Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #42699 üzenetére
Ezt már leírtad párszor, hogy a kihívást keresed. De amikor replayekért szinte könyörögtem
azt mondtad noob vagy te ehhez. (tudom-tudom, nehogy elkezdd hogy te nem a szokásos megoldások híve vagy tőled nem jó tanulni etc.
)
Jó. De nézzük az én esetemet. Én nem veszek éves,féléves prémiumot, 1-2 prémhajóm van, alacsony tierben. Tehát nekem fontos lenne, hogy viszonylag könnyebben fenntartható T10-es hajóm legyen. Így nincs sok választásom. Vagy alacsony tier. -
Nincs. Nem is lesz. Abszolút fölösleges, semmitmondó hajó, semmit sem tett hozzá a játékhoz, inkább kiölt belőle nem kevés funt. Dmg farmon kívül semmire se jó.
Vannak ilyenek, sokakat egyszerűen lenyűgöznek, mert sokat lehet sebezni velük viszonylag kevés energia befektetésével, és az megadja azt az egyébként fals élményt, hogy fúdejóvagyok.
Az első pár év játék után nekem ez nem elég. Már tudom, hogy fúdejóvagyok, nem szükséges több önigazolás. Ami szükséges, azt átlagos vagy gyenge hajókkal szeretem megcsinálni, mert azok adják meg azt az élményt, hogy hmmm, ha ezzel carryzni tudtam, csak tudok már valamit.Olyan hajó, aminek minimális aggyal játszva a kockázata kb nulla (HIV, Conq, Smolensk, Wooster, Bourgogne, Stalin), míg a dmg output szürreálisan magas, nekem semmit sem nyújt.
És azt se felejtsük el, hogy egy ilyen hajótól 150-200k nem egy nagy teljesítmény, egyszerűen annyi, hogy a meccs tovább tartott 15 percnél.A kisebbség sajnos én vagyok, összesen két hajó volt a közelmúltban, ami nekem is tetszik, és az egyik a másik buffolt változata (Azuma-Yoshino).
Egy jó nagycirka design, ha oldalt mutatsz, dev strike, ha szarul pozicionálsz, dev strike, ha rosszul célzol, a lassú töltés miatt nem lesz sebzésed, az AP-d jól kell időzítened, mert nincs retard boostered, sem BB-ket messziről citadellázó AP pened, stb
És mostanában az Azumát játszom többet... ez mutatja, mit keresek én a játékban
High risk, high fun. -
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #42695 üzenetére
Most látom, h. nincs meg a Conq. neked. Helyette ddt500 kalandjait kerestem ki a topicból. Pl.: "150 k alatti sebzés Conquerorral csalódás "
Szinte csak jót ír róla.
Reput is megpróbálom ma úgy ahogy írtad, ill. ahogy Capulet írta. -
LK
addikt
válasz
olivera88 #42694 üzenetére
Hát pedig nem azért írtam, hogy szórakoztassalak. Montival nekem sokkal jobban ment az első csatától kezdve, mint Repuval. 32 betalált AP-re adott 29K sebzésnél jártam. Ilyen tier 5-ben is kevés. Ebből te milyen következtetést vonnál le ??? És hidd el nem a pálya széléről lövöldözök, és el is találom a célt.
FOX: ilyen magyarázatok mindig jól jönnek, Conq-ról lehet kérni egy ilyen rövid szakértést?
CAPULET: annyira szét vannak szórva az adatok, és többen használjuk a gépet sok idő volt legutóbb is,de ezt már írtam -
A Repu egy könnyebben játszható, retard hajó pedig. Egy idiótább van, a Conq.
Egy gyengéje van, a HE-t eszi, de nem kell közel menni a meccs elején, a shell speed lehetővé teszi, hogy középtáv felett is eredményesen kapj szét szinte bármit AP-val, és a HE-je is erősebb, mint kéne.
Mikor az ellenfél lent van fél hp alatt, lehet bemenni vele pukkantgatni, mert az AP-t jól állja, és az engine boost sok retard dologra lehetőséget ad. -
LK
addikt
válasz
capulet75 #42692 üzenetére
Az adatok,filmek,képek 4 vinyón-ssd-n vannak szétszórva, mire összeszedem, megőszülök.
A Repunak az ágyúja erőtlen. Tegnap adtam egy 520 dmg sebzést.
Tegnapi max. találatok 5117-5117-10000. LOL Monti nyomatta a dupla citeket 30k sebzést. Össze sem hasonlítható.
Repu tippet, köszi (ki is próbálom), de itt nagyobb a gond a kap. skilleknél is. -
Highground
aktív tag
"Tengerész Faterok"-tól van itt valaki?
-
LK
addikt
válasz
ddt500hu #42678 üzenetére
ddt500hu: nem láttam túl sok érdekeset, jól céloztál, végig egyedül mentél, elveszíthetetlen meccs volt, behúztál mindent, amit lehetett. (Azért nézem a replay-eket,hogy meglássam azt a pluszt,amivel jobban lehet játszani.)
Én nem érzem azt, amit itt 1-2 betett kép mutat, miszerint kevesebb tűz lenne. Vagy nehezebben adna be tüzet. Repuval meccs elejétől égek jóformán végig. Pontos, jó a mozgékonysága, jól bírja a találatokat. De egyszerűen ég mint a fene, és HE nagyobbat sebez mint az AP. Az AP 10 km környékén még a cirkákat is alig sebzi. TOP4 sem elég a győzelemhez full tizes meccsben ,nem tudok egy egész csapat helyett nyerni. Megvettem a Reput és 6db nyitó lossal kezdtem. Az összes csatában az utolsó percig életben tudtam tartani, kihasználtam az összes javítást, nem bóklásztam broadside, segítettem akinek lehet, igyekeztem takarásba menni ha baj van. Nem tudom mit tudnék még tenni.
Édekes, hogy Montival azt éreztem,hogy két Reput is meg tudna enni egymás után. AP és az állóképessége sokkal jobb. Azzal többet nyertem, és voltam TOP is és meg is dícsért csapattárs. Akkor most mi van a Repuval? Még megpróbálom a Conqerort, aztán megyek vissza max. T8-ig játszani.capulet75: igazad van, de egy család 10 évnyi adatát, nagyon nehéz mozgatni, figyelni, melyik családtag hol tárol mit, gondolkozok már régóta rajta, de nem visz rá a lélek még
-
-
LK
addikt
Gyerekek nem olvastok vissza? A sima exe volt az első amit próbáltam. Még egyszer mondom, nem ismeri fel telepített programként a wowsot, és nem ajánlja fel a sima exét társíthatóként. Amit Ledgeri mondott, azt viszont igen. Ez viszont nem tudom miért van így és minek a hibája. Már a wotban is a hagyonányos módon néztem replayeket 5-6 évvel ezelőtt is, és nem tudom miért nem működik.
-
-
-
-
razmatazz
csendes tag
válasz
#65675776 #42670 üzenetére
A magam részéről nem tartom illendőnek ilyeneket írni
Plussz a másik flank-en voltak, szal nem volt kontakt.Visszatérve a Fiji-re, a Leanderen nem olyan zavaró a nem túl izmos lőtáv (valszeg mert jobban fickándozik, kisebb meg jobban sunnyog) de ennél a hajónál igen. Illetve már nem mert ezzel a csatával meglett a + gun range
-
Ha majdráértek, a Black-et hallgassátok meg
tiszta gőzmozdony hangja van
-
Lovi24
senior tag
Vannak új kódok...
404BONUSCODENOTFOUND - Adds 4 anniversary camos; 4YEARSSHOOTINGBOATS / 4YEARSOFGETTINGSHIPT / LETSGETSHIPTFACED / BDAYCAKENOTINCLUDED / GETSHIPT4WOWSBIRTHDAY / CHEERSTO4YEARSOFWOWS - Adds 4 anniversary camos, 2x4 premium consumables, 4 special signals each (may be limited redemptions or time limited); MEOWHAPPYBIRTHDAY - Adds 1 Unsinkable Sam container -
törölt tag
válasz
redzsi #42658 üzenetére
Már bocs, de mit csinált a csapat többi tagja? Szerintem egyébként rohadtul nem voltam érdemben aktív az egész csata során. Ezt nem értem. De talán egy jel arra, hogy a kempelést nem díjazza annyira az XP rendszer. (Tudom, ez csak egy álom.)
Folyamatos akadozások, pingmegugrások másnál is vannak?
-
törölt tag
-
LK
addikt
Üdv! Nincs feltelepítve a játék, ezért kérdem.
Ez a napi első T10 winért 1 sc , meddig tart ? (Hajónként 1x kapható gondolom.)
Köszi. -
Chabe89
addikt
23 SC tartalma (egyesével nyitogattam, mert úgy izgalmasabb):
- 200x Juliet Charlie
- 200x November Echo
- 100x India X-Ray
- 100x Equal Speed Charlie London
- 100x November Foxtrot
- 100x Leviathan
- 25x Red Dragon
- 50x Ocean Soul Camo
- 50x Halloween Camo
- 50x Lá Fhéile Pádraig Camo
- 100x Anniversary Camo
- 1500 Steel
- 30.000 Coal
- 50.000 FXP
- 3000 Dubi
- 21 Nap Prémiumredzsi: Jó vétel volt.
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #42633 üzenetére
OP?
-
-
válasz
FoxiestFox #42645 üzenetére
Jó' van bazeg, ez régebben még beállítás kérdése volt, mert nem mentette. Azóta meg nem foglalkoztam a replay dologgal. Most ránéztem, és tényleg
De csak 1 napnyit, vagy mi? Mert 17.-i az uccsó'.
-
-
válasz
FoxiestFox #42638 üzenetére
Nincs replay, de ez kb olyan, mint amikor szinkronon kívülre kerülsz (vagy valami ilyesmi). Mint a képeken amiket feltöltöttem pár napja, magyarán máshol vagy mint ahol lenned kellene. Gondolom én
Az a hajó meg olyan 2-2.5km-re volt, annyi idő elég neki szerintem
-
válasz
#65675776 #42639 üzenetére
Nem feltétlen Tüzinek, de mókás, hogy rengeteg játékosnak fogalma sincs a legalapvetőbb játékmechanikai elemek működéséről...
Kaptam már reportot Yamatotól amit Izumoval dev strike-oltam, Asashiotól, aki meglepődött, hogy átmentek a torpjai a cirkálóm alatt, DD-től, ami yolo közben olyan közel tette ki a torpokat, hogy csak kettő élesedett rajtam, BB-től, aki oldalt fordult a Yoshinom előtt, és benyelt vagy 5 citet, Shimától, aki meg akarta yolozni a Montimat úgy, hogy fel volt spotolva, én meg 12 HE lőszerrel vártam, és blupp, mielőtt indítani tudott volna
Ja ez csak az elmúlt 2 hét.Tegnap pukkantottam egy Musit is Izuval, az a tag meg complimentelt. Na ez a ritka.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #42638 üzenetére
Szerintem túl közelről indította, nem élesedett.
-
-
-
nincs francia bb-m (nem is lesz), de azokon valami spéci javító csomag van?
kigyújtom a riseliőt két helyen, eloltja, kb 20 sec múlva kap két floodingot tőlem, és azokat is instant javítja.
wtf? -
-
KJ82
senior tag
BDAYCAKENOTINCLUDED
4YEARSSHOOTINGBOATS
4YEARSOFGETTINGSHIPT
LETSGETSHIPTFACED
GETSHIPT4WOWSBIRTHDAY
CHEERSTO4YEARSOFWOWS
404BONUSCODENOTFOUND -
tbw
aktív tag
Valaki tud vmit hogy miért baszódtak el a hangok?
-
redzsi
senior tag
Pár szülinapi kód:
4YEARSSHOOTINGBOATS
GETSHIPT4WOWSBIRTHDAY
404BONUSCODENOTFOUNDTegnap mentem Prinz Eugennel 21k-s kört két killel, adott rá 2150pr-t.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #42615 üzenetére
bingóóó..
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #42613 üzenetére
Hát olyan nincs is. A legmagasabb PR 1958. Még 14 csata és felkerülök a táblára.
-
-
LK
addikt
válasz
ddt500hu #42607 üzenetére
A klán nélküliekre gondoltam, csak ezek szerint rossz példát hoztam fel.
A pr nem rohadtul mindegy, ha közben jól érzed magad? Csak az a lényeg.Ha nincsen klán, legyen kapitányi xp. Ha az sincs, Sith7 tippje még jól jöhet
Akkor ez CB specifikus dolog, így érthető, hogy miért csak nekik ingyenes.Ha a klánom sosem CB-zett, honnan kéne tudnom? Köszi a választ egyébként.
(Valszeg ugyanezért nem tudja Sith sem) -
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #42608 üzenetére
Akkor ez nem érint.
-
olivera88
veterán
Nem vagy elmaradva te se
Clan battle. Eddig T10 volt mindig, kivétel volt a legutóbbi szezon, az T8 volt.
Nincs CV és 7 vs 7 felállás van, és BB limitálva van 1 db ra. Minden szezonban meg van határozva milyen mapok vannak . Különböző ligák vannak ahonnan acélt bírsz kiszedni, és különböző rewardokat, és anyagilag is jó a klán csata mert szépen hozza a kreditet nyertes csatákra.A játék krémje mondhatni a CB szezon
-
-
ddt500hu
veterán
Szegény ddt500-nak mérhetetlen mennyiségű kapitány xp-je van. Ha jól rémlik csak 190 000 a reset. Arról nem is beszélve, hogy most és az elkövetkező pár hétben összesen 2 hajóval játszom. A Burgonya úgy jó ahogy van.
Bár a PR-t azt viszi lefelé. Tegnap este 3 csata, 2 win, 199 000 avg dmg, csak 1751 PR!
Van fontos újítás a 8,8-ban? Miért kéne resetelni? -
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #42604 üzenetére
És szegény ddt500-ra nem gondolsz? Szépen vagyunk....
Amúgy mi ez a CB ? Régen ezen keresztül beszéltek a taxisok.
CB mi fán terem? tier-pálya- ? vs.? extra nyeremények? van cv? itt lehet aczélt szerezni?
sith7:inkább elefánttal csináltatja velünk a wg
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #42604 üzenetére
Ennyi. Ezt akartam írni én is. De végül nem írtam.
-
-
olivera88
veterán
Ott a lehetőség mindenkinek h menjen klán csatára.
1 csatát kell érte menni ennyi.
Nem egy szentírás összehozni.Szokott lenni ilyen CB szezon kezdetekor is, h át tudjuk skillezni hajókat ingyen CB re, most meg azért van hogy vissza tudjuk állítani a skillezést randomra.
-
olivera88
veterán
Ingyenes a kapitány skill reset annak aki részt vett klán csatán.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest