Hirdetés
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #43197 üzenetére
Miben különbözik ez a napod a többitől?
-
Ebben az esetben a munkatársad núbiai, és nem nagyon lehet ésszerűen segíteni rajta.
A Colbert egy kifejezetten erős gép (CL amúgy, nem CA), HA ott van hozzá a skill, hogy el tudja helyezni a mapon. Legtöbbeknél ez nincs meg.
Különösen erős szakaszban, ha kap egy US füstöt például.Az Ohio egy fantasztikus hajó, ha valaki szereti a Montanát, az Ohiot is fogja.
Az Azuma és a Gázspré nem is nagyon hasonlítható össze (annak ellenére, hogy mindkettő nehézcickány).
Az Azuma szénné éget mindent, miközben a 9 lövedékből gyakorta mind a 9 talál, az AP-ja pedig széttépi a legtöbb cirkálót, közelre BB-t is, addig a GS... hát.. nem ilyenÖsszegezve, valakinek, aki egymás alternatívájának tekint egy BB-t és egy CL-t, valamint jó hajónak véli a GS-t, miközben az Azumát nem, az már túl van a megsegíthetőség állapotán, és csak részvétem tudom kifejezni a csapatoknak, amelyekbe kerül.
Hű, de segítőkész vagyok ma. Olyan jóleső érzés. -
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #43194 üzenetére
Ez olyan igazi Foxi - s válasz volt
Azért kösziszerk.
munkatársam szerint
Nem BB, vagy CA különbségről van szó ..., mert pl. míg a Musa egy végtelen unalmas hajó, addig a Georgia egy igazi fun gépezet
vagy pl. az Azuma egy unalmas szar, addig a Graf Spee egy igen pöpec CASzóval valami ilyesmi irányból (is) kellene megközelíteni a dolgot.
szerk2.
LKszerintem nem
-
-
sith7
félisten
Melyik jobb választás ?
/nem nekem kell/Ohio vs Colbert
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #43191 üzenetére
Ezt akkor Ludwig van Beethoven sem tudta volna jobban megkomponálni.
Ő nem is lehetett jó... Az kizárt -
Engem eddig egyszer csaptak ki dev strike-kal Yoshinoból, az is Kurfurst volt.
De én voltam pénisz, mert lőttem, mielőtt fordultam volna, felspotolt, és jött is a salvo.
Fordultam és fékeztem, hogy elém lőjön, de szerencsétlen (50k GK átlagos ember) olyan szarul célzott, hogy pont ezzel kaptam a hajó közepébe az egészet -
válasz
Chabe89 #43183 üzenetére
Gondolom nagy volt az öröm
Gondolom ki is csapták egymásnak közben... a meccset, mert bukták így is. no comment.
De legalább az egyik kreml-ük b.szott 2-3 citát a yoshiba olyan 15km-ről, 20-30 fokra szögelve, szemből. no comment 2. Előtte meccsen meg 4-et kaptam gkf-től, igaz ott majdnem broadsideot mutattam neki, de az is igaz, hogy voltam attól is vagy 15-16km-re. Az enyémmel még sose sikerült ilyet, én mindenre overpent lövök (már ha eltalálok valamit ilyen távolságról)
Azt amúgy nem figyelte még meg senki, hogy nem érdemes full salvo-t lőni, jobb egyesével elpuffantani a tornyokat? Mert hibába látod, hogy 5-6-7 skuló porzik a másik hajón, a program kevesebbet érzékel/mutat. Eddig is volt egy ilyen érzésem, de most, hogy ez a bárka ilyen k.rva pontos, megint szemet szúrt a dolog. -
-
-
-
olivera88
veterán
Hajó tervezés? Ez meg mi lesz
A Devblogon olvastam az este.New Year celebrations, the Shipyard and ship
construction
In the New Year update you can look forward to a
completely new in-game event - full-scale ship
construction. But what ship? Stay tuned for more
details!Tüzi Az igen. Ilyen durva syncdropot se láttam még. Foxiest szerint a fos klánok csinálnak ilyet
-
-
Novver
senior tag
válasz
FoxiestFox #43164 üzenetére
Zsivány, holnap fel is megyek napközben, köszi!
Van nálunk a klánban élet, de ezekre annyira nem nagy a kereslet -
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #43174 üzenetére
Az vagyok.
-
Honzi
senior tag
Összekukáztam a genovát... hát nem erős.
Talán még nem is lenne ekkora szar de a 20 sec reload az vicc kategória. -
-
ddt500hu
veterán
válasz
SoulReaver #43169 üzenetére
Nem egy nagy eresztés kreditügyileg. Le is vettem róla minden a Zulu kivételével. Jean Bart ugyan arra a sebzésre 1,5-2x annyit hoz.
Ennek a Trannsylvániának mi az értelme? 5 csillagra kell megcsinálni vagy mi? -
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #43167 üzenetére
Legalább akkor yolozzon be, vonja magára a tüzet addig is, utána mehet a francba.
-
-
ddt500hu
veterán
A soha ne add fel tipikus esete.
A csata kb. felénél 30k sebzésem volt és vesztésre álltunk.
Na mondom ez lesz a mai legrosszabb csatám. Á rohadj meg! Neki megyek a Szojuznak már úgy is mindegy! A csávó megpróbált kifordulni=4-es citadella, RIP.
Rögtön utána 8km-re előkerül egy Worcester hát neki is kakukk (nem én lőttem ki csak lesebeztem majdnem 0-ra).
Shimakaze lő mert hát látja, hogy csak 2 torpedó fog eltalálni. Én visszalőttem 12k-ról helló.
Marad 8k hp-m és belefutok egy full hp-s AFK Thunderer-be!2 sortűz HE=4 fire=Arsonist.
A végén még kikaptam egy 1Xk-s Massachusets-et.Így lett meg a mai legjobb csatám.
-
-
Novver
senior tag
Én a halloweenes operésünökre keresnék csapatot, főleg hard/legendary mód érdekel.
Ingame:
Novver -
-
isti101
tag
sziasztok, keresek egy aktív magyar klánt,cv -kláncsaták , kipróbálnám , köszönöm.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #43159 üzenetére
50euró, és elég fapados jelenleg, ráadásul early access, ami vagy kész lesz vagy nem. Van egy pár játék, ami csak beszedi a pénzt aztán meg 4-5 év múlva se lesz belőle semmi. Inkább költöm kurvákra meg kokainra azt a pénzt, mint Győrben szokás
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #43157 üzenetére
Alapból nem is "mullti shooter", mert csak botok ellen mehetsz majd.
-
-
-
frame>24
addikt
válasz
olivera88 #43148 üzenetére
Hajól látom, it te magad (is) tervezhetsz hajót, egyfajta moduláris felépítéssel dolgozva.
Tehát akkor a történelemhűség-mániások (a tábor nagy része) ettől egyből el is hajózik más vizekre...más: még mindig nagyon szar az új PH! design, hol lehet ezt visszajelezni? PH! Interaktív?
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #43151 üzenetére
Igen, szép.
Ja írtad már Discordon.
-
-
olivera88
veterán
Új hajós játék készülőben. Egyelőre még csak early acces van.
[link] -
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #43145 üzenetére
De hát a jó munkához idő kell...
Szóval igazad lehet! -
-
Novver
senior tag
Subok vajon mikor jönnek?
-
-
scyllarus
veterán
Nincs előtöltés a 0.8.9-re?
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #43133 üzenetére
Segítettél rávenni őket, hogy adják el az accountjukat?
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Chabe89 #43126 üzenetére
Players that don't have Warships Premium Account will be able to get it via the "Credits and XP" tab of the post-battle statistics screen.
Hát ha 1k ember megveszi a napi prémet gondolván az állat csatájából ami lement az előbb mennyit szakít prémiummal, már megérte... -
LK
addikt
Csak nem változott a téma összefoglaló?
-
A pályaismeret - főleg egy BB-nél - nem akkora követelmény, mint egy DD, vagy radar cirka felé.
Legyél jó helyen, hogy tankolhass, de tudj eleget javítani, hogy ne dögölj meg, míg fel nem használtál minden healt.
Attól függ, hol kell lenned, hogy hol az ellenfél.
Sokat érsz egy amúgy zsír pozival, ha az ellenfél nagy része a map másik felén csinál 10guy1grid manővert.
Ja map tutorialokhoz nem értek, én csak megyek amerre látok.Tavi:
CB szezon T10, 8v8, CV nélkül, dupla BB-vel. -
Chabe89
addikt
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #43011 üzenetére
"A WASDolás ősi művészetét javaslom elsajátítani, valamint az angling tanfolyamot elvégezni."
"Ne csak nézd, lásd a környezeted, tudd, ki lő rád, honnan, és annak megfelelően szögelj. Nem atomfizika"
Ez csak egy része a dolgoknak, meggyőződésem hogy a tökéletes pályaismeret, merre kell,érdemes menni milyen tipusú hajóval az ami megkülönbözteti a jó és rossz játékosokat egymástól. Ezt pedzegettem már régebben is, de nem reagált senki. (Lehet hogy azért nem mert annyira egyértelmű?) A fentiek, és a javítás menedzsment helyes ismerete ami miatt lila valaki. Rajzoltál egy rögtönzött pályaelemzést a minap,akkor jöttem rá. Felsőbbrendűségi energiáidat erre is pazarolhatnád, mert elég jók a magyarázataid(1. hsz-be is simán beférnének, nekem is jól jöttek volna amikor még játszottam)
-
Novver
senior tag
válasz
Chabe89 #43121 üzenetére
https://me.me/i/please-dont-rush-b-someone-has-to-sarcastic-society-77c5538aad4f49b7934ca92ccfc0a79a
Mid is glory, Mid is life!
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #43120 üzenetére
Mondjuk mit is várok attól, aki ha meglátja, hogy Two Brotherst kapott, akkor az az első gondolata, hogy rush mid cyka blyat.
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #43116 üzenetére
Azt tudom, de akkor sincs sok ilyen helyzet, hogy ennek gyakorlati haszna legyen. Nem ezzel a nagy teknővel fogok szigetek között DD-t kergetni.
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #43116 üzenetére
Hmm. Kivi leszek mi sül ki belőle.
Kapnak majd battery reload és secondary reload buffot, mint multkor az FDG.
Aztán lőhetünk többet ugyanolyan pontatlanul.
-
válasz
olivera88 #43114 üzenetére
Lesz, a múltkori streamen jelentették be, de részleteket még nem mondtak.
Mondjuk ezzel a lendülettel épp tegnap nerfelfék az új T8 prém cirkálót.
Úgy tűnik, nem nagyon akarnak jönni a jó német hajók a játékba.Tavi: nem csak a hydrot terjeszti ki a modul, ez lenne benne a poén.
Hydro nélkül is hamarabb látnál torpokat, és sziget mögötti DD-ket.
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #43113 üzenetére
Régebben mintha úgy lett volna, hogy ez hozzáadódik a hydro hatótávolságához. Azóta ugye volt is egy kis nerf a német hydrokra, így nem vagyok biztos benne, hogy ez még így van, vagy hogy egyáltalán volt-e ilyen valaha. Talán akkor lenne értelme, de így még ha szigetek között szaladgálok úgy is megy a hydro szóval...
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #43113 üzenetére
Lesz Német BB buff?
-
válasz
Chabe89 #43112 üzenetére
Szerintem szigetek között van nagyobb jelentősége, hogy a sneaky DD-ket időben meglásd.
Mókás, nem gondolkodtam még rajta, hogy feltegyem azt a modult, de ki kéne próbálniKíváncsi vagyok, hogyan buffolják a német BB-ket, meglehetősen fostos az egész high tier szekció, úgyhogy gondolom, több paraméterhez is hozzá fognak nyúlni egyszerre.
-
Novver
senior tag
Fáj ez a concealment modul helyetti spotter modul a GK-n. A halál fasza is meglát a túlpartról
IFHE nagyon jól adja viszont -
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #43108 üzenetére
Úgy könnyű.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #43106 üzenetére
Én azt látom, hogy 45 csata 62%.
Jó abban benne van a 7-es is.
Gondolom 8-ba végig szakaszban mentél. -
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #43103 üzenetére
Nálad azért jobb!
-
-
ddt500hu
veterán
Na 25 csata kellett a Rank 1-hez. 22 Tirpitz, 2 Cossak, 1 ARP Takao. 68% WR.
-
T_Stark
őstag
válasz
belaazallat #43099 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz az, mint amilyen az általános vélekedés róla.
Én Arizonát kaptam, most próbáltam ki, így elsőre ezt tudtam kihozni belőle:
Viszont ez a sebesség, meg reload, meg toronyforgás... húúú
Ja és hirtelen egy 3 pontos kapitányt raktam bele.
A hozzá kapott 10 pontos majd megy valami nagyobb vasba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest