-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Sajnos így van.... E100 a sor végén kullog, bár lehet a Maus-nál jobb.
Csak példaként: tegnap éjjel 2x is volt alkalmam IS7-el közelharcolni 1vs1 full HP ról.
Elsőnél minden találatom lepattant és az IS7 gyorsan kilőtt. A másiknál volt minden, arctámadás, beszorítás, stb, de a végén az IS7-nek maradt fél HP-ja.Pár hónappal ezelött az IS7-ről vitáztam valakivel és a statommal is alá tudtam támasztani, hogy IS7-ből 2x annyit löttem ki, mint más t10-ből, és 1vs1 nem jelentet gondot, szinte mindig E100 győzött. A helyzet megfordult.
Másik: Nem előröl, hanem hátulról gyújtanak be. Méghozzá duplán! A másodikat már nem tudom eloltani és vége. Batchat és 1390 volt az elkövető, mindkettő megkerült és úgy.
----
Volt még egy eset: IS7-et beszorította egy Maus-unk, mire odaértem már meghalt a maus, de az IS7 nem tudott kijönni. Valami bug is lehetett, mert a tornyát rám forgatta, de lőni nem tudott. Oldalról nem is látszott az IS7, így "fényképeztem" le:
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő