Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Sontir Fel #2299 üzenetére
Atlanta fossa a lőszert 4 mp reloaddal, csak max. 13 km körül van a lőtáv
Atago, igaz az kb. Mogami
Nem tudom, a wows.hu - n nem dícsérik agyon az Atago - t
Más.
Tuti én vagyok az idióta ,de már a 2. reget csinálom, és nem tudok belépni, mert rossz email, vagy jelszó ... valami ötlet ?
Viszont a hivatalos oldalon be tudok lépni ...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2296 üzenetére
De ez AZ MM
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01 #2294 üzenetére
ha jól értem, csatánként kapsz 30.000 free xp - t, és van 1 milliárd kredit ... csak prém hajókat nem lehet tesztelni
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2280 üzenetére
Úgy értettem, hogy holnap meglesz a Cleveland, azzal meg már bedobhat az MM arra a mapra.
-
Malibutomi
nagyúr
Mondom lazulok megyek 1-2 coop csatat. Vesztettunk
-
sith7
félisten
válasz
Sontir Fel #2292 üzenetére
B+, hihetetlen, hogy nem tudják megcsinálni ... nem tudják áttenni a wot - ból ?
szerk.
Másik fórumról.
No aki tesztelni akar, most már lehet, bár prém hajókat nem, csak az olcsókat maximum.
Ad 35 000 free xp-t és a hajók is 1-1 csata után olyan 30 ezreket hoznak, tehát gyorsan lehet haladni. -
Jacktor
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #2290 üzenetére
Lehet rakosgatni a kapitányt, de először át kell képezni az adott normál hajóra. Utána annyiszor rakod vissza a prémbe ahányszor akarod. Ez a WoT-nál is így működik (prémre kiképzett kapitányt át kell képezni).
-
Jacktor
aktív tag
Az elit hajó xp-jét free-be válthatod aranyért, jelenleg mást nem tudsz vele csinálni.
Ha 200k-ért képzed át a kapitányt, akkor azon szint XP szükségletének felét, amin épp a kapitány van, előbb le kell újra dolgoznod kiképzést gyanánt (addig a skillek csak 50%-on működnek).
-
h1mpi
félisten
Itt hol a barakk, ahol a legénység van?
-
Jacktor
aktív tag
BB-be vétek HE-t tölteni:
- BB-k ellen egyértelmű az AP
- CA-k ellen IS egyértelmű az AP. Butaság az esetleges low hp tűzkár miatt beáldozni a citadella találat(ok) esélyét. Nagyon sokszor előfordul velem az 1 salvo = 1 CA kill. Egyszerűen ha telibevered, szinte biztos a kill (omahák, phonexek, Kumák, Aobák, mind szeretni).
- CV ellen IS kötelező az AP. Oka ugyanaz mint a CA-knál, azaz a tűzkár miatti picsányi sebzés miatt nem szabad odaadni a citadella esélyét. Egy cicitalálat nagyjából 2,5-3 perc (max. 1 percig ég) folyamatos égésnek felel meg. AP-val viszont szinte biztos a citadella találat, mivel páncélja nincs, de overpen sem lesz, mivel a fedélzet irányából ütöd át így keresztül megy jó sok anyagon mielőtt rendet rak bent. Tegnap Nagatoval egy sorozatból 4 citadellát lőttem egy CV-nek (több nem fért már bele).
- DD-k meg bekaphatják, miattuk nem szabad áttölteni (max ha ketten maradtok és épp lőttél) -
Micsurin
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2279 üzenetére
Translate : Majd az MM dönt , hogy mehetsz-e
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tuco Ramirez #2279 üzenetére
Karnyújtás + matchmaking. Mivel a pálya T6+, ezért csak akkor van esélyed rajta, ha T6+ csatába mész.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2278 üzenetére
Akkor már csak karnyújtásnyira vagyok tőle.
Köszi!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tuco Ramirez #2277 üzenetére
Az a pálya T6+ besorolású.
-
Tuco Ramirez
őstag
Islands of Ice pályát nekem még nem adta be, pedig nagyon szivesen játszanék rajta, mert brutál jól néz ki.
Gondolom csak magasabb tierben adja be, de mégis mikortól...?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2275 üzenetére
Szerintem is úgy van mint a wotban ellenkezőleg akkor több xp-t kapnánk mint pénzt szerintem
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2269 üzenetére
Teljesen mind1 a sebzésre kapod az xp-t nem a killekre. Persze aki ezzel akarja méregetni annak biztos van értelme ilyen statisztikákat nézegetni.
-
Malibutomi
nagyúr
Ennek szerintem az az oka, hogy miga tobbinel ha hajot valtasz, vagy amig rakod fel az upgradeket mindig szokni kell hogy mit lehet es mit nem a hajoval, addig a CV-n mi valtozik jatekstilusilag? A hajo kinezete, meg a repulok szama? Ugyanugy leparkolsz hatul, es a terkepen RTS-t jatszol.
-
Rém
tag
Igazából az érdekel, hogy a player profilnál a warship destroyersnél van valaki akinek 1.0 feletti az aránya.
Nekem nagyrészt rombolóval 0.93 az arányom, de láttam olyant aki magasabb szinten hordozóval 3 feletti aránnyal büszkélkedik. Az azért elég durva, szerintem más hajótípussal nem nagyon érhető el. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Chabe89 #2266 üzenetére
Hat igy hirtelen a ket utobbi meccsemrol ki tudtam szedni kapasbol 5 APs lovest amivel szetcriteltem cirkalokat meg CV-t.
Nekem nem eri meg valtani, mert az AP mindig hozza a 2-4-10K sebzest, mire atvaltok HE-re addigra meg mar belemvagnak 4 sortuzet, es utanna potyogtetem oket 6-800-al. Ha olyan kozel van egy DD hogy mar atmegy rajta az AP akkor mar ugyis mindegy. Ahhoz ~5km-en belul kell lennie, akkor meg halott vagy a BB-vel. De en altalaban igyekszem kimaradni a kis hajokkal valo kavargasbol.Azert ezt iderakom, nem orult a srac
-
TESCO-Zsömle
titán
Én nem néztem, de rengeteg eset van, hogy ottmaradnak hajók kb semmi HP-n, és nem tudom behúzni. Azért, ha egy csatahajóba belevágsz effektíve 40k-t, az már a te killednek számít, akkor is, ha valaki más szedi ki... És ilyen hányszor van... Adok egy torpedósortüzet, marad rajta 2k HP, azt 300-asával elkezdem lehántani róla, és 100hp-ról kiveszi más...
-
Chabe89
addikt
válasz
Malibutomi #2264 üzenetére
Az se jó ha állandóan azzal lősz mindenre, mert a "vékonyabb" hajókon egyszerűen átmegy a lőszer és nem sebzel csak ilyen 6-700-at. BB-vel BB-re alap az AP meg egyes cirkálókra is, de DD-re vagy CV-re csak HE.
CV-nek még HE lőszerrel is lehet citadellát lőni még egy DD-vel is. -
Rém
tag
Van olyan, aki tudja hozni az egy csata/kill átlagot?
-
Gaz 78
aktív tag
Egyébként HE-vel jobban jársz kreditfarmolás szempontjából mert több találatot ír jóvá a rendszer.
Csak épp nem sebez akkorát.Ahogyan nézem a HE lőszer felezve van az AP-hoz képest. AP-val érdemes páncélozott hajókra lőni,míg HE-vel cirkálókra,rombolókra.Csatakimenetel szempontjából így leszel a leghatékonyabb.Megjegyzem még egyszer általában a sok HE-vel történő gyújtogatásért meg állandó sebzésért több kreditet kapok mint ha AP-val lövök 4-5 citadellát. Ez az én tapasztalatom. -
h1mpi
félisten
válasz
Malibutomi #2260 üzenetére
Próbálgattam most mentem vele a 3. kört
Amúgy rám is HE-t lőnek a BB-k
Rekteltem is
-
h1mpi
félisten
Két vicces bug: ha fixálod az ágyút, akkor nem villan be a célkereszt, ha hatótávon belül ér az nmy, a CV előbb észrevesz, mint én Őt, pedig a Minekazeval füstben álltam
-
Gaz 78
aktív tag
Feladom
..jelen pillanatban a játékmechanika nem teszi lehetővé a csatahajózást,legalábbis T6-ban nem.
Nyugodtan a kardjába dőlhet az a fejlesztő aki kitalálta azt,hogy egy BB-t lehet sebezni HE-vel - ergo fel lehet gyújtani.( akinek nincs meg az átütése az igenis ne tudjon sebezni egy BB-t,jön egy T4-es CV azt gyújtva tart a 4mp-es töltési idejével,mint egy fákját) Annyira lomha annyira lassú mindene a BB-nek,hogy nem tudja magát megvédeni. És ez csak a jéghegy csúcsa,hogy felgyulladok. Játszom cirkálókkal és rombolókkal. Azokkal klassz -
sith7
félisten
válasz
Sontir Fel #2252 üzenetére
értem, én nem tudok belépni ...
-
sith7
félisten
válasz
Sontir Fel #2248 üzenetére
Nyugalom, eddig csak 5000 arany volt, 10 perce van kredit is ... talán még egy nullát rádobnak, meg adnak free xp - t, mert ez így egy vicc
Most be tudsz lépni a tesztszerverre ?
-
h1mpi
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2249 üzenetére
Az egy kalap sz, már próbáltam CBT-n...
-
h1mpi
félisten
Jól sikerült a patch az MM szempontjából. Az előbb én voltan egyedöl DD-vel az nmy-nél 4!!!Négy db volt....
Valamit elprogramoztak a srácok nagyon... -
h1mpi
félisten
A minekazeval pillanatok alatt kifarmoltam a következőt annyira fun ez a hajó
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Malibutomi #2243 üzenetére
Jó mi?Nem is látom az ellenfelem,ezért nem is tudok védekezni ellene. Oldalba lő váratlanul aztán győzök forgolódni.
-
-
sutyi^
senior tag
válasz
Sebestyen01 #2240 üzenetére
WarGaming.
A csatahajókban most az a jó, hogy a rombolók, cirkálók, anyahajók és a többi csatahajó is effektíven bontja.
Nincs is jobb, mint mikor két sortűz között egy cirkáló nagyjából 5-6 sorozatot ad le a rendkívül manőverezőképes járművedre és ennek folyományaként tattól orrig ég az egész fedélzet, miközben a két irányból rád dobott légi, valamint a tetszőleges harmadik szögből érkező rombolóról indított torpedó áradatból próbálsz kifordulni. Aztán ha ez mégis sikerült, akkor pont faszán állsz ahoz hogy legalább két citadelt löjjön rajtad az enemy BB.
-
h1mpi
félisten
A Wyoming 4.2 km-ről 3/3X mellé lőtt alá-fölé az nmynek. Full rajta volt a célkereszt és állt
Ez mi az a szar gyerekek?
-
h1mpi
félisten
Nincs valami gomb, amivel fixálni lehet az ágyúkat?
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Malibutomi #2234 üzenetére
Remélem is
Kifejlesztettem a nagyobb radart,majd eztán fogom a 2. hajótestet.
Omahával meg gyűjtöm a kreditet -
Gaz 78
aktív tag
Mentem egy csatát Omahával ...Körülbelül 2 percig éltem. 2 irányból torpedó repcsik majd egy bombázó ..szevasz.....
Sebaj kiléptem,New Mexicoval elindultam és az ellenséges T8-as csatahajók a csata 3. percében vagy 25 Km-ről szétlőttek - egy sorozatig sem jutottam el.
Nem hiszem el,hogy ennek így kell lennie. - valamit nagyon eltekertek ezzel a frissítéssel. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi #2228 üzenetére
Hajóra elfért, nem kellett a talajnyomással foglalkozni, a víz elég rendesen megtartja a cuccokat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Múltkor volt egy nagyon jó kis 1v1 egy New Mexico-val, mikor még Omahával mentem. Azért azt elég para volt látni, mikor féltucat ilyen lövedék csapódik be a vízbe, a hajóba, meg mindenhova. Hát még a valóságban milyen para lehetett...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Döbbenek én is a méreteken.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Malibutomi #2223 üzenetére
Ahh értem,tulajdonképp nem is csodálom hisz a Mexiconak elég jó lövegei vannak.
(#2224) TESCO-Zsömle
Három-négy csatát mentem csatahajóval és annak mintha más lenne az MM besorolása. Omahával ugyanaz mint korábban - szokásos felállás ( remélem BB-vel csak azért mert csak 3500-an vagyunk fenn :/ ) Majd kiderül a nap folyamán.(#2225) Sebestyen01
Nem tudtam bár nem is figyeltem.A mai peccs alkalmával néztem át a menu-t meg a profilom. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2221 üzenetére
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #2212 üzenetére
Köszönéseket még nem fedeztem fel,de a noobozás már megy
(#2218) sith7
Frissített a kliens 60 megát,kíváncsi leszek -
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01 #2217 üzenetére
Nem, ez most nem így van
[link]
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Sontir Fel #2216 üzenetére
Leszeded, és a sajátoddal belépsz
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Sebestyen01 #2214 üzenetére
Nem adtam el, hanem nem értem el. Pár xp kellett volna csak T32rol T34re
A japoval az a gondom, hogy a jatekstilusomhoz jobban bejon a nagyobb tuzgyorsasag. A 8as japant ugy kepzelem hogy eros, de csak a pontos talalatokkal lehet vele ervenyesulni, viszont joval lassabban tolt ujra(#2215) sith7 : jo 5let, meg sosem probaltam tesztservert, kell valami accountot kerni vagy hogy megy a dolog?
-
sith7
félisten
válasz
Sontir Fel #2213 üzenetére
valaki beszéljen le!
holnap estétől másfél napig tesztszerver !
Előbb próbáld ki !!!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Sontir Fel #2213 üzenetére
Én biztos fejet vertem volna a falba hogy akkor adtam el
Nekem a japó cruzer jobban bejön mint az amcsi, azt vedd, és akkor le vagy beszélve
-
Sontir Fel
őstag
válasz
capulet75 #2192 üzenetére
Más: asszem a héten venni fogok egy Atlanta csomagot... valaki beszéljen le!
van már egy hetes prémium a kikötőben, a Simssel ugrottam be a játékba
Annak idején a WOTnál nem volt tervben a tank vásárlás, de aztán gazdaságosabbnak találtam mint a prémiumot és vettem egy type 59est majd 1-2 évvel később T34-est (pár órán múlt, hogy nem lett meg ingyen amikor 9-ből visszavágták
)
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01 #2210 üzenetére
én annyira nem ... 4 percnél még sehol nem volt az utolsó hajó, írtam cap, senkit nem érdekelt
-
Sebestyen01
őstag
Na az fasza megint mire összehozom a szorzókat elmúlik éjfél, kezdhetem előről
jó volna a szerókat is fejleszteni
Most realizálódik -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #2205 üzenetére
Nekem is.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #2205 üzenetére
Nálam is.
12137543 ms meg 28855960 ms válaszidő. Délelött sosem lagol csak du.3-tól. Fellépnek 30 ezren a szerverre,azt elkezdek teret ugrani. -
Sebestyen01
őstag
másnak is laggol mint az állat? Villog a lagglámpa, 10000000ms ping wtf
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Malibutomi #2191 üzenetére
Fejlesztésekkel együtt adtam el a NY-ot 1,8millióért. Ez a hajó pont nem megtartós számomra bár jól hozta a kreditet.Omaha megtartós az tuti.Amennyire közönség kedvenc a Cleveland,az is az lesz.
Köszi sith7 -
capulet75
addikt
válasz
Malibutomi #2202 üzenetére
Realitás, az mondjuk valóban nincs sok, mert ha egy csatahajó 8-10km-ről teljes sortüzet lő egy csirkeólra, akkor ott már csak az ima marad.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
capulet75 #2195 üzenetére
Ez amugy igy van sajnos 1v1-ben a csatahajo szopik, mert mig a cruiser ki is manoverezi a loveseit, neki erre eselye sincs.
Az a nagy marhasag szerintem, hogy a csatahajo ralo a cruiserre, es ha nem citadel, akkor a teljes sorozat levesz mondjuk 5-6000HP-t. A cruiser meglovi a csatahajot, es levesz rola 2-3K-t....csak o 8-10 masodpercenkent a csatahajo meg 30 masodpercenkent.1v1-ben a csatahajonak akkor van eselye, ha a cruiser idiota, kozel jon, es nem forgolodik., mert akkor beleszaladhat a pofonba. ~10km tavon a cruiser az eselyesebb, szep lassan leegeti a csatahajot, mig a valaszokat kikeruli.
Mondjuk ha realis lenne az atutes meg a pancelzat, akkor lehetne csapatjatek, mert a cruiserek kenytelenek lennenek bevarni a csatahajokat ha az ellenfelet csak kapirgalni tudjak.
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01 #2198 üzenetére
így legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest