-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93 #156694 üzenetére
Egyszerű a matek. Itt minden sebzésért adnak. Kreditet, xpt anyámkínját. Marhára nem mindegy, hogy adott idő alatt 1800-t sebzel vagy 2200-t.
A mostani metában a nagyobb alfa nemigazán gyere be. Sajna ezzel a 13 secel 1v1-be is kb bármi megesz.Greentea: most mindegy hogy a száraz stock adatokat hasonlítod vagy a felszereltet.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
SoulReaver #156696 üzenetére
és wwenigma: Így értem.
-
Greentea
senior tag
válasz
Gyuri27 #156691 üzenetére
Gyorsan lecsekkoltam Tanks.gg és összehasonlítottam őket, úgy hogy mindegyiken van Bia, szellőzés, töltésgyorsító és stabi.
Alapesetben az E75nek 19xx dpm-e van. Így feljesztve a T10 emelkedik ki igazán. A Conq nem annyira mozgékony mint az E75 stb. stb. Ki van ez egyengetve hogy semelyik se legyen annyival erősebb.
[link] itt a teljes -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IMIIKE1998 #156695 üzenetére
Volt kapcsolva +50% és +48% ünnepi...amugy masszivan veszteséges ha valami pancelozott szembejon...
-
SoulReaver
veterán
válasz
IMIIKE1998 #156695 üzenetére
Legénységi szorzója van. Plusz az ünnepi 48%
-
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #156691 üzenetére
Jó átvezetés az E 75 a támogató Tigris és a mozgó bunker-stílus között. Egyedül az alfája az, ami elveszítette a varázsát, jönnek az ilyen 490 alfás kínai csodák, amiket már a narancs botok is golddal használnak, mert így látták egy sztrímben, aztán vége is a dalnak. 550(-600?) körüli alfa egy 15 másodperces töltéssel kb. korrekt lenne.
Mondjuk szvsz az E 75 még így is egy nagyon baba tank, minden erőlködés nélkül felment rá két jel (végül csak azért adtam el, mert az E 100 mellett nem kell még egy bunker, pedig nagyon szerettem, de nincs volt időm játszani vele).
Tigris II félig heavy, félig med, jól lehet használni, csak rá kell érezni. Az elején utáltam, a végére megszerettem, arra is meglett a hat csík.
Vannak ezeknél rosszabb gépek is, amik sokkal inkább kiáltanak buff után...szerk.: a felettem említett T55A, vagy éppen a T-54 is ilyen - az alap átütést fel kellene emelni 220-ra, cserébe a goldot nerfelni a francba 260-270-re.
Igazából valahogy az lenne az egészséges, ha az átütések valahogy így alakulnának pl. medeknél:
T10 - 250 (alap) / 300 (gold) mm
T9 - 220 / 260
T8 - 200 / 240
T7 - 180 / 210
T6 - 160 / 200
stb. (+- X %, nem kell centire így venni az értékeket, csak kb.)
Mindemellett általános alfa-nerf a medeknek, T10-ben 350 max, T9-ben 300, így valamelyest csökkenne a dpm, nem lenne eszeveszett pörgés, ami kinyírja a lassú* tankokat. (*minden tekintetben, sebesség, RoF stb.) (Ettől függetlenül lehetnének nagy alfás tankok, pl. kína, de ellensúlyozzák soft-statokkal pl.)
Persze ezek mellett rengeteg módosítás kellene, ami tank-specifikus, ld. T-54/T55A, de sok-sok ilyen példa lehetne még, hosszú történet lenne... -
Gyuri27
félisten
válasz
Delávégá #156686 üzenetére
Báttya találkozol velük? Yep
Az összes t8 nehezet figyelembe véve kell véleményezni.
Persze nézhetünk olyan szituációt ami esős holdtölte után van. Meg egy kecskét is feláldoztál és akkor mentél egy jó kört adott tankkal.Greentea: de sajna annyit gyengültek az idők folyamán. Magamat ismétlem. Az E75-n szánalmas a rof cserébe nem bunker. Ha felhoznák a t9 heavyk átlagára. Azaz 1800 helyett 21xx-22xx lenne máris érdemes lenne vele játszani.
-
Greentea
senior tag
válasz
Gyuri27 #156685 üzenetére
Régen a két legjobb t9-es heavy az ST-I és az E75 volt ez nem vitás + a Béla a pattintós küldikhez, de mivel bejöttek az új japán-svéd-francia csodák, kérdés rosszabbak lettek-e a régiek? Szerintem annyival nem. -
Pl. Mäuschennél ott van a bazi nagy kupola a tetején, azt nem eltalálni már művészetmert rejteni sem lehet
de az új 9-es francia heavy elv tényleg fullos(#156686) Delávégá
+1 -
galervin93
addikt
Két új térkép szuperteszten. Airport nem tűnik valami izginek, de Docks érdekes lehet (Port reload?
).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Greentea #156681 üzenetére
Ja én is pattintottam már vele 6k-t. Ettől még se nem jó, se nem agyon páncélozott. Csak voltak azok a hülyék akik 3k-nál nem jöttek rá, hogy nem fognak tudni belőni.
Nézd meg mik vannak t9-be. T10, kicsi maus, conqueror pl. Arra a tankra kéne némi buff. Ezek fényében meg pláne.T8-ban, cérna, is3, is3a, amx m4, 252U, vk 100-168 és még találnánk párat.
Nem rossz tank a tigris II. Csak nem az igazi. -
Greentea
senior tag
válasz
takessz #156677 üzenetére
Papír az E75?
Biztos azért csináltam meg anno vele a T55A pattintós küldiket még a könnyítés előtt
ht-15 is azzal lett meg nem kevés pattintással.
(#156676) Gyuri27
Jogos, tierjében az IS-3 sokkal használhatóbb, de hátulról operálva ellehet azért vele lenni. Huhh, most néztem meg hogy milyen volt vele a statom.. Hát az idő mindent megszépítsry Tiger1-el jobb mint Tiger2-vel
De az E75 akkor is király DPM ide vagy oda.
-
ddt500hu
veterán
Ezek a teljesen használhatatlan hozzászólások.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Greentea #156671 üzenetére
LUL XD KEK
A tigrissel még +t2-ben is mocoroghatsz. Jó pen. Embertelen rof. Még a medeket is tudod szupportálni.
Nem rossz tank a tigris II de nézzük meg mik vannak t8-ban mellette. Azok igencsak jobbak. Illetve mit lehet kezdeni vele +2t-ben.E75? 1800-s dpmmel? Jaja Az nagy király. Kár hogy mindenki más ettől jóval többet hoz. Ráadásul úgy, hogy azok nem akkorák mint a ház. Ha meg igen akkor több rajta a páncél.
-
yoeuromail
tag
válasz
Imilenni #156596 üzenetére
Akkor az artista volt a fő ellenség nem a kemper
valószínű hogy te meg nem ismered mit jelentett akkoriban a wolfpack[link]
Meg nem rambozásnak hívják hanem izgalmas csatának f2f amikor végigmész a pályán mindenkit lekaszabolva. De azok más idők voltak max 2015-ig volt jó a játék amíg lehetett rendesen játszani
Ja meg igen codozok inkább többet -
mcwolf79
veterán
válasz
Gyuri27 #156664 üzenetére
Mi a baj a német heavy ággal? E100-ig még ugyancsak kellemes tankok vannak. Tiger, Tiger II, E75, E100 mind mind szuper tank (különösen a Tiger II és E75).
Med ágon a Leo ág teljesen jó. Indien Panzer és a két cicus is nagyon jó tank. Előtte vannak kevésbé jók, de ez minden ágra igaz. E50M ágon az utolsó kettő nagyon jó, előtte tényleg felejtős a 2 Panther. -
takessz
senior tag
Vicc baszki t95 Ro-val lövöldöz és akkor ne bassza fel az ember magát!!
-
h1mpi
félisten
-
Várható valamikor Tier7 prém leárazás vagy tank csere akció?
Beneveznék egy VK45.03-ra a német nehéz legénység képzésére jó lenne olcsóbban beszerezni, akár a SU100Y kárára(nagyon nem adja a mostani MM-mel). -
zozyk
addikt
válasz
galervin93 #156640 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek a Panther II-ről, ez egy foshalmaz.
Napi 5 kört kap nálam, többet nem bírnak az idegeim.
Igaz,nekem csak 1148 az átlagom vele, valahogy nem tudok vele csinálni semmit sem.Olyan ez a tank, mint a fogorvos, túl kell esni rajta,még ha szar , akkor is.
-
kchryss
veterán
Kevés jó pálya maradt td-knek. Murovanka az egyik ilyen. Jó tank az achilles ha ki lehet használni a dpm-jét.
-
po1son
addikt
Ez bearanyozta a napom végét link...
-
Shaq-34
csendes újonc
Lehet kicsit off - az új enCore WoT enginge tesztje belépőszintű GPU-kal:
YT benchmark video - GTX 750Ti, GT 1030, RX 550 -
xAttilax
őstag
-
vJokka
aktív tag
válasz
galervin93 #156649 üzenetére
-
Razermazer
őstag
válasz
jr1994 #156637 üzenetére
Kedves kis csillagom
az elején nem volt elég dísz 5-öst gyártani,(ugyanis a legelejétől tolom ahogy kezdődött az ünnepi hangulat
) már csak 5-ös van mindenhol(fán, kerítésen, hóemberen, mittudomén min még) és valamelyik karácsony fajtából a random fos generátornak köszönhetően több is, kedven időm szórakozni ezzel nincsen. Kis csemete aki játszana ilyenekkel nem rohangál itt.
Második két ünnep között és karácsony előtt toltam ezerrel, 1 hete letetettem és nyugalom van, nem is kívánok belépni(inkább nézek rudii-t).
Hajrá rajta toljad neki -
Greentea
senior tag
Basszus Heavy tankkal mostanában nem játszottam ezért csak a normál csatamód volt bekapcsolva, most bekapcsoltam az ütközetet stb. egyből jobb így heavy-vel a játék
és csatába is gyorsabban bekerülök
galervin93 az szép!
grat!
-
h1mpi
félisten
Elég vicces, hogy az obj260 MT küldiket a Sherman Jumbo+trollal csinálom
pofon egyszerű
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #156643 üzenetére
-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu #156633 üzenetére
Látom az ilyen 31 lövés 17 átütés meg hasonló arányok nem csak nálam jellemzőek... Szép kör amúgy, grat! Sokan és jól tolják ezzel a géppel, nekem is még csak első osztályom van vele. De majd jön az ász is remélhetőleg. :-)
Közben nagy nehezen, már-már kínnak érezve a vele való játékot, de kihúztam a Panther II-vel az E 50-et. Stílszerűen olyan csatát mentem vele utolsóra (ráadásul pont a századik meccs volt vele!), hogy magam is meglepődtem!
Ahogy írtam 100 meccs kellett, ez elég sok sajnos... A magyarázat - amellett, hogy sz*r vagyok vele, ami tény, még az 1500 sebzés se lett meg, picivel alatta maradta - : a WR, mindössze 43%! Borzasztó, így hiába a boostok, nem olyan egyszerű húzni, persze a vesztes csaták is 1000-et hoznak kb., de egy jobb nyertes meg 3000-5000 körül jellemzően, nagyon nem ugyanaz, pedig a teljesítmény hasonló, csak hát az xp-számítás csodái... Böszme nagy, nehezen gyorsul és még nehezebben fordul, hatosok is nevetve belövik, állandó motor+lánc lövések, kritikus ammo-rack érzékenység, ágyú, parancsnok, vezető, célzó valamelyike, vagy akár több is szemből érkező lövéseknél instant sérül... Nehezen játszható, a mai metában abszolút kerülendő gép... Eleinte a kisebbik 88-assal használtam, aztán a szívószállal, de nem ment vele és visszatettem az előbbit, aztán azzal sem ment, így végül mégiscsak a szívószállal nyomultam, ami ugyan lassabban tölt, de legalább a lövedék (pláne a prémium) gyorsan száll, ami nem baj, mert finoman szólva sem szereti a közelharcot ez a dög... Nagyon gyenge nyolcas gép, az utolsók között kullog sajnos, pedig lehetne nagyon jóis, ha némi mobilitást kapna.
Lényeg a lényeg, hogy befejeztem vele, megveregetem a vállam és bontok egy sört.Mondjuk ezzel az utolsó csatával picit közelebb került a szívemhez, de egy fia könnycseppet sem fogok hullajtani érte.
-
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #156631 üzenetére
Na itt a baj, minek gyártottál négyest? Nekem két 4-es dísz hiányzik pl a teljes hagyományos kollekcióhoz, az utolsó ötöst ma pörgettem ki. A maradék már meglesz a végéig.
-
Barret001
addikt
válasz
Razermazer #156631 üzenetére
" ne törjek össze egeret, klaviatúrát
." Pedig az itt menő,van aki a saját videóját is belinkelte
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
lacibacsi #156594 üzenetére
Játszottál már ezzel a tankkal? Mert én igen, és több, mint 1000 csata után tudom, hogyan kell vele menni. Csak éppen ha a profit a fontos, nem fogok goldozni, ahhoz pedig, hogy át tudjam lőni a nagyobb tankokat, muszáj vagyok közelebb menni, főleg, hogy 0.39-es szórása van. Amúgy xAttilax-nek igaza van, sok bot csak artyzik, full tomato, de artyval folyamatosan engem csesztet mert nem piros az XVM színem. Különben is én az egy csatában lévő artyk számát nehezményezem, 3 arty sok, főleg egyes pályákon.
-
Razermazer
őstag
válasz
BÁ Nutrition #156555 üzenetére
Engedd el engedjétek el, a kis könyvben lévő díszek 4-es és 5-ös szinten, csak vásárolt dobozokból lesznek meg. Nekem megvan mindegyik nemzet, 1-től 3-ig, 4-ből talán a fele, 5-ből pár darab szétszórva ünneptípusonként csakhogy meglegyen a 10-es szint. A játékban lévő nyereményeket használtam fel díszítésre, és a könyvek is ezzel teltek meg. Első nap vettem egy hármas csomagot(se többet) abban volt 5-ös dísz. Így vittem végig a 10-es ünnepi hangulatig, nincs is csak 38%-os ajándék a fejlesztésre, legénység képzésre, de nem is érdekel. Közben ugye egy rakat felesleges díszt zúztam be, amikből gyártottam 4-est aztán csak 5-öst, a csajokat a kedvezményeket már aktiváltam felhasználtam, erre jó az egész, a díszfestést úgy nagyjából le***m.
Szóval szerintem ha a lényeg megvan, akkor ne is erőltessétek a festéseket, bár ti tudjátok, én biztos nem költök 11k-25k-t dobozokra, épp eleget kaptak a tavalyi évben casht. A wg se hülye, pénzből élnek ők is.
Az hogy adnak 1-1 darab javítókészletet, elsősegély csomagot, meg tűzoltókészüléket, no commet, a faceit versenyen rakatra szedtem magamat, az sokkal jobb volt, ilyen szempontból ráadásul nem teljesíthetetlen követelményekkel. Abból húzom most a leopard 1-et meg az e50m-et, szépen lassan, hogy ne basszam fel az agyamat, meg ne törjek össze egeret, klaviatúrát.
-
jr1994
addikt
válasz
Tarill #156625 üzenetére
Mikor várható ez a patch? Addig ki kell húzni a 10-est. Majd átrakom a T-54 legénységet a 9-esbe, mondjuk ki akartam húzni a 62A-t de meg úgyse venném még, szóval mindegy.
Amúgy ez az M48 egy állat. Én 1100 hp ellenfél AX 1200 hp dombos terepen rámentem (Highway keleti bázisnál), úgy végeztem ki hogy egyszer tudott megsebezni, pedig nem volt rossz játékos.
(#156627) wwenigma: fater végigtolta az arti küldiket még az átdolgozás előtt, úgyhogy nekem nem kell velük játszanom, megvan a 260
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #156578 üzenetére
Épp archiválom skill régebbi adásait és tök véletlen pont a conway-es kérdés ugrott be megint.
Mint látható akér személyesen a baboon királytól is meg lehet kérdezni az ilyet ingame.Én még nem járok a 9-esnél ezen az ágon, de megnéztem és a top lövegnek tényleg nincs sok értelme. Az alacsony dpm még a kisebb gond, a gold átütés a nagyobb. A top ágyú csak perverzeknek javasolt akik troll med-et akarnak játszani ezzel a td-vel.
Bónusz két kép, milyen fejet vág az ember amikor a saját arty-ja kivágja mikor pont leláncol és körbefutkos egy lassú heavy-t:
[kép1]
[kép2](#156616) @Greentea:
Jelen metában E100-ra is hasznos a repeszpáncél. A goldot meg nyugodtan töltsd, mert szintén jelen metában a szuperhevik ellen kell. Illetve tölthetsz repeszt is, mert elég jól működik rajta, persze nem a szuperhevik ellen. -
Tarill
őstag
Lehet arról tudni valamit hogy az obj 430 ii után mit raknak be új tankot? Valami hátsótornyos új 10 es med???
-
Greentea
senior tag
Ez az új MM minden szempontból király!
Nem elég hogy szar lett a 8-asoknak és nincs "spotter" tier 10-ben de még 1, 1:30 percet is várni kell hogy csatába kerülj tier 10-ben.. Szép!
szerk: most már 2 perc 30-nál járunk vasárnap délután
szerk2: 3:15! új rekord! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #156617 üzenetére
-
Dr.Én
veterán
válasz
SoulReaver #156617 üzenetére
nálam is siralmas a játék, annyi kritikus talált van, hogy behalok...
lejár a boost és mára befejeztem a játékot... -
SoulReaver
veterán
Nincs értelme ma játszani... Ezek a folyamatos 0:15 3:15 -ös csaták annyira érdekesek...
-
Greentea
senior tag
Tegnap kivittem először az E100-at a garázsból 20 csatára, felszerelésként szellőzés, stab és töltésgyorsító van rajta.
Amin tökre meglepődtem, hogy nagy gunos E100 HE-vel simán 300-400akat sebez a tornyombaja és persze gold spam ezerrel. Tényleg ha egyszer vki pattan AP-val a kövi már tuti gold lesz. Viszont nekem sincs sok választásom ha Type 4-5 van az ellennél.
246mm nem sok.
Összességben a páncélja nem rossz, sztem ha meglesz a nagyágyú a obj 260 ht-15 simán meglehet vele
(#156612) ddt500hu Te E100-ra tennél repeszpáncélt? Elgondolkoztam rajta a fentiek miatt stabi helyett.
-
KisApám
addikt
Van valakinek olyasmi tapasztalata, hogy "röhelyes"/mondhatni kevés sebzésre sok WN8-ot adott?
(gondolom, hogy a játékosok által keveset játszott - és nem unikumok által játszott - tanknál lehetséges) -
Ma hajnalban sikeresen búcsút vettem az M103-tól, hogy helyét és legényeit átvehesse a T110E5. Ez a hétvégi akció, kombinálva a többi xp növelő dologgal csakúgy fost@ az 5-6k xp-s köröket. A Sheridanhez még lapátolni kell a crediteket.
-
lacibacsi
addikt
válasz
yoeuromail #156595 üzenetére
Eléggé fekete-fehéren látod a dolgokat...
-
DrDobos
őstag
Borsigra milyen felszerelest ajanlotok?
-
Sixkiller6
őstag
tesztelném a wot replay machine-t, ráböknétek kérlek erre a linkre, hogy előrébb kerüljek a sorban? nagyon köszi
<<klikkolj_ide>>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged