- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tenken
üzenetére
"Őszintén szólva, én már fizetni is hajlandó lennék, ha lenne olyan opció, hogy bizonyos statisztika alattiakkal nem rakna össze"
Én az utóbbi nagyjából egy évben rendszeresen prémiumozok. Én fizetek nekik, mégsem rak össze értelmesekkel és ugyan úgy megesik, hogy 10-15 körön keresztül mindegyikben egy rakás káposztát sorsol a csapatomba.
Volt is már olyan, hogy azt állították azért változott a statisztikám pozitív irányba a prémium után, mert nekem kedvezőbb a match making.
Ezen röhögnöm kell.Inkább azért változott, mert sokkal kezdeményezőbb lettem. Sokkal kevésbé érdekel, hogy bekapok egy-két pofont, nem érdekel a javítási költség sem (magasabb tierben) és látom az eredményét annak, hogy odateszem magam. Amikor egy körből kijövök úgy, hogy 50-60 ezer kreditet söpörtem be és ebből legalább 40 ezer a tiszta profit, akkor azért az igazolja, hogy nem volt rossz döntés elhagyni a fedezéket ahol a sok barom társam kempel és várják a halált...

Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezen röhögnöm kell.