- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
válasz
Kalos7 #86793 üzenetére
Ez megfogalmazta minden gondolatomat.
* * *
Ez a mai nap is szuper megyek 2 kört tiger p vel 2200 dmg mind2 vesztes. Aztán megyek 1et ahol alig sebzek nyertes ... aztán megyek egy nem ász kört ahol több xpt kapok mind a 3x elAztán ugyanezt eljátszom rhm -mel -.-
Kész ez a nap de a videó amit linkeltél enyhén kompenzált
(#86799) Stunts666: Akkor Te még nem tudod milyen az mikor 12,8as gunnal és 231 pennel megcsinálod ugyenezt
-
Stunts666
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #86798 üzenetére
K*pja be a Serb.... 170-es átütéssel el kellene küldenem a ......
-
Stunts666
őstag
Huuuuuuuuu de utálom az e25-öt.... Az óriási 60mm-es páncéljáról lepattanok..... Sturer Emil-el.
-
jagada
addikt
válasz
galervin93 #86756 üzenetére
Majd ha több csatád lesz szerintem te is meg fogod utálni ezt a rohadt KV-3-at. T8-9-ben nem üt át egy heavyt sem, még goldal sem, pedig elég sokat dobál olyan csatába, egy rakat fos. Weakspotot nem lehet vele lőni, rohadtlassan szűkül és nagyon kancsal a lövege. Persze ha top az ember lehet vele hentelni, de az ritka. Egy lomha kancsal szar szerintem.
-
Kalos7
tag
válasz
SoulReaver #86792 üzenetére
Múltkor 3-an voltunk szakaszba T10-ben és 20/22 winrate-el zártam a napot.
Mi a gond, ha csak egyedül játszok?
Hát ami a Führernek is. -
Kalos7
tag
5/5 veresség
Egyedül többet inkább nem is játszok.
2 perc sem telik el aztán már 1-7-re megy az enemy. -
BinLaden
tag
nah, csak meg lett igaz 5 évembe került
ki is próbáltam, mentem vele két kört, két durva bukó
am 22-ből 7 győzelem jó lesz ez érzem -
jagada
addikt
válasz
SoulReaver #86787 üzenetére
Grat!
-
h1mpi
félisten
Aki light LT-15-el szív, az nézze meg a Fjordson a C6-on a bokrokat. Ahol a szalmabálák vannak ott van egy hosszúkás bokor és onnan az alsó és felső részről érkezőket is lehet spotolni. QB most csinált 6800 spotot onnan.
balage8x-el most próbáltuk ki gyakorlóban és elképesztően fed az a bokor
-
fradi81
veterán
írnék a klánchatbe és nem látszik hát jólvanezígy?
-
ddt500hu
veterán
"Clan Wars: Battle for landing in province Astrakhan Region, 1/8 Final
[BIA] =BiA=Steel panthers Cz/Sk vs. [-HSC-] Hungarian Steel Crushers
Győzelem!" -
Lunky88
tag
16 csatát mentem eddig, ebből 3-at tudtunk megnyerni. Rendben hogy hétvége van, de ilyen szinten még soha nem vették el a kedvem a játéktól...
-
papesz5
tag
Hali !
Melyik TD a legjobb,legpontosabb Tier V - VI -ben? -
rlazol
veterán
light küldiket luchs-val vagy crusader-rel könnyebb teljesíteni?
-
csaba17
senior tag
válasz
mcwolf79 #86741 üzenetére
ez tudtommal nem minden skillnél van így, anno olvastam, wotinfón vagy wothungaryn egy írást, ott pl az előérzetre azt írták hogy mehet mindkettőnek, mert darabja 16%ot ad talán, vagy csak 8%ot, ezt már nem tudom viszont ott azt írták hogy összeadódik, ellenben a gémben meg azt írja hogy nem...
nálam, ahol 2 előérzetes legény van ott többször adja be az azonnali gold skulót mint a másiknál
persze ez lehet az rng műve is.illetve egy kérdés:
adott pl egy arty, legyen a t92 ami 100m-en durván 1m-t téveszt, ill ennek a sima lőszere 8m splash-el bír, ha ez mind igaz akkor miért van az hogy pl 700mre úgy mellé lő hogy nem is sebez splash-ből sem, mert a 700m-en max 7 m a szórás, de van egy 8m-es splash köröm. akkor hogyan?
ez tegnap átfutottam az agyamon, elég régóta játszok de pl erre mi a magyarázat?
illetve másik artís kérdés: a 9es fv artynál jobb a 10es?
még 3k tp és megvan de pl a t92 nagy csalódás volt az m53 után... -
joergie
őstag
wowp-ben most csináltam 1 nap prémet azzal, hogy bementem 3 csatába tier1-el, ha valakit érdekel. Bár az event mást ír, nekem elég volt ennyi.
-
Kalos7
tag
válasz
Chris0321 #86755 üzenetére
Lehet vele távolról sniperkedni, de tény hogy nem egy német tank.
Bár szerintem heavy tankkal közel harcot kell vívni és nem bújócskázni.
IS7-el rákel mászni az enemyre és akkor csak a tornya látszik.
Múltkor így ettem meg egy JT E100-at, aki arannyal sem tudta átlőni a tornyomat -
galervin93
addikt
Kezdem nagyon megszeretni ezt a KV-3-at, eddig csak néhány kiugró köröm volt az átlagosak közt, de kifullozva, jó legényekkel, BiA+ventivel nagyon pöpec tank... Szerintem addig nem is megyek a KV-4-re, amíg nem tudom freeből megvenni arra a nagy ágyút, mert nagyon élvezem ezt a dögöt. :-D 200+ meccsel majdnem 60% a wr vele, T7-ben egyértelműen meccsdöntő tényező tud lenni, de T8-at is meg lehet vele nyerni a csapatnak (a legemlékezetesebb Siegfried Line-on volt, Indienpanzer, Tigris II, meg valami angol td, csak pislogtak, hogy 3000+ összhp-ról megettem őket.)
-
Chris0321
veterán
válasz
Kalos7 #86754 üzenetére
Az IS7-et azért nem írtam mert szerintem elég pontatlan az ágyúja és biztosabban meg van a küldi ha tud az ember sebezni is nem csak közelről. Nekem még nincs meg az IS-7 de kivan fejlesztve csak eddig még sajnáltam rá a kreditet és most is inkább a JagdE100-ra gyűjtök a TD-s küldetések miatt.
-
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
A T49 prém HE lövedéke mit tud, hogy az a prém? Papíron csak 9-cel nagyobb az átütése, ez nem igazán indokolja azt, hogy 5000 pénzbe kerüljön...
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #86749 üzenetére
Elvileg van időd kihúzni akár egy teljesen új ágat is. Én ezekkel próbálom majd meg: E-100, IS-4, E-75. Ha jól emlékszem volt olyan aki KV-4-el csinálta meg és az ST-I-vel is érdemes próbálkozni. Német ágon a Béla és a Maus az ami jó lehet a küldetéshez. Biztos meg lehet csinálni más tankkal is, de én ezekkel próbálkoznék a meglévőkön kívül.
-
slett27
addikt
Chris0321, h1mpi : thx !
Akkor ez kemény menet lesz. Nincs nagyobb heavy-m, max tier V-ig voltak tankjaim, fizetni nem fizetek gold-ra, illúzió romboló -2x.xxx zárni a csatát ha nem tudok eleget sebezni.
Tehát akkor KV4 inkább mint IS-3. Mi az ajánlott tank még erre a célra ? -
vhw
addikt
válasz
mcwolf79 #86746 üzenetére
Nálam ezek mellett a venti van feltéve - ami kissé meglepett - alapból távcsövet írtam volna feljebb harmadiknak...
Talán a töltés idő miatt raktam annak idején ventit rá mikor megvettem... Bár belegondolva pár tized másodpercet jelent csak... Lehet át kéne cserélnem...
-
rlazol
veterán
A töltő spec. tulajdonságoknál oda van írva, h hatásuk nem adódik össze, ha többnek azonos van. Milyen típusú tank?
akárhogy is, szerintem a tűzoltó felszerelés mindenképp van a tankban, innentől a perk felesleges, főleg, ha csak 1-2 legényen van. Sokkal inkább a javítás, esetleg a camo. -
mcwolf79
veterán
Jgpze100-ra 3. felszerelés mi legyen?
Venti vagy repeszpáncél? BIA van minden legénységi tagon. -
Jarod1
veterán
tegnap találam meg hogy kijött az androidos verzió, xerintem kicsit nehezen kezelhető
valaki próbálta már? -
Jolet
őstag
válasz
Chris0321 #86727 üzenetére
a két töltőnél már egyszer be lett téve mind a három skill - 2 az egyiknél 1 másiknál
ezenkívül rajtuk van a tűzoltón kívül az általánosak közül az összes mindkettőna kérdés lényege az lett volna, hogy érdemes e mindkettőre ugyanazt a specifikus töltő skillt feltenni vagy nem?
-
h1mpi
félisten
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #86728 üzenetére
Talán ha nagyon jó játékos vagy és nagyon béna az ellenfél. Én egy jóval páncélozottabb tankkal próbálnám összehozni. Más heavy tankod nincs ezeken kívül? Ha nincs elvileg idén még meg lehet csinálni majd ezeket a küldiket, lehet időd rá kifejleszteni akár egy teljes új ágat ha van időd eleget játszani.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
GoTReX #86731 üzenetére
Nem feltétlen csak a tankmodellek, bár azok is (valahol a PC-s normál és HD modellek között lehetnek kidolgozottság szempontjából). Nem a legjobb szó a rajzfilmes, de kicsit olyan érzetet kelt, mert minden ikon meg kütyü erősebb kontúrt kapott, erősebb színeket használnak, mint a PC-s verzióban, ezért olyan furcsa. Ebben a videóban úgy néz ki, mint amikor én játszottam vele, most nem tudom milyen, meg milyen gyakran peccselik, stb. Összességében nekem nem tetszett, le van butítva és a játékosok is érdekesek néha... érdekesebbek, mint PC-n.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
GoTReX #86729 üzenetére
Játékmechanikailag igen, de egyszerűbb sok minden, a dizájn is más.
(#86726) h1mpi: Köszi.
A kis Panthert én nagyon szerettem, legkellemesebb csalódás a játékban számomra. Vannak medek valóban, amik gyorsabbak nála, de azokat le is tudod rammolni a francba, olyan papír az összes. Mókás amikor nekedrongyol egy T-54 és ő húzza a rövidebbet.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
WoT X360 verziója megegyezik a a gépes verzióval? Sajnos X360-as fórumot nem találtam:S
-
slett27
addikt
Szerintetek IS-3-al van esély a HT-15-öt megcsinálni ? Vagy mindenképpen IX-es kell hozzá ? Már csak az lenne hátra, eddig a HT küldetéseket Churchill I-el és KV1-S-el csináltam, de a 15. esélytelen ezekkel.
-
Jolet
őstag
Ti mit csináltok ha két töltő van és már csak a tűzoltást lehet feltenni a másodiknak? Felteszitek azt vagy egy olyat ami már a másik töltőn is van?
-
Bad Pritt
félisten
Sorry a dupláért.
Spähpanzer 1650xp, 4,2K dmg, 3,2K spot
Gyakorlatilag végig vigyorogva játszottam, hihetetlen tank.
-
Bad Pritt
félisten
Spähpanzer 1700xp, 3,8K dmg, 6K spot
Jó mulatság, férfimunka volt! -
zozyk
addikt
Semmi elmélet és hasonlók,valaki segítsen...
4 tankot vettem elő ma,3-nál semmi extra,xvm szerint 40-60% közötti meccsek,hol nyertünk,hol nem...ez így jó
ARL=max 30%,csak low tier,minden pattan,még az arany is...teendő?
Azon kívül,hogy ma ne erőltessem az ARL-t?Értem én,hogy nincs leosztva,de akkor miért?
-
LobiDrg
aktív tag
Köszi a segítséget srácok
Majd rakok negyedikre aktív skilleket és majd később átképzem BIA-ra.Sem a camot sem pedig a javítást nem áldoznám be szívesen mert elég hasznosnak érzem őket
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #86713 üzenetére
a 3, ami jelen esetben maradt, nem számít nagyon kevésnek egy olyan tank esetében amelyikben vagy 30 fér?
-
mcwolf79
veterán
válasz
csaba17 #86708 üzenetére
Lehet valami kavarodás folytán nem töltötte után a lőszerét.
Velem is előfordult, hogy kevés volt a della, kivettem a pipát az automatikus lőszerfeltöltésből, utána meg rutinszerűen csak a Csata gombra kattintottam. Meccs kezdetekor vettem észre, hogy hoppá, nincs amivel ártsak az ellenfélnek -
csaba17
senior tag
egy kis érdekesség, talán picit off:
az ilyen miért játszik?
3at lőtt és beírja, magyarul! hogy elfogyott a lőszere.
az xvm talán szlovák zászlót mutatott neki de tuti nem magyart, persze a dicséretekre már nem reagált pedig mozgott...egyszer örülnék egy olyan klánbemutatónak, ahol gyengébb klánokat mutatnak be, nagyon kiváncsi lennék rá, illetve arra is hogy, pl egy átlag 4-500wn8-as klán pl mit szokott csinálni gyakorlóban vagy valami csapat félében?
-
rlazol
veterán
válasz
Sixkiller6 #86706 üzenetére
én legalábbis még nem találkoztam vele.
-
rlazol
veterán
válasz
Sixkiller6 #86704 üzenetére
szolgálati feljegyzés/járművek/kitüntetések - itt ráviszed az egeret.
-
Sixkiller6
őstag
lehet h béna vagyok, de hol találom a mark of excellence listát? mármint h melyik tankkal értem el vmelyik szintet?
-
Bobyjack
senior tag
Na nagy nehezen meglett a T28-as HT-12. WZ111 volt a megoldás. A relatíve jó páncél, és hülye ellenség kellett hozzá.
-
Chris0321
veterán
válasz
LobiDrg #86701 üzenetére
Ezzel csak egy gond van, hogy a BIA csak 100%-on lesz aktív és negyedik skillre már rengeteg xp-t kell összegyűjteni, ezért szokták előrébb hozni és olyat rakni negyediknek ami folyamatosan aktív mint a javítás vagy az álcázás. Médium 10-es tank esetében én a javítást fontosabbnak tartom ezért az álcázást raknám be negyediknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest