Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Cleverland videójában érdemes megnézni, ahogy túl éli a DD a két torpedó találatot
[link]
-
ddt500hu
veterán
Hogy tudok a kilőtt lövedék nézetébe váltani? És néhány videón látok olyan nézetet ahol nagyon magasra emelkedik a kamera és belát a sziget mögé. Ez csak azért van mert a tier 9-10 BB-nek nagyobb a lőtávjuk?
-
Met
nagyúr
A torpedó hatótávját nem lehet láthatóvá tenni valahogy?
-
Chabe89
addikt
válasz
capulet75 #2681 üzenetére
Ez nem a matchmaking hibája. Vannak olyan idióta "trollszakaszok" ahol T5-6 mellé behozza az T1-es haverját. Nemrégiben nekem is volt hasonló szituáció és speciel pont azzal nyertünk, hogy a hashidate behúzta a pontokat. Mondjuk szerencséje volt, mert általában az ilyet már meccs elején kilövi a saját csapata.
-
Bigiordas
tag
Üdv mindenkinek, nem tudjátok magyarítás vagy valami hasonló a menüre várható vagy tölthető?
A kapitányi képzésben van pár dolog ami nekem nem egyértelmű még google fordítóval se. -
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #2676 üzenetére
Az szép
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
ddt500hu #2677 üzenetére
Az a baj, hogy amikor a csapatban mindenki igy jatszik "menj a tobbiekkel okozz minel tobb kart, aztan mar nem baj ha kilonek"
Na en akkor kapok idegrohamot. Mert mindenki esz nelkul csak lo, aztan kinyiratja magat, es veszit a csapat.
Itt ha van egy ertelmes csapat, ahol a kulonbozo tipusu hajok osszedolgoznak, akkor lehet nyerni.
Pl. a cruisereknek fedezni kell a BB-ket AA-val es a masik cruiserek ellen, nem rohanni mint a barom elore -
capulet75
addikt
Egyre hülyébb a rendszer, tegnap berakott T6-7-re egy ERIE-t, most meg Cleveland-el megyek, erre az ellenfélnél ott egy Iowa meg két New Orleans. Nem, nálunk semmi ezekkel egyenértékű nem volt. Akire rálőtt az az Iowa, az meghalt. Brutális. Hárman mentünk rá, egy sortűz az Aoba, egy én és egy a másik Cleveland.
-
ddt500hu
veterán
Majd kiderül. Tier 4-nél járok és itt is látok agyhalottakat. Folyamatos ütközések, partra futások, egymást lövő szakaszok, vakvilágba torpedózó emberek stb. Campelni kell és kész. Azért zavart a Kawachi 8.9km-es lőtávja mert menni kellett vele előre amire nem alkalmas.
Ez a Wyoming viszont valami über brutális BB. Egy toronnyal belövöm a célt és utána 5-el megszórom.
Tegnap 3 sortűzzel elsüllyesztettem két hajót.
Szerintem az élvezetes játék alapja ugyan az mind a két játéknak. Élj túl minél tovább és TALÁLD EL A CÉLT!!
Az én véleményem nem releváns hiszen újonc vagyok, de a wot-ban sem magasabb szinten volt a több agyhalott. Gondolom itt sem az a jellemző, hogy a 10 000 csatás játékos hülyébb mint én a 85 csatámmal.
Esetleg jobban zavar a hülyeségük. -
ddt500hu
veterán
Attól függ mivel. JPZE100-al mire megfordulsz vége a csatának.
A feleségem tökre örül, hogy átálltam erre. Végre csend van a házban.A wot alatt ordítok, csapkodok, török-zúzok. Itt meg egyáltalán nem érdekel ha kilőnek csak előtte sebezzek jó sokat. Ha nem sikerül én voltam a béna. Menni kell a tömeggel ennyi.
Amióta ezzel játszom nem wot-tam egyszer se és nem is akarok.
Jó itt még csak 65 csatát mentem randomba, meg 20-at botok ellen de eddig nagyon bejön a dolog. -
h1mpi
félisten
Ezt a Clevelandet azért remélem nerfelik majd, vicces, hogy egy BB-vel fel se lehet venni a versenyt vele....
-
kócos87
tag
Sziasztok.
Nemrég kezdtem el játszani a WoWS-vel és jó lenne egy pár (min. 18 éves) társat találni szakaszozáshoz, ha valaki kedvet érez rá akkor jelöljön be ismerősnek és írjon rám a játékban, ha nem vagyok fent akkor is. Eddig tier 5ig jutottam. A nevem a játékban: Bummmer (28/F).Egyébként a wowshungary.hu-t szoktam olvasgatni, ott sok általatok feltett kérdés szépen le van írva és érthetően elmagyarázva, ajánlom mindenkinek, hogy nézzen fel oda.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Sontir Fel #2667 üzenetére
Én mennék csak nekem egyjátékosabb, mint hogy tudjak szóban jól kommunikálni és jól játszani egyszerre..
-
Sontir Fel
őstag
Van online hajós kapitány akinek van kedve csónakázni 1et?
-
capulet75
addikt
Azt hiszem én ezt mára feladom. 14 vesztett csata a Cleveland-el.
Én sem voltam mindig toppon, mert volt hogy határtalan önbizalommal, arccal beletekertem két DD-be, azok meg széttorpedóztak, de ilyen akkor sincs
bazzsa+.Hát mi a jó Istenért rak össze folyton ilyen agyatlan retardált félig majom, félig valami takonyszerű, csúszómászó, parazitaféleséggel? Az egyik ilyen jön mellettem, kibukkan egy BB a sziget mögül, erre 6!!!! torpedót lőtt belém. Ember, hát ott vagyok közted meg a csatahajó közt, és fél méterre jött mellettem. Miért nem a másik csapatban van az ilyen???
-
szilva01
őstag
válasz
Malibutomi #2664 üzenetére
Tank CV, a hulye is látja! Biztos sikerült neki valami BB hull-t fejlesztenie rá.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #2663 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
szilva01 #2660 üzenetére
En mikor beirtam valamit, mert mindenki kussolt, akkor meg el is kezdtek pofazni.
Pl ha beirom hogy ne lemmingeljen mindenki egyoldalra altalaban megkapom, hogy hulyeseg, egy oldalra kell menni. Olyankor azert mielott vegleg elveszitjuk be szoktam irni, hogy fasza terv volt.Itt van a fentebb emlitett barom CV
Mar rohantam utana, hogy AA-val fedezzem, demeg a North Carolinat is beelozte ez a mentalisan serult, itt mar be is nyelt vagy ket torpedot, aztan a megjeleno 1-2BB meg 3-4 Atago persze azonnal kinyirta.
Onnantol kezdve ez a jokepessegu meg a haverja...mindketto neve Admiral-al kezdodik
osztott mindenkit a chaten, hogy Noobok nem fedeztek a CV-t
-
szilva01
őstag
válasz
Malibutomi #2659 üzenetére
Én annyit szoktam kapni mikor megkérdezem van-e valami terv/stratégia, hogy öljük meg az ellenfeleket... Na mondom te is hadvezérnek születtél
-
Malibutomi
nagyúr
Ez ugyanaz mint nekem a multkori. Mentem a BB-vel, nekem volt 5 killem, a Cleveland akivel egyutt mentunk hozott 4 killt, a csapat tobbi tagja meg szepen kinyiratta magat idiota modon.
Meg az amit a minap irtam, oten vagyunk az ellenfel capjenel, de csak en megyek fele, a doglassu BB-vel a tobbiek mellette kergetnek valami szaros hajot, hiaba irom tobbszot hogy gyerunk a capbe...ezalatt a megmaradt 3 ellenfel egyike elviszi a mi capunk es vesztunk.
Komolyan, semmi ertelme irni a chatbe, nemhogy hallgatnanak az emberre, meg be is ugatnak hogy nekik ne parancsolgasson senki.
Mint tegnap azon a palyan ahol ketteosztva ket sarokbol indul a csapat meg az ellenfel is.Kezdeskor chat: A vagy E legyen ahol talalkozik a ket csapat? Legye az E. Jo.
Na mi ott doglottunk meg az E mellett, mert a masik oldalrol indulo csapatbol csak Sontir jott az E fele, a tobbi barom az A-hoz ment.
-
ddt500hu
veterán
Most kaptunk ki 8:1-es állásról. Az utolsó romboló kb. 3 perc alatt befoglalt. A mi rombolónk ráment full hp-val de nem ám resetelt volna ágyúval! Nem! Torpedózott. Ő felrobbant, az ellen vígan befoglalt mert a maradék 7 hajónk nem ért vissza időben.
-
capulet75
addikt
Alapvetően az a gondom hogy ha már 3 vagy 4 hajót elsüllyesztek, akkor a többivel miért nem képesek elbánni? Most az egyik csatában 3 sunk ( 1BB,2DD), 212 hit és ez kb 5 hajóra, két csirkeól kb 20-30% hp-val menekült el, és ez majd a flotta fele. Egyedül. Nem kéne olyan nagy elvárásnak lennie hogy a többit megoldják.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Malibutomi #2654 üzenetére
Azért akadnak jó, és tanulságos helyzetek akkor is...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
capulet75 #2651 üzenetére
Van ilyen. CBT-ben úgy játszottam, hogy volt egy napi kategória (pl CVonly) és addig játszottam, míg meg nem haltam, és mg tartott a meccs majd váltás valamire ugyanígy... majd vissza... Sokkal hatékonyabb így játszani (a belejövés miatt), mint a "vegyük le a szorzót mindenről"-féle, amit eddig csináltam OBT-ben.
-
capulet75
addikt
Még mindig ott tartunk hogy a csapat elhúz a francba, és otthagyják védtelenül a CV-ket. Egy New York-al fordultam vissza, izzadtam is mint a kutya mert megjelent 7km-re két DD.
-
ddt500hu
veterán
A múltkor kérdeztem a lőszerekről hát eszerint a cikk szerint van lepattanó: [link]
-
szilva01
őstag
Nem hittem hogy létezik rosszabb hajó a kawachinál, de most elkezdtem az USA ágat is nyomatni és mentem egyet a South Carolinával...
-
Chabe89
addikt
válasz
Tuco Ramirez #2644 üzenetére
Na igen. Majd az Independence-nek lesz az alap setup 1F + 1TB + 1DB. Talán az, de az az egy fighter nekem kevésnek tűnik.
-
Chabe89
addikt
válasz
Tuco Ramirez #2642 üzenetére
Igen. Legtöbb esetben nekem ez jött be. Mondjuk mikor nem dob be az ellenfélhez CV-t akkor elég használhatatlan setup.
-
samphone
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani, tanácsot kérnék, hogy melyik irányba érdemes elindulni.
Amerikai, meg japán hajókkal tudok menni és 6 helyem van a hajóknak összesen.
Melyik nemzetből érdemes külön a battleshipp, aircraft carrier, cruiser és a destroyer vonalat végigvinni? -
jani04
aktív tag
válasz
Malibutomi #2637 üzenetére
Az lehet,de tényleg jóval nagyobb távolságról kezdet sorozni mint én tudtam volna őt.
-
jani04
aktív tag
Abban mi az üzlet,hogy szopatják az embert?Ma mentem 6 csatát és zsinórban vereség.Még ha szoros lett volna azt mondom oké.Némely játékos olyan mintha nem lenne agya aztán van a másik véglet a mindig mindent bármekkora távolságból leküzdő játékosok.Most mentem egy csatát én egy New York-al az ellen szintén.Nekem ő még lőtávolon kívül volt a gép szerint ő viszont engem már megsorozott......
-
ddt500hu
veterán
Commandernek milyen képességet érdemes adni? Cirkáló ill. csatahajó vonalon feltételezve, hogy 1 commandert viszek végig tier10-ig.
-
Gaz 78
aktív tag
255k a javitásra? De miért ennyire drága? Mi a céljuk ezzel? Le vagyok döbbenve. Egyáltalán nem szimpatikus! Önmagában a 195k kredithozam vonzó,de annak fényében,hogy még igy is -60k a veszteség. És mi van ha nem jön össze 110k sebzés? - tudod nekem már averzióim vannak a sebzésekkel kapcsolatban
Persze toptier nem a nyeteségről szól nade kérem. Készüljek fel arra lelkileg,hogy előfordulhat -200k-s csata is? Ó hát hogyne...
-
sith7
félisten
válasz
ddt500hu #2625 üzenetére
Nem az lesz ... szerintem
Zao lőtáv 16 km
Yamato lőtáv 26 kmEgyik meccsen jött felém egy Zao mint a gép, én Yamato -val voltam, már a fél HP - ját lelőttem, mire lőtávolságba ért, AP - vel lőtt, - szerintem - és pattogott ...
Persze ez csak 1 meccs volt, egy másik játékos lehet másképp játszott volna, de szerintem nem lesz rossz a BB
Yamato - ba az a nagyon jó, hogy a 3*3 ágyú tud úgy tüzelni, hogy nem kell 80-90 fokban elfordulni, hogy minden ágyú célra tudjon tartani, elég egy 30 fok, és a hátsó ágyú is tud tüzelni ... majdnem egyenesen mész előre, és minden ágyú célra tart.
-
ddt500hu
veterán
Hát reméljük nem olyan lesz mint a wot ahol a medek meg a lightok visznek mindent, a nehéz tankok meg csak arra jók, hogy az arty célba lőjön.
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #2622 üzenetére
Bízzunk benne, hogy pozitív irányú lesz a fejlesztés
-
sith7
félisten
Nem kell félteni magasabb tier - ben a csatahajókat, szerintem ... most mentem a tier 9 - es Izumo - val, nagyon bírja a gyűrődést, magas HP, tényleg van lepattanó, és 6,5 km - en bekapcsolnak a másodlagos fegyverek, amik még egy másik Izumo - t is kigyújtottak.
-
sith7
félisten
De csak 2x tud javítani, nem 3x
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #2617 üzenetére
Egyelőre ez tesztszerver, lehet nem ez lesz élesben ... élesben nincs még tier 9 - es cirkálóm, nem tudok róla nyilatkozni
-
Micsurin
nagyúr
Na akkor már kezdődik....
RiP WoWs 2015-2015....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Chabe89 #2615 üzenetére
Mar nekem is volt, szogben a hajo oldalat talalta el a lovedek, es lepattant.
(#2616) sith7
Jujjdejo, ahelyett hogy a BB-t erositenek, meg erositik a cirkalokat kicsit. Meg adhatnanak a DD-knek is 2km-es felfedezesi tavot es +5km-t a torpedokra, nehogy nagyon lemaradjanak.
-
sith7
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2612 üzenetére
Az nagyon durva cucc
4*3 ágyú, 4*5 torpedó, és már 9 - es tier - ben megjelenik a cirkálókon is a "gyógyítás, javítás" képessége - amit eddig csak csatahajókon láttam - a vadászgép, és a megerősített légvédelem mellett ... nagyon durvák lettek így a cirkálók, szerintem.
Chabe89
Igazad van
, most a teszten volt nekem is ilyen, hogy kiírta 2 találat, megadta a szürke ribbon -t is, de a "HP" - ja nem fogyott.
-
sith7
félisten
Kipróbáltam a teszten a Fuso - t, és a Nagato - t is, utóbbi sokkal pontosabb, nagyobb távolságra is több találatot lehet elérni vele, mint a Fuso - val, hiába van utóbbinak 2 - vel több lövegtornya.
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2609 üzenetére
Tudom, hogy low voltam, New York - kal is lőttem már ennyit, de itt 6-7 fős csaták vannak, és hamar vége van egy ütközetnek ... a hsz mondanivalója inkább a 255k - s javítási költség volt.
-
sith7
félisten
-
ddt500hu
veterán
Ok. Ty.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
ddt500hu #2604 üzenetére
En mindenre AP-vel lovok...foleg mert egy ev atvaltani a loszert.
Egyebkent engem ha latom a DD-ket akkor nem szoktak eltalalni, mivel egyszeruen ha latotavomban van egy, akkor mar varialom az iranyt meg a sebesseget...es mivel tobb km-rol inditja a torpadot, ezmar eleg hogy szepen mellemenjenek. Csak addig fordulok oldalt amig ralovok, de az altalaban egyszer eleg is
-
ddt500hu
veterán
Csatahajóval 2-vel magasabb szintű csatahajtó érdemes AP-val lőni? Vagy lepattan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest