Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz sith7 #72207 üzenetére

    Na én is megnéztem ezt a "filmművészeti alkotást".
    Erős Ryan közlegény utánérzés.
    A rendezés kiváló.
    Ami a többit illeti...

    ////////SPOILER WARNING\\\\\\\\\\\

    csak aki már látta, vagy egyáltalán nem akarja megnézni:

    A németek 5 lövésből nem képesek kiszedni 4 rohamozó shermanból egyet se a beásott PAK 75 és PAK-88 lövegekkel, míg a shermanok menetből bedarálják őket.
    Az SS-nek nem nagyon volt ideje embereket fellógatni. Előfordult, de őket állandóan a fronton tartották, és nem értek rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni, ez a katonai csendőrség feladata volt, és azok aztán ki is tettek magukért ebben a szerepkörben. (A tengeralattjárósokra is rá akarták húzni a vizes lepedőt, csak miután behívtak néhány yenki tengeralattjáró parancsnokot, kiderült hogy a teljes US sub fleet személyi állományt fel kéne lógatni a németek mellé, így ők megúszták, az SS nem. Nem mondom hogy ártatlanok, de ne vádoljuk őket olyannal amit hitler katonai csendőrsége művelt)
    Firefly shermannal nekiáll flankelni a tigrist...anyám borogass, szemből képes átlőni a frontját azzal a löveggel...
    A német tankok NEM lőttek menetből, pláni előnyös helyzetből. Ilyesmi NAGYON ritkán fordult elő.
    Az SS tisztek nem küldték ELŐRE az állományt, hanem vezették őket, ezért a morál magas volt, és a gyors előrejutás is garantálva volt a tisztek igen magas halálozási aránya miatt.
    Egy zászlóalj SS páncélgránátos fél órát szív egy megfeneklett mozgásképtelen shermannal, miközben halomra géppuskáztatják magukat, valamint délben lemegy a nap, és éjjszaka lesz 1 perc alatt...

    ////////SPOILER OFF\\\\\\\\\\\

    Nem érte meg a pénzét.

    [ Szerkesztve ]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák