Aktív témák

• .mf

veterán

válasz virkir #45850 üzenetére

Ácsi, nem úgy van az. A százallék irreleváns, mivel nem lineáris, a százalékok közötti xp-szükséglet exponenciálisan növekszik. Nekem is most dupla-triplázással, accelerated traininggel és induló (99%-ról még hiányzó 1 csata) skillel volt olyan, hogy a tag egyből 14 vagy 15%-ra ugrott; míg a 99%-nál simán van tizenezer xp is a következő skill. Skillnél számít a százalék, de perknél csak a 100% ér valamit, addig 0.

Én is ezt csináltam a hétvégén az egyik td-nél, hogy parancsnoknál első skill megvolt 100%, másodikat is elkezdtem tolni, s csata után néztem, hogy most resetelve mennyi marad. Amikor a második elérte a 44%-ot, akkor tudtam csak úgy resetelni, hogy az első skill már 100% maradjon (és a másodikra is jutott még 14%), eggyel előtte meccsen még csak 99% lett volna.

Forras2: ha nem golddal reseteled, akkor futtasd fel 150%-ra (tehát skill után mégegy), úgy van csak értelme, mert akkor már egyből aktív lesz a 6th sense, és még marad is valamennyi egy másik skillnek.

Én amúgy BIA-t még sosem raktam skillnek, max ha elérek valamelyiknél 3. skillig, majd akkor.
    Heavy: első repair, másodiknak snapshot, clutch braking, firefighting s még vmi, mondjuk armorer, jack-of-all-trades, stb.
    Med: smooth ride, snapshot, többi repair; másodiknak repair, firefighting
    TD: camo - parancsnoknak később ezt resetelve 6th sense, snapshot, clutch braking, repair; másodiknak camo és még repair
    Arty: gyakorlatilag ugyanaz, mint TD.

Aktív témák