Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1697 üzenetére
botok ellen ki játszik? alig ad xp-t?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = - #1696 üzenetére
.
-
Bad Pritt
félisten
Albániát megtartotta valaki? Nagyon szutyok?
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1691 üzenetére
Nem tudom, fasz voltam és nem bétáztam pedig kaptam meghívót.
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1686 üzenetére
A Kitakami a az a sok torpos cucc? Ha azt berakják az elég ultimate. Teljes zónákat kel lehet vele fedni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
az OTP? lol.. azt várhatod... ők nem olyanok, hogy csak úgy... zsupsz... ölbe szakadnak
-
sith7
félisten
válasz
hol ?
én csak az Atago - t látom -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = - #1685 üzenetére
E25-tel voltam így...
Aztán ha rám szakad az OTP, akkor veszek Kitakami-t...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1684 üzenetére
naja
24 fontot nekem megért.. idővel rájövök a titkára...
remélemszerk
más nem, a dokkban fog megrozsdásodni -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = - #1683 üzenetére
Piromán kis ladik az, ne add fel, ha megvetted.
-
Flayer
senior tag
Nálatok megy a szerver?Na megy már nekem is!
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
capulet75 #1677 üzenetére
Mint ahogyan a wotban is. A ww2 leghirhedtebb tankja a Tigris,lenn van t7-ben. A toptiertben meg tervrajzok vannak persze van kivétel. A tankok világában egy Tigrisnek vagy Király Tigrisnek minimum toptiernek kellene lennie. A Bismarck mint jelkép ugyanúgy méltó lenne arra,hogy toptier legyen átlagon felüli HP-val és megkelljen szenvedni a lelövésével/elsüllyesztésével. De nem. Bekerül T8-ba,és a Német Haditengerészet jelképét boldog boldogtalan szarrá fogja torpedózni.
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1660 üzenetére
Tiszta vicc hogy T8 a Bismarck. Minimum T9 és über alles. Brutális hajók voltak. A Bismarcknak 400 találat meg 18 torp kellett hogy elsüllyedjen. Még akkor is jártak a gépek és pörgött a hajóavar amikor elmerült. Fájdalom hogy az oroszok hogy degradálják a hajókat, bezzeg a ruszki line, na az majd durva lesz. Pedig a flottájuk egy vicc volt, szar konstrukciók, ócska emberanyag... meh. Csuzimánál is milyet kaptak már.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Micsurin #1675 üzenetére
Sajnos az a jellemző, hogy a konkurencia sem mer drasztikus változatásokat hozni játékmenet terén... ők is nyereségre vágynak, abba nem fér bele kockázat, csak a (máshol) jól bevált eszközök, módszerek....
Nagyon kevés olyan játék/játékfejlesztő van, aki azt valósítja meg, amit a gamerek szeretnének/mondanak. A megaprofit a fő prioritás. Szép új világ.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #1671 üzenetére
Esetleg lehetne évfordulókon nagyobb event , hogy nagyon erős hajókat kelljen leverni vagy esetleg pl ellehetne játszani Pearl Harbort mert minden adott lenne , vagy majd a Hoodnak lehetne segíteni a Bismarck üldözésében , stb stb , lehetne több fajta küldetés / mission , nagyon nagy és hosszú a 2vh főleg a vízen , kár lenne ziccereket kihagyni benne
Elme futtatás vége , várom a szar ötletek jelzőket. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #1671 üzenetére
Sőt , akár "farkas falka" mód, 2 cc , 6DD , 1 BB , 1-2 cirkáló vs 8-10 submarine szigorúan 18 darab tórpedo/sub-al , mert akkor a subok gondolkodnának mire lőnek. DD meg a mélyvízi bombát szórhatná , a CC repülői ismét spotolhatnának , és ŐK is szórhatnának bombát mert volt a briteknek és az amcsiknak később már repcsiről dobható változat is , egész szórakoztató lenne és nem csak agyba szájba orrba lövök mindenre...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1670 üzenetére
Nem pont arra a hajóra értettem , hanem ám blokk szerintem kicsit sok amire a DD képes.Én elvenném a torpedót , adnék mélységi aknát , és tennék be submarinet , submarine 4, 6 , 8 , 10 , 12 és max 20 torpedó / meccs , a DD kapjanak teljes szonárt , és meg is lenne a tökéletes egyensúly , mert akkor a DD sem csak amit láttok támadom hajó lenne , hanem lehetne igazán team playre hegyezni. Esetleg parancsnoki hajó ami olyan lenne mint egy CC csak felderítő géppel lenne szerelve , és spotra lenne emiatt kényszerítve , sőt lehetne a sima DM / Capture the points helyet flotta védelem , ez a fenti DD / Submarinet pl elő is hozná
Tudom , soha nem lesz
Pedig menő lenne
szrk.: Flotta védelem: 1-1 flotta , 1 CC , 1 BB , 4 cirkáló (nem jut eszembe a "xy"
) és 4-5 DD , meg 1-2 Submarine , DD védene , míg a submarine és a cirkáló támadna , a BB meg amolyan közép pályásként lőne mindenre ami él
közben a CC szórhatná a repcsiket , a submarinek keresésére akár
ha a flotta (CC-k) megsemmisülnek , vagy a támadó osztag megsemmisül (x darab cirkáló és a submarinek) defeat.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1668 üzenetére
Én ezt tutti egy kicsit nyírbálnám
-
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #1655 üzenetére
hm ... akkor nem jött be ?
Videók alaján egy DPM masina ... igaz a 11 km - es lőtáv egy kicsit karcsúnak tűnik, de 1v1 - ben nincs olyan hajóm, amivel leállnék vele vitatkozni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1665 üzenetére
"Ehhez vedd hozzá, hogy a japán rombolókon kb csak a torpedók használhatóak, az ágyúk még arra se jók, hogy egy másik rombolót kicsinálj vele." Miért , baj ? Egy romboló ... , hogy már tűz párbajt akarjon
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem azt mondom, hogy szarok, csak kevésbé f*ssák majd a torpedókat. De ezt te is láthatod.
Torpedó tűzgyorsaság (/perc)
Tier
US / JP
T2
2,7-2,6 / 2,7-2,5
T3
1,9-1,9 / 1,5-1,4
T4
1,5-0,9 / 1,4-1,3
T5
0,9 / 1,3
T6
0,7-0,6 / 0,8-0,8
T7
0,6-0,7 / 0,8-0,7
T8
0,5-0,6 / 0,7-0,7
T9
0,6-0,6 / 0,6-0,5
T10
0,4 / 0,4Ehhez vedd hozzá, hogy a japán rombolókon kb csak a torpedók használhatóak, az ágyúk még arra se jók, hogy egy másik rombolót kicsinálj vele.
(#1664) h1mpi: Fogalmazzunk úgy, hogy míg a Minekaze esetében inkább választotta az ember a gyorsabb, de kisebb hatótávú torpedókat, a Mutsukinál rá vagy szorulva a 10km-es hatótávra. Meg persze, hogy bitang jól tudj torpedóval célozni, ami rohadtul nem könnyű. Simán téveszthetsz célt azért, mert kilövés után valamelyik csapattársad megbasztatja a hajót, ami miatt az irányt vált, de ugyanezzel bele is lehet kergetni a hajót a halálba, ilyet is csináltunk már. Ezek a hajók akkor lesznek igazán nagy cumik, ha végre beállítják a lőszer-rendszert és horror áron lesznek a halacskák...
-
Flayer
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1649 üzenetére
Akkor azt mondod tier 6 rombolók már nagyon szarok?!
(#1628) joergie Ez jó kis szám!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bandiras2 #1661 üzenetére
Fórumon, de ebben a videóban szépen összehasonlítja a gyerek a jelenlegi T8 BB-ket a Bismarck-kal és a Tirpitz-cel.
-
bandiras2
senior tag
válasz
- = Zk = - #1657 üzenetére
[Atlanta gameplay ] Ezt.
A videoban látható hogy maximális távolságból esetleg érdemes AP-t tölteni, mert a fedélzetet jó eséllyel átüti, de nem feltétlenül érdemes ezzel foglalkozni, inkább gyújtogass.
Rombolókt fokozottan lehet irtani vele, erre a melóra nincsen jobb ennél.
Bármely más hajóosztályban is, ha meglátom jönni, inkább visszafordulok. Tüzet oltania a szerencsétlen áldozatnak nem is érdemes, inkább tartogassa kritikus rendszerekre.Más. Hol láttad te a Bismarck statjait?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ahogy Bandi is írja. Ha megnézted az ágyúk stat-ját, azon is látszik, hogy repesz-only a cucc. Repesz meg torpedó.
Egyetlen prémium hajó se lesz leányálom. Tegnap néztem meg a Bismarck stat-jait, ami T8-as prém lesz, hát sokan el fogják sírni magukat. Főleg, ha hordozó is van az ellenségnél, mert jószerivel alig van légvédelme...
-
bandiras2
senior tag
válasz
- = Zk = - #1658 üzenetére
szonar. messzebbrol latod a torpedokat, a rombolot pedig fustben is eszleled a jelzett tavolsagig.
-
- = Zk = -
félisten
ez most mi is egész pontosan és mire jó?! -
bandiras2
senior tag
válasz
youtube: jingles atlanta
kozelharc, he kizarolaf es tolod rajuk veg nelkul. mindenki kigyullad, critzuhatag stb. ap- t ne is tolts.
-
- = Zk = -
félisten
ez az atlanta hajó mire jó?!.... semmire
1,5p alatt kiszednek... csak hitelgetek, krúzolok. ennyi..
persze, olyan BS hajókhoz dob be, hogy legszívesebben a kapitányomat a vízbe küldeném a töltőképernyő közben...
vicc...vagy csak én nem jöttem még rá, hogy s miként használjam.... másnem, dísznek jó lesz.... bár ahhoz meg drága mulatság volt
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1652 üzenetére
Igen, közmunkások lapátolnak, látszik is a narancssárga háttér.
Amúgy sokkal jobb, torpedók elleni acélháló van rá felcsavarva.
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1649 üzenetére
jaa ... így könnyű ...
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1646 üzenetére
Nem tudom, nem rombolózok, csak azt mondom, amit olvasok róluk
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1643 üzenetére
Én erre gondoltam, a Borodino-s rész mellett volt ez a kép, azért gondoltam hogy ez az.
-
Skyhunter
őstag
válasz
joergie #1628 üzenetére
Akkor már inkább ez Fém Ilonáéktól....
-
Rém
tag
Azért jó volt a duplázós hétvége. Sikerült a WG egyik szemét húzásán túllépni, a tier 6-os japán romboló a Mutsuki alapból 6 km torpedókkal rendelkezik, fejlesztve kapjuk meg a 10 kilométerest.
A dupla xp-vel meg két plusz xp-s zászló felhasználással túl is léptem ezen. -
joergie
őstag
Megtaláltam az legjobb zenét, amit nyomatni lehet rombolóval való játék közben:
-
Skyhunter
őstag
Nem kell lenézni a teamkillereket.
Tegnap egy 4-es hordozó és egy 4-es cirkáló mit hozott magával harmadiknak.....egy Erie-t. A csapat első dolga volt, hogy azonnal elsüllyesztettük a kicsit. Tudom, nem ez a legnépszerűbb, legsportszerűbb, de hát na...Én voltam a "szerencsés", aki a végzetes találatot bevitte, egy körig be is lilultam, de nem érdekelt. Még úgysem, hogy a hordozó így reagált a kilövésre : "Welcome on youtube and reddit"
Persze ha valóban f@sz az illető, lilaság után is csapattársakat lövöldöz, azt fel kell jelenteni azonnal, ilyenekre a napi reportolási lehetőséget mind elnyomom én is.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1624 üzenetére
#1623) Met: LOL
A csata betöltéskor is már lila volt a neve,de amúgy a csata indulása után egy percel letesztelte a lövegeit a mellette álló hajón :/
-
Atlantis
veterán
válasz
bandiras2 #1619 üzenetére
Na, ha lesz időm, elolvasom, jó írásnak tűnik. Megmondom az őszintét, engem az orosz hajók nem fognak nagyon érdekelni a játékban, a német és angol vonalat még kivárom, aztán majd kiderül, mi lesz a játék sorsa nálam. Tegnap kivételesen volt kedvem játszani vele és ismét arra a következtetésre jutottam, hogy enyhe alkoholos befolyásoltság kell és akkor nem zavar sem a győzelmi arány, sem pedig a játékosállomány, így sikerült pozitív gondolatokkal kilépnem a végén és valószínűleg ma is játszani fogok....sajnos viszont ma nem lesz időm inni előtte, lévén meló van és a főnök szerintem nem díjazná, ámbár az itteni környezetet is könnyebb lenne elviselni némi jóféle védőitallal.
-
bandiras2
senior tag
válasz
Atlantis #1618 üzenetére
[Stalin csatahajó álmai]
Van bőven papírhajó amivel ki lehet tömni egy egész tech tree-t -
Atlantis
veterán
válasz
capulet75 #1615 üzenetére
A Wargaming-re sosem volt jellemző a túlzott történelmi hűség. Majd nézd meg a szovjet hajókat, ha teljes ágon megjelennek, nem lepne meg, ha némileg jobbak lennének, mint a többi nemzeté, azonos osztályon belül. Elég megnézni a most már bent lévő prémium Gremyashcy rombolót, ami mozgékony, a jó ágyúk mellé jó camo-t is kapott és még torpedóban sem vészesen gyenge, bár fejből nem tudom, mennyi a halak hatótávja nála.
Persze távol álljon tőlem, hogy ezzel különösebb vitát indítsak el itt, mert nem kéne a WoT-közösség minden hibáját megismételni. Aki végigszenvedte az ottani "OP ruszki tankok és szándékosan agyonnerfelt német vasak" vitát, az tudja, miről beszélek.
-
Micsurin
nagyúr
Mindent vissza is szívok !
Fura , a japán BB sniperek , az amcsikkal jól érzem magam close combatban
végén én 6k hp és kawachi 16k , 1 sor tőlem , mellé , ő detto 1 hit , 4500-am maradt , majd teljes sort neki , durr ez volt a meccsen az 5.citadel +11k hp , majd megölt , aztán egy 1400hp-s kuma kivégezte
-
capulet75
addikt
-
Atlantis
veterán
válasz
capulet75 #1609 üzenetére
Ugyanezt csinálták tankos vonalon is, ami bizonyos szinten érthető, mert nehéz annyiféle hajót találni a történelemben, amivel teljes ágakat meg lehetne tölteni és még a fokozatosság, az egymásra épülés is megoldható. Ahogy halad előre a játék, egyre több olyan hajó lesz majd, amik csak papíron léteztek, mert fenn kell tartani az újdonság varázsát majd a már most meglévő nemzeteknél is.
jani04: Nem elhamarkodott, ez ilyen sajnos. Javulás nem is nagyon várható szerintem, sőt.
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Néhány napja játszom a játékkal.Szerintem nagyon rendben van maga a játék.A játékosok között kb annyi a b...asz mint a wot-ban.Ez elkerülhetetlen tudom de amit némelyik művel az maga a csúcs.Igaz nincs sok tapasztalatom ezzel a játékkal ezért lehet elhamarkodott a véleményem. -
törölt tag
Ha vótmá' akkor bocsi!
-
Micsurin
nagyúr
World of "Warships" aha , World of Destroyers max.... elkezdtem az amcsikat is , Phoenix 1 szar erről ennyit , megyek a BB_ért , ST.louis , egy szár sampsont nem láttok , felettem a CC rohadt repcsije , de nem látom csak 3km-en , amikor már fossa a ***.... 1 sor he (titanicnak van pár ágyúja ugye...) semmi , mind hit , de ilyen 1k max az össz dmg , pedig lett 13 hit , majd AP-vel a víz alá , semmi , majd kikerülőm a torpedó záport és 1 szar a hajó órát érte és durr...... menjen a WG anyába... a BB-k is viccek.... várom inkább a hajókkal a WF
F , ha egyszer talán lesz.... Ez egy WoT , minden részében ... BB-ken a secondary nincs is igazából mert egy DD nem tudnának kiszedni 100 méterről 1 nap alatt sem....
-
capulet75
addikt
Most nézem csak, ez a T10 Montana class mi? Sosem létezett. Ennyi erővel berakhatták volna a tervezett, Yamato osztályt is felülmúló egységeket. Sőt, a Bismack osztálynál is terveztek nagyobbat...
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #1603 üzenetére
Tökéletes
Runo, TESCO-Zsömle
-
John_Doe
senior tag
válasz
Bad Pritt #1598 üzenetére
Szerintem ez egy Beriev Be-4. Legalábbis erre hasonlít.
-
törölt tag
Nem is értelek benneteket, ezt is azok játszák nagyjából, akik a wotot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 1 / 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS