Hirdetés
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
Aktív témák
-
whatnot
őstag
Az E4 premium tank
Ha M4-re gondoltál, az még szerintem egész jó tank, a HE-vel lehet pusztítani, ha top tank és tud sebezni nagyobb tiert is, egész mozgékony is.
Az utána következő E2, no az egy hulladék. 128 pen tier6on, 115 dmgUgyanazok az ágyúi, mint az M4-nek, a legnagyobb lövege abban különbözik mindössze, hogy jobb a ROF...
-
Mcray
senior tag
Teljesen igazad van. Valóban könnyebb ászt menni azokkal a tankokkal amikkel az átlag gyengén teljesít. Lehet azért értékeltem túl az ász köröket, mert nekem mindegyik ász körömben több mint 4 magasabb tierű top tank kill kellett a győzelemhez és prémium nélkül 33-35 ezer crediketet kaptam (M6, KV-1, Jgpanzer4,T-20).
Akkor úgy fogalmazom, hogy azokkal a tankokkal amikkel ászom van, jelentős pénz bevételem van napról napra. Az hogy ezek a tankok gyengébbek a velük egy szinten levő tankoknál és hogy sokan nem tudják őket használni, csak erősíti bennem a megelégedést ha nyerek velük. Ezért szeretem őket. KV-2 Troll vagy KV-3-mal nem nagy szám nyerni főleg ha top dog az ember.
Leginkább azt sajnálom, hogy minden tierben vannak csúcs gépek amiket a userek preferálnak és emiatt nincs változatosság. Legjobb példa erre a 15 Type egy oldalon, vagy 8 Bt-2, ha tier 1-gyel próbálkozok...
-
-vitya-
őstag
nézd csak, a gravitáció ilyen:
http://www.youtube.com/watch?v=A1ZhmYMeYnQ#t=1m30
erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy kicsit gyorsabban kéne leérkezniük, és nehezebben elrugaszkodni...
+ amit Paul is írt, ha nagyot ugrik, szakadjon a felfüggesztés, minimum!
-
-vitya-
őstag
szvsz ezeknél kisebbet kéne repülni:
http://www.youtube.com/watch?v=9-2xD2u6nsU#t=29s
-
whatnot
őstag
Nem azokra gondolok.
Azért 20 lövésből összejön az 1000 potenciális sebzés, hisz ahhoz csak átlagosan 20 dmg kell, azt meg a leggyengébb ágyúk is tudják.
A T127 eleje nagyon pattogós, kb. 130 kört mentem eddig vele, sok csatám volt, ahol rengeteg kaptam, de életben maradtam. Egyetlen steel wall sincs vele.
Sőt, tier5 alatt egyáltalán nincs steel wall, pedig az amx38 és amx40 is pattogósak.@tibi: mit akarsz rombolni a többi tankon kívül?
Épületeket ne akarj rombolni, inkább keress másik játékot, mielőtt az agyára mész a csapatodnak. -
Fel
addikt
Erre gondolok:
7.0-ban:
Reworked hitobxes of German tanks:
- Pz B2 740 (f): 16 armour groups + spaced armor.
- Pz 38H735 (f): 16 armour groups + spaced armor.
- Pz S35 739 (f): 16 armour groups + spaced armor. Added side spaced armour.
- Leichttraktor: 16 armour groups + spaced armor.
- Panther II: slightly changed gun mantlets.
- Pz 38 (t): 16 armour groups + spaced armor
- Pz 38 nA: 16 armour groups + spaced armor
- Pz III/IV: 16 armour groups + spaced armor
- Pz II Luchs: 16 armour groups + spaced armor
- Pz VI Tiger: 16 armour groups + spaced armor
- Pz V-IV: slightly changed turret armour.
- StuG III: 16 armour groups + spaced armor. Hull front armour set to 80mm.
- JagdPz IV: 16 armour groups + spaced armor.
- VK 1602 Leopard: 16 armour groups + spaced armor.
- VK 3001 (H): 16 armour groups + spaced armor.
- VK 3001 (P): 16 armour groups + spaced armor.
- VK 3002 (DB): 16 armour groups + spaced armor.
- VK 3601 (H): 16 armour groups + spaced armor.Reworked hitobxes of Soviet tanks:
- А-20: 16 armour groups + spaced armor.
- А-32: 16 armour groups + spaced armor.
- АТ-1: 16 armour groups + spaced armor.
- BT-7: 16 armour groups + spaced armor.
- SU-85B: 16 armour groups + spaced armor.
- IS-3: 16 armour groups + spaced armor. Added side spaced armour.
- IS-4: 16 armour groups + spaced armor.
- IS-7: 16 armour groups + spaced armor. Improved front turret armour, improved weld of upper and lower frint plates, added side spaced armour.
- KV-13: 16 armour groups + spaced armor.
- KV-3: 16 armour groups + spaced armor.
- KV: 16 armour groups + spaced armor.
- Matilda: 16 armour groups + spaced armor.
- МS-1: 16 armour groups + spaced armor.
- Object 704: 16 armour groups + spaced armor. Added side spaced armour.
- SU-14 : 16 armour groups + spaced armor.
- SU-152: 16 armour groups + spaced armor.
- SU-18 : 16 armour groups + spaced armor.
- SU-76 : 16 armour groups + spaced armor.
- T-34: 16 armour groups + spaced armor.
- Т-44: 16 armour groups + spaced armor.
- Т-54: 16 armour groups + spaced armor.
- Valentine: 16 armour groups + spaced armor.Reworked hitobxes of American tanks:
- M12: fixed gun shields.
- M2 Light Tank: 16 armour groups + spaced armor.
- M2 Medium Tank: 16 armour groups + spaced armor..
- M4A2E4: 16 armour groups + spaced armor.
- M4A3E8 Sherman: 16 armour groups + spaced armor.
- M4 Sherman: 16 armour groups + spaced armor.
- M5 Stuart: fixed the value of side hull armor.
- M7: 16 armour groups + spaced armor.
- Ram II: 16 armour groups + spaced armor.
- T-14: 16 armour groups + spaced armor. Added side spaced armour.
- T1 Cunningham: 16 armour groups + spaced armor.
- T29: 16 armour groups + spaced armor.
- T2 Light Tank: 16 armour groups + spaced armor.
- T30: 16 armour groups + spaced armor.
- T32: 16 armour groups + spaced armor..
- T34: 16 armour groups + spaced armor.
- T40: 16 armour groups + spaced armor.7.1-ben jött franciák elvileg mind ilyen felépítésűek. Valamint..
- ISU-152: 16 armour groups + spaced armorValamint a 7.2-ben és a 7.3-ban érkező újak már mind 16 részben modellezett páncélzattal + működő előtétpáncéllal lettek ellátva. Az összes többi, ami a 7.0-s felsorolásból kimaradt még a régi modellel megy.
Parancsnoki tankok:
This is going to be a separate type of tanks. The concept of Commander's tanks is the following:
- these are the vehicles with slightly inferior performance than regular vehicles of that tier, to make for that they have got certain special "abilities"
- those who would drive commander's tank will get a commander's chart or map, allowing to assess the situation in battle and give orders to the team
- only these tanks would enjoy special consumables like Airstrike, Reconnaissance, and some other things, representing a form of joint, team weaponrySince commander's tanks are still at concept, design doc stage, some things may and most likely will be changed during production.
Külön típusként írja, de gondolom nem a techtreeből lehet majd őket kifejleszteni. Biztosan lesz majd valami kötődése a klánokhoz, CW aktivitáshoz... "some things may and most likely will be changed during production."
-
Plokijuma
aktív tag
Maximálisan egyetértek vhw.
Mégis szokták mondani, hogy OP T-50-2, OP 1390 stb.
Ennek ellenére az esetek nagy részében ezek a tankok mégis halottak egy perc után az esetek 80-90%-ában. Nagyon kevesen vannak, akik tényleg jól mennek light tankokkal, de azok hihetetlen mit tudnak véghez vinni és mekkora a befolyásuk a meccsre. Noh, ez a kb. 2-3% miatt mondják OP-nak egy-egy tankot.Fsb: akkor csak a te kedvedért másképp fogalmazok : Heavyvel játszok közt sokkal kisebb a szórás a képességekben, mivel heavyvel viszonylag könnyebb megtanulni játszani, mert eleve sokkal kevesebb taktikai lehetőséged van. (pl a bázisra neked esélyed nincs visszaérni, ha foglalják ; vagy sunyiba befoglalni az ellenség bázisát,; sunyiba kiölni vagy legalább spottolni az ellenséges artykat ; átmenni a másik csomóponthoz besegíteni ; zavarni/idegesíteni az ellenséget ; spottolni folyamatosan a saját artyjaidnak; gyorsan az ellenség mögé / oldalába kerülni; illetve minden egyes bekapott lövés sokkal súlyosabb következménnyel jár, mint egy heavynél). Egy heavyhez képest egy medium tanknak már sokkal nagyobb a taktikai repertoárja, de a lightnak messze a legnagyobb.
Igen általában heavyk végzik a 'piszkos' munkát, mivel nekik megvan ehhez a megfelelő gun és páncélzat. Szvsz túl kicsik a pályák ahhoz, hogy a tényleges erejük a medeknek és light tankoknak meglátszódjon. Ilyen kis pályákon, a mobilitás kevésbé számít, mert a pályák nagy része 2-3 ponton teljesen fogható és védhető. Főleg, hogy a pálya egyik végéből a pálya túlsó felére simán át lehet lőni.
Szerk.: Tessék, állításomat tényekkel támasztottam alá, nem a levegőbe beszéltem. Illetve a többiek is hasonló véleményen vannak a fórumon szemmel láthatóan.
-
virkir
veterán
A legfrissebb flash-ek már kiírják a számított győzelmi esélyt
Mint itt is
Csak én sem tudom mit jelenthet az m és a k. -
Mustaros
aktív tag
De van joga , mivel valóban retardált és az ilyen menjen tetrisz-ezni.. nem egy olyan játékban kéne kiélnie magát , ahol számít a csapatjáték és a logikus gondolkodás..
Egyébként én is szoktam írni , hogy retard stb.. mert volt open beta 1 évig.. + 1 éve volt release.. szal ha ennyi idő után se tud semmi olyat felmutatni... akkor miről beszélünk?
-
fsb1000
nagyúr
Ezzel szerintem emese is egyetértene!
Én inkább farmolok Type59-el, mert szerintem még mindig lehet vele.
Meg persze "Vidámság és rakendrol".
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. május 9. 18:34:59
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 668
Szerzett kredit: 96 819
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész -
tank1
tag
Ebben az esetben akkor ideje bejelenteni más ágak esetén is hasonló átalakításokat.
(hogy legyen időd addig kifejleszteni)
#48016: 500hp sokat jelent. Plusz egy lövéssel többet visel el a tank.
#48024: Ha nekik nem jár egylövéses kivégzés feletted, neked miért járna őfölöttük?
-
Iron Funeral
őstag
Jó jó de azt nem is veszem tankként, azért maradt ki
Egyébként a béla jobban tudja használni a sidescrapert(#48017) D.Orion: Ahogy én látom szerintem jobbak lesznek, legalábbis az IS-8. Ugyan nincs rajta annyi páncél mint a 75ön, de van rajta olyan ágyú ami kiellensúlyozza a hátrányát, mindegyik átlövi a másikat, de az IS-8 jóval mobilisabb ezért taktikai előnyhöz juttat (senki nem játszaná a 75öt ha az 50en lenne egy ~250 pen. ágyú szvsz). Az ST-1 meg kiköpött IS-4, kicsit gyengébb oldalpáncéllal... ezzel együtt ennek van a legjobb páncélja ha az egész tankot nézed és nem csak az elejét, de újfent ennek is olyan lövege van ami kiegyensúlyozza a dolgot, sőt, ha nem találod el normálisan, vagy éppen gyengébb napja van a német lövegnek akkor simán lepattansz róla, ugyanezért neki elég erőteljesen kell dolgoznia, hogy lepattanjon a 75 hasáról(~120mm). Sőt sokszor nem kell a hasát sem lőni, bár ritka alkalom, de volt olyan 1v1 esetem M103 ellen ahol bizony beszakította a 75 homlokát az új löveg...
ps. Statok alapján nem annyira pontatlan a német löveg de vannak "furcsa pillanatok" amikor annak ellenére, hogy leszűkült a célkereszt kilő belőle, vagy éppen csak simán eltűnik a lövésed és soha nem látod becsapódni... sehova. Néha van olyan is, hogy a célkereszted már leszűkült, de a szerveroldali meg szét van csúszva teljesen, és hosszú másodpercekig ki van akadva, majd hirtelen elkezd összemenni. Ilyen dolgokat nem láttam más ágyúnál, egyedül artyval sikerül kilőnöm néha a célkörből, azt sem tudom, hogyan csinálja.
Erre jó fix lenne, ha pontosabb lenne az ágyú, mondjuk 0.34 acc meg 2.5s aimtime tetszene, és ez kiegyenlítené kicsit a lövegek képességeit, bár az M58 még etalon marad így is. Vagy csinálják meg, hogy ~200 pen. ágyúk ne tudják átlőni hasát, és kelljen minimum 220 anélkül, hogy forgatnád bárhogy is. Valamilyen szinten mindegyik kellene neki. Már nem ugyan az a tank mint ami kijött jópár hónappal ezelőtt. -
tank1
tag
Szeretném akkor én is a következőket:
Az E75 típusú tankom kapjon plusz ötszáz hp-t, az ágyúja kapjon plusz 30mm átütőerőt és legyen belőle T10-es tank. A helyére pedig kapjak egy t9-es járgányt, amely jó gyors és szupi az ágyú is rajta. (ja és az E100 több mint hatmilliós árát pedig kérem vissza, utólagosan próbálva, tizedét sem éri)
Csak ennyit szeretnék. Vajon meghallgatnának az illetékesek? -
-
fsb1000
nagyúr
Valamit félreérthettél nagyon, mert én nem mondtam véleményt a két pz4-ről.
Tehát nem is védtem öket.----
(#46695) Balesz1899
Mindenki maga dönti el mit csinál egy adott szitiuációban.
Én hagyom, hogy kilőjön a TK-zó, illetve hagyom hogy blokkoljon a szabálytalamkodó, nem lövök rá. -
-
fsb1000
nagyúr
Így van, ezzel teljesen egyetérték.
A lebecsült Magyar Honvédség, lebecsült orosz lövegeiből sem csak néhány volt egy páncéltörő tüzérezredben.
Az ütegek is úgy voltak elhelyezve egy-egy gyakorlaton, hogy az összesített tűzerejük igen jelentős volt, de ettől még célzott lövést csak látható célpontra lőttek.
A "dombontúli" lövéseket másfajta tüzvezetéssel lehet megoldani, de én nem vagyok szakértő ebben sem.
A filmekben lehet látni, hogy "belövik" a célt. Én ilyet nem láttam a páncéltörő tüzéreknél, de ez nem zárja ki hogy volt ilyen gyakorlat is.(#46650) CptMisi : OK.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Na de ő gondolom annyira nem idős hogy a nagy háborúkban szerzett tapasztalatot...
A magyar honvédségnél szerzett "gyakorlat" meg hát vicc, eszközeink is nullák, biztos izgi lehetett nem eltalálni semmit, és erre alapozni a következtetéseket, de talán meg kellett volna tanulni célozni, vagy legalább jobb eszközökkel dolgozni
-
balintka
addikt
Hát ennél a BDR-nél biztos nem rosszabb. Azon több erősebb löveget is ki lehet fejleszteni. Ezt most csak azért fejlesztem ki, mert 20-nál több tankom van a garázsban, és a napi duplákat se tudom végigmenni ennyi tankkal, csökkenteni akarom az állományt.
Az ARL-44-et nem veszem meg most semmiképp, még legalább 4-5 tanknak mennie kell előtte.
-
whatnot
őstag
Azért tegyük hozzá, hogy tier8on a TD-khez hasonló pen-je van, dpm-je pedig a KT/T32 és az IS-3 között van.
Célzási ideje rosszabb, mint a KT/T32-é, IS-3mal egyenlő, viszont T32 pontatlanabb és elég gyatra pen-je van tier8ra.Szóval az az ágyú nagyon is ott van.
Cserébe lomhább, ill. a látótáv is gyengébb.
-
Iron Funeral
őstag
Pedig nem jobb, ne hidd el neki
IS-4 nálam ugyanolyan jó volt teszt szerveren mint a live szerveren, igazából azzal a tankkal másként kell játszani mint egy E-75-ör pl, sokkal inkább a környezetre kell figyelni mintsem arra, hogy magát a tankot hogy forgatod vagy hogy nem (ha már itt tartunk akkor IS-4 ufp > E-75 lfp > E-100 LFP ), de az új ágyúk már átlövik az E-75 ufp-et szóval nem olyan nagy durranás az sem...
De ezek mellé az IS-4 kevesebb HE sebzést kap mint az említett kettő (bár az IS-7 még mindig csúcs ebből a szempontból). -
Fel
addikt
T9-es IS-4 + D-10T --> patch --> T10-es IS-4 + wtf!? gun
Valószínű a patch modulellenőrzője nem tudta mit kell kezdeni, ha a 100-as löveg van fent, mert nem volt számításba véve. Csak arra volt meg a procedúra, ha T9 IS-4 + D-25T, vagy BL-9 = T10 IS-4 + D-25T; valamint T9 IS-4 + S-70 = T10 IS-4 + M62. -
virkir
veterán
-
jahrn
senior tag
Az oka szimpla, ugyanaz amiert sokan fikazzak a KV-1et, T-150et meg a tier 7 KV-3at. De ebbe nem megyek bele, mert flame lenne belole.
Az M62 nerf okaban igazad lehet, erre igy nem is gondoltam.
(#46148) ThunderStrm Az M8A1 nekem is tetszik, en jelenleg az 57mm-el hasznalom, mert nincs meg a torony upgrade.
-
Gyuri27
félisten
-
virkir
veterán
Jóvanna
Csak érzékeltetni akartam, hogy lényegesen realisztikusabb a játék így meg azért arty-t próbáltam, hogy nagyon ne szívassam a csapatot.
Majd holnap este érdekesebb lesz amikor az ISU-val kell lőni így, hogy nincs piros sziluett meg hasonló mankó.
Az tény, hogy úgy lenne az igazi ha a sebzés is közelebb lenne a valósághoz de ezt modokkal sajnos nem lehet megoldani. -
virkir
veterán
-
Timyyy
őstag
Gondolom egy szépfajta "nemtudokangoluldelefordítommagamnakésbebeszélekhülyeségeketamit
szétterjeszthetekfórumokon" féle gondolat csak...Annyi az egész hogy csökkentik a T14 battle tier-jét 1-el, tehát 1-el kisebb szintűek közé fogja berakni mint eddig. Ez előny, nempedig hátrány. Aki meg nem tud angolul, kérdezzen, de saját agyszüleménnyel ne ijesztgesse a többi hü.... bölcsist.
Mert a kis bölcsisek elhiszik, és újabb 200 hsz-en keresztül lehet magyarázni azt az 1 mondatot ami FÉLRE LETT FORDÍTVA! (vagy az angoltudás túlbecsülve és a fantázia pedig nagy volt)
-
fsb1000
nagyúr
Sajnos még mindig nem tudsz különbséget tenni aközött ha valakinek egy játékelem nem tetszik és kritizálja azt, és aközött, mikor kollektíven a játékostársakat lehülyézik, becsmérlik vagy konkrétan valkakit egy játékost pellengérre állítanak gyenge statja miatt.
Az egyiknek natív tulajdonsága, hogy ember a másiknak nem. Ez mindent visz....Nehari.. de nincs miről beszélni, mert ez olyan szemléletbeli különbség, amit nem kívánhatok, hogy áthidald belátható időn belül.
-
fsb1000
nagyúr
Nem szidtam senkit, nem hülyéztem le senkit.
De továbbra is úgy gondolom, artyk nélkül élvezhetőbb lenne ez a játék számomra.Amig van arty a játékban, addig elfogadom, hogy sokan szeretnek istennézetből, pálya túloldaláról lövöldözgetni. Azt is elfogadom, hogy a CW-k és a t8, t10 századokat alapvetően az artyk határozzák meg, nekik dolgozunk.
De szerintem nem sértek meg senkit, ha azt a véleményem leírom, hogy vissza kéne szorítani az artyk jelenlétét a játékban. Ma még csak 4 kört mentem, ebből kettőben 5+5 arty volt jelen.
Kérlek ne nevezd "sírásnak", ha úgy gondolom ez kicsit sok és nekem nem tetszik.---
Egyébként meg minőségileg más amikor valakit lehülyézünk, és az is más ha egy játélkelemről mondjuk el a véleményünk. Bár.. lehet te ezek között nem tudsz különbséget tenni.
Sokan nem tudnak.... -
Iron Funeral
őstag
Jap, igazából azért mondtam Hummelsdorfot mert ott lehet a legkönnyebben elrejteni az elejét (persze volt olyan meccs ahol egy szemfüles JT belelőtt 3at a homlokpáncél kilógó csücskébe...), egy sima frontális akciót simán elbukhatsz mondjuk egy M103 ellen, pedig az még nem is erre van kitalálva.
(#45411) Snakeiboy: 10 méterről persze, hogy nem lövi át a hasát, nézd már meg a beesési szögét a lőszernek
Az ágyú nyilván jó az előzőekhez képest, de objektív véleményt nem tudsz róla alkotni amíg nem próbáltad ki a többit.
-
-vitya-
őstag
a MOD felrakása a proggival, 1 kattintás, aztán visszacserélése azokra a modokra amiket használok a 99%-ban játszott randomokban megint 1 kattintás.
nekem ez nem fáradtság ;-)
de beszéljünk meg egy időpontot, felrakod magadnak (egy katt
) és bemegyünk egy training battle-ba... Aztán meglássuk, tetszik-e. Amikor be vagyok lépve, bármikor rá lehet egy ilyenre beszélni.
Paul: ha nem rakod fel a MOD-ot azt könnyen ki lehet szúrni, mivel Te észre veszel mindenkit, és más nem
Feltűnő lesz.
-
-vitya-
őstag
azért mert az egy abush esemény visszajátszása volt. De kösz, hogy beszóltál, egyet értek, nem arról kellett volna videót csinálni, mivel abban nem volt sok akció.
Itt jegyzem meg, hogy pont emiatt tűnik érdekesebbnek a most vasárnapi scenario, mert ez viszont két eléggé komoly vasakat felvonultató erő küzdelme lesz, Valószínűleg támadás - ellentámadás szituációkkal. Én személy szerint sokkal jobban várom ezt, mint a 2 naponta esténként a 2 órámat, amit játszom az "arcade vacakkal"... A feelling annyira más.
szerk: Ja! mondtam egyszer is, hogy tökéletes szimulációvá válik??? Azt mondtam, hogy jobb lesz, de nem tökéletes. Nincs tökéletes szimuláció.
-
Mcray
senior tag
Én imádom a JGpanzer-4et. Igaz nincs összehasonlítási alapom, mert Német fán jöttem eddig. Ezek szerint szeretni fogom a US és Orosz ágat?
Jelenleg a US T82 a kedvencem. Kis méregzsák. Tegnap meglövöldöztem egy PZ38T-t. 3 lövést túlélt. Nagyon low hp-val elmenekült. Csata végén védek, erre BUMM, na ki nyírt ki? Hát a Pz38t
Jót röhögtem. Meg is dicsértem, hogy ilyen könnyen kiszedett, kb 350 méterről
-
-
Fel
addikt
Közepes tank tervekről én még nem találtam/olvastam sehol semmit.
Egyáltalán nem is tudom elképzelni miféle szerzeteket tudnának berakni a játékba. A mostaniak kb. a közepes tank osztály legkésőbbi darabjai, a később fejlesztett tankok már mind MBT-k... És igen, a németeknél a Leopard 1-ig nem is létezett tank. Vagy ha mégis Leo 1, akkor jöhet a T-62, az AMX 30...Szerintem hagyniuk kellene ezt a T10 med és TD dolgot a fenébe.. Csak mégjobban felborítják majd az amúgy sem túl jó egyensúlyt.
-
Iron Funeral
őstag
Az elejére ne számíts, minden létező tier X ágyú átüti a homlokpáncélt, gyakorlatilag mindegy hova forgatod, a hasához még kevesebb is elég, tehát automatikusan oda fognak célozni utána...
Ugyanakkor el kell mondani, hogy van 1 (azaz egy) helyzet ahol nagyon erős a béci, gyakorlatilag a legerősebb a játékban. Mivel a front kutyaf@sza és ráadásnak még a sebváltó hitboxa is ott van elől ezért el kell rejteni és ehhez tökéletes a -retardált- torony elrendezés: "Sidescraper Maneuver". Legjobban Hummelsdorfon lehet használni, beparkolsz a 8as főútra, kicsit kifordítod a seggét a tanknak és amíg van közted meg az ellen között távolság addig te vagy a király, csak az oldalpáncélt lövik, viszont akkora a szög, hogy auto lepattan minden lövés. Szerintem minden pályán keresd az ilyen helyeket, ha összejön akkor nagyon jó köröket tudsz menni, én személy szerint az E-75-el is keresem az ilyen helyzeteket mert annyira hasztalan a haspáncél, hogy inkább az oldalát döntögetem(#44977) Gyuri27: M3 Lee jó tank? What?
-
Gyuri27
félisten
Az a vk széria szerintem meleg. Aladárt ettem meg is3-l még az elején (azt se tudtam melyik a vége az is3-nak akkor).
Nem véletlenül játszanak azokkal ovatosabban. A tulajok ált második sorban lassan követik az eseményeket (már akiket én láttam).
De vigasztaljon a tudat, hogy az út végén ott az egér.Tüzi: valóban.
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem nem attól drága a szabadidő, hogy mennyi van belőle, hanem hogy mennyit kell érte dolgozni és mit "áldozol be" cserébe.
---
(#44968) Fel , de akkor minek van a kapcsoló? Lehetne állandóan bekapcsolva "gyárilag".
Szerk:
ja.. mégsem... mert az átváltható XP így gyűlik.
OK, igazad van, kell a kapcsoló és a free-nek nincs köze hozzá. -
fsb1000
nagyúr
Miért ütné?
A szabadidőm jó részét ezzel a játékkal töltöm ki, mert szórakoztat, ha már így van akkor legyen a legjobban kihasználva és legjoban eltöltve az az idő. Pl. Tudom hogy orosz tankokkal jobb lenne a statom, de a németeket jobban kedvelem. Ez egy szubjektív elem.
Amikor meg a PHE-ben századoztunk, vagy akár a mostani klánban, nehezen visel(t)em, ha a csaták között sokat várunk, peregnek a percek.... ahelyett hogy játszanánk.A WoT-os pályafutásom legsötétebb időszaka volt a T34/T30 kifarmolása. Na ahhoz drága volt a szabadidőm, mert nem esett jól, néha már nem is játék volt, hanem napi robot. Szakaszozás nélkül egy kínszenvedés lett volna. Most úgy gondolom nem a T34 érte meg hanem a T110E5 .
Lehet nem egészen érthetően írom, de én így gondoltam, hogy drága a szabadidőm....
-
Antonius1978
addikt
Ezzal egyetertek, mivel aki alap tankkal megy, sokkal kissebb az eselye, hogy megsebezzen valakit a gyengebb agyu miatt.
Zeratul : igen ezzel is egyetertek, nos, velem ritkan fordult vele elo ilyesmi eddig...pl kozelrol az IS3-at is simman atvitte, 2x egymas utan a 175 atlag atutesu agyu.Amugy a 122essel ovatosabban celzok, es altalaban nem a homlokpancelt lovom, ott mar raszoritom magamat a pontosabb celzasra az ujratoltesi ido, meg a tolteny ara miatt
A Tigrissel meg nem celzok annyira ovatosan, mert bizom benne hogy a nagyobb atutesu agyu tenyleg atlovi, de nem mindig jon igy osszeGyuri : viszont ha a 122-es loveggel csinaltal volna 18 talalatot, akkor 2000 TP-t es 30-35 ezres korod lett volna.Epp ez a baj, hogy a gyenge agyuval vagy nem sebzel szinte semmit, vagy pedig keveset.Es tudjuk hogy a sebzest is beleszamitja a hatekonysagi mutatoba.Tehat egy alap tankkal eleve kevesebbet tudsz sebezni mint egy felfejlesztett loveguvel, hogy mondhatod ezek utan hogy nem szamit ?
Atlantis : igen ertelek, szoval a hatulrol sokat lovok miatt alakul nalad jobban a Tigris hatasfoka.En meg mindket tankkal ugyanugy megyek elore, mert altalaban nem szoktam lemaradni, ilyen eloremegyek tipus vagyok, mar csak azert is, mert ugye vannak helyek amit ha elfoglalsz az ellenfel elol, akkor az neked biztosit elonyt.Ezzel csak az a baj, hogy nem mindig megyunk elegen arra a helyre, az ellenfel pedig erdekes modon altalaban mindig ott jelenik meg nagyobb erokkel
Mondjuk jon 2x annyi tank, es akkor ott veged
Altalaban ez tortenik velem.Igaz mostmar picitt kezdek ovatosabban jatszani, foleg ha az also harmadban vagyok IS-el, Tigrissel.
Meg is kell nezzem, hogy melyik tankkal osztottam ki tobb sebzest, toltom is fel az allomanytNos feltoltottem : IS-el atlag 916, Tigrissel 761.Nektek akiknek van ilyen tank mennyi ?
Pl a JT 1468-as atlagat feltornasztam 1627-re, ez az 1600 ertek atlagos vagy atlag alatti egy JT eseteben ? -
fsb1000
nagyúr
Ez mindenkinénél más... Nekem is fullos az E50, de a kisebbik "sniper" ágyúval használom leggyakraban, mert nekem az vált be a játékstilusomhoz.
Neked meg a nagyobbik.Mondjuk 130 csatát én 2-3 nap alatt lenyomok egy tankon.... úgy hogy van mellete váltó tank is.
De nem az a lényeg, hanem, hogy utána mennyit mész vele. Ha 600-nál többet, akkor majdnem mindegy, hogy 60 vagy 120 körig volt stock, a nagyja már fullosan megy és nem lehet hivatkozni arra, hogy demilyenszarvolt stocként.....Az meg bevett szokás kéne legyen, hogy egy kedvenc és áhitott tank vásárlására felkészülünk és tartalékolunk freeXP-t hogy ne érezzük szenvedésnek. Főleg ha az előző tankról nem lehet átvinni semmit és tudható, hogy stocként többen is panaszkodnak rá.
Aki hakapeszi, az vessen magára és körözzön stock tankkal sokáig.
Ez is egy képesség.... ebben a játékban nem csak lőni kell, hanem előre tervezni a beruházásokat. -
fsb1000
nagyúr
Aki jól játszik, hamar túl jut a stockon. Lásd diegho korábbi beszámolói.
Na persze itt tényleg segít a prém acc, mert 1,5x gyorsabban túl lehet lenni rajta, de nem ettől lesz kiemelkedően magas az eff rating.A magas eff értékek okát ne a prém acc-ban keressétek, hanem a második accban.
A Wot Logger szerint az utolsó 100 csatámban 1860 az átlag eff-im, miközben az 1400-at sem érem el a valóságban.Ha most új acc-ot reggelnék, már kis tierben is aratnék, sok kill, sok dmg, és könnyedén tudnék extra eff ratingot produkálni, de szerintem sokan vannak ezzel így. Viszont hónapok "munkája" és élménye odaveszne a váltással. Az első az acc az igazi, a sok kezdeti bénázással és egyebekkel.
--
(#44934) -vitya-
Igazad van a stock tank általában 1-1,5 tierel gyengébbnek tünik, mint a fullos.
A csata-tier besorolás ugyanaz fullossal meg stockkal is, de a fullos tankok (t8-ig) sokkal ritkábban kerülnek TOP pozicióba vagy akár felső harmadba.
Bár azt mondják erre sem képes az MM, de szereintem van ilyen rejtett kompenzáció.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest