Hirdetés
Hirdetés
Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Paul119 #6522 üzenetére
88mm a legjobb ágyú ezeken a szinteken sajnos. Vagy a 75mm Konisch csak vegyen az ember bele gold ammot
Valamelyik nap lebontotta a KT-m egy ilyen Konisch ágyús VK, arra nem volt időm, hogy megforduljak...
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
kalandlovesz
csendes tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Paul119 #6754 üzenetére
Nekem inkább akkor van 'fps drop' (de akkor sem durván, szóval megakadás, vagy durva lassulás ilyenkor sincs) amikor a map egyik részéről a másikra váltok (pl: artynál mikor a map végét bámulom, majd visszaváltok normál nézetre és akkor még eltart egy negyed másodpercig míg megjelenik a növényzet, vagy ugyan ez a kör kezdetén, mikor berak az alapbázisra).
Pedig hasonló konfigom van:
- Phenom II X4 955 (3.6 Ghz-en járatva)
- 4GB DDR3 1333Mhz
- GTX460 768MBSzóval szerintem nem a VGA memóriájának a mérete jelenti a szűk keresztmetszetet, mert nálam 1GB-nál is kevesebb van, de simán játszható marad. Ez egyszerűen egy játék tervezési hiba, mert zoomoláskor "újabb adag" növényzetet kell betöltenie a memóriába, így itt inkább az írás/olvasási sebesség lehet a ludas. Persze gondolom nem lenne ezzel probléma ha rendesen meg lenne írva a játék (mert az tény, hogy a látványvilághoz képest sokkal erőforrás igényesebb, akkor is ha még a rejtőzködést és a lövedékek útját is számolnia kell).
(És ez nem meglepő, a PH!-n is kint van a friss cikk, hogy a Crysis 2 is azért zabál bő 30%-al többet, mert egyszerűen felesleges számításokat róttak a hardverre, vagy trehányságból, vagy szándékosan. A WoT-nál szerintem előbbiről van szó).
--- "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Paul119 #6757 üzenetére
Ez már offtopik, de én két dolgot végeznék el:
- Proci és VGA hőmérséklet monitorozás játék mellett is, ha ez túl magas akkor a géped önvédelmi mechanizmusa kikapcsolja azt.
- Prime95 stabilitás teszt. Ha 2-3 órát elfut akkor jó eséllyel nem a proci bakizik.
- Memtest memória teszt, mert hátha a memóriákkal van baj.Ha mindegyik átmegy a vizsgán akkor driver hiba és/vagy oprendszer hiba lesz. De gyanítom, hogy a fentiek közül lesz valamelyik.
Update: Most vettem észre, hogy a Prime95-öt is írtad. Akkor egyértelműen a proci a ludas. Hiszen pont ezért van a Prime95, hogy alaposan megizzassza a procidat. Nem tudom, hogy húztad-e a procit, mert ha igen akkor irány az AMD proci tuningos topik!
[ Szerkesztve ]
--- "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau
-
Fel
addikt
válasz
Paul119 #6803 üzenetére
Mivel a profilod szerint 1009 a max xp amit csatában összeszedtél, ezért szerintem jogos a kolléga hitetlenkedése. Az a 4850 nagy valószínűség szerint egy ötszörös eredmény lehetett. Pz IV-el szerintem csak akkor szedhetnél össze ekkora (nettó) mennyiséget, ha legalább 10 ellent írtasz ki (min. 7-es szintűeket), magad foglalod el az ellen bázisát, és majd' mindegyiküket magad deríted fel... Szóval szerintem is eléggé hihetetlen az az eredmény, mindenféle bónusz nélkül.
-
virkir
veterán
válasz
Paul119 #6807 üzenetére
Idézlek: nekem volt egy olyan amikor pz4 el 4580 xpt kaptam duplázás nélkül asszem 5-6 tankot lőttem ki
Namost a júlis 4.-e egyrészt Independence Day ha már ott nyomulsz illik tudni ráadásul mind a két szerveren a Kursz-ki csata emlékére 1-5.-ig az első kör ötszöröző volt.
Alapból hihetetlen a 4k+ xp egy PzIV-el mikor még T10-ben is ritka akár a 2-3k xp körönként duplázás nélkül.
Ráadásul a 36%-os Hit Ratio is érdekessé tesz egy ilyen eredményt.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
Flatron710
tag
válasz
Paul119 #6906 üzenetére
A T1 heavy az valóban nagyon harmat... nekem "szerencsére" van egy, de csak bosszúságot okoz! Medium ágon sokkal jobban muzsikál az M4 Sherman.
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Murder3
addikt
válasz
Paul119 #6990 üzenetére
ez csak arról szól hogy az orosz tankokat teljesen értelmetlenül sokkalta erősebbre tegyék a többitől főleg a németektől.
a német tankok meg kapnak a nem létező pontosságuból meg a rohadt alacsony sebzésből.pedig hivatalos fórumon is jóllátszik h melyik nemzet tankjait kedvelik jobban, vagy h melyik iránt érdeklődnek többen, de ezekre ők magasan tojnak.
-
joergie
őstag
válasz
Paul119 #7009 üzenetére
te viccelsz?! legjobban manőverezhető? elég távol áll tőle. most pont van egy nekem is. fejleszd ki azt a motort, mert meg se fog tudni mozdulni nélküle a tigrincs.
40el repeszteni kicsit túlzás, 50 fölött lehet repeszteni...de a legnagyobb motorral viszont hegynek fölfelé is 40el tud menni.Megmondom, az a tank szerintem arra jó, hogy a bázis környékén rendet tarts, és a taktika felépítéséhez ez elengedhetetlen, ha látod, hogy elégtelen a védelem, akkor ottmaradsz, t7-ig azért emberszámba veszik a vk3601-et.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
majkel
tag
válasz
Paul119 #7068 üzenetére
Felesleges ezen idegeskedni. Azért a Szovjet tankok sem sebezhetetlenek. Mondjuk történelmileg viszont bizonyos tanktípusoknál ez egy kicsit hitelesebb is.
Az oroszoknak megvolt anno az előnyük, hogy ők nem olyan "kocka" formákat alkalmaztak mint a németek, hanem döntött szögben helyezték el a páncél lemezeket. Ez pedig hiába volt vékonyabb, eleve nagyobb átütő erő volt szükséges hozzá, ráadásul drasztikusan megnövelte a lepattanás esélyét.
A németek ezt nem nagyon akarták felismerni, helyette a megszokott formákkal folytatták többek között a Panzer projektet is, csak éppen a páncél vastagságát növelték, amivel a mozgékonyságnak is alácsaptak.
Persze aztán a németeknél is megjelentek a döntött páncéllemezek és akkor már ők is élvezhették azt, hogy nem kapnak lyukat, helyette lepattanók csilingelő hangjára vonulhattak!
-
jahrn
senior tag
válasz
Paul119 #7095 üzenetére
Ha nincs Backup akkor reinstall-al.
Nem neznek ki rosszul az uj skinek, de ha nem adnak ertekelheto camo bonuszt akkor nem latom ertelmuket. Meg ugye a jelenlegi camo net erteke is kerdeses TD-n, hiszen amint megmozdul a lanctalp buktad (ez mondjuk nem erinti a tornyos US TD-ket), inkabb igyekezni kell h a szemelyzetnek legyen meg mihamarabb a 100% camo skill.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
Paul119 #7099 üzenetére
Most egy tankhoz kell vagy az összeshez ???
Gondolom, most már rá jöttél, ha valamit cserélsz ... mindig mentsd el az eredeti fájlokat.
Én is +szívtam még az elején ... azóta, ha felülírnák valamit elötte mindig elteszem magamnak az eredetiket.[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
-
virkir
veterán
válasz
Paul119 #7366 üzenetére
A rövidet meg ne vedd az nem ér egy kalap kakit sem csak a hosszú amivel tudsz valamit kezdeni de az meg úgyis kell a VK4502-re.
Mondjuk a lőszerár az sokkoló lesz a 88-ashoz képest én most is inkább azzal megyek kevesebb a veszteséges köröm."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Paul119 #7658 üzenetére
Nem léptek ki mert akkor mást irt volna ki, de "destroyed by xy" és nem az a "lángos" szöveg volt amit a kilépéskor ír..
Volt Hummel, meg Grille, én Wespével szórakoztam régebben kicsit azzal is egyik báziról át lehet lőni a másik bázisra simán, bár azt hiszem meszebbre pontatlanabb, de nem avgyok nagy arty szakértő.
Az biztos, hogy egy jó artys nagyon megtudja nehezíteni az ellen dolgát...és arra is volt már példa, hogya saját artym mentett meg a kb biztos kilövéstől
=^-^=
-
jahrn
senior tag
válasz
Paul119 #7728 üzenetére
Kurt Reiderre ne hivatkozzunk mar kerlek, igencsak erosen elfogult a temaban. Es Wittmann sem 13 Sherman Firefly-nak ment neki ^^
Sixkiller6: en mindenkepp atvinnem a legenyseget a Ferdirol ha mar megvan a 3 extra skilljuk. A Ferdi ugysem jo farmolasra...
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz
Paul119 #7728 üzenetére
Szóval akkor minden egyes játékos aki Tigrist szeretne közel hasonló teljesítményt érjen el a statjában mint az említett ász, ugyanis nem puszira kapta meg ő sem a tankját.
Én nem vagyok ellene, de az nem járja hogy boldog-boldogtalan megszerezhet egy Tigrist, és mikor beleül, akkor nem egy biztos kezű profi játszik vele, akitől félni kell a harcmezőn, hanem egy tehetségtelen.
Legyenek a német tankok a legjobbak (de tényleg), de akkor kössék teljesítményhez, ennyi-annyi ilyen olyan medál, találati arány, lejátszott csaták/kilőtt tankok aránya, aki meg noob az csak menjen (gyakoroljon) T34-ben..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Ubuntu Linux
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -25% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Új MSI Alpha 17 Gamer Tervező Vágó Laptop 17,3" -30% AMD Ryzen 7 5800H 16/512 Radeon RX6600M 8GB FHD
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" HD, I7-6600U CPU, 4-16GB DDR4, 128GB-1TB SSD, WIN 10
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- Bontatlan ÚJ iPad Pro 2021 M1 11" 128Gb Wi-Fi+5G CELLULAR 1év apple garancia Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átv
- DJI Mavic Pro elado vagy csere is
- PS2 hibátlan szép állapotú, 2 karral.
- Intel Pentium G3250 processzor 3.2GHz 2 core 2 threads CPU 3MB Smart Cache HD Graphics 4th
- Intel Core i3-6100 processzor 3.7GHz 2 core 4 threads CPU 3MB Smart Cache HD Graphics 530
- Brembo fékbetét BMW E90-re féláron eladó. Csere hardverre, telefonra, 70AH-s aksira
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest