy mi van, addigra könnyen összejön 6 kill, ha ügyes.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
ALEX131
csendes tag
Nos igen szeretem az ilyen fordításokat
Eredetileg tényleg tartályt jelent a tankAnno az első világháborúban még ez volt a harckocsik fedőneve az Angoloknál és azóta maradt meg ez a név.
A legnagyobb gondom az, hogy még mindig nem lehet leszedni a patch-t és amikor majd lehet akkor megint server crash lesz a sok felhasználó miatt....A hülyék mindig a szomszédban vannak!
-
GrooveHero
addikt
Arra az objektum 704-re kíváncsi leszek, mert én úgy tudom, hogy az nem más mint az ISU-152, legalábbis itt is ez vagy írva:
object 704
Majd kiderül, este 6 körül szerintem már azért lesz vmi.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
grunge
addikt
Hetzer az nekem iszoynat szenvedés volt...ennél lassabb járművet nem tudok elképzelni..140lovas a max asszem. nem lehet vele mozogni, camp jármű a javából. menekülni sem sikerült vele nagyon
ami pozitiv hogy döntött a páncélja, időnként lepatan valami. kontra, ezt szökőévente tapasztaltam, mindig tiger 1-2.k, vk45-ök és szép nagy is-ek közé tett be. vicces volt, amint tudtam el is adtam
Stug fényévekkel jobb
159 SW 1.9 jtdm <3
-
nickwaren
tag
Az SP 2 még egy finom jószág a Wespe-hez képest szerintem. Nekem a Wespe nagyon nem jött be, a használható ágyúja nagyon lassan tölt, a hatótáv is kevés és folyton széthullik a célzókör. Akkor inkább Grille-re gyúrj, az legalább üt rendesen és sok helyen az egész pályát átlőheted vele, igaz ennek is hosszú a töltése. Nekem az SP2 első nyertes csatánál prémium nélkül 1000 XP és 10k kredit általában a bevétel, ha túlélem akkor csak a lőszer jön le (kb 1500 kredit).
Én TD-be még mindig a Marder II-vel vagyok a legjobb barátságba, a többivel csak elvagyok, de a Stug jó mert mindig pluszos.
[ Szerkesztve ]
-
nickwaren
tag
Biztos vagy benne?
Az oroszt is néztem, egyszer volt egy olyan elvetemült tervem, hogy összegyűjtöm az összes spg-t, de aztán gépcsere lett és már jobban bejönnek a heavyk.
Az orosz spg-ket a SU-26-ig vittem, de azzal elég is lett belőlük. Inkább maradj az amerikaiaknál az relatív gyors és nagyon sok lőszer cserébe viszont pontatlan.Valamelyik nappal elértem eddigi legjobb csatámat, igaz kikaptunk a végén, de 8 kill volt a KV-m mellett. Az ellenfél már azt hitte kikap, mert megindultam és az utolsó 5 kill gyakorlatilag menet közben volt. Csak a mocskos artyk
-
belaazallat
addikt
"Esküszöm a következőt amelyik TD játszik az SPG-jével én lövöm le.
"
Ha jelentik 3 nap jutalom szabadság.
-
stork13
aktív tag
Pedig kellemes egy kis tank az. Kell rá a T-34 csíterágyúja (57mm Zis-4) aztán 2-2,5 másodpercenként tudsz lőni vele egész nagyokat.
Ha nagyok közé tesz be akkor nincs mese, te vagy a scout. Ha hasonszőrűek közé, akkor KV is simán bontható, főleg ha tudsz forogni körülötte.
Full javítás és lőszer max 2k, átlag minimum 10k tisztán bejön vele.
Élvezetesebb a játék vele mostanában, mint a nagyokkal.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
GrooveHero
addikt
nem igazán értelek. Tehát most az a gond, hogy semmibe veszem a kicsiket, mert nekem már Heavy-em van? mert ha igen, akkor tévedsz, én is sokáig voltam picivel, sőt még a mai napig beülők az MS-1-be és a BT-2-be, mert élvezem, hogy kilőhetek azonos színtű tankokból 6-7-et.
A másik dolog meg az, hogy annak ellenére, hogy nekem ilyen tankom van, és én mondom, hogy nem rakott be nagyon erőseket, azért látom, hogy alul ott vannak a Pz III-asok is, belegondoltam, és tudom őket sajnálni, mert tudom mit éreznek.
Amúgy milyenek az új pályák? Még nem voltam rajtuk.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Gondolom nem sok esélyed volt mi?
De hogyhogy ezzel a tankkal mész? Úgy tudom van neked ennél jobb is nem? Legalább egy Vk3601H...bár nem igazán tudom most te hol állsz.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Én is általában így tolom, amint kifüstölik az egyiket, megyek a következővel, szerencse, hogy van választási lehetőségem. Néh azért maradok, ha izgi a csata.
De nekem van: MS-1, BT-2,KV, VK3601H, egy Bison, meg egy Sturmpanzer II. Íhy ha egyet kilőnek, akkor már megyek is a következővel. Bár a Vk már régen is megvolt,, de eladtam, mert mindíg mínuszos volt, most viszon elég jól megy, kb 1 órája vettem meg újra, és már 100k kreditet összekapargattam, az átlag olyan 15-18k kredit, meg 900-1200 xp, úgyhogy most csapatom neki, persze az azért ne feljtsük el, hogy a karácsonyi ajándék öccá gold naponta jól jött, és most premiummal tolom.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Joe-T
tag
Csak abból gondolom, hogy a játékban szereplő tankok nagy többsége a 2. világháborúban lett kifejlesztve illetve bevetve! Így kezdhettünk volna a játék címe alapján az első világháborús dobozokkal illetve elmehetnénk egészen a most használatos tankokig! Egészegyszerűen a német vonallal a második világháborút célozza meg a játék a többi oldallal pedig továbbmegy azon!
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
szucsinka
őstag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest