- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Szia!
Megmondom őszintén, én sosem folytam bele az MM működésébe, csak háborgok itt, hogy időnként milyen játékosokkal rak össze.
Rákerestem ezekre a dolgokra a neten , de mivel ezeknek a matematikához van közük, nekem teljesen kínaiul vannak.
A nyerési-hullámvölgyről csak amolyan "babonánk" van, miszerint az MM próbálja 50% körüli win rate-en tartani a játékosokat. Persze erre egyből cáfolat a diegho féle játékosok létezése, akik jóval túllépték ezt. Bár ha belegondolunk, hogy ők már olyan szinten vannak, hogy sokszor képesek egymaguk lehozni egy-egy csatát, akkor ők már ki is kerülhettek MM isten fennhatóságán. Csak hát vagyunk mi, akiknek még szükségünk van a csapatra is a nyeréshez és bizony ha az MM olyan top tankokat rak fölénk akiknek az átlagon alatti az eddigi teljesítménye stat alapján, akkor kezdünk hinni abban, hogy belenyúlnak a játékunkba (és a játékélmény is erősen romlik).
Egy időben a WoT hivatalos fórumán le is volt tiltva az in-game-player-stats (xvm mod) topikja, gondolom nem véletlenül nem akarják a WG-sek, hogy lássuk kifélékkel-mifélékkel sorsol össze az MM.
Ja, és szerintem ez nem feltétlenül az MM hibája, inkább maguké a játékosoké akik lusták kicsit utánajárni a dolgoknak és hozzá nem értésükkel rontják a magamfajta e-pénisznövelők játékélményét.
Illetve a Planetwot-ra regisztrálva is nyomon követhető, hogy egyik nap ugyanazokkal a tankokkal játszva (kb ugyanannyi átlagos sebzést kiosztva) folyamatos nyerő széria volt, máskor meg bukó.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest