Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho #34916 üzenetére
"De ugyan ki vagy te hogy megmondd nekem mit csináljak?"
Csak javaslatot tettem!"Pont te magyarázol nekem, aki privátban kuncsorog, hogy segítsek neki a játékban és még fizetnél is érte!"
Ez aztán tényleg akkora bűn, hogy húúú, meg hááá, és tényleg aki ilyet tesz, az ne is mondjon Rád semmi olyat, ami neked nem tetszik!"Azért, hogy egy játékban valaki tanítson! A világ alja..."
Te írtad már annyiszor, a magad "mentségére" felhozván, hogy "bűn az, ha valaki abban amit csinál, szeretne igazán jó lenni?"
Nos, tényleg akkora bűn lenne ha valaki szeretne tanulni attól, aki a környezetében a legjobb?
(Egyébként végül mint láthatod, lemondtam, tényleg nem értem rá, de egyre kevésbé érzem úgy, hogy bánkódnom kellene miatta...)
És igen, ez egyfelől valóban játék, másfelől meg nem egy arcade lövölde, igenis tanulni kell, nincs senki, aki teljesen magától csinál 2000+ feletti WN ratinget, úgy, hogy semminek nem néz utána, senkitől nem kér segítséget. Sakknagymester sem lesz senkiből teljesen magától, pedig az is "csak egy játék"...."nézzél már tükörbe könyörgöm mielőtt itt bárkire bármi rosszat írsz..."
Ez meg tényleg szimplán bagoly mondja verébről....#34921 mefistofeles: +1
Én pl. 8 évig küzdő sportoltam, most meg már 8 éve emelek súlyt. Nem hordanék el senkit mindenféle ostoba alaknak azért, mert egy barátságos ringmeccsben bucira verném a fejét. Én sem születtem jó bunyósnak, meg kellett tanulnom a nálam jobbaktól. Ott is igyekeztem ahhoz menni, akinek a tudása mellett embersége is volt, nem vette alapvetőnek azt, amit megtanult, és ebből adódóan nem nézte le a kevésbé tapasztaltakat...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest