-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
virkir #45850 üzenetére
Ácsi, nem úgy van az. A százallék irreleváns, mivel nem lineáris, a százalékok közötti xp-szükséglet exponenciálisan növekszik. Nekem is most dupla-triplázással, accelerated traininggel és induló (99%-ról még hiányzó 1 csata) skillel volt olyan, hogy a tag egyből 14 vagy 15%-ra ugrott; míg a 99%-nál simán van tizenezer xp is a következő skill. Skillnél számít a százalék, de perknél csak a 100% ér valamit, addig 0.
Én is ezt csináltam a hétvégén az egyik td-nél, hogy parancsnoknál első skill megvolt 100%, másodikat is elkezdtem tolni, s csata után néztem, hogy most resetelve mennyi marad. Amikor a második elérte a 44%-ot, akkor tudtam csak úgy resetelni, hogy az első skill már 100% maradjon (és a másodikra is jutott még 14%), eggyel előtte meccsen még csak 99% lett volna.
Forras2: ha nem golddal reseteled, akkor futtasd fel 150%-ra (tehát skill után mégegy), úgy van csak értelme, mert akkor már egyből aktív lesz a 6th sense, és még marad is valamennyi egy másik skillnek.
Én amúgy BIA-t még sosem raktam skillnek, max ha elérek valamelyiknél 3. skillig, majd akkor.
Heavy: első repair, másodiknak snapshot, clutch braking, firefighting s még vmi, mondjuk armorer, jack-of-all-trades, stb.
Med: smooth ride, snapshot, többi repair; másodiknak repair, firefighting
TD: camo - parancsnoknak később ezt resetelve 6th sense, snapshot, clutch braking, repair; másodiknak camo és még repair
Arty: gyakorlatilag ugyanaz, mint TD.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest