- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Köszi ezt a értékes tapasztalatot
Ez azt jelenti,hogy mindenki jobban járhat, ha:
-az arty tulaj megvárja míg beszűkül kevesebb megy ténylegesen mellé ,kevesebb sírás
-ha az arty célpont sokat mozog előre, hátra, bármerre, kevesebb esélye lesz hogy eltalálják,hiszen kevesebb lesz a mákos találat, okos célpontok is kevesebbet sírhatnak
- a kemper célpontok lesznek azok,akik igazán sírhatnak, megfejelve látótáv nerffelElőszedem a Francia artimat, megnézem, mi változott ( Bishop is jobban fog aratni szerintem)
-
bluyoo
nagyúr
Hát akkor ez el lett döntve!
(#85544) TESCO-Zsömle
Az a baj, hogy nekem nem fekszenek a lassan köpködő vasak, kicsit félek tőle. A KV-85 -el is szenvedtem a 122 mm D-2-5T löveggel. Utáltam is nagyon! Nagy okosan kihagytam a 100 mm S-34-et ...
Mihelyst felkerült rá a 100mm -es, egy nap vagy 6-7 Tank Ászt futottam vele, ami nálam azért nem jellemző!
Így ezzel a löveggel, az egyik kedvencem lett.(#85545) Chris0321
A StuG III Ausf. G már ki van fejlesztve, akkor a Ferdinan-dot onnan közelítjük meg. -
bluyoo
nagyúr
Ha már arty. Érdemes lenne a KV-2-t kifejlesztenem az S-51 miatt?
Mivel egy önjáró lövegem sincs, ezért ez lenne a legkézenfekvőbb a feladatokhoz.(#85538) Chris0321
Már egyszer döntöttem, amikor a Tiger vonalán indultam el. Szerencsére nem is bántam meg, mai napig szeretek vele menni. De most kifejlesztettem a másik vonalat is a VK30.01 (P) -ig, és ezen is haladni akarok szépen lassan. A személyzet meg kell a Tigrisből. Meglehet a Ferdinand fele is elmegyek.
Mondjuk eladni lehet nem adom el, amúgy is akartam még garázshelyet venni.(#85539) grizlisandor
Remélem nálam is ez lesz. -
bluyoo
nagyúr
Már így is mentem vele annyit, hogy láncot kellett cserélni rajta!
A Tiger I -et is hamarosan lecserélem a Tiger P-re.
Ideje már majd 800 csatát toltam velük, de legalább van végre egy-egy normális legénységem.
Mondjuk egy 50Km/h -val száguldó TOG milyen kemény lenne már! -
galervin93
addikt
Így van természetesen.
Máris árnyaltabb a kép, hogy nagyobb pályákra is betett, 700 méter felett továbbra is szór, de érezhetően kevesebb megy "sokkal mellé". 500-600 méterig veszett pontos így a G.W., no meg persze a közeli célpontokra a szokásos TD-módban, az imént pl. egy ELC AMX bánta ezt. Messzebb továbbra is necces.szerk.:
Chris0321
Igen ösmerem, csak annyira megszoktam már ezt az egerezést (egerészést :-D ) hogy nem kattintgatok, meg így jobban átlátom a pályát.TESCO-Zsömle
Igen a BDR-nél kicsit elszámoltam. A tűz is szerencsés, de valami nagyon kevés hp maradt volna benne amúgy is, most hogy éppen ki is gyulladt és kill lett belőle, nekem másodlagos (inkább a sebzést számolom, nem killeket). A Churchill-ek ammorack nélkül is ajándéknak számítanak. :-D 88/1200 ez az ágyú, elég sok mindent el lehet vele füstölni egy lövésből ammorack nélkül is. -
galervin93
addikt
Most néztem vissza, nem is 3/3, ahogy először írtam, hanem 4 lövés/4 kill volt, de az 5. is betalált egy jó nagy puszit a JPanthernek. Elképesztő, bár lehet hogy csak szerencsém volt, de akkor is... Bőven-bőven érezhető a pontosság. No megyek még párat.
KV-4-be egyelőre én sem ülök bele, ezek után meggondolom úgy egyáltalán az összes lassú tankot. :-D -
Vigneau
félisten
Viszont a statisztikám gyorsan hazavágja, arra már rájöttem...
Igaz, én T3-as franciával kezdtem kísérletezgetni. Lehet, inkább francia vonalon az LT-t kellene kipróbálnom, pl. AMX ELC-től kezdve. Amúgy sem jött nagyon be az "ál" HT vonal - nagyon papírok a szentjeim T7-től kezdve. Az 50-120 már rettentően nyögvenyelősre sikeredett, idő előtt le is adtam.
-
Vigneau
félisten
Közel a negyvenhez lassabb vagyok az RC tankokkal, és túlzottan szöszölős a célzással. De legalább közel 80% a találati arányom 16k csata után.
Az aty meg nekem kínai, ahogy kezelgetni kell. Mire becélzok valamit, addigra más kilövi, vagy én akadok bele a lövésemmel egy házba, szirtbe, sziklába, stb...
-
Vigneau
félisten
Régebben én is vadásztam a modokat külön-külön, de macerás volt mindent notepadban beállítani, ahogy szeretem. Így valóban jó alternatívaként nőtte ki magát egy a modgyűjtemény.
No, akkor jobbulást. Én még messze vagyok a STUG küldetés sikerétől, valahogy nem állnak úgy a csillagok, ahogy szeretném. De nem is bosszankodom miatta, amúgy sincs se arty, se LT a tarsolyomban. Nem nekem találták ki...
-
zuchy
őstag
Ha van rá lehetőségem akkor én is megvárom míg jól beszűkül, de sok esetben nem tudsz várni, mert eltűnik a tank, pl elmegy egy ház, szikla mögé, akkor viszont én lőni szoktam, ha eltaláltam nyertem, ha nem akkor megpróbáltam. Meg amikor tényleg messze vannak a tankok, ott lehetnek majd érdekességek. A TD-ket rendesen megnyírják ezzel a két nerfel (masszív látótáv csökkentés + pontosság nerf). Majd meglátjuk igazából.
-
Habib[HUN]
senior tag
Kis túlzással az OBJ 268 árát a küldetések nyúzása során kerestem meg. Pedig kb fél éve már ki van fejlesztve. Csak nem jutottam odáig, hogy megvegyem. A küldetések miatt alapvetően elégedett WG ügyfél vagyok. Sőt pozitív csalódás ért az egyik magyar chanel-en. Segítséget kértem a küldetéshez, és egyből kaptam is. Ezer éve nem szakaszoztam idegenekkel, és határozottan jó volt a játékélmény. Na meg amúgy is húzok mindig 2-3 ágat párhuzamosan. Így majd még magától is jönnek a küldetés eredmények. Még úgy is hosszú hónapok vannak hátra ebből a szezonból.
-
Dr_Syrex
senior tag
Szerencsére gyorsan meglettek, de a másik vonalon még még mindíg nem léptemtúl a A-43-on, igez jó ideje elő sem vettem. A T-54-el is élvezetes a játék, így kellemes lesz az obj 140 megszerzése
Az átlag xp-t most néztem én is, hogy az összes tankom közül a 4. legtöbb. Érdekes, hogy a Pershing ehhez képest jól levan maradva, pedig azzal is viszonylag jól ment a játék.A JagdPz E100 nagyon korrekt T10-es TD. A páncélzat és a tűzerő jól használhatóvá teszi a csatákban. Persze nem forog a tornya, meg lassú, hatalmas és szeretik az artyk is, de mégis megvan a maga varázsa
Ha majd teheted, szerintem veedd meg nyugodtan(#85330) szbalogh
A tornya tud néha szépeket pattintani, de ez messze nem általános vele. Sokszor simán benyeli a lövéseket. -
Dr_Syrex
senior tag
Nálam így futott ki a 2 tank:
T-43 : átlag dmg / átlag xp / csataszám / WR / wn8 1048,91 759 89 52,81% 1851,30
T-44: átlag dmg / átlag xp / csataszám / WR / wn8 1330,17 1027 132 54,55% 2018,98A T-43 kellemes csalódás volt, de egyértelműen gyengébb voltam vele, mint egy tierrel feljebb a nagytesóval. 1-2 modul talán free xp segítségével lett meg hamarabb a tankokra, de mivel a T-54 volt a cél, nem is terveztem sokáig megtartani őket.
-
DiszNóÓl
senior tag
Ezt nemtudtam, mondjuk hónapok óta nemjátszom aktívan...
Ha már lightos kör [link]
Itt még nem volt nerfelve a kicsike... Ahhoz képest hogy tier 5 majdnem 3k dmg... Majd megkeresen a yútyúb videót is.Szerk.: [itt a videó] nagyon ideges voltam a csata végén, de ez látszik is a chaten...
-
Mottie
őstag
-
csaba17
senior tag
teszten próbáltad?
pedig az elvileg pontatlanabb mint a t92m, ezzel kb meg tuti nem lesz meg....
hiába van golddal 12mes splash köröm ha nem is oda száll, meg még mindig nem áll össze az ellenség hogy legalább az esély meglegyen a lövéshez...
eddig csak artival mentem 9/17es győzelmi rátám van megspékelve egy laza 980as wn8al.... -
jr1994
addikt
Szerintem tűrhető az a tank, persze a táras lightokkal vigyázni kell de olyan jó érzés lerammolni őket meg a többi pehelysúlyút
Annyira nem szeretem de azért mert még épp nincs meg a hatodik érzék a legénységnek és azt utálom T6 fölött, különösen egy könnyű tankon. De az ágyúja tényleg megfelelő és nagy motorral elég gyors is.Nekem fura az ízlésem, bejött az 59 16 is
-
Pete55555
addikt
Mi a probléma az Auf Pantherrel? Miért kéne elfelejteni?
Most nem kezdek el köröket linkelgetni ide, de ha gondolod kikeresek neked 1-2 replayt, és felrakom.
Teljesen használható korrekt 7-es light. Rammelni kiváló, ágyúja tűrhető, látótávja meg ennek is van, optika vert stab+rammerrel használtam.Épp ma fejlesztettem ki a RU-t, ami stockosan katasztrófálisan lassú, gyűjteni fogok freet a láncra.
-
törölt tag
Szerintem nem a tank a lényeg, hanem a pálya, a helyezkedés és az ellen össz hpja.
Minél magasabb trierbe tesz be, annál könnyebben összejön.
Egy példa:
Prohorovkán rendszeresenősstejön 4000 spot, ha 9-10-esek közé tesz be.
A gond az, hogy még nem tartok ott, és hogy általában hetes vagy nyolcas meddel vagy heavyvel megyek -
Blue Eagle
őstag
Köszi a válaszokat nektek! Háát még sokat kell sportolnom a T-28-cal a KV-1 -ig, de ott lebeg hiszen nagyon megcéloztam. A Stug III G most meg is lesz a Hetzerből. Párhuzamosan nyomatom a kettőt, bár a Hetzerrel kicsit ügyesebb vagyok (már ahogy tőlem telik) meg jobban is bírom a nagy, 105 mm-es durrantója miatt. Sokat olvasgattam, stb ahogy ezt tanácsoltátok. Valóban jobban képben vagyok, ill. kezdeketek. Köszönet is érte, nekik-nektek!
-
jozefgucci1
addikt
Nálam tegnap este ugyan ez volt csak én ARty-val toltam az ilyen 1000 alatti WN8 köröket. Aztán én is átálltam E25 re amivel jól szokott menni és nem adta 1600 WN8 ) Aztán lementem Tier6-ba Helcat-re ,de azzal még rosszabb lett . Akkor léptem ki amikor két csatát mentem Tier2-ben és 81-et sikerült sebeznem csatánként
-
sebijani1982
senior tag
Szerencsés MM a Jagdtiger 8.8-nak a Tier limit mellé????
Bőven tud érvényesülni a JT 8.8 ,bármilyen csatában (megfelelő csapattal, akik nem mögötted kempelnek, hiába vagy A0-ban), ha sebzel 1000-1500 körül, akkor már nettó 20-as körül vagy. Látótávra gyúrva meg a spotból is lehet hatalmas lóvét szakítani. Csokit is használok benne, így mindig 20 ezerrel több a fenntartás, de kb 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány mínuszos köröm volt.
Persze nem az első sorban fogsz vele harcolni, illetve, ha átjut egy med vagy light a blokádon, akkor kb vége, mert nem fogod tudni leforogni, ha melléd tud vágódni.
4-5 másodpercenként lősz, ha nagy tank jön, akkor fogod és láncon tartod amíg a többiek megeszik. Az igaz, hogy csapat nélkül nem sokat tudsz tenni, de ésszel a második vagy harmadik sorból használva brutális.
Airfielden Maus-t sikerült vele láncon tartani tegnapelőtt.
-
jozefgucci1
addikt
Igazad van ,de pont , hogy prém tank esetében lehetne csapkodni az asztalt mert azért ugye bizonyítottan fizettél , míg egyéb esetben a WG nyugodtan mondhatná , hogy " ez egy ingyenes játék " ők pedig fejlesztik nekünk .Nekem utolsó prém tankom az E25 volt . Előtte is csak a TYp59-et vettem pénzért .
Sith .. Azért játszom a játékkal , mert még zárt bétában kezdtem aztán első pillanattól prémmel tolom ami nem kevés pénz volt így csak abban az esetben válnék meg tőle ha olyan konkurenciát találnék ami többet ad mint ez .Valamint a klánunk ami már 2002 óta megvan változatlan formában csak Medal of Honor AA val kezdetük is ezzel játszik és csapatban azért jókat lehet néha menni .
-
jr1994
addikt
Odamentél a mező közepére és csodálkozol hogy csak egyet tudtál lőni?
G3 jobb alján az a sarok baromi jó hull down hely T32-nek onnan garantálom hogy eredményesebb lettél volna. Vannak szenvedős -2 tier csaták de ennek nem kellett volna annak lennie.
Tesla93: nemár hogy a 320 pen nem elég a Bélára. Pofánlövöd azt csak pislog mint hal a szatyorban...
-
rlazol
veterán
h1mpi: lehet, h még csak nem volt kifejlesztve a nagyobb cső.
Blue Eagle: a többiek által linkelteken kívül nézegess replayeket és keress szakasztársat. A statjaid alapján a light nem az eseted egyelőre, szerintem koncentrálj azokra a tankokra, amikkel jobban megy a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest