Hirdetés
Hirdetés
Aktív témák
-
Paul119
addikt
hali egy olyan kérdésem lenne hogy a pz4 est a 10,5 ös ágyuval vagy a 75össel érdemesebb e használni?
7600 GS: próbáltam mind a kettőt ugyan olyan ratyi mindegyik pz3al talán jobban jársz mert erősebb a lövege de ennyi[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
pz4 esre fel aplikáltam a 105mm eres ágyút és szerencsétlen lövvét pont ugy kaptam el hogy 50% életről eltávozott
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
voltam olyan játékban ahol a mi oldalunkon 5 lövve volt az ellennél 3 lövve meg 2 tigris 2 volt.. hát epix battle volt annyi szent, az tény hogy a lövve 90 tonnájával kib@szott lassú,bár még a tigrincsek álmok maradnak a kis rozzant pz4 es mellett
-
Paul119
addikt
válasz
CPT.Pirk #6463 üzenetére
én most a pz4est 105mmeres ágyuval használom elég impozáns a sebzése, ist szemből meglőttem ugrott 30% élete , tigris kapott közelről egy fülest ugrott 40% élet és a benzin tartája és fel pukkant,csak iszonyat lassan tölt ,a kis m2 m3 ,bt7esek 1 lövésből borulnak
-
Paul119
addikt
na megvettem a vk3601(H)t a lenne a kérdésem hogy melyik ágyuval lenne a leghatékonyabb?
-
Paul119
addikt
válasz
joergie #6750 üzenetére
én 9800m gtssel toltam full hdban ami 256bites memória interfésszel volt ott néha be csuklottam 20 fps alá x9100 es extrém procival lehet a gt 540m még jobban bele fog dögleni
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #6755 üzenetére
de jó hogy amdd van az szerinted miért van hogy pl bc2nél,prime 95,videó vágásnál kb 5 perc game után egyszerűen ki kapcsol a gépem?
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #6758 üzenetére
igaz ez off nem tuningoltam van aki szerint a tápom kevés a géphez most beszerzek a mugen 2őt meg egy fps aurum 600 at hátha igy már ki lesz küszöbölve
-
Paul119
addikt
válasz
Sixkiller6 #6783 üzenetére
nekem volt egy olyan amikor pz4 el 4580 xpt kaptam duplázás nélkül asszem 5-6 tankot lőttem ki
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz
Sixkiller6 #6787 üzenetére
nem ,már a rendes gameben
-
Paul119
addikt
válasz
Sixkiller6 #6790 üzenetére
ugyan ez de én amerikai szerveren vagyok
-
Paul119
addikt
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #6837 üzenetére
nálam eddig 2x játszotta el de utána nem engedett vissza mert a tankom csatában volt
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #6899 üzenetére
hát az a t1 heavy meg a sima kv eléggé papírbol van legalábbis én meg eszem őket a vk3601(H)val kb 2-3 lövésből hullanak
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #6909 üzenetére
a t29 meg a t32 az megint más tészta azokat max eddig he lősz@rral sikerült sebezni de a nagyobb löveggel el látott sherman ahogy néztem a többi játékos egész jól sebez
superfinest:nekem a pz vonal nagyon bejött[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz
Sixkiller6 #6957 üzenetére
megcsinálhatnák hogy akinek van vk3601hja az kapjon egy tigrist
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #6959 üzenetére
miért ne akarnám?
-
Paul119
addikt
válasz
D.Orion #6961 üzenetére
most is obj 704 ekkel lövvekkel, t95 ökkekel meg egy ferdinandal rakott össze ja a gw phantert ki sem hagyhatom lehet nem amcsi szeróra kellett volna jönni
"Undistributed experience from elite Tiger will be transferred to King Tiger" ha még van időm simán össze csapom
[ Szerkesztve ]
-
-
Paul119
addikt
valaki probálta már a t14 est? megéri megvenni tudtommal a premium tankokat nem lehet fejleszteni amit kapok xpt azt a free xpkhez csapja hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
annyira kezd elegem lenni ebből a nyomorult játéból hihetetlen hogy szaros kvról 60mről le pattan a HE lövedék de csak a ruszki tankoknál.. igazán baszhatnának neki valamit
-
Paul119
addikt
hogy tudom vissza tenni az eredeti skineket?
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen Processzorok! AM4 / AM5 - 5600X/5700X/5800X/7600X/7700X/7900X - BONTATLAN! - 36hó gari!
- Dell Optiplex 3020 SFF - i3-4160, 8GB, HDD/SSD nélkül
- Eladó ÚJ, bontatlan Moshi Otto Q premium kategóriás wireless töltőpad
- Jó áron HP irodai PC + Fujitsu LCD monitor egyben eladó!
- Eladó újszerű állapotú, MAGYAR(!) Ducky One 2 SF White RGB-s mechanikus gamer billentyűzet!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest