Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1998 üzenetére
igen, és az a legszebb az egészben, hogy Te ilyenkor egy csatahajóban ülsz, ami nem éppen mozgékony
-
capulet75
addikt
Mostanában azt játszom hogy cirkálóval lekísérek egy egy BB-t egy csatában. Elég rendesen megnőnek a túlélési esélyek. Én megvédem a rombolóktól és támogatom a légvédelemben meg alapozom a közelebbi hajókat HE-vel, ő meg értelemszerűen zúz.Persze ehhez az is kell hogy a kiszemelt BB értse a szándékot, mert volt már aki nem fogta fel hogy mi az a cooperative.
-
sith7
félisten
Azért gondold át ...
Stock tier 6 - os Fuso vs prémium tier 8 -as Agato
Egy salvo - t engedtem el, 11 km -re, és a jobb felső sarokban lévő plecsniket, erre az egy sorozatra kaptam
szerk.:
Azt azért említsük meg, hogy a japán csatahajók könnyebben irányíthatók ... amerikai vonalona a New York - nál tartok, de ott nem lehet a kormánylapátot csak úgy könnyelműen kicsapni egyik irányba, mert sokkal tovább tart , amíg visszaáll egyenesbe
-
TESCO-Zsömle
titán
Semmit. 4.1-be állítólag javítják a BB-k pontosságát, de csak 5km-en belül, szóval megette a penész. Japán BB-ág T5-ig szenvedés, a T6-os már tud kegyetlen lenni, de az se 20km-ről.
(#1991) Malibutomi: Na jó, de NY már T5, addig el is kell jutni. Mindazonáltal a több ágyú miatt egyszerűen jobban megy az amcsi BB ág még alacsony szinteken is.
(#1992) HáGé: De legalább gyorsabban is tölt.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1988 üzenetére
Nem gaz a rovidebb hatotav, a modulokkal mar eleg jo az is. New Yorkon 18km, New Mexicon 17.5km
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1988 üzenetére
Köszi! A japóknál a pontatlansága nem tetszett a CB-ben. Ezen javítottak?
-
h1mpi
félisten
Az USA csatahajók milyenek?
-
Jacktor
aktív tag
Aslain telepítőből az alábbiakat ajánlom:
- Egy normális célkereszt, amiben van horizontális célzóvonal is.
- Az egyik minimap mod (utolsó pozíciókkal, hajó nevekkel)
- Az egyik OTM mod (bár elvileg az Alternative interface pipa ezt már megoldja a kliensben is)
- Fog remover (köd eltávolító)
- Zoom out
De egyenként végig tudod nézni hogy melyik hogy néz ki, ha a Show descriptions (vagy mi) gombra nyomsz alul (így mutat mintaképet a kijelölt elemről). -
h1mpi
félisten
Én amúgy szenvedek a DD-kkel, ha közel megyek szétszednek, messziről meg nem találnak a torpedók. Most is full 0-ás csatával szálltam ki.. Az Omaha szarrá lőtt.
(#1986) Jacktor: köszi WoT-ban azt használom, akkor az nem lesz idegen.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1982 üzenetére
Ok, tehát nincs még warpack?
-
Chabe89
addikt
válasz
Sebestyen01 #1977 üzenetére
Már CBT óta vannak modok.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01 #1977 üzenetére
Nem lesz? Tegnap már itt is megkapta főnök a "Hogy merészelsz rám támadni!"-t az ellenséges Zuiho-tól...
Döntetlenről annyit, hogy tele a kikötő (8 slot), T4-nél kisebb hajó nincs és egy kezemen meg tudom számolni a döntetlenek számát. Sok a domination, abban pedig soha nincs döntetlen. Akinek több pontja van az akkor is nyer, ha lejár az idő.
Mérget vehetsz rá, hogy az e-sport-ot is fel fogják futtatni, mihelyst lesz mivel menni. Az e-sportnak, mint minden profi sportnak a pénz a motorja. WG-nél adott a platform a WoT végett, csak annyi a dolguk, hogy lemásolják, vagy betolják rá a WoWS-t is. Onnantól pénz kérdése az egész. Ha van szar, lesznek legyek is. Ha díjakat osztanak, lesznek versenyzők is. Minél nagyobb a díj, annál profibbak a versenyzők, mert annál több időt és pénzt éri meg rászánniuk.
Egyelőre fun a gam, de idővel jönni fognak a játékosok és ugyanúgy meglesz a szórás, mint a WoT-ban. Ez alól az Armored Warfare se lesz kivétel. A sors iróniája, hogy a Wot és a WoWS tudná balanszolni a csapatokat skill alapján is, de nem akarja, az Armored Warfare meg szeretné balanszolni a csapatokat skill alapján, de nem tudja, mivel az e-penis méregetés elkerülése végett nincs personal rating.
Mondtam, hogy készül már az XVM...
(#1978) sith7: Köszönöm a nevében is. Nyilván prémium fiók + nap első csatája, de akkor is 2300+ alap XP.
Volt szerencsém végignézni, mivel elsőként döglöttem detonation-nel.
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1976 üzenetére
Durva karika
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1976 üzenetére
Itt biztos nem lesz annyi beképzelt majom mint ott
Sokkal több a döntetlen, nem olyan könnyű win ratiót húzni, plusz szerintem ez nem lesz olyan nagyon egekig magasztlt esport maszlag mint amivé a tankos vált! Ez egyenlőre fun game, a maga szó szoros értelmében, és jól kikapcsol, persze lehet ez változni fog, és eltorzul ez is modokkal szétbubzizott szarrá....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01 #1973 üzenetére
Ne rontsuk már el
Ez a része ott bukik, hogy WarGaming. Ezt már nem lehet überelni rontás szempontjából. Innentől kezdve akár jöhetnének is a tengeralattjárók.
sokkal jobb szerintem a wotnál
Na, csak bárd meg míg kilép béta fázisból. Hamarosan jön a personal rating, aztán az XVM, a végén pedig pont ugyanaz a farokméregetés lesz, mint amiért sokan a WoT-ot is játsszák.
És ne mondja nekem egyetlen unikum se, hogy nem azért WoT-ozik, mert jó benne. A "lilák" ellenzik az XVM-et, mert a kiemelkedő teljesítményük miatt nagyobb figyelmet kapnak, ergo nehezedik számukra a játék. Ugyanakkor annyira már nem ellenzik az egész XVM-dógot, hogy ne tomato-zzanak meg noob-ozzanak. (Tisztelet a kivételnek!)
Egy vicces történet egy lila játékossal:
Főnökkel mentünk magas tier-ben. Ő E100-zal, én T30-cal. Főnök meglátott egy tankot, rálőtt, 850 HP kanyec... Chat-ben megjelent egy üzenet: "How dare you shooting me you noob!" Nem is értettük az egészet... Kapott még 800-at a debellától, mire jött egy "Die cancer fucking tomato", majd kivégeztük szerencsétlenjét, miután végigugatta az egész meccset...Tudom, ez egyszeri eset, de magamban is találkoztam már nem egy kék/lila játékossal, aki közölte velem, hogy takarodjak a bokrából, miután fél perc késéssel odaért ő is. Ha nem tettem eleget, akkor halálomig lökdösött és/vagy osztotta belém a sebzést...
De, hogy ON is legyen, tegnap főnök ment egy elég brutál kört:
-
Sebestyen01
őstag
Hát nekem van egy New Yorkom, kifullozva van rajta 20k xp, de nem szeretem mert tetű lassú, ha megyek is vele, akkor a torpedók felbasznak, aminek tegnap hangot is adtam...
Van egy Clevelandem, őt szeretem nagyon , már meg van a Pensacola is, csak a kreditet kell farmolni rá!
Van egy tenryum, de ezt az ágat annyira nem viszem csak tervezem, fullos, de még nincs meg a köv.
Meg van nekem is Isokaze, de igazán jó kört nehéz nekem menni veleA legtöbb pályán nem lelem vele a helyemet
Ennyi a flotta, de ezt is elég eltartani kredittel
A britteket várom nagyon, a németeknél, annyira nagy áttörés nem lesz, ami érdekel az a bismarc, de hát majd kiderül azon az ágon mi lesz a szopó, mert biztos lesz! -
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01 #1973 üzenetére
Jó ez a játék, egyelőre engem nem szippantott be, de 1 órára kb. leköt. Az Isokaze-val szeretek menni és nemsokára meglesz a Minekaze is, amivel a zárt bétában már barátok lettünk. Utána viszont elég fail ez az ág...
-
Sebestyen01
őstag
Ne rontsuk már el olyan ígéretesnek tűnik a game, még akkor is hogy ha vannak hibbák, sokkal jobb szerintem a wotnál
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1970 üzenetére
Psszt !!!! Jöjjenek !
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01 #1970 üzenetére
Sajnos ezt nem mi fogjuk eldönteni
-
h1mpi
félisten
Érzitek azt a szitut, amikor egy BB-re rámegy egy DD, két AC-s torpedóraj meg egy tengeralattjáró egyszerre??
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1964 üzenetére
Mélytengeri bomba is jöjjön akkor a DD-re és fun lesz
Aki látta valaha a "vadászat a vörös októberre" c fílmet , az tudja , aki nem , tesék potólni
-
h1mpi
félisten
korábban ugyan nem volt tervben, de mostanság gondolkodnak a tengeralattjárók bevezetésén a World of Warships-ben, ezenkívül elképzelhető hogy a cirkálókat light és heavy osztályokba sorolják majd
-
Chabe89
addikt
válasz
Micsurin #1957 üzenetére
Több is van meg jobbak is, mint a japánok. Ez függ attól is, hogy milyen flight controllt használ pl. adott esetben a Bogue. Ha fighterekkel megy akkor egyértelmű a légi fölény a japán CV-kel szemben viszont nincs csak egy DB raj mellette azt hiszem. Azzal meg inkább DD-re vagy Cruiser-re érdemes menni BB ellen nem sokat ér az az egy raj. Sajnos ahogy írtad mellette volt egy Langley ami azzal az egy TB rajjal azért tud fejfájást okozni, de ha azt nézzük, hogy 20-25 sec a service time egy bombázás után plusz ha a cirkálók fighterei/légvédelme lövi őket akkor már nem olyan hatékony. Sok CV játszik úgy sajnos, hogy a csatahajókat támadják, de elsődleges célpontnak mindig az ellenséges CV-nek kellene lennie. Én nem tagadom, hogy unbalanced, ahogy korábban is írtam, de nem azért, mert OP hanem a matchmaking miatt.
-
Malibutomi
nagyúr
Na ha mar belejottem a kerdezoskodesbe.
A dontetlennek mi ertelme van? Nem foglaltuk el az ellenfel bazisat, mert mar eltelt az ido, de mi voltunk oten, az ellenfelnel egy hordozo bujkalt. O nem kap tobb pontot ha dontetlen, csak mindket csapat annyit kap mintha vesztett volna. Semmi logikat nem latok benne, akkor nyerjen az akinek tobb hajoja maradt a vegere. -
Chabe89
addikt
válasz
D.Orion #1951 üzenetére
Amúgy ha érdekel elő lehet csalni a replay funkciót, ha nem bírja a videót a géped.
Persze ezt nem azért linkeltem, hogy küldjél róla bizonyítékot, csak érdekesség.
Sebestyen01: Ezt írtam én is, hogy unbalanced, de nem azért, mert OP hanem, mert nem egy súlycsoportba dobálja össze a CV-ket, ha egyáltalán dobál.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Chabe89 #1952 üzenetére
ezzel már csak az a gond hogy a cirkálók nincsenek tekintettel arra hogy a bb 20 csomóval megy....
plusz azért van egy bb-nek is megfelelő légvédelme hogy megvédje magát, itt a cw-k unbalanced játékstílusából ered a gond! És elhiszem hogy nem könnyű játszani vele, de még így is ha 2 van egy csapatba akkor defeat!
-
-
Chabe89
addikt
válasz
Sebestyen01 #1940 üzenetére
Nyilván könnyebb egyetlen szemszögből megítélni milyen is mikor még ki sem próbáltad. A torpedónak van egy olyan tulajdonsága, hogy ha túl közelről dobják le rád egyszerűen nem aktiválódik és szépen elsüllyed. Ha a hajód légvédelme tűz alá veszi a bombázó rajt, már automatikusan nagyobb szórásban tudod csak ledobni amit nyilván kikerülni is könnyebb. Ha látod, hogy jön a bombázó raj próbálj meg nagyjából midig szembefordulni velük (nyilván ha több van ez nehezebb, de nem lehetetlen.) Légvédelemnek Alt+clickkel ki tudod jelölni melyik rajra koncentráljon. Ez is hasznos tud lenni. Japán hordozóknak van 2-3 raj, de kevesebbet is sebeznek, mint az amerikai bombázók, 8k körül. Az amerikai hordozóknál meg inkább fighteres felállás van.
2 fighter 1 TB vagy 1DB vagy pedig 2TB, 1DB, de akkor meg fighter nincs. Annyi biztos, hogy unbalanced ez a része egyenlőre ami a matchmaking-et illeti. Állítólag kövi patch javítani fogja ezt.D.Orion: Egyetlen torpedóra értettem. Ha több talál el értelemszerűen több. Nyugodtan nézd meg a tech treeben, hogy nincs 10k.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1946 üzenetére
eeegen. Az egeszben a vicces az hogy en egy Clevelandben hajokaztam, aminek a legvedelme az egyik legjobb, de negyfele az sem tud loni
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Malibutomi #1945 üzenetére
Ismerős szitu.... erről beszélek!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1944 üzenetére
Miutan en meghaltam meg neztem a mogottem jobo BB-t, kapott egyet jobbrol, abbol csak egyet nyelt be, aztan megjelentek szemben, ott is makja volt, mert csak egy pont az orran, aztan megjelent mellette kb 20 meterre megint vagy 5 torpedo aztan ennyi volt. Kb velem is hasonlo tortent 1 perccel elotte.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Malibutomi #1943 üzenetére
3 biztos van, nem is lenne ezzel semmi baj ha a légvédelem érne valamit meg nem a pofámba dobná, és LENNE ESÉLY kimanőverezni!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Mennyi torpedo squad van egy 6-os hordozon, eskudni mernek 4-5 volt korulottem most, persze nalunk nem volt carrier, es megint szarra torpedoztak minket.
-
Rém
tag
válasz
Szerintem ha végiggyaktad a bandát és van 100k sebzés, elégedetten hátradőlhetsz még ha kiszednek akkor is.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Chabe89 #1936 üzenetére
Jah nincs csak nem egy torpedót dob le az a szar, kb egy köpésre a hajótól
És engem nem érdekel milyen vele játszani ma számtalanszor szedett ki így cw végiggyaktam a bandát 100k sebzés minden, erre jön egy raj kering egyet mint a döglegyek, és oppá mellém bassza a torpedót, esély nincs kikerülni mert nincs 50m-re.... a légvédelem meg ezalatt vattapamacsokkal dobálja őket, mert hogy egy buzi nem esik le az égről az biztos!
-
capulet75
addikt
Édes Istenem. Azt hittem a Phoenix-nél nincs lejjebb, hát van. Ez a Furutaka egy öngyilkos küldetés. Mégis hogy gondolták egy cirkálónál ezt a toronyforgatási, és főleg újratöltési sebességet?????
Némely BB hamarabb újratölt mint ez a fos.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1930 üzenetére
John_Doe Köszi
Nem voltam gép közelben , csak tabról pilláztam be és beparáztam
-
Chabe89
addikt
válasz
Sebestyen01 #1933 üzenetére
Játszottál már CV-vel? Hidd el nem olyan egyszerű azokat a torpedókat ledobni. Pláne amilyen unbalanced még a CV mm. Volt mikor Langley-vel bedobott egy Bogue meg egy másik Langley ellen egyedül.
Azt még hozzátenném, hogy az amcsi tier 10-es CV-nek sincs 10.000 a torpedó sebzése.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Malibutomi #1934 üzenetére
Nincsen rá lőtáv modul?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1933 üzenetére
Jah, kiveve mikor orulok meccs elejen, hogy nekunk van carrierunk, nekik nincs, vagy nekik egy van nekunk ketto. Aztan megint veszitunk, ugy hogy a carrierek nem csinaltak semmit egesz meccsen
Mas:
A fullos New York (18km) utan a stock New Mexico (13.5km) jaaaaaaaaaaaaaaaaj de szar
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Malibutomi #1932 üzenetére
Hát itt biztos nem lesz senkinek sem unicum a stat
Plusz ami számomra még mindíg borzasztó hogy az anyahajók torpedós repcsijei milyen opk, nem bánnám ha kapnának egy kis nerfet, mert azért na hiába van azon a nyomorult BB-n egy rakat légvédelem, egyet se szed le, és insta kill neki..... hihetetlen
-
Malibutomi
nagyúr
Komolyan a hocipom tele van, tetszik a jatek, de nagyon kezd elmenni tole a kedvem, allandoan veszitunk, minden nap vert izzadok a nyuves szorzoert, hogy egy gyozelem osszejojjon.
-
D.Orion
veterán
Én a minap Diana prémium hajóval futottam össze, nekem új volt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1714 üzenetére
Hogy MI LESZ ?
akkor elmehetnek ezek az anyuk csájába.... a Hood vagy a Prince of Wales is majd prém lesz... ? .....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01 #1925 üzenetére
Kifejleszteni tényleg nem kell, de a teljes kifejlesztéshez szükséges XP dupláját mindenképp össze kell szedni.
De dönthetsz úgy, hogy full alap tankkal csinálod... LOL!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1924 üzenetére
Nem tudom akkor külön ki volt emelve hogy nem kell a tankot fejleszteni nem a modulokból jön a köv. jármű
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01 #1923 üzenetére
Pont ellenkezőleg. AW-be akkor is össze kell szedni az adott tank kifullozásához szükséges XP dupláját, ha nem költöd el. Nincs olyan, hogy spórolsz az XP-vel, nem veszel meg 1-2 modult, mert a következő tankot nem XP-ből fejleszted ki, hanem automatikusan megadja, ha összesen kitermelted a szükséges szintet. WoWS-ban csak a hajótesteket kötelező végigvinni, ha az ágyúra és a célzórendszerre nem költöd el az XP-t, akkor annyival kevesebbet kell összeszedned, hogy elérd a következő gépet.
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1921 üzenetére
Azért, mert abból jön a fejlesztés!
Ez épp ugyanolyan, mint mikor WoT-ban egy ágyúból jön a fejlesztés. Ha azt nem akarod kifejleszteni akkor is össze kell szedni annyi plusz xp-t amiből nem csak a következő tank jön ki, hanem az előtte lévő ágyú is. Hiába nem akarod azt használni, ez a fejlesztési fa, kell az előtte lévő amiből származik. Ez ennyire egyszerű.
-
Chabe89
addikt
válasz
Malibutomi #1917 üzenetére
Már ne is haragudj, de miért lenne baromság? Tisztán érthetően ott van a fejlesztésben, hogy kell hozzá mindkét hull. Vagy nekem úgyse kell alapon majd átugrom? Felrakni természetesen nem muszáj, de ki kell fejleszteni.
-
sith7
félisten
Ti tudtok játszani ?
Nekem nem talál ellenfelet/csapattársat .... 0 van mindenhol ...
szerk.:
most már jó -
Sebestyen01
őstag
válasz
Malibutomi #1917 üzenetére
Mondjuk én ezt eddig nem is figyeltem, még a legutóbbi peccs előtt megvettem, a pepsi is meglenne már, csak hát anyagi vonzata van neki, de ez mekkora bug vagy most még tovább tolják az xp határt? mert az úgy nem fain!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1916 üzenetére
En is ebben a hitben voltam, mondom ujje mindjart megvan, erre most meg a free xp-vel egyutt sem eleg ra. Mi a szar?
aha megvan
Mar postolta valaki. Ha nincs fent az utolso hull upgrade az Omahan, akkor hozzaadja azt is.
Ez mekkora baromsagNa mindegy holnap atulok a Cleveland+New Mexico parosba wohoo
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Malibutomi #1915 üzenetére
Nekem 36k volt? ez most WTF?
-
D.Orion
veterán
Ha Elite status-ba kerül egy hajó, akkor miért gyűlik tovább a Ship XP? Miért nem kapja meg a kapitány, külön be kell állítani?
Albany-val lett még egy győztes és egy vesztes 98K-s köröm.
-
h1mpi
félisten
válasz
Malibutomi #1911 üzenetére
Mondjuk a torpedók sebzését nagyonn rng alá venném az biztos és az se lenne mind1 hova csapódik be. Lenne minden hajón un. torpedó hit point.
-
Malibutomi
nagyúr
Hat normal esetben ennek igy kellene mukodnie. Kap egy-ket lovest es leves.
Miert az szerinted normalis, hogy ha epp ugy jon ki akkor egy DD tulel ket teljes BB sorozatot mert epp ugy jon ki hogy csak 1-2K-t sebeznek a lovesek. Akkor a torpedok fele is legyen hibas ami nem robban (az ugyis realisztikusabb lenne)(#1910) Tuco Ramirez
Az sem normalis ami most van, hogy egy BB menekulni kenyszerul(ne ha nem lenne dog lassu) a DD elol. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Malibutomi #1908 üzenetére
Akkor szerintem a DD-k magasabb tierben csak kamikaze egységnek lennének jók...
-
h1mpi
félisten
válasz
Malibutomi #1908 üzenetére
Ja és akkor mi értelme van? Kap egy lövést és leves..... Az AC meg dobálják 5 méterre a torpedókat a hajók mellé... az jó?
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1904 üzenetére
Tök mind1. Akkor is lassúak szerintem. A másik meg, hogy megyek 5 kört és az egész játék annyira lassú, hogy megőrülök. 1 óránál tovább nem tudok játszani vele, mert olyan érzésem van, mintha valami ólom lenne rajtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass