Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
virkir
üzenetére
Ácsi, nem úgy van az. A százallék irreleváns, mivel nem lineáris, a százalékok közötti xp-szükséglet exponenciálisan növekszik. Nekem is most dupla-triplázással, accelerated traininggel és induló (99%-ról még hiányzó 1 csata) skillel volt olyan, hogy a tag egyből 14 vagy 15%-ra ugrott; míg a 99%-nál simán van tizenezer xp is a következő skill. Skillnél számít a százalék, de perknél csak a 100% ér valamit, addig 0.
Én is ezt csináltam a hétvégén az egyik td-nél, hogy parancsnoknál első skill megvolt 100%, másodikat is elkezdtem tolni, s csata után néztem, hogy most resetelve mennyi marad. Amikor a második elérte a 44%-ot, akkor tudtam csak úgy resetelni, hogy az első skill már 100% maradjon (és a másodikra is jutott még 14%), eggyel előtte meccsen még csak 99% lett volna.
Forras2: ha nem golddal reseteled, akkor futtasd fel 150%-ra (tehát skill után mégegy), úgy van csak értelme, mert akkor már egyből aktív lesz a 6th sense, és még marad is valamennyi egy másik skillnek.
Én amúgy BIA-t még sosem raktam skillnek, max ha elérek valamelyiknél 3. skillig, majd akkor.
Heavy: első repair, másodiknak snapshot, clutch braking, firefighting s még vmi, mondjuk armorer, jack-of-all-trades, stb.
Med: smooth ride, snapshot, többi repair; másodiknak repair, firefighting
TD: camo - parancsnoknak később ezt resetelve 6th sense, snapshot, clutch braking, repair; másodiknak camo és még repair
Arty: gyakorlatilag ugyanaz, mint TD.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest