- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Te olyan Meggájver vagy,csak a számítógépek területén
Elismerésem!De télleg...az az IDE kábel...huhh...nemlenne türelmem hozzá!Ha meg elb****ám bizti rohamot kapnék!!!Kész állapotról várjuk a fotót!!! -
MoDD3rke
csendes tag
ehh nagyon felpörgött mindenki
légy szíves használj kábelharisnyát majd
[Szerkesztve] -
MoDD3rke
csendes tag
Mindenfajtával meg lehet csinálni! (na jó a piszt.pákával elég nehéz
) nekem itthon speciel egy weller van. WS-80 nézzetek utána a Conrádnál h menyibe van
a táp rövidítésről anyit : szebb lett volna a zsugorcső es én a tápházba csináltam volna a roviditést . csak igényesebb lett volna nem? és a hoszzabik résznél meg a drótra új molex anya pineket forasztottam volna . (lehet kapni )(nehezen) az IDE kábelnél egyszerűbb röviditési mód is van ! leszeded róla a csatikat csak 2 őt (1 ik szélső marad ), [kis fuleket szélén feszíted finoman egy csavarhuzoval.] , méretrevágod a kábelt tetszőlegesen viszarakod a csatikat.
látjátok mindent meg lehet oldani jobban iskérdezzetek ezentúl meg tapasztaltabbakat róla
1 ébként grat
én is fogok majd nyitni magamnak egy ilyen topicot
-
Winner_hun
félisten
-
PC MANIAC
csendes tag
válasz
Winner_hun #190 üzenetére
Tetszenek a dolgaid
Vagyis inkább az ötleteid nagyon jókA kivitelezés már annyira nem az én műfajom.(Remélem nem bántalak meg)Szal klasz minden, csak az Istenért használj már a ''szikszalag'' helyett inkább zsugorcsövet
További sok sikert, és sok jó kivitelezhető ötletet kívánok -
_Petya_
őstag
IDE kábel rövidítésének kulturáltabb módja, ha veszel elektronikai boltban rávaló csatlakozót, azt oda nyomod rá, ahova akarod, egy fokkal üzembiztosabb..
Mindenesetre grat. a türelmedhez.
Petya -
JoeYi
őstag
válasz
Winner_hun #188 üzenetére
Ember te egy állat vagy. Megkérdezhetem hogy milyen típusú forrasztóval tudtad ilyen profin megcsinálni az IDE kábelt? Vagyis inkább képet adj róla. Gondolom nem vagy egy remegős kezű
Viszont a tápot megvagdosni az már bátorság, de gondolom müxik az is. Kész állapotról mikor lesz kép?
Isten vagy -
Winner_hun
félisten
válasz
YODA mester #187 üzenetére
és nem lesz zsogorcső, megoldom máshogy ez még nem a végleges változat -
YODA mester
senior tag
GRAT.
-
Tom5
addikt
válasz
Winner_hun #183 üzenetére
Huhh...hát nemsemmi amit művelsz...
Ide kábelt megrövidíteni...Ahhoz bátorság kell...Én is moddingolgatok de nem ilyen szinten!De teccik a téma,de nekiesni nemfogok az IDE kábelnek
Azért GRATULA néked -
Winner_hun
félisten
Amint ígértem itt vagyok ismét a kábelrövidítésekkel. Megcsonkítottam a tápot, végre van hely a gépházban, nincs az a kábeldzsungel, mint ami volt. Előtte viszont még a szalagkábelről pár kép:
itt van szilikonozva, bár még nem teszteltem le, de nem lesz vele gond, ahogy elnéztem, mert ha most nem zárlatos, akkor ez nem is lesz zárlatos:
[link]
És itt vannak a házban a helyükön:
[link]
Amint látszik, a célom elértem, pont olyan hosszú, amilyen kell, nem lóg szanaszéjjel, ami nagyon is zavart. A floppy kábele épp, hgoy jó lett, ha az rövidebb 2mm.el, akkor nem megy bele a csatlakozóba. Így is megfeszül, de a helyén van.
A táp így nézett ki...
[link]
... és így néz most ki:
[link] még nicns szigetelve
[link] már van szigetelve, de a 20 tűs csatlakozón még nincs harisnya
[link] itt már van harisnya a 20 tűs csatlakozón
A tápra a haisnyát azért kellett 2 ágban rakni, mert amikor rajta hagytam egy darabot, az egy ''kicsit'' széjjelfoszlott és így rövidebb lett. Úgy raktam rá, hgoy a 20 pines csatlakozót középen kettévágtam, majd mikor rajta volt a harisnya pillnatragasztóval összeragasztottam. -
Ja no
aktív tag
válasz
Winner_hun #181 üzenetére
Át kellen nevezni a topicodat: ''nagy magyar buhera Winner-hun-nal''-ra...
Hajrá
A tápnál a müanyag házban lévő crimpelt csatlakozókat fogod visszaforrasztani a levágott kábel végére, vagy hasonló módon oldod meg, mint a szalagkábelt? -
Winner_hun
félisten
2 órája még így nézett ki a tápom:
[link]
Azóta enyhén szólva megcsinkítottam, de a forrasztást majd délelőtt csinálom meg, holnap este lesz kép arról is. Most már végre l lehet férni a házban, öröm belenézni
A szalagkábeleket fugaszillal megragasztottam, holanp kipróbálom azokat is, bár szvsz jók lettek. A 80 eres kábel jobb meló volt, int a floppíkábel, amiről van kép, de még az sem volt nagy melóVan 80 eresnél több eres kábel?
-
baliii
senior tag
teccik ahogy moddolsz, nem azt csinalod hogy bemész a boltba 100ezer forinttal, és megveszed az elore kivagott házat, hengerelt kabeleket es világitő kütyüket, csili-vili hűtőket, hanem magad vágsz, fúrsz és faragsz, és emiatt lesz tényleg egyedi a házad! gratulálok hozzá!
-
Winner_hun
félisten
Mert akkor gyorsan elfelejtődik, szerettem volna neki egy új topikot és kész, ahogy leírtam a #175-ben, azért, a keresős rész miatt
Amúgymeg nem biztos, hogy elolvasnák itt, mert aki megnézte, az lehet, hgoy úgy van vele, hgoy már látta ezt a topikot, számára ninsc újdonság benne gy be sem néz, így nem is láthatják, hogy van egérmod. Viszont az új topiknál meg nagyobb az esély, hgoy benéznek -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun #175 üzenetére
Két napja nyílt a másik topic-od, még nem láttam. Aki ott elolvasta a tudnivalókat az itt is megtehette volna, illetve van egy hasonló topic, ahol elhangzott már néhány fontos tudnivaló: [link]. Nem értem, hogy miért gondolod úgy, hogy az egérmoddolás nem fér bele a modding topic-odba, keresve sem találhatnál neki jobb helyet.
-
Winner_hun
félisten
Mondjuk ha eddig nem zavart senkit, nemtom, hgoy pont most miért zavar Téged, megmoddoltam az egeret, nyitottam neki egy topikot, mert ilyen moddolós-topikos vok
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
kicsit már fáradt vok
Szerintem meg nemModnjuk egy kicsit más a két dolog meg nem akartam csak ebbe a topikba írni, mert akkro gyorsan elsüllyedne
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun #169 üzenetére
Nem véletlenül raktam fel a kérdést, szerintem bőven elég ugyanazon személytől ugyanazon témáról egy topic is.
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #169 üzenetére
hát nem ez a legzavaróbb a PH!n...
ma már nincs karácsony...
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun #166 üzenetére
Legyél szíves döntsd el, hogy melyik topic-od maradjon, ugyanis jelen topic is és ez is: [link] ugyanarról szól.
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #166 üzenetére
na de az benne vagyon a gépsárkányban...
de mindegy, biztos megoldom..., csak tudni szerettem volna, hogy ez működik--e igy, nem tudtam, hogy kvázi díszznek van a másik madzag...
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #163 üzenetére
az lehet...
mindig hulyén néznek ram a baromiszakképzett eladók a boltban, amikor nem tudom, hogy mit akarok venni, csak mutogatok, meg mondom, hogy: ''olyan izét, ami a gépben is van sok, nem igaz, hogy nem tudja miről beszélek!!!'' meg mutogatom a fényképezőmön, hogy: ''na tessék ilyen, még mindig nem érti!!??''
ezért kéne a neve, ha van nekie... -
Winner_hun
félisten
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #160 üzenetére
tényleg, és akkor minek a harmadik?
na, melyik a minusz? -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #158 üzenetére
jo, de mitől fog szabályozódni?
-
Winner_hun
félisten
semmit. Majd megnézem, hgo mit hova kssél, ha nem felejtem el majd közlöm is
na megnéztem:
fordulatszámszabályzó csatlakozón van 2 sín, ami megvezeti a csatlakozót, hogy 1 féle képpen lehessen feltenni a csatit. namsot középen van a pozitív és az egyik szélén a negatív, ezt mérd ki műszerrel, most nem akarok rajzolni
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #152 üzenetére
na ne káromkodj itt nekem...
és mit kössek a fordulatszászabályozgatós pöcökre?
tényleg...
[Szerkesztve] -
SzaChe
tag
válasz
Winner_hun #154 üzenetére
végigolvastam az eglsz totyikot. Igen a higítok ott kerültek szóba h a Sziloplaszt miért nem köt meg ? és talán a viz vagy légbubi vagy zsír jött szóba. és a zsirtalanítás módja a higító, csakhogy a nitrohigító kissé agresszín műanyagokat is old, tehát nem hiszem h a számítógép oly sok részére áldásos hatással lenne.
Lehet venni monnyuk a Praktikerbe Budget vagy más márkájú kis olvasztópisztolyt és kis ceruza vastagságú rúdat olvaszt meg és nyom ki és az hül meg pillanat alatt, de hőre visszalágyul, amúgy meg barkácsbol, de egy két virágárus is használja a viráogra mindenféle csicsa ragsztás céljából! -
-
SzaChe
tag
ha nagyon tutin akarod szigetelni akkor télleg sziloplaszt ( vagy az a kis olvadós ragacs amit olvasztópisztolyba használnak, bár az hőre lágyul)
de még a legeccerűbb ha nagyon más helyeken vágod el kábelt, mert akkor nem érhetnek.
sziloplaszt használta elött egy kis szirtalanítás, és friss levegőn csináld, szar szaraga van a citromsavnak vagy minek benne, de járjona levegő.
nitró higitó meg olyan agresszív hogy lemarja a kocsiról is a festést! akkor csak lakkbenzin az is elég zsirtalanításra. Főleg egy számítógépnél -
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #122 üzenetére
huhh, ez volt a könnyebb szalagkábel, most megküzdöttem egy 80 eressel is
na az már munka volt
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #149 üzenetére
na ja, de melyik melyik? és mi a harmadik?
és most vannak kisképek...
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
annyi topikban beszélünk amennyiben csak akarunk
szóval már megnézheted, sajnos én is észrevettem, ghyo nem volt jó az uw, bár totalcomanderrel le tudtam szedni a képeket
A ventit meg talán meg lehet csinálni, de ebben nem vok bizotosNem próbálkoztam még, az a lényeg, hgoy a plusza pluszra, a negatív meg a neatívre menjen, aztán ki kell próbálni
na ezt most jól megasszongyáztam -
sekli
addikt
hello, szép a topicod...
írok ide is, igy csak 3 topicban beszelunk...
Meg akartam nezni ujra a gepedet, de az UW-s lap nem jon be..., régen a topicban is voltak kis képek, vagy rosszul emlékszem?
Van egy kerdesem is: Hogy lehet megcsinálni, ha meg lehet, hogy egy sima 8centis ventit, ami ugye 12V-rol megy es két kábele van, valahogy rákötni az alaplapi csatira ugy, hogy SpeedFan-nal lehessen sebességszabályozni? -
Ja no
aktív tag
válasz
Winner_hun #139 üzenetére
nem oldja a szilikont. egyébként egy nagyon jól ellenáló anyag mindenféle oldószerrel szemben.
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #143 üzenetére
hát az ide/floppy kábelből
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #141 üzenetére
de ha már teljesen újat készítesz, akkor már ebből is lehet csőkábelt tekerni
nekem elég egyedi van sima fehér fonallal tekertem be és így még az uv neon alatt is tök jó mutat
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
válasz
Helló
először is gratula a moddinghoz nagyon pöpecz lett
de nekem ez a floppy kábel nem teccik( ez saját véleményem), de ha adhatok 1 tanácsot ehhez a floppy kábelrövidítéshez. Szóval ha a dugót leszedted volna az 1ik végéről, és beljebb tetted volna, akkor a forrasztgatást és a szigetelést megspórolhattad volna.
én vhogy így csináltam az enyimével, sőt most már csőkábel is lett belőle.
-
Lalaland
tag
válasz
Inkább szerezni kéne neked egy nőt!!
Viccet félretéve, gratulálok minden moddingodhoz meg a kitartáshoz mert ezekkel elég sok kemény meló van!
ui: Sok jó ötletet adsz.... -
Ja no
aktív tag
Nincs kedved kipróbálni valamilyen tömítőragasztót? Azok pont ilyen célra vannak kitalálva, Neked meg ráadásul nem is kell nagy nyomás, és a höm.változás is elég csekély. A pill. ragasztó viszont meglehetősen rideg ehhez imho.
Ragasztás előtt mindig érdesítsd fel mindkét felületet. (180-240-es cs.papír.) -
djyuri
őstag
Ezt nem tudtam,de gondolom hamar észrevetted
Oké...Tároltam.
Mávos barátomtól megérdeklődöm majd ezt a tisztítót.
AMúgy már átléptem a drasztikus korszakba...
Pillanatragasztó és csötoldások és nagyobbítások és egy valag szigetelő szalag pöpecül feltekerve...
Eddig okés...kivéve,hogy az egyik pumpám megint megrepedt magától,vagy a nehéz szellemektől és ereszt egy hangyányit,de érezni a nedvességet...
Amúgy már minden problémám megoldva,kivéve az anyagiak -
Ja no
aktív tag
A szappant (régebben) sok helyen formaleválasztóként használják. Csoda hogy nem sugárban ömlött a víz a rendszerből.
A pillanatragasztóhoz a szilikon ugyancsak formaleválasztóként tud funkcionálni.
(pl szilikonból csinálnak öntőformákat, mert remekül elválik a beleöntött darabtól)
BTW: használj acetont, vagy nitrohigitót. MOndjuk a nitró sem mindig 100%-os, mert van hogy oldva van benne némi zsír, de az esetek többségében határozottan jó. (de, ez lehet csak urban legend)
Ha meg nem bírod a büdöset és tutira akarsz menni, végy egy flakon loctite tisztítósprét, mert az csak rövid ideig bűzlik. ( a száma: 7061, és van belőle kis kiszerelés is) -
djyuri
őstag
A zsírtalanítással egyetértek,mert szesszel nem csináltam meg..
Viszont szappanos vízzel mostam ki a hűtőket,mielőtt használatba vettem.
És én alapból szilplaszttal kezdtem..Ráadásul szilo 3M-el,amiről azt hallottam,hogy nagyon erős...
A száradása viszont örökké tartónak tünt amikor átalakító csatikat gyártottam,amiket értelemszerűen dobtam ki a kukába,mert semmi tartásuk nem volt...
Amúgy sose a hűtő és a szilikon között eresztett,hanem a cső és a szilikon között...pedig agyin pillanatragasztottam,de nem jött be...A fagyálló feloldotta a pillanatragasztót...
bár érdekes,hogy most is pillanatragasztóval ragasztom össze a 8-as csöveket a 12-essel és teljesen ok eddig -
Ja no
aktív tag
válasz
Winner_hun #130 üzenetére
pedig voltak még ötleteim, de hogy látom, a minimalista irányzat alapján moddingolsz, inkább nem zsibbasztalak velük.
-
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #129 üzenetére
ok, így már értem
-
Ja no
aktív tag
válasz
A szalagkábelt én lekenném lakkal. (körömlakk, vagy hasonló, esetleg ''lőtstopp-lakk''). Aztán tennék rá azt az ezüst színű vastag tépet.
A többik kábelt meg zsuorcsövezném erenként, utána meg az egészet. (mármint ahol a kötések vannak) A lomexben van extra vékony zsugorcső is.
A szilikonnál meg vagy nem volt zsírtalanítva normálisan a felület, vagy ragasztás közben vizes volt a felület, vagy a tuszkolás közben nagyobb légbuborék került bele. szvsz. -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #116 üzenetére
mire jó az a kábel?
mert nemértem..
-
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #124 üzenetére
Én elhiszem,de én extra vok mindenben...Tod...láttál már nem egy vitámat
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
válasz
Figy...ha a bolgyónk 1hz-es mozgása zavarja,akkor sajnálom...
Ez ellen nemtok mit tenni...
Ha én megragatszom,akkor átlaában elmek itthonról,mert eleve büdös és nem szeretem szagolni...
Meg marha ritka,hogy ha egy centit is mozgatni kell a cuccost... -
Winner_hun
félisten
Berakom megint, 30-as listázás tetején legyen
Ne itt van frissen teremett új munkámMost fejeztem be, még nincs teljesen kész, mert a szigetelés holnapra marad:
[link]
[link]
[link]
Viszont várom az ötleteket, hgoy mivel lehetne szigetelni. Olyan valami kéne, hgoyha csavarom a kábelt, akkor se legyen zárlat. Ha nem lesz semmi megoldás, akkro marad a celluksz
Lesz amúgy még kábelrövidítés, ez nem az összes mert szegény tápot is igen meg fogom nyirbálni
Szóval akkor meg nem kéne mozgatni, akkor biztos, hgoy jó lenne, bár ott az igen gázosa baj még az lehet, hgoy nem volt száraz meg zsírmentes a cső
-
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #120 üzenetére
figy...sokszor direkt úgy csináltam,hogy amikor nem leszek otthon vagy 2 napot,akkor csináltam meg...
Amúgy az első napokban nem is volt baj,de egyszer csak elkezdte és utána egyre rosszabb volt a helyzet..
De tetod a legjobban,hogy mit szívtam vele már két éven keresztül... -
Winner_hun
félisten
Azt tom, hgy nehezen szárad akkor a baj ott az, hgoy túl kevés időt hagytál a száradásra, pláne ott, tom
Több idő kell, utána nem fog ereszteni, ezt elhiheted
Este megragaszt másnap reggelre kész, az tutira megszárad, de ha sok van ott, akkor egy napig kell hagyni száradni, utána biztosan jó lesz
-
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #118 üzenetére
A vízhűtésemet azzal tömtem ki eleinte,de állandóan kifolyt a lukból és nehezen száradt...
Most már kihagyom,mert nem jött be,de ahol viszont csak a rugalmassága miatt használtam,ott tökéletes... -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #116 üzenetére
Szerintem sziloplaszt-al próbálkozzál...
Stabilitásilag és gyűrésileg bírja.
De mivel eléggé folyékony sajna...így azt javaslom,hogy előszőr készíts egy vékony csíkot valahova,amit majd feltudsz szedni egyben és azt ha megszáradt,akkor azt tartsad alulra és úgy a tetejére nyomjad a folyékonyat és akkor nem folyik majd le...
Szerintem faca lesz -
Winner_hun
félisten
Ne itt van frissen teremett új munkám
Most fejeztem be, még nincs teljesen kész, mert a szigetelés holnapra marad:
[link]
[link]
[link]
Viszont várom az ötleteket, hgoy mivel lehetne szigetelni. Olyan valami kéne, hgoyha csavarom a kábelt, akkor se legyen zárlat. Ha nem lesz semmi megoldás, akkro marad a celluksz
Lesz amúgy még kábelrövidítés, ez nem az összes mert szegény tápot is igen meg fogom nyirbálni -
Cs1bu
tag
Vasbol fakarika
Winner ehez csak gratulálni tudok..a csiftek tornyommaé mit kezdenél??
amugy télleg szép...rakj bele vizhütést és tökéletes
-
Winner_hun
félisten
Egérmod, hogy itt is meglegyen:
[link] -
MikySoft
tag
hy
a felbontást ugye átállítod? vagy jó? -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #109 üzenetére
ok, akkor ennyi
[Szerkesztve] -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #106 üzenetére
azok a ledek vörösen világítanak, ha világítanának...
csak januárba lesz hozzá elektronikám..., igen, mindegyikbe led van, ha gondolod arról is küdök képet...
a hátuljáról is csinálok természetesen...
neki is állok -
Winner_hun
félisten
válasz
MikySoft #105 üzenetére
észrevettem, bmp kiterjesztésű.
Amúgy olyanra, amilyen a 6-ik kép, csak élesebb esetlegVagy távolabbról csináld egy kicsit, lhet azért homályos
Amúgy a lukakba mindegyikbe ledet raktál? Fehéret? Mert elég királyul néz ki. Jah és ha van, akkor a ház hátuljáról is nyomhatnál egy képet. Thx -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #104 üzenetére
az egyik kép Paintel átt lett alakítva, mert iszonyat rendetlenség volt az asztalamon és nem akartam hogy látszódjon a képen
amúgy milyen fullos képre gondoltál? azt tom, megicsinálni hogy Digital zoommal benyomom a képet -
Winner_hun
félisten
válasz
MikySoft #103 üzenetére
kösz a képeket
fel lesznek rakva, viszont 1 kérés lenne
ha az elejéről tudnál egy full éles képet, amilyen van az oldaláról, az jó lenne
Ha z oldalát egyeltalán Te csinéltad
Amúgy fullilyen volt a dvd meghajtóm amíg át nem barkácsoltamMeg a cd iró is hasonló, csak gyorsabb. Dupla led rulez
-
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #100 üzenetére
oks, majd ha jó lesz a fényképezőm (hamarosan) akkor rakok ok?
max 1 hét, vagy annyi se..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest