-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Igen én vagyok itt a főrutin, ahogy írod, de úgy is mondhatjuk, hogy érdekes módon amelyik tankok miatt sírtok és én megveszem, olyan mutatókat csinálok vele, mint bármelyik másikkal, ugyanis ebben a játékban minden tank használható.
A 122-44 több, mint kétszer annyiba kerül, mint a 100Y, nem értem az összehasonlítást, ez kb egy Dacia vs Toyota összevetés, aminek ugye semmi értelme.
Szóval kinyírtál 1, azaz 1db SU-100Y-t és innentől az szar, értem. Én kinyírtam már kb 500 Bat-et, többet 1v1-ben, szóval szar? Ugyanezt elmondhatom bármelyik másik tankról is, de nem is értem a kijelentésedet, hiszen tudod jól, hogy nem a tankon múlik, hanem azon aki játszik vele.
Aktív témák
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Külföldi SIM-ek itthon
- Gaming notebook topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest