- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm érdekes dolgot vettem észre a játékkal kapcsolatban. Ha pénzünkből nem prémium napot, aranyat, tankot vagy kiegészítüt veszünk, hanem sört / szídert, akkor sokkal jobb lehet a teljesítményünk.
-
Kakumix
senior tag
válasz
#95904256 #36767 üzenetére
Én ugyanígy szívok, csak T6-tal a T8 ellen. Most néztem, hogy 42 csatát mentem és 7db volt T6 3db T7 a többi T8. Utolsó 9 csatámból 5x egy lövéseztek + a Churchill VII-em kétszer kigyújtották egy csatában, két lövésből. Szerintem ma már vagy 10x lőttek ki egy lövéssel full hp-ról.
Egyszerűen nem tudok mit csinálni, mert minden rosszul sül el. El Halufon lemegyek spotolni, 3-as szakasz jön velem szembe és darálják le a Hellcatem mozgás közben, már csak a füstölgő roncs állt meg. Másik csata ugyanott, kimegyek a szélére a szikla mögé, nézelődök majd azt látom, hogy a csapatomból egyedül maradtam még az arty is elment A2 felé. Megdöbbenésemből arra ébredek, hogy egy ELC AMX tűnik fel a kő mögött, ami mögött vagyok. Jó szórakozás lesz, gondolom kb. 3 másodpercig mert 3 arty lövedék csapódik be körülöttem és elfogyott az 570HP-m. Ez a két csata egyébként a 8 nyertes körömben benne van
ARL 44-gyel van még 300HP-m ki akarok lőni egy 80HP-s KV1-et, kimegyek a szikla mögül, célzok, rám fordul, bumm egyet belém lő a KV1, nem baj be van kalkulálva, célzok tovább, még mindig célzok és végre elkezd szűkülni, na mindjárt lőhetek, bumm ennyi volt a játék. Van rajta célzásgyorsító, venti, 100%-os legénység, nem volt el- vagy kilőve semmi, nem 200-ról lassítottam le, hanem éppen csak pár métert gurultam, a KV1 meg tornyot forgatott és kétszer meglőtt, mielőtt a nyomi francia ágyúm beszűkült volna.
Már rég megvan a napi 50000dmg-ért járó prémium, de csak 24225XP-t sikerült gyűjtenem az eventre. -
Departed
őstag
SU-85-ösön megéri kifejleszteni a legjobb D5S-85BM ágyút (arra meglenne már az XP)? Vagy inkább a SU-100-ra gyűjtsem össze a sima D-5S-sel a rávalót?
Köszi a tanácsot!
-
DaveNo1
veterán
Nem csinálok replayt..
Most betöltöttem HE-t, próba gyanánt megnézem mekkorát sebez (eddig nem használtam soha ISU-n)
-
törölt tag
A japán Chi-He tier4-es med tankot másoknál is főképp tier6-os csatákban futtatja az MM?
Eddig 32 csatából 25 tier6-osok ellen ment, 1-2 tier4-es járgánnyal. Ezekbe meg nincs túl sok beleszólásom. Kreditügyileg szinte minden csata buktás, XP-ét meg alig hoz.
Megjegyzem a többi csatából is csak egy volt tier4-es.
-
Bingisz
addikt
A WG finanszírozásában felújítanak egy Dornier bombázót.
Respect!
-
Vitiris
aktív tag
A text könyvtárad törölve lett!
Ezt telepítsd fel ez felrakja neked!
-
törölt tag
válasz
Assimilator #36760 üzenetére
ja azért van 56% vin rátám
-
törölt tag
vicc ezt a szar, rohadjon meg a wargaming a random faktorjával együtt
30% enged nyerni 100 csatából 30-at nyertem
egy szoros csata sincs csak 15-5
és vagy 70% +2 tierrel ellen kell játszani amikor van 600-1200 várakozó 6-os tank
még hogy nem manipulálnak -
diegho
nagyúr
válasz
Linkin #36753 üzenetére
Amíg nem jön szembe valaki, aki tudja hol kell lőni. Mert ugye szemből gyullad, szemből ammorackelnek és szemből HE-vel is át tudnak ütni, pl egy E-100 simán átvág közelharcban HE-vel, ha mozgatod a löveget, mert a lövegpajzs mozog vele együtt és a kis résen be lehet lőni, az pedig ott a tank belseje.
-
wigo70
tag
válasz
mefistofeles #36746 üzenetére
nekem tetszik,bár még csak a 4-es chi-he van,ütőképesnek tűnik,pontos is.nagyjából a saját tierjébe teszi a játék.
-
Skacok, mi a vélemény a japó med ágról? Érdemes neki menni, vagy egy szenvedés? (chi-ni
)
-
wigo70
tag
válasz
aknaakna #36730 üzenetére
ahogy morfondírozom rajta,ezek programhibák:ötször egymás után nem pattanhat,ebből 3 gold....
még 8.9-ben kocog előttem a ferdi keresztben,én 1 szikla mellett állok jagdpantherrel. a távolság 50 méter,szerintem épp nem lát.2 golyó átrepült a nagy seggén,túloldalt csapódik a földbe.se találat se semmi,a paraszt meg sem nyikkan.köv. kettő talál,segítséggel kilőve.nem laggolt, minden folyamatosan ment 50 fps-el.
rengeteg ilyen "élményem" van, gondolom Nektek is.én nagyon bízom benne,hogy nem szándékos machináció hanem csak a szerveroldal szarakodása. -
Chris0321
veterán
válasz
Assimilator #36728 üzenetére
Vannak fenn modok?
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Assimilator #36741 üzenetére
óóó így már érthető. Köszi.
ez még nem elég az ászhoz.
-
Mi a franc ez a KV220 te jó ég?
Egy az egybe agyonvert az átlőhetetlenségével.Szerzett lehetséges sérülése: 2785
-
nyunyu
félisten
válasz
Drenadar #36732 üzenetére
Látótáv: ezek a HD mapok a látótávnál beleszámolják a perkeket is?
XVM tank range szamolja a skilleket, ventit, optikat, periszkopot is.
[NOTE] (scripts\currentvehicle.py, 216): Tank Name: ('usa-T21',)
[NOTE] (scripts\currentvehicle.py, 236): Base View Range: (390.0,)
[NOTE] (scripts\currentvehicle.py, 261): BIA Found
[NOTE] (scripts\currentvehicle.py, 272): Commander Skill: (105,)
[NOTE] (scripts\currentvehicle.py, 282): Situational Awareness Bonus: (1.0297000000000001,)
[NOTE] (scripts\currentvehicle.py, 289): Coated Optics Found
[NOTE] (scripts\currentvehicle.py, 292): Other Bonus: (1.0198,)
[NOTE] (scripts\currentvehicle.py, 293): Final View Range: (406.24461428571436,)tankrange.xc-be viszont az optika +10%-aval novelt erteket 445m-re limitalva irja bele.
De ebbol meg nincsen hibatlanul mukodo verzio 8.10-hez, artykkal fagy.
-
mikron
tag
Elvileg dec.27-29 között nem 5x XP az első győzelem után ?????
-
DVlad
őstag
válasz
Antonius1978 #36695 üzenetére
A Bada Bing bárból?
-
nyunyu
félisten
válasz
petike2014 #36671 üzenetére
Egy olyanban kérném a modderek segítségét,hogy amióta a magyar color message mod van fenn és a magyar after battle stats azóta a japán tankok így jelennek meg chi_nu_short, az új map (hidden village) pedig így 403/japan, meg egy jó pár szöveg a garázsban #map/tank:prebattlesession ilyesmi feliratok vannak
Valamelyik mod letrehozott egy res_mods\0.8.10\text\lc_messages mappat, benne a 8.9 szovegeivel.
Torold le, es akkor a 8.10 sajatjait hasznalja.
-
nyunyu
félisten
válasz
Angel1981 #36667 üzenetére
Köszönöm a javaslatot, de ha átnevezem, nem hajlandó elindulni a progi.
("game resource path does not exist")Ha azt probalod kideriteni, hogy melyik mod a ludas, akkor hozz letre egy ures res_mods\0.8.10 mappat, kulonben nem indul el a WoT.
Aztan lehet egyesevel jatszani, hogy mitol akad ki.Sokat segit a gyokerben levo python.log.
-
Drenadar
veterán
WZ-120-on van értelme elkölteni a X-es motorra annyi XP-t? sokat számít az a +20LE?
Látótáv: ezek a HD mapok a látótávnál beleszámolják a perkeket is?
Honnan tudom, mekkora a tank látótáva? -
SoulReaver
veterán
Bummm, Csak medek+TD-k.... ha elfogy a scout akkor masszív campelés..
Am. ez a random átütés+sebzés tényleg siralmas.... obj 704 nek 286mm átütése van, goldal 329mm, goldal SE tudtam full közelről nyakon átütni az e5-öt.... Azért nyakon próbáltam, mert egy lejárűn álltam, ő meg lent volt...Tehát az alap lőszerrel is lazán bekellett volna vernem, de pattant...
Drenadar Forgásban szerintem dob rajta..
-
aknaakna
tag
válasz
wigo70 #36675 üzenetére
Érdekes módon arra egyikőtök sem gondol, hogy lehetséges hogy ti magatok cseszitek el aznap a játékot?Nekem is volt már olyan, hogy nem koncentráltam eléggé, máshol járt a fejem, fáradt voltam vagy csak szar napom volt és hopp máris nem úgy teljesítettem, mint máskor.Persze a randomfaktor is beleadja a részét, ez vitathatatlan, de amikor meg nagyon jól megy épp, akkor a random az én oldalamon áll, tehát a mérleg ki van egyenlítve...
-
Assimilator
őstag
Bakker. A főmenüben rákattintok a beállításokra és kilép a játék. Ez másnál is van? Eddig csak olyan volt, hogy meccsinditáskor kilép. Erre már ilyenkor is.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #36721 üzenetére
Hmh, akkor lehet rosszul dontottem, jobb lett volna a pillanatkep, vagy a celmegjelolo, ami +2 masodperccel tovabb mutatja az ellent.Azzal tettel probat ? Teszem azt fel ellenseges TD-k eseteben talan szamit valamit az a +2 masodperc is, mert esetleg meg be tudnak nekik vinni meg egy lovest mielott eltunnenek...
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
diegho #36721 üzenetére
Eeek, ez nem tűnik nekem erős érvelésnek ellene, elvileg semmi köze hozzá, hogy criticalt vagy damage-t lősz, valószínűleg e perk nélkül is criticalt lőttél volna, ez csak az esélyt növeli meg elvileg, és sehol nincs róla hivatalos infó, hogy hátrányba kerülnél miatta damage szempontból, sőt, elvileg ez csak pluszt ad, nagyobb esélyt a criticalra, és ha megbízunk a WG szavában, hogy nem vesz el egy perkel valamit a criticalért cserébe mondjuk, akkor ez csak szimpla véletlen lehet
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #36720 üzenetére
régen tettem az E-50M-re, következő 10 csatában folyamatosan 0dmg critical-t lőttem mindenre, ha azóta nem változott, akkor felejtős.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #36713 üzenetére
Rendben, koszonom a tanacsot.
Masik kerdes : mivel te jol ismered a gyenge pontokat, van ertelme lovesznek a Halalos szem (nagyobb sebzes/esely modult eltalalni) kepessegnek ? Jomultkor valaki betett egy kepet es az o tankjan az volt.
Utolag meggondoltam a dolgot, es szinte minden tankon atcsereltem erre a kepessegre. Vajon jol tettem ?
Mert ha nem... -
Simulacrum
senior tag
Annyira jó ez a tereptárgyakon áthatoló lövedék fícsör. Nagyon sokan nem tudják és annyira poén, hogy áll várja, hogy talán áttöröm a kerítést én meg vígan lövök és sebződik és jön a meglepetés.
-
AVarice
tag
Próbálta már valaki a japán 5-ös prém tankot? Statisztika alapján jobbnak tűnik mint a T-25.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #36702 üzenetére
camo mindnek, aztán ha megvan a 100% mehet rá a sixth sense.
-
csapee
őstag
45% Wr-es top tier heavy spotolja az utolsó ellent (egy két tierrel kisebbet) és megvárja míg a többi leabálja annyira hogy egy lövéssel kilőhesse. Jó sokat kellett várnia, mert messze volt a többi de kitartó volt
-
PAWI
tag
Apropó, ti mit használnátok kv-4-re, amíg nincs meg a tűágyú? Ugye zis 6 167pen és 300 dmg, a 122-es viszont 175pen és 390dmg, cserébe lassabb és ugye sokkal drágább hozzá a lőszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest