- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48161 üzenetére
Sárga.
-
ddt500hu
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48117 üzenetére
Kuma az egyik legpuhább citadellázható hajó a játékban. Annál csak a Danae a puhább aminek (nem vicc) Isokaze-val lőttem citadellát HE-vel! 2x!!!
-
KJ82
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #48115 üzenetére
Ja, most már látom, én az Omahás részre koncentráltam.
-
KJ82
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #48113 üzenetére
Első videó főágyú volt az tuti, 14,5k sebzés.
-
válasz
TESCO-Zsömle #48108 üzenetére
Ha belegondolok, hogy 20 percre van mérve egy csata, rohadtul kevés. Éppen ma jött szembe egy stat: 35000 (!) csatával 92 a PR-ja a lidércnek... És nem, ők nem egy saját csatában vannak az azonos szintűekkel, ott boldogít téged.
A CV - ha nem is jó játékos - lehetetlenné teszi a normális DD játékot, mert addig tartja spoton, amíg a cirkálók szét nem lövik. Felkészül: sub class.
CA: újabban nem ritka, hogy a nagyobb cirkálók AP-jával overpent lősz a BB-kbe - orrba, tatba, felépítménybe. Az külön jó, amikor a lassú lövedékekkel torpedo protectiont találsz, hihető...
BB: a dakka-dakka miatt egyrészt leégsz (forró üdvözletem annak a hülyének, aki kitalálta, hogy egy DD szétlő egy BB-t), másrészt mindenbe is overpent lősz, még a 38-as lövegekkel is. A ruszki BB-ket meg rohadt nagy meló szétkapni, ha nincsenek DD-k: immunisak a tűzre, citadellájukat nem találod meg, de ha kicsit is szögelve vannak, már pattog róluk az AP.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #48108 üzenetére
manapság sok...
am pöppet elvárható lenne....
am tényleg katasztrófa.... 8-10p és már eldőlnek (van kivétel) játszmák... vicc -
válasz
TESCO-Zsömle #48105 üzenetére
10 perces csaták, szar AA, játékidegen hajóosztályok, power creep... Soroljam még?
-
válasz
TESCO-Zsömle #47999 üzenetére
Most már értem is, de a csipkelődés nem fogja megmenteni őket...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #48001 üzenetére
nézőpont kérdése.. lassan én is várom már 1,5 éve a játékot, mint te anno a GTA5-öt
aranylemezen, de mégis késik..... ezt én nem tudom már elfogadni... -
KJ82
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #48003 üzenetére
Erről nem tudtam. Mondjuk ahhoz képest, hogy 1997 után 11 évet vártam arra, hogy újra meghalljam egy játék elején azt, hogy "War. War never changes.", 20 nap már nem olyan sok
-
KJ82
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #48001 üzenetére
Én is inkább várok egy kicsit ha arról van szó hogy minél bug mentesebb játékot kapjak.
Illetve most amúgy is várok, mivel az AMD ma csak a " nagy " kártyáit jelentette be, én meg inkább valami kisebbet vennék, olyan 3-400 dollár körül.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #47999 üzenetére
naja.... hogy rohadna rájuk a műanyag lakat
érzik a vesztüket ők is....
nem gyenge játékosbázist fog elszippantani a CP2077.... -
válasz
TESCO-Zsömle #5784 üzenetére
Vajon ez a Steel Ocean-ben is így van? Nagyon rövid időre próbáltam csak ki.
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #5728 üzenetére
EU-n szerintem se volt tiltva, de valamelyik szerón úgy emlékszem egy ideig illegális volt, de lehet rosszul emlékeztem.
Más: Akit meg zavarnak az ilyen dolgok az ne is játsszon semmilyen kompetitív játékkal, mert szerintem nincs olyan amihez nincs valamilyen csalás.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #5728 üzenetére
Nem mondod... Tudod mikor egy "mod" olyan elemet ad a játékhoz ami a játékban alapból nincs és ez bármiféle előnyhöz juttatja a játékost az nálam csalásnak számít és nem kérek belőle.
Továbbra is nagyon sajnálom, az amcsi cruiserekkel élveztem a játékot CB-ben, több időt nem akartam beletenni mivel úgyis wipeoltak, gondoltam majd később előveszem újra. Bár mivel a WG-ről van szó így azzal is tisztában vagyok ez nem igazán fog változni a jövőben. A Warplanes már kissé unalmas 13k+ csata után, ráadásul az összes gép megvan amit akartam. Standar Battle-t alig játszom mostanság, folyamatban van egy 5v5 liga többnyire csak ott vagyok aktív, ezért szerettem volna újra lenyomni néhány karikát a hajókkal.
-
Spenike
tag
válasz
TESCO-Zsömle #5492 üzenetére
Jah olyannyira kussolni hogy a mecsen végig csak fűst felhőből torpedózhat hogy azt se tudd milyen hajó az !
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #4699 üzenetére
-
válasz
TESCO-Zsömle #4110 üzenetére
Érdekes. Kösz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3909 üzenetére
Amugy mar fullos a North Carolina, de a magas tier (T8+) annyira nem jon be.
Nagyon sokszor van hogy a rombolok cirkalok jatsszak le a meccset, a BB-k altalaban 20+ km-rol totyogtetik egymast. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3892 üzenetére
En csak este leszek
-
válasz
TESCO-Zsömle #3887 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, van-e ennek valami praktikus oka, amit tudni is lehet.
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3882 üzenetére
Igen azonban ahogy feljebb érsz, annál több csillag kell a kövi szinthez. 19-hez már 3 győzelem kell pl.
Amúgy stock hajóval szerintem nem is érdemes bemenni. Meg azért ide már elfér a Camo is nem csak a DD-re.
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #3862 üzenetére
Köszi a választ, a fenti képből azért látszik, hogy a 3x megvan
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #3856 üzenetére
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3722 üzenetére
Ezt a Kawachi menni T6-ba, én sem értem. A múltkor egy Fuso-val mentem és elém került, egy sorozattal lőttem porba. Már a saját tierjében sem szerettem, gyenge páncélzat, szarul fordul. Esélytelen ilyen magas tierben.
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3719 üzenetére
Nekik volt egy NM-Cleveland páros a másik oldalt pedig egy Cleveland és két Aoba. A Kawachiért "cserébe" gondolom, nem én találtam ki.
mcwolf79: [link]
-
mcwolf79
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #3719 üzenetére
Pont ez a "pláne" benne.
Ha a másik oldalon nincs ilyen idióta, akkor 1 hajó freefrag a többinek, mert sokkal gyengébb. Az nem törvényszerű, hogy ha van ilyen idióta szakasz,akkor az MM a másik oldalra is fog rakni. -
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3715 üzenetére
Ahogy Malibutomi is írta a Kawachi behúzta a St. Louist. Ez trollszakasz nem az MM hibája.
-
ddt500hu
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #3698 üzenetére
Tök mindegy. Az a lényeg, hogy itt a tier3-as BB-vel "örömmel" játszom. Van egy szép hajóm lövegtornyokkal. Ott meg átugrom free xp-ből.
Az, hogy ennek történelmi okai vannak nem változtat rajta. -
Flayer
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #3667 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #3641 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3641 üzenetére
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3604 üzenetére
Nekem ez van mióta OBT. CBT alatt jobban futott, mint a WoT és highon játszottam mindenféle gond nélkül. Most meg meden épp, hogy döcög.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #3600 üzenetére
Nekem elég jó vas van hozzá, hogy bedadogjon ez valami bug az új peccsel. Sokan írták játék közben is.
(#3601) sith7: Nem az a baj, hogy OP, hanem, hogy mindene az. Sokat lő, messzire és kőkemény a légvédelme. Ilyen Jolly Joker hajókra nincs szükség...
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #3574 üzenetére
köszi
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3387 üzenetére
Csak egy clevelandem van perpill...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3387 üzenetére
A küldiknél nem mindig mindegy, hogy mi dobja, pl a sniper-nél csak hajóról indított számít...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3385 üzenetére
es hogy dobaljanak krumplival a legenyek vagy mi? Nincs torpedom
Lehet megveszem a legkisebb rombolot, at benazok vele kicsit, bar most a BB-t totlom, hogy elerjem a NV-t
-
Daffchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #3265 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztés.
Benéztem, most már értem, csak nem néztem meg elég jól az XP-ket, most már világos.
Köszönöm az infót!Egyébként ez az Atago úgy sz*r ahogy van. Bőven nem ért meg ennyit (persze alapból drágák a hajók).
A semmitől is vége, bárki sz*rrá tud lőni hipp hopp, semmibe nem tart elpusztítani...
Óriási csalódás. -
Daffchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #3265 üzenetére
Hümmm, de érdekes (valszeg user error) mert aranyért sem tudom átváltani az XP-t a Wyoming-nál... pont ez a bajom.
Vagy csak akkor tudom átváltani aranyért, ha már fullos a hajó? Addig az "külön xp" ameddig nem fullos a hajó?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3245 üzenetére
Hat 1-1 talalatot nekem is bevisznek neha, aztan ha az ellennek epp 190HP-ja van akkor igen ki lehet nyirni veluk.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3243 üzenetére
Biztos van olyan, de nekem nem talaljak el 2.5km-rol sem, arrol raktam be videot a multkor.
Mondjuk most beleneztem abba, az is mokas, hogy a DD a puny kis agyucskaival 800-1600-akat sebez a BB-n... -
válasz
TESCO-Zsömle #3034 üzenetére
Nem, ez nem igaz, ezt a tévhitet az angolok terjesztették, csak hogy minél inkább felmagasztalják magukat és meg tudják magyarázni, miért öltek annyi felesleges erőfeszítést az elpusztításába. Itt tökéletesen látszik, hogy a két hajó csak annyiban különbözött egymástól, amennyire a testvérhajók szoktak.
Kérdés a játékhoz: hogyan lehet a képernyő két oldalára kirakni a résztvevők listáját? Vagy az csak replayben látszik?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3188 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom hogy eszre sem venni hogy vannak, ha nem neznek meg visszajatszast nem si tudnam hogy leteznek annyira semmit nem csinalnak.
Itt a videom amit linkeltem am multkor, cruiser es DD 2.5km-en belul, a kb. 2 perc alatt
1dbbocs megneztem 2db talalatot sikerul bevinnie a masodlagosoknak. [link] -
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3183 üzenetére
A masodlagos lovegek egy hegy meretu DD-t sem szednek szet egy ev alatt sem akkor sem ha 3 HP-ja van.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3180 üzenetére
fasza mondjuk 8km az jobb lenne, mar az gazos.
-
válasz
TESCO-Zsömle #3107 üzenetére
Király.
-
smisa
őstag
válasz
ez 10 pontos válasz a krédésre
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Neee
-
Sebestyen01
őstag
válasz
-
Sontir Fel
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2948 üzenetére
Szerintem ez csak az amerikai serveren él
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3070 üzenetére
Értem. Mindegy is csak kicsit wtf pillanat volt.
-
szilva01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #3056 üzenetére
Obdzsektiv géming.
Komolytalanra fordítva a szót, cirkálókkal nem igazán találom a helyem, főleg BB-vel megyek meg japcsi rombolókkal, dehát a kettes xp szorzó nagy úr.
Atlantis: Sajnos CBT alatt nem volt lehetőségem játszani, így nekem ezt is le lehet nyomni a torkomon, és még örülök is neki milyen fasza csónak a myogi után.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #3036 üzenetére
Nekem az tetszik,hogy a kilőtt játékosok nem klikkelgethetnek a map-on. - ezzel sem idegesitik a még életben maradtakat
-
L4mie
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #3036 üzenetére
Ty, ctrl+klick el próbáltam, de nem a duplával, köszönöm még1x
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #3014 üzenetére
Hát nem érted?! Épp most magyarázta el! Amelyik befordult a szigetbe!
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2966 üzenetére
Elég szemét dolog, hogy csak nekik van ilyen akkor. Ha meg állításod szerint nem szenvedtél vele akkor mit idegeskedsz? Redditen találtam, nem is néztem, hogy melyik fórum, de akkor sry.
-
L4mie
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2991 üzenetére
van akkor feltolok pár XP boost zászlót
phinix ről mik a vélemények?
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2969 üzenetére
Akkor 6 napod lesz
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2966 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2957 üzenetére
értem, ok
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2948 üzenetére
Miről is van szó ?
-
Atlantis
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2844 üzenetére
Te mivel voltál, Iowa-val?
Amúgy elég béna lehetett, nem kaptál pár halat cserébe?
-
Atlantis
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2828 üzenetére
Így van és mellé még szerintem lassabban is száll a lövedék, emiatt nehezebb a célzás. Ettől függetlenül szeretem mindkét nemzet csatahajóit, ha leküzdi az ember a Myogi-t, akkor már nem rossz a japán ág.
Furkoo:én azt pont nem adnék a kapitánynak, inkább forogjanak gyorsabban a tornyok és/vagy töltsön újra minél előbb a javítókészlet, valamint legyen minél kisebb a kigyulladás esélye. Szerintem ezekre érdemes rámenni csatahajónál, persze más hajóknál lehet másképp is osztani, cirkálóknál akár a légvédelmet is lehet fejleszteni, bár ez csatahajónál sem mellékes, sőt.
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2828 üzenetére
Tudom , a Fuso - nál tartok
20 km ? ... 15 km felett nem is próbálok lőni vele, inkább alatta, aztán persze nem salvo - val, mert akkor 2 ha betalál, egyenként tüzelve volt már 1x 6 (!) találat is a 12 - ből, de inkább kevesebb, főleg nagyobb távolságból ... ezzel szemben New Mexico - val 9 találat a rekord a 12 - ből, 14 km - ről.
T7 Nagato lesz az első hajó, amire azt lehet mondani, hogy végre el is talál valamit.
Igen, tesztszerveren én is ezt tapasztaltam -
válasz
TESCO-Zsömle #2760 üzenetére
Igen, ha elsőre nem szed ki, akkor az SD-nak sanyi...
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2735 üzenetére
Azért mentem át arra az oldalra mert láttam hogy csak ketten vagytok. Az a BB torpedózás szép volt, nagyon számoltam a másodperceket hogy mikor durrant rám egy sorozatot.
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2733 üzenetére
Én is szeretlek <3
Sajnos két fighteres felállással nem nagyon tudtam mást csinálni és bevallom őszintén, hogy mikor megláttam, hogy te vagy az csak azért is.
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2733 üzenetére
Két sunk az nem rossz, sőt. Láttam hogy benne voltál mindig a sűrűben, próbáltalak támogatni amikor csak lehetett. Azon csodálkoztam hogy egész sokáig húztad az első vonalban egy DD-vel.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2730 üzenetére
Ja oké értem.
-
Atlantis
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2718 üzenetére
Pontosan és mellé még könnyen kap citadel-t vagy lövik el a motort, bár ez a többi japán hajóra is igaz...viszont legalább gyors, igaz lassan indul meg, de a végsebessége rendben van.
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2609 üzenetére
Tudom, hogy low voltam, New York - kal is lőttem már ennyit, de itt 6-7 fős csaták vannak, és hamar vége van egy ütközetnek ... a hsz mondanivalója inkább a 255k - s javítási költség volt.
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2593 üzenetére
T7-től felfele már 6 - 8km is van szóval nem olyan gáz. A Mahan-nak kell egy kis free xp az elején, mert az a 4,5km vicc.
jani04: Csináltál külön accountot teszt szerverre? Nekem semmi gond nem volt vele tegnap.
-
Flayer
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #2514 üzenetére
Hát a Wot-ban lévő artyzás nem egyenlő az itteni DD-vel!
Ez sokkal izgalmasabb!(#2533) sith7 Túl sok lóvét kaptál érte!
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2510 üzenetére
Csak viccből raktam fel, szerintem az a DD, aki "lövöldözik" nem sokáig él, szarrá lövik 3 sorozatból. Én a torpedókban hiszek.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2434 üzenetére
Viszont most mar latjuk egymast online, legkozelebb konyebben osszejon a csonakazas
Egy ilyen tengerimedvenek minek meleg viz
(#2435) sith7 : asszem a harmadik hajotest miatt kevesebb az agyuja, de nagyon foglalkoztat a gondolat... vagy megvarom a wotos aranyat es akkor talan eleg lesz egy Warspitera
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2434 üzenetére
Inkább valami nagy töltöttkáposztáskondérba melegítsed a vizet
-
Sontir Fel
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2424 üzenetére
Egy kis szakaszolas?
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2421 üzenetére
értem ... ki fogom próbálni
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2421 üzenetére
Hát ha átüti, azért nem olyan nagy a kaliber szerintem
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2405 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2372 üzenetére
Engem akart megtorpedózni ... jött, mint a meszes, 7 km - re volt, és kapta a sorozatot
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #2352 üzenetére
Sajnos a szelektálást nem bízhatjuk senkire, mert ismerve magunkat, a korrupció, a rokon, barát, stb. bejátszana... Mindenkinek mennie kell!
-
Pocok9b
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2346 üzenetére
Így már helytálló a kifejezés.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2344 üzenetére
Nem volt fent semmilyen zászló, csak prémium fiókom van.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2280 üzenetére
Úgy értettem, hogy holnap meglesz a Cleveland, azzal meg már bedobhat az MM arra a mapra.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2278 üzenetére
Akkor már csak karnyújtásnyira vagyok tőle.
Köszi!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2275 üzenetére
Szerintem is úgy van mint a wotban ellenkezőleg akkor több xp-t kapnánk mint pénzt szerintem
-
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2269 üzenetére
Teljesen mind1 a sebzésre kapod az xp-t nem a killekre. Persze aki ezzel akarja méregetni annak biztos van értelme ilyen statisztikákat nézegetni.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2221 üzenetére
-
John_Doe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #2132 üzenetére
Eddig csak ott tapasztaltam. Az amerikai gépek manuál droppnál ha támadták akkor nem párhuzamosan dobta hanem legyező alakban.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2106 üzenetére
Ezt kézzel dobta le tuti, mert közvetlen mellém rakta le és jelentem élesedett. Lehet veszek valami free xp-t mert ez a South Carolina kiborít mennyire useless...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2065 üzenetére
Itt nem fejtem ki
mert a WoT sem jobb egy fokkal sem szerintem mint a Star C. nevezetű valami
sőt , ez sem jobb
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2058 üzenetére
Nem arról van szó , hogy nem , de van
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2054 üzenetére
Olyan már most is van , csak a Gaijin kezeiben
Star Conflict -
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2054 üzenetére
Sehol nem írtad, ezt én állapítottam meg magamnak a videó alapján
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2050 üzenetére
annyira nem is rossz szerintem ha már ingyenes, és csak a prémiumért kell fizetni hogy haladjon is a paraszt ki lehet próbálni
Pocok9b:
Igen én is attól félek hogy magasabb tierekben prém nélkül lehetetlen lesz haladni, és mondoton farmolásból fog kiállni a game.... Még mindig tartom azt hogy nagyon el vannak szállva az árakkal, ezt balanszolni kéne, sürgősen! -
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2046 üzenetére
Meglátjuk ... nekem a Tigris , Panther vonal megvan végig, és tetszenek is
Pocok9b
Milyen tier 8 -as hajód van ?
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2041 üzenetére
satuzni, hogy kell?
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2044 üzenetére
értem ... Tirpitz az nekem is kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest